Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3561 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 21 June 2011 - 09:06 AM

astea sant geany, eu la kismoni le vazui(poate si ea tot de aici s-a inspirat). nu am tomini dar inlocuiesc, imi vine lesin cand vad pozele :headbang:

#3562 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 June 2011 - 09:10 AM

Vezi postareaAngel, la 21 June 2011 - 09:06 AM, a spus:

astea sant geany, eu la kismoni le vazui(poate si ea tot de aici s-a inspirat). nu am tomini dar inlocuiesc, imi vine lesin cand vad pozele :biggrin:

Si eu... :headbang:

Pupez Zoaza :D si eu plec la peatza'(cum zice bubuletul)...Vreau ardeii coptiii!!! :D

#3563 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2011 - 06:38 PM

Heii!! Ce faceti fetelor?! Nu bea nimeni o bere ,ceva?! :tongue3:

Eu am arsita de la usturoi :) Nee nu fugiti ma' asa care incotro ca nu va pup...Saauu :) :P ;)

:P ;)

Angi sa-mi spui daca ai realizat reteta cu branza si cu ce ai inlocuit tomini.Eu ma tot framant de mult...Nici spek nu am vazut oare merge proshuto crudo?! :P

Mai bine imi iau gandul, nu?! Nu am nici tomini si nici spek deci = nu merge ;) Nuu??!! ;)

#3564 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 June 2011 - 06:45 PM

Vezi postareastella, la 20 June 2011 - 06:23 PM, a spus:

Doamnelor, a mea a terminat deja, scrisul a fost ( 5 materii ) acum 2 saptamani, ca si-a pus fata mea si permisul intre probele scrise.
Important e ca e multumita de ce a facut, ca a terminat, a luat si carnetul...de acum e in vacanta binemeritata.

Felicitari ptr Vale, bravo Stella ca ai un copil asa de bun, sa-ti traiasca! Care-i drumul de-acuma?

Zozorico, iar pleci? Cum a ramas cu munca?

#3565 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 June 2011 - 07:37 PM

Vezi postareamoatza, la 21 June 2011 - 06:45 PM, a spus:

Felicitari ptr Vale, bravo Stella ca ai un copil asa de bun, sa-ti traiasca! Care-i drumul de-acuma?

Merci draga mea. pai s-a inscris la fizica la scoala politehnica ;) , ...daca nu i-a placut muzica :).
acum pana sambata cand au serbarea de diploma de maturitate ( si masa umbla creanga pe la torino , ca e invitata la o nunta )
o tine lant in invitatii cu profi si colegi ( de explu acum e invitata la profa de germana . maine mananca in oras cu cea de franceza, joi cu proful de
electronica etc etc ; si apoi pleaca in tot felul de vacantele , in orice caz deja totul agendat, rezervat etc etc etc.
Da merita ca-i fata buna si eleva silitoare. :) :tongue3:

#3566 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 June 2011 - 07:45 PM

Vezi postareastella, la 21 June 2011 - 08:45 AM, a spus:

Drum bun si vacanta placuta Zoazo

Multam, domnita(ca-mi vine sa-ti zic domnisoara la cum arati!Imagine postata ).Plecam joi dimineata, deci voi mai fi si maine pe-aici, intre doua rufe de pus in geanta!

Vezi postareamoatza, la 21 June 2011 - 06:45 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 20 June 2011 - 06:23 PM, a spus:

Doamnelor, a mea a terminat deja, scrisul a fost ( 5 materii ) acum 2 saptamani, ca si-a pus fata mea si permisul intre probele scrise.
Important e ca e multumita de ce a facut, ca a terminat, a luat si carnetul...de acum e in vacanta binemeritata.

Zozorico, iar pleci? Cum a ramas cu munca?

Plec la mare, motzulico! Cu munca...a ramas ca-n tren.Adineauri am sunat o colega de la munca: nimeni nu stie nimic, nimeni nu zice nimic...Si daca stie, nu zice!Imagine postata
Sper sa fie bine! Cum O vrea BUNUTZULImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3567 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 21 June 2011 - 08:40 PM

Mirela acum am citit de sora ta - multa sanatate si bebe sanatos ii doresc.
E prima data cand intru pe la han asa ca va salut si eu pe toate doamnelor. Eu am insomnii ca cea mica se misca non-stop.

#3568 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2011 - 08:50 PM

Vezi postareaCristina, la 21 June 2011 - 08:40 PM, a spus:

Mirela acum am citit de sora ta - multa sanatate si bebe sanatos ii doresc.
E prima data cand intru pe la han asa ca va salut si eu pe toate doamnelor. Eu am insomnii ca cea mica se misca non-stop.

Si eu am avut insomnii cu bubuletul! Ia' sa faci un pustiu de bine sa mai intri si pe la han la o barfa :lol:

#3569 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,494
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 June 2011 - 09:15 PM

Vezi postareastella, la 21 June 2011 - 07:37 PM, a spus:

acum pana sambata cand au serbarea de diploma de maturitate ( si masa umbla creanga pe la torino , ca e invitata la o nunta )

simbata vii? ca noi taman simbata dimineata plecam :lol:

#3570 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 June 2011 - 09:28 PM

sambata e nunta.poate reusesc sa vin o zi mai devreme. iti dau un sms.
Cristina, ma gandeam azi la tine. Bebelina ta cand tre sa iasa la lumina?

#3571 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2011 - 09:29 PM

Stelina !!! Deci o sa bantui pe la Torino :lol:
Iar o sa te aprovizionezi cu bunatati ,sa vii sa-mi povestesti ca mi-e dor :lol:

Te pupeezz!! :D

#3572 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 June 2011 - 10:13 PM

Vezi postareaGeany, la 21 June 2011 - 06:38 PM, a spus:

Eu am arsita de la usturoi :lol:

Scoate "inima" de la usturoi (mugurul din mijloc) si nu o sa mai ai! Asa pateam si eu, dar de cand il scot (indiferent de cat de mic e) nu mai am probleme!

Drum bun plimbaretelor!
A cat is a friend fur-ever !

#3573 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,494
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 June 2011 - 10:53 PM

Vezi postareastella, la 21 June 2011 - 09:28 PM, a spus:

sambata e nunta.poate reusesc sa vin o zi mai devreme. iti dau un sms.

stai linistita, nu-ti schimba planurile pentru mine :lol:
vineri va fi ziua dinaintea plecarii si va fi o zi de foc

#3574 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 June 2011 - 12:31 AM

Vezi postareaGeany, la 21 June 2011 - 06:38 PM, a spus:

...Nici spek nu am vazut oare merge proshuto crudo?! :D

Geaninezo este speck la Real si la mai toate hipermarketurile. Dc ai chef a cauta sau nu anyway vreau poza si reteta, ca nu'sh de ce vorbiti aici, da mi's pare ca mi-o place.
Cristina zi ceva aici sau la burtici :)

Stella, ce timpuri cu Vale!!! incep ca babele: pai noi umblam la mese cu prefesorii domn'ele? in orele astea eram in focuri cu pregatirea de admitere ... ce vacanta dupa bac? dupa rezultatul de la admitere ...hat ceva mai incolo ...

Angel bine ca te facusi sanatos!

Zoazo vacanta placuta si sa-ti mearga toate din plin si la suflet. Ziceai ca pleci in Bulgaria? sa ne impartasesti impresiile de vacanta ...

Uma nu stiam chestia cu inima de usturoi! :rolleyes: oare de aia ma feream de el ultimamente?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3575 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 22 June 2011 - 12:59 AM

merge si cu kaiser taiat subtire de tot cred, sau bacon :)
moni a zis ca ar merge cu ricota proaspata, eu m-as baga la mozzarela mai mult, bilute mici...o sa incerc cu prima ocazie, poate iau azi :rolleyes:

#3576 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 22 June 2011 - 01:08 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 June 2011 - 12:31 AM, a spus:

Uma nu stiam chestia cu inima de usturoi! :rolleyes: oare de aia ma feream de el ultimamente?

Eu nu puteam manca usturoi crud fara sa sufar doua zile dupa..de cand scot inima, nu mai am nicio problema :) Asa ca da, firicelul ala e inculpatul :D
A cat is a friend fur-ever !

#3577 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 06:31 AM

Daniela chiar aici pe pagina anterioara am pus linkul unde spune Angel de reteta (e reteta Adrianei ) :D
Eu la Real sau alte hipermarketuri merg f.f. rar ,aveam langa mine plus dar s-a transformat in lidl si chiar sunt curioasa ,tre' sa merg sa vad ce produse sunt :D

Uma eu scot din totdeauna miezul de la usturoi si nu am alte probleme de la el, ''dar decat ca tot'' :) imi face sete dupaia (adica merge o bere :rolleyes: )

Buna dimineata la toate lumile''! :D

#3578 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 06:33 AM

Buna dimineata la doamne.
Daniella, daca aici scoala primara ( precedata de 2 ani de prescolari dureaza de la clasa 1-6) mi se pare prea lunga si prea o lalaie, scoala medie (7-9) asa si asa ,apoi colegiul/liceul care dureaza 4 ani , si nu mai mai e in invatamantul obligatoriu, este facut pe sistem ca la fac.
adica nu exista clasa asa cum o stiam eu ( poate si tu) ; aici fiecare are ales un profil , si orariile sunt in functie de asta.
de explu fiimea avea profil fizica aplicatie de mate( programare) , erau doar 13 in clasa, facea cu o parte din colegi orele de mate ( nivel 2 ) si fizica, dar era cu altii la alte materii . apoi ei se plimba din clasa in clasa dupa proful care urmeaza sa le predea.
Cand au de facut referate etc, trebuie sa culeaga informatii pe net, din carti etc, nu e ca proful le da cursul de la a-z mura-n gura, trebuie sa ude camasa ei :rolleyes:.
dupa ce dau maturitatea, se inscriu la ce facultate vor sa mearga, dar daca nu au o anumita medie de trecere , nu sunt admisi. selectia se face masiv dupa primele examene la facultate :)
Aici e de traditie sa mergi cu profii care i-ai avut la masa, ca nu se stie cand ii mai vazi. la fel si diversi colegi, unii pleaca in an sabatic, altii au proiecte umanitare,multi raman la Ge.
Din clasa ei de 13 , 2 repeta din start anul, se pare ca sunt vreo doi care nu stiu inca daca vor avea media de bac etc etc .
Am o prietena, fiisa e la medicina, in anul 2. acolo demult profii nu mai dau cursuri, le pun pe net si studentul le ia de acolo, proful e prezent ca sa discute cu ei alte problematici.
Eu una sunt foarte incantata ca nu mai am varsta sa fiu student, tanar care incepe o cariera etc( in orice domeniu ) . este un stres si o concentrare de munca, daca vrei sa reusesti , care s-a intetit mult. acum fac si eu ca babele...pe vremea mea maica, se muncea , dar din cand in cand rasuflai si aveai si timp de prieteni etc.
astia au deja din scoala un ritm infernal ( parerea mea)
asa ca aceasta vacanta ( la sfarsit de un ciclu scolar si inaintea altuia care inca nu a inceput ) trebuie sa profite de ea din plin.
nu a avut si nu va mai avea cred niciodata quasi 3 luni de vacanta.
aici vacanta de vara dureaza 7 saptamani. mai au una in sfarsit de octombrie ( numita de "cartofi* , probabil ca pe vremuri ajutau in gospodarii ) si una "alba" de schi in februarie, plus craciun si paste .
deci , in concluzie, a fost un copil silitor, a invatat si gerat bine totul, asa ca merita sa o lalaie acuma :D

#3579 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 22 June 2011 - 07:54 AM

asa e sistemul si la noi stella, stiu la ce sa ma astept acum :rolleyes:
cel putin pana la terminarea liceului e la fel, mai incolo nu stiu, el face acum MBA si e diferit ca nu e la zi . eu n-am facut facultate aici asa ca, invat odata cu ele sistemul si tot.
mie totusi mi se pare mai relaxant decat cum am facut eu, nu ii forteaza sa faca ce nu vor si nu au afinitati. parerea mea.

a, au clase speciale in scoli (private) unde sant copii care nu sant extrem de academici si nu ii tine la gramada cu cei ce merg mai repede. nu sant codasi dar nu pot tine pasul cu ceilalti :). mi se pare buna ideea. nu toti iesim doctori, etc.

#3580 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,774
  • LocationSibiu

Postat 22 June 2011 - 08:03 AM

'neata lumeeeeee!

oau stella, ce incalceala... "pe vremea noastra" era mult mai simplu :)
bravo pentru Vale Imagine postata si pentru tine ca ai ajutat-o sa ajunga aici :rolleyes:

zozo, sa ai vacanta frumoasa si fara ganduri. Imagine postata lasa ca se rezolva toate intr-un fel sau altul.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul