Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3581 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 22 June 2011 - 08:19 AM

Vezi postareaCristina, la 21 June 2011 - 08:40 PM, a spus:

E prima data cand intru pe la han asa ca va salut si eu pe toate doamnelor. Eu am insomnii ca cea mica se misca non-stop.

hei Cristinel!!!! nu mai e mult... Imagine postata

#3582 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 22 June 2011 - 09:32 AM

:rolleyes: :) tuturor. Eu mai am 5 saptamani si jumatate. Daca sta cumintica aia mica si asteapta EDD este pe 28 iulie.
Mai am o saptamana si jumatate de servici si apoi relaxare :D
In fiecare zi se gaseste cineva sa-mi spuna ca am burta mica pentru 35 saptamani - si chiar incepe sa ma infurie ca eu ma misc acum asa mai cu incetinitorul si ma simt ca o balena in devenire. E drept ca nu am pus decat 12 kg :D dar nu pot sa inteleg cum lumea nu-mi vede burta ca eu ma impiedic de ea deja :D

#3583 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 22 June 2011 - 10:55 AM

las ca-i bine, burta mare nu inseamana copil mare...voi sa fiti sanatoase :rolleyes:

#3584 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 June 2011 - 11:06 AM

Am fost la lidl au spek ,dar branza nu ,si nimik cu ce asi putea sa o inlocuiesc(mozza nu ma coafeaza :) ),o sa ma duc saptamana care vine la bila sa vad poate gasesc vreo branzica sa se preteze pe acolo sper sa nu fie prea scumpa totusi :rolleyes:

P.s Pe seara cred ca o sa fac neshte paste faine cu ragu (ca am la congi' asa ca m-am scos :D )

#3585 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 22 June 2011 - 11:17 AM

eu am lasagna la cuptor si maine fac paste agnoloti cu manuta mea, am zis :)...prea mor de pofta cand le vad pe-ale mayei :D...sper sa iasa, nu am mai facut paste pana acum....cu spanac si ricota le umplu, nu stiu ce sos merge cu ele. oare merge cu sos rosu?? fetele nu le mananca cu sos alb :(

#3586 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 11:42 AM

Vezi postareaAngel, la 22 June 2011 - 11:17 AM, a spus:

eu am lasagna la cuptor si maine fac paste agnoloti cu manuta mea, am zis :D...prea mor de pofta cand le vad pe-ale mayei :(...sper sa iasa, nu am mai facut paste pana acum....cu spanac si ricota le umplu, nu stiu ce sos merge cu ele. oare merge cu sos rosu?? fetele nu le mananca cu sos alb :(

Eu le-asi trage la tigaie cu putin unt si salvie ,si pregatit separat si niste sos rosu simplu,in farfurie le presari cu parmigiano si daca nu vor, le scalzi rapid in sosul rosu si gata... :)

#3587 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 22 June 2011 - 11:59 AM

Zoazo vacanta placuta si sa-ti mearga toate din plin si la suflet. Ziceai ca pleci in Bulgaria? sa ne impartasesti impresiile de vacanta = fireste!
Si voi bea o bere si cu gandul la voi!
Doar ca nu-s eu total linistita sufleteste: cum o vrea Dumnezeu, dar bine-ar fi sa fie bine.Am pus un banut si-n "fantana"
La Albena, in Bulgaria merg.De-atat am avut bani! Criza, deh! Da-i bine! Daca-i voiebuna, ne distram oriunde!
Eu plec de la principiul:"merg in concediu, nu-n inspectie!Ma distrez nu ma enervez!" asa ca si problemele aparute ma distreaza!
Doamne-ajuta!Imagine postata
Am "terminat" de facut bagajele (ca maine, acolo, sigur constat ca am uitat ceva! Deja am vazut ca traiesc o adevarat drama: n-am luat costumul de baie rosu! N-am decat 2 albastre si unul verde si nu ma asortez cu Stefan! Woow, ce tragedie! Imagine postata De parca le-as purta pe toate! Vax! Unul, tata, si-ala bleu, ca rosu...ciuciu!)
Ia, ca de suparata ce-s, as bea o bere! Neagra!

Fisier atasat  bere-neagra.jpg (71.03K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3588 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 22 June 2011 - 12:07 PM

"neata " si de la mine

Cristina, mult a fost, putin a ramas.LAsa lumea sa vorbeasca, voi sa fiti sanatosi.

Stella, sistemul e diferit fata de tara,macar daca ar face si in Ro carte cum tb, acum nu mai e ce era odata,acum mai nou se da cate 1 mil de caciula pt proful supraveghetor ca sa poata copia si treaca copilu´bacul :) :D .Asta pt probele scris, adicalea 1 mil de examen.
Ma uitam si la copii de au dat capacitatea, unele fete erau mai preocupate daca nu li s-a stricat manechiura decat de ce au facut.Mor cand vad asa ceva si de vina nu-s decat parintii.

La noi e frumos, soare, caldut,da ce ma oftica e ca maine cand e liber se anunta ploaie :(
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3589 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242

Postat 22 June 2011 - 12:45 PM

Vezi postareaIoana, la 22 June 2011 - 12:07 PM, a spus:

"neata " si de la mine

Cristina, mult a fost, putin a ramas.LAsa lumea sa vorbeasca, voi sa fiti sanatosi.

Stella, sistemul e diferit fata de tara,macar daca ar face si in Ro carte cum tb, acum nu mai e ce era odata,acum mai nou se da cate 1 mil de caciula pt proful supraveghetor ca sa poata copia si treaca copilu´bacul :) :D .Asta pt probele scris, adicalea 1 mil de examen.
Ma uitam si la copii de au dat capacitatea, unele fete erau mai preocupate daca nu li s-a stricat manechiura decat de ce au facut.Mor cand vad asa ceva si de vina nu-s decat parintii.

La noi e frumos, soare, caldut,da ce ma oftica e ca maine cand e liber se anunta ploaie :(

neatza !
ioana , imi pare rau ca trebuie sa te contrazic :( eu zic din toata inima ca profesorii sunt vinovati de toate astea ! nu am fost de acord ca stefana sa mearga la scoala cu unghiile colorate , si super lungi , si mi-am spus parerea intr-o sedinta cu parintii , rugand diriginta sa nu incurajeze fetele cand le vede machiate si cu manichiura exagerata ! stii ce mi-a raspuns ? ca nu o deranjeaza atata timp cat invata :( stef nu avea voie sa mearga la scoala ca si colegele ei , si imi reprosa ca doar invata foarte bine ( a terminat 5-8 cu media 9,98 ); atunci am zis : ok ! daca profesorii va primesc asa la ore , eu de ce sa ma pun contra? copila mea avea impresia ca o pedepsesc ... asa ca ...daca va arat cum a fost fata mea la premiere :( zici ca e la o prezentare de moda , si nu are 15 ani , ci 20 :(

#3590 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 12:58 PM

Daneelooo ,iar fu' apa neagra fattaa,sa fii atenta :) Acu' s-o mai limpezit :D Ce ma-nerveaza...

#3591 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 22 June 2011 - 01:32 PM

Vezi postareadani_ela, la 22 June 2011 - 12:45 PM, a spus:

"neata " si de la mine

neatza !
ioana , imi pare rau ca trebuie sa te contrazic :( eu zic din toata inima ca profesorii sunt vinovati de toate astea ! nu am fost de acord ca stefana sa mearga la scoala cu unghiile colorate , si super lungi , si mi-am spus parerea intr-o sedinta cu parintii , rugand diriginta sa nu incurajeze fetele cand le vede machiate si cu manichiura exagerata ! stii ce mi-a raspuns ? ca nu o deranjeaza atata timp cat invata :( stef nu avea voie sa mearga la scoala ca si colegele ei , si imi reprosa ca doar invata foarte bine ( a terminat 5-8 cu media 9,98 ); atunci am zis : ok ! daca profesorii va primesc asa la ore , eu de ce sa ma pun contra? copila mea avea impresia ca o pedepsesc ... asa ca ...daca va arat cum a fost fata mea la premiere :( zici ca e la o prezentare de moda , si nu are 15 ani , ci 20 :(

Daniela, e un caz,dar de cele mai multe ori parintii cad in capcanele copiilor.Nu zic ca nu-s si parinti mai cu capul pe umeri.
Da eu stiu de la noi cum e,bine e si alta situatia dar ori si cum.

Si pe mine ma enerveaza cand le vad copila la 14-15 ani cum arata, pai la 30 ce o sa mai faca.

Apopo de asta imi aduc amite ca iara acum vreo 2 saptamani ma duc sa joc la lotto si ma intreaba vanzatoarea daca am 18 ani :( .I-am raspuns ca de multi ani
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3592 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 01:32 PM

Vezi postareaGeany, la 22 June 2011 - 12:58 PM, a spus:

Daneelooo ,iar fu' apa neagra fattaa,sa fii atenta :D Acu' s-o mai limpezit :( Ce ma-nerveaza...

eu nu am deloc :) mai bine neagra decat nik ! la noi abia maine seara vine apa :( deci voi aveti apa ...hmmm ! nasol mai e : vara , cald , servetele umede :( asta in loc de dush :(

ioana , acum am vazut ca ai scris :( . asta ii reprosez la a mea mereu : ca vrea sa para mai matura decat este !! ce o fi in capul lor ? pt noi e o mandrie sa fim mai tinere , pt ele sa fie considerate mai mature :( femeile astea , niciodata nu vor fi multumite cu ce vad in oglinda :(

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 22 June 2011 - 01:35 PM

#3593 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 01:36 PM

Vezi postareadani_ela, la 22 June 2011 - 01:32 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 22 June 2011 - 12:58 PM, a spus:

Daneelooo ,iar fu' apa neagra fattaa,sa fii atenta :( Acu' s-o mai limpezit :( Ce ma-nerveaza...

eu nu am deloc :) mai bine neagra decat nik ! la noi abia maine seara vine apa :D deci voi aveti apa ...hmmm ! nasol mai e : vara , cald , servetele umede :( asta in loc de dush :(

Cred ca o sa inebunesc :(

P.s :Daa!! Stiu ce o sa-mi raspundeti :''prea tarziu...faptu-i consumat'' :(

#3594 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 02:17 PM

Vezi postareadani_ela, la 22 June 2011 - 12:45 PM, a spus:

"neata " si de la mine

Stella, sistemul e diferit fata de tara,macar daca ar face si in Ro carte cum tb, acum nu mai e ce era odata,acum mai nou se da cate 1 mil de caciula pt proful supraveghetor ca sa poata copia si treaca copilu´bacul Imagine postata Imagine postata .Asta pt probele scris, adicalea 1 mil de examen.

La noi e frumos, soare, caldut,da ce ma oftica e ca maine cand e liber se anunta ploaie Imagine postata

neatza !
ioana , imi pare rau ca trebuie sa te contrazic Imagine postata eu zic din toata inima ca profesorii sunt vinovati de toate astea ! nu am fost de acord ca stefana sa mearga la scoala cu unghiile colorate , si super lungi , si mi-am spus parerea intr-o sedinta cu parintii , rugand diriginta sa nu incurajeze fetele cand le vede machiate si cu manichiura exagerata ! stii ce mi-a raspuns ? ca nu o deranjeaza atata timp cat invata Imagine postata stef nu avea voie sa mearga la scoala ca si colegele ei , si imi reprosa ca doar invata foarte bine ( a terminat 5-8 cu media 9,98 ); atunci am zis : ok ! daca profesorii va primesc asa la ore , eu de ce sa ma pun contra? copila mea avea impresia ca o pedepsesc ... asa ca ...daca va arat cum a fost fata mea la premiere Imagine postata zici ca e la o prezentare de moda , si nu are 15 ani , ci 20 Imagine postata

Vreau poza! Dar azi, ca maine plec!Imagine postata Imagine postata

#3595 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,774
  • LocationSibiu

Postat 22 June 2011 - 02:27 PM

ma bag si eu in vorba, da' nu ca sa sustin ca e bine sa umble fetele tinere fardate si machiate, nu! ca nici mie nu imi plac si imi pare rau de tineretea lor, care e asa de frumoasa.
DAR asa ni se pare noua, la varsta noastra de acum(mama, zici ca-s baba Imagine postata). pe atunci nu ni se parea la fel. voi nu va amintit cum erati in frageda tinerete? eu deja o vad pe a mea, care chiar ca e o copila, cum vrea sa puna culori pe ea. n-o las Imagine postata, da-i greu sa o conving ca nu e bine si nu-i frumos.
cu varsta, dupa ce se lamusesc ce-i frumos si ce nu (care se lamuresc :) ) se linistesc si ajung de umbla naturale, asa ca noi :D

#3596 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 June 2011 - 03:27 PM

Mai , pana la 16 ani copila mea nu avea voie sa stea mai tarziu de 21h30....ca asa gandeam eu ca e corect.
ea imi zicea, ca decat sa se faca de rusine sa spuna ca tre sa vina acasa la ora aia, mai bine nu iese...si eu ii ziceam ma rog tu decizi:)
imi spunea ca celelalte fete puteau sta mai tarziu blabla , dar eu replicam ca la mine-n casa eu fac regulile, si daca fetele alea pot sa stea asa creanga la 13-14 ani...nu e problema mea ci a lor...in fine, a inteles copila mea.
acum e adulta si matura , cand iese cu prietenii sau cu frendul , ii spun ca daca vine tarziu ori o acompaniaza cineva acasa, ori ia un taxi.

#3597 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 04:32 PM

Vezi postareazoazorel, la 22 June 2011 - 02:17 PM, a spus:

Vreau poza! Dar azi, ca maine plec!Imagine postata Imagine postata

iote poza :( , va pun una cu diriga , ca am uitat sa o pozez si singura :( imi pare rau ca nu se vad toacele :D are o poza cu colegele , dar sunt prea multe fetze pe acolo ... ? :)

Imagine postata

#3598 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 04:59 PM

Danooo, ce fata frumoasa ai! Cu ce-o pazeste tat-su? E asa frumoasa nepictata!
Felicitari pentru coronita!Imagine postata Imagine postata Imagine postata

#3599 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 05:02 PM

multumesc ! a terminat cu 10 pe linie :) pai e machiata , dar nu pictata ! ca nu pune culori pe ea ! macar atat ! este destul de discreta in general , si asta imi place la ea ; dar as fi vrut sa fie mai copil ...
concediu placut , si muuult soare :D

#3600 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2011 - 05:04 PM

Felicitari Daniela ,e f. frumoasa fetita :)

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul