Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1780
  • 1781
  • 1782
  • 1783
  • 1784
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35621 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 June 2014 - 05:55 AM

Buna dimineata la han si o zi faina tuturor.
Eu azi am control la oftalmo cu tot dichisul, fund de ochi etc etc etc .

Fisiere atasate

#35622 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 June 2014 - 07:39 AM

Buna dimineata! Stella, saru' mana pentru masa. Sterpelesc o caruta de fructe (ca ai adus destule) si fug sa-mi fac si-un ceai, ca-i frig pe-aici si simt nevoia sa beau ceva cald. 13 grade si ploaie in Bucuresti, la ora 8. Moatzo, cand vii pe la noi? :rolleyes:
Stella, bafta multa la controale si tuturor - multa sanatate si s-aveti spor in saptamana ce-abia incepe. :angryfire:

#35623 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 June 2014 - 07:46 AM

Buna dimineata! la noi e chiar racorica doar 15 grade acum,ce bine ca pot si eu in sf. sa fac un capat de treaba si acasa la mine,am in plan oleaca de curatenie,oleaca de cosmeticareala :71: pt. la amiaza am comanda de pilaf cu friptura de pui,eu vreau si salata de varza :angryfire: eii!! da' stai bre' ca doar nu dau turcii chiar acu',mai intai sa-mi beau si eu cafeaua si sa ma mai dau si eu oleaca pe net (ca dupa nu mai tin minte cat timp am mai ramas si eu singura acasa fara huni,sa ma mai rasuflu si eu :rolleyes: )

Hi hi hi! o zi faina tuturor! :D

P.S Asi vrea sa pun niste frunza de vitza de vie in borcan la saramura,zicea vecina de la tara ca sa o fac de sarata cat sa stea oul...apai stie cineva sa ma lamureasca si pe mine cam cata cantitate de sare la litrul de apa sa pun?! :D

P.S de P.s eu sterpelesc de la Stelutza o feliuta de ananas :D

#35624 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 June 2014 - 07:57 AM

Vezi postareaGeany, la 16 June 2014 - 07:46 AM, a spus:

Buna dimineata!

P.S Asi vrea sa pun niste frunza de vitza de vie in borcan la saramura,zicea vecina de la tara ca sa o fac de sarata cat sa stea oul...api stie cineva sa ma lamureasca si pe mine cat cata cantitate de sare la litrul de apa sa pun?! :angryfire:

Buna dimineata ptr toti!

Geany, dc nu le oparesti tu frumusel asa una peste alta puse vraf dupa ce le`ai spalat in apa fierbinte cu putina sare doar atata cat isi schimba culoarea si le scoti tot vraf, le lasi sa se raceasca si faci vraful o sarma si le pui in congelator? vraful eu il fac cam de 30-35 de foi.

Am zis si eu o varianta doar :)nu ocupa loc mult in congelator apoi cand le scot, le las la decongelat , desfac vraful, il pun cu dosul in sus si de acolo le si umplu.

#35625 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 08:04 AM

Dapai asa am si eu la congelator,dar mi-a laudat vecina ca ce buna e frunza pusa asa la borcan in saramura la murat si ''sorita''(aka' sa stea la soare precum castraveciorii astia de se pun de vara)si asi vrea sa incerc si eu si varianta asta,dar nu ma pricep cata sare sa pun sa stea oul .

Merci Cerulina oricum de raspuns :rolleyes: :angryfire:

#35626 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 08:21 AM

Hello. mie umnata imi pune suluri de frunza de vie( cate 10-12)apoi sare groasa si le ruleaza, si stau asa foarte bine.
Iar anul trecut la Gela am pus impreuna cu ea in sticle de plastic, fara nimic...sulurile de foi de vita inghesuite in cele sticle, pus capacul si lasat asa ...cand deschideti trebuie toate sa fie folosite rapid...delicioase. e drept ca si frunzele erau calitatea super minunata.
Ps cumnata mai pune printre si frunze de fasole!

#35627 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 June 2014 - 08:22 AM

Geany, eu stiu ca frunzele de vita de vie se pun cu bors, nu cu saramura....

#35628 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 June 2014 - 08:36 AM

Ca sa stea oul iti trebuie min 50 grame la litru de apa. Adica cam doua linguri.

Neatza!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35629 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 08:44 AM

Multumesc mult tuturor de raspunsuri! :rolleyes: Stelin merci de p.m cred ca primul link este exact ceea ce ma intereseaza ,eu o sa incerc asa sa vad ce mi-o iesi,Foxulin cumparai o data de la un om din piatza frunza murata asa in bors,vreau sa spun ca a fost cea mai buna frunza pe care am avut-o vreodata :angryfire:

#35630 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 16 June 2014 - 09:40 AM

Buna dimineata la han :rolleyes:
Dupa cum vedeti, ca un adevarat suporter spaniol ce ma gasesc, am la avatar tricoul spaniolilor :D
Maya, multumesc mult :angryfire:

#35631 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 16 June 2014 - 10:38 AM

Buna dimineata!

Si la mine e cald si frumos! Ieri au fost vreo 20 de grade, ceea ce pentru mine e minunat. Am luat familionul cu catel cu tot si-am plecat pe plaja. Pe plaja tragea un vant rece, mai ca-mi parea rau ca nu mi-am luat ceva de pus peste tricou. M-am plimbat cu Ozzy, restul familiei a facut baie, am batut mingea...vantul n-a stat deloc. Am certat si copiii sa iasa din apa ca-i frig si racesc

Daca m-ati vedea azi.....am o dunga alba la radacina nasului, unde au fost ochelarii de soare, nasul e un rosu aprins Imagine postata, fruntea mi-e culoare normala, neatinsa de soare, obrajii si-n jurul gurii roz, decolteul mi-e parlit, bratele la fel si pentru ca aveam izmene 3/4, am si "sosete" roz Imagine postata In zona gleznei sunt de un roz aprins de ma doare numa' cand ma uit! Imagine postata
Dl Alpha are o culoare "lobster" aprins, ca dumnealui si-a expus fizicul ca-i placea briza racoroasa.Imagine postata Fetele sunt ok ca au stat mai mult in apa sau cu prosopul pe ele sa se usuce, le-am dat si cu sunscrean inainte si aseara le-am cremuit bine cu crema dupa plaja ca sa fiu sigura. Noi nu ne-am pus sunscrean ca am fost destepti
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#35632 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 16 June 2014 - 01:09 PM

Hello, hello, va salut din mers si va multumesc din suflet celor care mi-ati facut urari de ziua mea cu cateva pagini mai in urma! Va pupez cu mare drag :rolleyes: !

Vezi postareastella, la 16 June 2014 - 08:21 AM, a spus:

Hello. mie umnata imi pune suluri de frunza de vie( cate 10-12)apoi sare groasa si le ruleaza, si stau asa foarte bine.

Exact asa pune si mama, face suluri, sare groasa, sunt excelente, tin foarte foarte bine!
Stella bella, la multi ani draga mea!

#35633 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 03:17 PM

Merci mult Anutza draga.

#35634 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 03:20 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 June 2014 - 01:09 PM, a spus:

Hello, hello, va salut din mers si va multumesc din suflet celor care mi-ati facut urari de ziua mea cu cateva pagini mai in urma! Va pupez cu mare drag :D !

Eu am absentat si nu am mai citit din urma,dar nu e niciodata prea tarziu ,La multi ani! Anutz' :rolleyes: multa sanatate si fericire :D :D

#35635 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2014 - 03:22 PM

P.S Valabil si pt. toata lumea care si-a aniversat ziua si nu am apucat sa-i felicit :rolleyes: La multi ani ! cu fericire si impliniri tuturor :D :D

#35636 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 June 2014 - 07:59 AM

Buna dimineata!
Inca e racoare pe aici, acum iar ploua, mocaneste, dar e bine. Acusi or sa vina caldurile si-or sa lipseasca ploile si vremurile racoroase.
Stella, cum esti? Ce-a zis medicul despre ochetii dumitale?
Poftiti de va serviti, in caz ca v-o fi foame!

Fisier atasat  1.jpg (148.97K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (87.82K)

Fisier atasat  3.jpg (108.71K)

Fisier atasat  4.jpg (108.29K)

Fisier atasat  5.jpg (109K)

O zi usurica va doresc! :rolleyes:

#35637 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 17 June 2014 - 08:54 AM

Buna dimineata la han. la mine e insorit dar o racoare placuta acum dimineata.

#35638 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2014 - 11:28 AM

Buna! la noi a plouat dar e naduseala...eii,legaram scoala de gard :toothy9; ni s-au dat deja manualele de clasa a 2-a,ce bine! ca sa avem ce lucra in vacanta.Pe maine a zis doamna ca cine are treaba poate sa stea acasa ,asa ca ghiciti ce?! eu am treaba :tongue3: Bub' a incheiat numai cu F.B pe linie ,avem festivitatea de premiere joi dimineata,dar se vor da doar diplome,fara coronite,asa incat Stelin' coronita e a mea =)) =))

O zi faina tuturor! :hug:

Auzi?! dar eu oare ce sa mai ''croshetez'' azi?! :scratch:

P.S Mi-am gasit de ''croshetat''am mers la cumparaturi si am gasit capsuni cu 6 lei kg. dar mi le-a lasat cu 5,asa ca fac olea' de dulceata si o sa le fac la ea si clatite,mi-am gasit si o bluza dar vreau sa o mai scurtez putin ca parca-mi e prea lunga si nu-mi place,si am cules crengute sa-i fac pe shest' :toothy6: si o coronita lui bub',chiar daca nu e voie ,sa-i trag si eu o poza mai prin boschetzi asa cu diploma cu premiul intai sa aiba si el amintire cand o fi mare .

#35639 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 17 June 2014 - 01:43 PM

Vezi postareaGeany, la 17 June 2014 - 11:28 AM, a spus:

P.S Mi-am gasit de ''croshetat''am mers la cumparaturi si am gasit capsuni cu 6 lei kg. dar mi le-a lasat cu 5,asa ca fac olea' de dulceata si o sa le fac la ea si clatite,mi-am gasit si o bluza dar vreau sa o mai scurtez putin ca parca-mi e prea lunga si nu-mi place,si am cules crengute sa-i fac pe shest' :tongue3: si o coronita lui bub',chiar daca nu e voie ,sa-i trag si eu o poza mai prin boschetzi asa cu diploma cu premiul intai sa aiba si el amintire cand o fi mare .

Dar de ce nu le mai da coronite :toothy9; ? Eu le-am pastrat pe toate, sunt uscate, impachetate in celofan. Ce mare mandrie era sa iei coronita!
Felicitari de rezultatele bune oricum :toothy6:
A cat is a friend fur-ever !

#35640 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2014 - 02:51 PM

Vezi postareaUma, la 17 June 2014 - 01:43 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 17 June 2014 - 11:28 AM, a spus:

P.S Mi-am gasit de ''croshetat''am mers la cumparaturi si am gasit capsuni cu 6 lei kg. dar mi le-a lasat cu 5,asa ca fac olea' de dulceata si o sa le fac la ea si clatite,mi-am gasit si o bluza dar vreau sa o mai scurtez putin ca parca-mi e prea lunga si nu-mi place,si am cules crengute sa-i fac pe shest' :tongue3: si o coronita lui bub',chiar daca nu e voie ,sa-i trag si eu o poza mai prin boschetzi asa cu diploma cu premiul intai sa aiba si el amintire cand o fi mare .

Dar de ce nu le mai da coronite :scratch: ? Eu le-am pastrat pe toate, sunt uscate, impachetate in celofan. Ce mare mandrie era sa iei coronita!
Felicitari de rezultatele bune oricum :toothy6:

Multumesc :toothy9;

Cica nu mai este incurajata concurenta intre copii ci munca in echipa,fiecare poate fi talentat intr-un anumit domeniu chiar daca la mate si citire nu exceleaza,nu se considera corect in a fi premiati un nr. restrans de copii dintr-un grup etc..un exemplu: http://www.mami.ro/s...-primar-2132255

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1780
  • 1781
  • 1782
  • 1783
  • 1784
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul