Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1756
  • 1757
  • 1758
  • 1759
  • 1760
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35141 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 April 2014 - 03:14 PM

Sanatate multa tuturor!
de luni pana ieri, inclusiv, au fost zile frumoase insorite, azi ploua si ploua si ploua ... si uda pamantul si spala strazile, cresc floricelele ... si e frigut ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#35142 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 10 April 2014 - 05:04 PM

Vezi postareamoatza, la 10 April 2014 - 11:38 AM, a spus:

hello, am revenit! ieri m-a operat, a mers bine totul, azi m-a externat.
acuma o sa ma alint oliac' intre perini, ca doar sunt in convalescenta.
Destiny, sunt f usoare op de polipi la copii. ii externeaza in aceeasi zi. vrei musai tocmai la Buc? ai putea profita de saptamana altfel sau de vacanta, ca sa nu lipseasca de la scoala. erau puzderie pe prichindei la operat! dupa op tre sa mai stea acasa, sa nu iasa la aer si la zbenguiala.

Motzulin, recuperare grabnica! Hai, ca-i loc pe divan, la alintat! Sper ca esti bine, ca-i si cam frigut azi, si va fi si maine.
Azi m-am vopsit si-am hranit jumatea cu bame. Deseara...habar n-am! Maine iar bame si sambata am in proiect varza calita!
Mai am sa spal, dar sambata, ca maine zice ca-i sarbatoare! Eu nu stiam:
http://www.crestinor...x/2014-aprilie/
Si de luni, gata, la munca! Imagine postata Tare bine a fost acasa!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#35143 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 April 2014 - 10:34 PM

Deci nu bat, omor direct persoanele care sunt cu sindromul curateniei de Pasti!!!

Sa ma vedeti pe mine cocotata pe doua scaune sa pun niste perdele in 3 camere dupa sistemul, asta nu merge aici, merge dincolo! Si pe mine ma seca un genunchi care avea ceva de zis cu vremea de afara care ploua, ploua, ploua!! Sa ma urc era cum era, sa ma cobor dupa ce puneam perdelele era o poveste cu stan si bran!

In concluzie perdeaua din birou a ajuns intr-un dormitor,aia din sufragerie e in alt dormitor, si aia din camera e in sufragerie, nu-i nimic, am schimbat ambientul!!!

Cine face curatenie de primavara are picioarele prea intregi sau ii place sa bulibaseasca lucrurile!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35144 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 11 April 2014 - 07:07 AM

Buna dimineata! :occasion15:
N-am mai facut mare lucru prin casa zilele astea...... Se cam apropie de sfarsit curatenia mea. Sa vedem cat timp o tine..... :occasion15: Dormitorul e facut complet (spalat perdele, draperii, gresie si chiar si peretii, pe unde erau niste pete), in sufragerie mai am nitel de aranjat, balconul a fost facut primul.. Mai am camara, holul, baia si bucataria. Dar astea-s deja parfum...... :D
Chiar ii ziceam intr-una din seri jupanului, ca ma simt bine. Facand curat..... :floare: Da, stiu, sunt dusa... :D
Mie mi-e foame, asa ca ma asez la masa. Cine mai doreste? Cine mai pofteste? :D

Fisier atasat  1.jpg (140.83K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (185.62K)

Fisier atasat  3.jpg (108.57K)

Fisier atasat  4.jpg (383.37K)

Fisier atasat  5.jpg (104.17K)

Fisier atasat  6.jpg (167.97K)

Fisier atasat  7.jpg (118.41K)

Fisier atasat  8.jpg (120.56K)

Bine ca-i vineri....... Urmeaza 2 zile de relaxare. Sau de smotru, depinde de toanele in care o sa fiu. :occasion14:
Un sfarsit de saptamana minunat! :occasion15:

#35145 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 April 2014 - 08:18 AM

hello si de la mine! ca daca-s in convalescenta am timp de vorbe.
eu nu fac curatenie ca nu ma tine inca, dar fac hartii...e mai productiv. saptamana viitoare oi da si eu un pamatuf pe ici pe colo, ca doar n-am stat in mizerie nici pan-acuma.
am pofte de tot felu', as sta prin bucatarie dar nici asta nu-i cazul...ma cam plictisesc, io-s facuta ptr actiune.
pan-atunci ma bucur ca ploua,la mine-i totul verde-n jur. salciile au trecut cu bine peste iarna si au frunze, chiar ma bucur.
spor la treburi, care-cum vreti, si-un we glorios!

#35146 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2014 - 08:48 AM

Motzulin! te pup tare, tare! :occasion15:

o curiozitate: tu si inainte sa iti faci abonamentul la sala erai la fel de sportiva? ai facut mereu cate ceva? sau ti-a venit brusc si dintr-o data? nu de alta...., dar sper sa ma apuce si pe mine era sportului ... Eu am mai fost sportiva, dar de vreo 101-2 ani m-am puturosit completamente ... Sunt coapta seara cand plec de la serv si nu mai am de fel chef sa zburd, sau sa misc aripile ... Si in parc mi-e greu sa merg ...:occasion15: Chiar as vrea sa ma loveasca si pe mine cheful ca si pe tine ... si sper sa imi dai cateva hint- uri pt asta ....

in rest o zi frumoasa tuturor :occasion15: si un we cum il doriti! pupaturi

#35147 Userul este online   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,598
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 11 April 2014 - 08:55 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 April 2014 - 08:48 AM, a spus:

Motzulin! te pup tare, tare! :-*

... Eu am mai fost sportiva, dar de vreo 101-2 ani m-am puturosit completamente ...

Nah, la varsta asta e de inteles :lol:

Weekend fain la toata lumea va doresc, spor la curatenii, la multi ani florilor, petreceri frumoase....care cum.
brain loading....please wait....

#35148 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2014 - 09:07 AM

Pai tocmai asta n-am inteles-o nici eu! Ca doar n-am trait in jeg! Da-le Doamne iarta-ma de perdele de frecat faianta si politele care sunt de granit, au supravietuit razboiului si bombardamentelor, nu le omoara niste praf!
Dar m-am executat la cererea verisoarei, am vopsit-o pe par si ea in schimb a frecat cada, alt razboi inutil ca mama i-a dat cu detartrant de atatea ori ca e poroasa, daca speli ceva mov, verde sau negru se coloreaza, dar de ce sa-mi bat eu capul??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35149 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2014 - 10:04 AM

Hello de pe frontul meu...Ioana( zerda) la mine s-a nimerit din intamplare ca ne-a apucat frenezia cu varuit, deci inclusiv curatenie totala....ba chiar am
spalat in iuresul format si covoarele...perdelele si geamurile, urmeaza sa ie spalate azi...aproape am reusit sa recazez jdezecile de cani, canite, pahare, paharele, boluri bolisoare, basca platouri, farfurii si alte vesele de ici si colo, ca eu am mare buba cu cumparat mereu strachini, ulcele si alte bkliduri...in concluzie cand am golit dulapurile, ca sa le pot deplasa si varui in spatele lor...am decoperit multe ustensile de care uitasem ca le am :lol:....deci sunt inocenta si nu ma poti "omorî" la mine nu e curatenie de Pate...ci o varuiala care era obligatorie, Vale era mititica la scoala primara cand am zugravit ultima data :-*...si vezi tu ca termnina bachelorul in vara ...deci erau ceva ani, si e prescriptie.
O zi faina si glorioasà la tulemond.
Motzulino, hodina placuta si recuperare rapidà.

#35150 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2014 - 01:52 PM

Vezi postareablack_cat, la 11 April 2014 - 08:55 AM, a spus:

... Eu am mai fost sportiva, dar de vreo 101-2 ani m-am puturosit completamente ...

Nah, la varsta asta e de inteles :lol:
Weekend fain la toata lumea va doresc, spor la curatenii, la multi ani florilor, petreceri frumoase....care cum.

lol! ce tare! :-* you've made mai day!

#35151 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2014 - 02:02 PM

Biiineeee! Doar ce-am terminat curatenia si eram taaare mandra!Am fost! Acum, in acest moment, se pun termopanele la baie, bucatarie si balcon! Adica peste tot! Ce credeti voi ca urmeaza? Corect: iar curatenie! Si trebuie sa termin in astea trei zile!Oare?
Doar ce-mi facusem baie aseara! Imagine postata
Punct si de la capat! sa mai aiba cineva curaj sa zica despre mine ca nu am facut eu curatenie de Paste!ba chiar doua curatenii! Na!

#35152 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2014 - 02:05 PM

zoazorico, tu dupa operatie ai voie sa faci atata efort? ai grija de tine si nu mai face atatea flic-flacuri si tzumbuslucuri ...

#35153 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 11 April 2014 - 02:06 PM

Vezi postareazoazorel, la 11 April 2014 - 02:02 PM, a spus:

Biiineeee! Doar ce-am terminat curatenia si eram taaare mandra!Am fost! Acum, in acest moment, se pun termopanele la baie, bucatarie si balcon! Adica peste tot! Ce credeti voi ca urmeaza? Corect: iar curatenie! Si trebuie sa termin in astea trei zile!Oare?
Doar ce-mi facusem baie aseara! Imagine postata
Punct si de la capat! sa mai aiba cineva curaj sa zica despre mine ca nu am facut eu curatenie de Paste!ba chiar doua curatenii! Na!

Daca te-a pus naiba sa faci curatenie de Pasti.... Io nu fac curatenie de Pasti, io fac curatenie generala, ca asa vrea muschiu' meu, daca tot a dat caldura..... :lol:

#35154 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 11 April 2014 - 03:07 PM

Zoazooooooooooo, nu-ti spusei sa astepti? nerabdatoare care esti :lol:
La noi aproape gata...nu-mi vine sa cred :-* ( de fapt nici nu cred...oricum creste Ceahlaul de calcat )
dar nici ca-mi pasa...ca eu de Paste o sa fiu la marea lu' Ionica :) sperand sa fie timp frumos si insorit.

#35155 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 11 April 2014 - 06:13 PM

Motzulin! te pup tare, tare! :)

o curiozitate: tu si inainte sa iti faci abonamentul la sala erai la fel de sportiva?

dupa ce-am nascut, in 90, mi-am facut abonament la aerobic. era ceva nou pe-atunci. ma duceam de doua ori pe saptamana si-avea sala si bazin. doar ma balaceam, ca nu stiam sa inot pe vremea aia. dupa aia, in 98 am avut o pb de sanatate, operatii, chestii-trestii si n-am mai revenit la miscare.
in 2009 am reinceput, intai cu marsuri de minim 4km, zilnic, indiferent de vreme, dar indiferent.
in 2010 mi-am facut abon la sala, mai intai am stat la aparate ca sa fac ceva rezistenta, apoi am intrat de 5 ori pe saptamana la clase. doar dac-am fost prea bolnava sau in concediu n-am prestat. acum imi lipseste, ma uit cu jind si cu o oareshce vina cum pleaca barbatii la sala fara mine.

tu ai prea mult timp dedicat muncii si eu cu asta nu-s de-acord. probabil ca n-ai incotro, te inteleg, dar sa stai pana noaptea la birou nu mi se pare o alegere prea buna a la long.
in mallul unde-i sala mea se tin si cursuri de dans sau judo ptr copii. multe mamici vin in acest interval la clase. si chiar si la sala sunt de 3 ori pe saptamana clase ptr copii. poate gasesti si tu ceva potrivit tie si Beutei. tu n-ai pb de silueta, doar te alinti, dar e f bine sa fii mobila si fit, ca sa aiba Bea model.

altfel, azi am primit un mic dar de la cineva care-a fost in pelerinaj la Athos si tare mi-a picat bine. in rest - odihna! profit din plin.

Stellin, eu astept sa renovez un apartament ca sa ne mutam acolo cu catel-purcel aka canari :lol: si dupa aia suport si eu o varuiala. am facut una cu noi in casa si-am facut depresie, n-as mai putea.
succes la treburi,sa-ti traiasca fratelo!

btw, gata actiunea MOV? miel-oua-vin :-*

#35156 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2014 - 08:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 April 2014 - 02:05 PM, a spus:

zoazorico, tu dupa operatie ai voie sa faci atata efort? ai grija de tine si nu mai face atatea flic-flacuri si tzumbuslucuri ...

Nu, Danny, dar cine sa le faca? Luni incep munca si-i prea mult p-aici!

Vezi postareaFoxyy, la 11 April 2014 - 02:06 PM, a spus:

Daca te-a pus naiba sa faci curatenie de Pasti.... Io nu fac curatenie de Pasti, io fac curatenie generala, ca asa vrea muschiu' meu, daca tot a dat caldura..... :lol:

Nu, Fox, dar era prea murdar! Acum mi-a prins bine.Baia si bucataria sunt deja gata!

Vezi postareastella, la 11 April 2014 - 03:07 PM, a spus:

Zoazooooooooooo, nu-ti spusei sa astepti? nerabdatoare care esti :-*
La noi aproape gata...nu-mi vine sa cred :) ( de fapt nici nu cred...oricum creste Ceahlaul de calcat )
dar nici ca-mi pasa...ca eu de Paste o sa fiu la marea lu' Ionica :) sperand sa fie timp frumos si insorit.

Pai nici nu m-am grabit, Stellina! Ca i-am intrebat p-astia cand se-apuca si-au zis ca hahaaaaa, incolo! Dar cum lumea de prin bloc n-a prea fost pe-acasa, azi ne-au intrebat daca pot sa se-apuce la noi! Normal c-am zis ca da, abia scap mai usor.Si-oricum, au uitat s-aduca un geam, asa ca-n camera abia maine sa pot face curat! Bine ca s-a terminat asa! Acum pot s-o las mai moale!
Am carat de-a caramizi si moloz amandoi de ne-am spetit; vreo 5 saci! Maine mai am putin si duminica sper sa gat!
Va pup ca-s rupta! Ce sala, ce zumba? Molozul, frate!

#35157 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 April 2014 - 08:54 AM

Vezi postareazoazorel, la 11 April 2014 - 08:51 PM, a spus:

ce sa te mai necajesc si io :lol: da' poate era buna alta solutie - vreun om platit sa faca munca mai hard. stii cum se zice: fiecare cu-ale ...mele!

si io ma pregatesc sa fac una din seria asa nu! vreau sa ies la cumparaturi, dr cica o saptamana sa nu scot nasu' din casa. da' ma duc la mall, o fi gresit tare?

we de glorie, sanatate!

#35158 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 April 2014 - 09:25 AM

Neatza...Motzulino, eu nu m-as duce...ca e imbulzeala, multime, pot si si niscai microbi in plimbare....parerea mea e sa stai la divan :)
pup tulemond.

#35159 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 April 2014 - 10:39 AM

Motzulina stai cuminte pe divan. Nici eu nu-ți recomand întâlnirea cu varii bazdaganii. Mai așteaptă un pic.
Pe divan incearca să mă eviți că sunt o sursă de infecție ambulanta. Deabia de joi am reușit să mă ridic din pat câte un pic. Sincer, m-am cam săturat de divanul ăsta.
Nu-i bai, luni moartă sau întreagă voi începe munca. Bine, doar jumătate, că nu sunt capabilă de hei rup.
Așa că ciao divan...
Luni, dacă nu m-oi sufoca între timp cu tusea asta blestemată, după muncă aterizez iar la doctoriță.
Se vede treaba că am deasupra capului norul negru personal destul de supărat.
Colac peste pupăză, în dimineața asta a plecat și mama acasă...
Vă pupăcesc! Un sfârșit de săptămână așa cum vă doriți!
Sorina

#35160 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2014 - 01:18 PM

Vezi postareamoatza, la 12 April 2014 - 08:54 AM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 11 April 2014 - 08:51 PM, a spus:

ce sa te mai necajesc si io :) da' poate era buna alta solutie - vreun om platit sa faca munca mai hard. stii cum se zice: fiecare cu-ale ...mele!

si io ma pregatesc sa fac una din seria asa nu! vreau sa ies la cumparaturi, dr cica o saptamana sa nu scot nasu' din casa. da' ma duc la mall, o fi gresit tare?

we de glorie, sanatate!

Salutare!
Motzullino, as fi vrut io, dar munca-i greeeaaa! Cu bani, n-a vrut nimeni! Nici macar jumatea! Imagine postata Si nici azi nu prea vrea...Oi vedea io!
Cat despre mall-ul tau...si eu zic sa mai stai! Chiar arde? Ca acum cam bantuie virusii si microbii!

Vezi postareasorinadaniela, la 12 April 2014 - 10:39 AM, a spus:

Motzulina stai cuminte pe divan. Nici eu nu-ți recomand întâlnirea cu varii bazdaganii. Mai așteaptă un pic.
Pe divan incearca să mă eviți că sunt o sursă de infecție ambulanta. Deabia de joi am reușit să mă ridic din pat câte un pic. Sincer, m-am cam săturat de divanul ăsta.
Nu-i bai, luni moartă sau întreagă voi începe munca. Bine, doar jumătate, că nu sunt capabilă de hei rup.
Așa că ciao divan...
Luni, dacă nu m-oi sufoca între timp cu tusea asta blestemată, după muncă aterizez iar la doctoriță.
Se vede treaba că am deasupra capului norul negru personal destul de supărat.
Colac peste pupăză, în dimineața asta a plecat și mama acasă...
Vă pupăcesc! Un sfârșit de săptămână așa cum vă doriți!

Pe matale chiar nu te opreste nimeni si nimic? Ai si tu putina rabdare sa te faci bine, ca daca te grabesti, dureaza si mai mult si iese si mai prost! Ai incercat cu ceai de ceapa?
Oooofff,de-as vedea odata gata mizeria asta...Dar slabe sanse! Lene mare, nene!Imagine postata
Merg sa fac chiftele si varza calita, ca de spalat si curatenie...slabe sanse!Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1756
  • 1757
  • 1758
  • 1759
  • 1760
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul