La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 09 August 2014 - 09:03 PM
Postat 10 August 2014 - 06:42 AM
sorinadaniela, la 09 August 2014 - 09:03 PM, a spus:
Drum bun Sorinush! Sper sa aveti o vacanta cum meritati! Si eu astept "recenzia"vacante!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 10 August 2014 - 10:17 AM
As vrea sa fiu de fata cand ajungeti, sa surprind bucuria si emotia....

Postat 12 August 2014 - 02:07 PM
Poate ca stau intre usi si geamuri deschise
Postat 12 August 2014 - 02:55 PM
Surprize reușite pe toată linia.
Mama, biata de ea, credeam că pică jos. A avut câteva secunde de blocaj după care a început să râdă și a sărit pe noi.
Tata nu era acasă, dar după o jumătate de oră a venit și el. A văzut mașina dar nu credea că suntem noi. Până când nu a intrat și ne-a văzut nu i-a venit să creadă.
Eu le-am zis că plecăm la mare. O ataca pe mama, vezi Doamne că ea știa și nu a vrut să-i spună. Era ca la circ. Râdeam toți ca nebunii.
Fetele au stat toată seara cu mamaia intre pui de găină, curcani, porci și tot așa. Erau superincantate.
Au dormit cu mamaia.
Asta a fost duminică. Luni am plecat spre Buzău la socri.
Acolo altă surpriza. Am întâlnit-o pe socrella pe stradă. Am oprit mașina și am salutat-o. Se uita la noi și nu înțelegea ce și cum.
Avea casa plină. Pentru prima dată după ffffff mulți ani nu a mai avut toți copiii în aceași casă. Nebunie.
Cumnatica venise înaintea noastră cu o săptămână (tot din Italia). Știa de noi dar a promis că nu spune.
După o zi de alergături nebune după varii hârtii am plecat cu cățel și purcel la socrelu la țară. El o aștepta pe cumnata mea. A rămas blocat când ne-a văzut și pe noi.
Am trecut printre picături pe la o prietenă. Și acolo scenă muta urmată de țipete și urlete.
Cam aceeași reacție de blocaj, râsete, plansete și pupaturi. Am făcut bine.
Postat 12 August 2014 - 02:59 PM

Postat 12 August 2014 - 06:20 PM
În seara asta am fost la bunicul meu. Are 90 de ani. Săracul când ne-a văzut nu-i venea să creadă. Repeta într-una: "Dana, tu ești tataie?".
Era bucuros că a văzut fetele.
Chiar îmi pare bine că am fost la el. De fapt e o vizită obligatorie pentru mine.
Maine mergem mai spre București la bunica soatzei (92 de ani). Soatza a fost întotdeauna nepotul preferat.
Postat 12 August 2014 - 07:21 PM
sorinadaniela, la 12 August 2014 - 02:55 PM, a spus:
Surprize reușite pe toată linia.
Mama, biata de ea, credeam că pică jos. A avut câteva secunde de blocaj după care a început să râdă și a sărit pe noi.
Tata nu era acasă, dar după o jumătate de oră a venit și el. A văzut mașina dar nu credea că suntem noi. Până când nu a intrat și ne-a văzut nu i-a venit să creadă.
Eu le-am zis că plecăm la mare. O ataca pe mama, vezi Doamne că ea știa și nu a vrut să-i spună. Era ca la circ. Râdeam toți ca nebunii.
Fetele au stat toată seara cu mamaia intre pui de găină, curcani, porci și tot așa. Erau superincantate.
Au dormit cu mamaia.
Asta a fost duminică. Luni am plecat spre Buzău la socri.
Acolo altă surpriza. Am întâlnit-o pe socrella pe stradă. Am oprit mașina și am salutat-o. Se uita la noi și nu înțelegea ce și cum.
Avea casa plină. Pentru prima dată după ffffff mulți ani nu a mai avut toți copiii în aceași casă. Nebunie.
Cumnatica venise înaintea noastră cu o săptămână (tot din Italia). Știa de noi dar a promis că nu spune.
După o zi de alergături nebune după varii hârtii am plecat cu cățel și purcel la socrelu la țară. El o aștepta pe cumnata mea. A rămas blocat când ne-a văzut și pe noi.
Am trecut printre picături pe la o prietenă. Și acolo scenă muta urmată de țipete și urlete.
Cam aceeași reacție de blocaj, râsete, plansete și pupaturi. Am făcut bine.
Sorinuc, citind, si mie-mi venea ba sa rad, ba sa plang, ba sa fac ochii mari! Asta DA surpriza!Auzi, sa-mi vad mama(soacra) pe strada si ea sa nu realizeze ce si cum...Sunteti de belea! Foarte frumos!Ati facut atata lume fericita...Bravo, suflete mari si frumoase! Si? Mai departe? Pe cine mai fericiti? Tare-as fi vrut sa va vad si eu....Eh, o veni si vremea aia!
Dar tu cum te mai simti? Ce-ti face piciorul?
Si la mine caaald! 33* C in birou pe la 12!Mai racoare era afara! Oooff, ce-o sa plang eu dupa caldura asta!
Postat 12 August 2014 - 08:25 PM
Adevărul e că nici noi nu știm unde o să fim în fiecare zi. Trebuie să ne ocupam de niște acte. Până când nu terminăm suntem legați de mâini și de picioare.
Suntem în fiecare zi pe drumuri.
Singura persoană pe care aș avea posibilitatea să o văd ar fi Moatza, săptămâna viitoare.
Miercuri seara sau joi mă duc la mama în zona Tecuciului și voi rămâne tot sfârșitul de săptămână.
Asta în linii mari.
Apoi ne vom întoarce la Buzău. Am să încerc după aia să iau legătura cu Moatza să văd dacă e disponibila.
Postat 13 August 2014 - 03:09 PM

Postat 13 August 2014 - 04:05 PM
Pup tulemond.
Postat 13 August 2014 - 06:36 PM
moatza, la 13 August 2014 - 12:31 PM, a spus:
Ce mi-ar place, doar că nu se poate...
Vacanță plăcută!
Postat 15 August 2014 - 07:09 AM
Vacanță plăcută la cine e deja /pleacă/va pleca!
Noi suntem la mama. E așa de bineeeee!
Aseară a căzut curentul pt câteva ore așa că am cinat la lumina lumânărilor. Am râs ca nebunii.
Aseară am vrut să fac ceva dulce dar nu am reușit (fără curent) așa că acum mă spăl pe ochi și mă apuc de treaba.
Vă pupăcesc! O zi bună!
Postat 15 August 2014 - 07:43 AM
zerda, la 13 August 2014 - 03:09 PM, a spus:

misc spasmodic, in depresie fiind

ieri am fost la Galati si-am zis ca asta-i sfarsitul. am mers vreo 50m cu soare direct in fata, pe peronul garii, si-mi frigeau obrajii.ma gandeam la Zozo, cum sa-i placa asta, bre?
Sorina, unde cazu curentul, chiar in Buzau?
la mine-ar fi tragedie fara AC, la aragaz nici nu pot sa ma uit, darmite sa mai pun mana pe vreun buton!
cred ca sufar cu capu' cel mai tare

Postat 15 August 2014 - 08:38 AM
moatza, la 15 August 2014 - 07:43 AM, a spus:
zerda, la 13 August 2014 - 03:09 PM, a spus:

misc spasmodic, in depresie fiind

ieri am fost la Galati si-am zis ca asta-i sfarsitul. am mers vreo 50m cu soare direct in fata, pe peronul garii, si-mi frigeau obrajii.ma gandeam la Zozo, cum sa-i placa asta, bre?
Sorina, unde cazu curentul, chiar in Buzau?
la mine-ar fi tragedie fara AC, la aragaz nici nu pot sa ma uit, darmite sa mai pun mana pe vreun buton!
cred ca sufar cu capu' cel mai tare

Motzu'io-s mai friguroasa, asa!Cica circulatie proasta(periferica, deci si la caput!

Pe mine frigul ma doboara, nu caldura!
In alta ordine de idei, mi-e tare dor de tine, Motzulino!

Postat 15 August 2014 - 09:05 AM
Și mie îmi place căldura, dar asta e prea exagerată.