Buna dimineata!
Si la mine e cald si frumos! Ieri au fost vreo 20 de grade, ceea ce pentru mine e minunat. Am luat familionul cu catel cu tot si-am plecat pe plaja. Pe plaja tragea un vant rece, mai ca-mi parea rau ca nu mi-am luat ceva de pus peste tricou. M-am plimbat cu Ozzy, restul familiei a facut baie, am batut mingea...vantul n-a stat deloc. Am certat si copiii sa iasa din apa ca-i frig si racesc
Daca m-ati vedea azi.....am o dunga alba la radacina nasului, unde au fost ochelarii de soare, nasul e un rosu aprins

, fruntea mi-e culoare normala, neatinsa de soare, obrajii si-n jurul gurii roz, decolteul mi-e parlit, bratele la fel si pentru ca aveam izmene 3/4, am si "sosete" roz

In zona gleznei sunt de un roz aprins de ma doare numa' cand ma uit!
Dl Alpha are o culoare "lobster" aprins, ca dumnealui si-a expus fizicul ca-i placea briza racoroasa.

Fetele sunt ok ca au stat mai mult in apa sau cu prosopul pe ele sa se usuce, le-am dat si cu sunscrean inainte si aseara le-am cremuit bine cu crema dupa plaja ca sa fiu sigura. Noi nu ne-am pus sunscrean ca am fost destepti