moatza, la 02 May 2014 - 04:13 PM, a spus:
stella, la 02 May 2014 - 07:50 AM, a spus:
Giani!
1. de care amidon e-n poza aia cu ciambella? e bun? cat ii gramajul pungii si cat costa? eu nu gasesc decat Gustin si parca-i cam scump
2. ceva commenturi de Suleyman? ca nu vazui vorbe da' vazui vreo ora si mai bine din serial
3. fata, pacat ca nu-ti gasisi bluza, ca pantaloni de-aia scurti iti dadeam io!
Hi hi hi! sar-na,pantaloni scurti nu-mi trebe ,bluza da
Amidonul e bun si super ieftin 1 leu sau ceva pe acolo pliculetul,are 50 de gr.
SAM_1725.JPG (42.49K)
Number of downloads: 2
Eu am gasit la mine la magazin dar am vazut de vanzare la Crefour sau billa nu mai retin exact, ca la noi aici sunt una langa alta astea 2.Cand mai merg o sa ma uit si-ti spun.
Si mai e la un magazin vecin tot aici la mine de asta Alex,cand n-am avut am luat si de ala(tot asa e vreo 2 lei cred,sau ceva de genul pliculetul)
alex.jpg (16.3K)
Number of downloads: 1
Asta are 40 de gr. si scrie pe spate plic si reteta de la prajitura cremsnit
2. despre Hurrem la fel de shleampata cum spusei...bleah!

la fel de la menopauza cum stii

i-o baga sultanului in pat pe Valeria ,cadana aia(ea Hurrem a ales-o personel') ,si bashca,va ramane aia si insarcinata,da nu-i dau zile bune..cam atat ,ma cam nerveaza',sincer nici nu-mi mai vine sa ma mai uit la serial...cand o vad pe Hurrem mereu bomban,bub' se amuza de numa si fuge sa-i transmita dincolo lu' tacsu...ezemplu :''Mne' la ea! aia-i rochie?!..ce are la gat?! spui ca-i papion''...sau:''haoolleooo!! ni sh' la asta ,zici or lins-o matzali pi' cap''...sau:'' ni' la ea,merge ca o gorila,n-are pic de gratie''...sau:'' ashea' ia si boceste-te ca o proasta-n targ acu',dapai cine i-a bagat in pat pe valeria,io?!''..etc,etc etc