La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 26 August 2014 - 07:24 PM

Postat 26 August 2014 - 08:59 PM
Multa bafta si sanatate intregii familii.
Postat 26 August 2014 - 11:36 PM
... la noi sunt 32 de grade la ora asta, feels like 42

Postat 27 August 2014 - 07:37 AM
In rest alea alea, si alealalte, ca dupa vacanta, cand totul e de repus la loc, facut curatenie etc, plus
jobul; deci n-am timp sa ma plictisesc

Pup tulemond si va doresc o zi lina.
Postat 27 August 2014 - 07:59 AM

Postat 27 August 2014 - 09:01 AM
sunt la curent cu noutatile, ca va citesc, cu scrisul mai greu...
Giorgi, poate poti solicita o interventie laparoscopica, e mult mai simpla refacerea. Sanatate multa, nu-i ceva chiar asa de grav, majoritatea femeilor fac chisturi din astea, dar nu toate ajung la cutit. Fii barbata!
eu sunt in lipsa cronica de timp. macar am avut cateva momente de respiro si sper sa mai vina si altele. pana atunci mai am niste hopuri cu examene si interventii medicale, relativ simplu, ceva laser.
ma bucur ca s-a mai racorit, vara-i pe duca, asta-i perioada ce-mi place cel mai mult.
vad ca piata are tendinta de scumpire la legume, cred c-ar fi cazul sa ma agit cu niste vinete si ardei, de copt zic.
cu amenajarile am terminat partial, acum culegem roadele. mai am de mobilat, dar nu-i graba prea mare.
deci nu vreau decat sanatate, ceea ce va doresc si voua!
Postat 27 August 2014 - 09:47 AM
Stelin, eu tocmai ca stiam ca se strica vremea am tuns luni iarba ca desi netunsa de 2 saptamani cu ploaia asta tot a crescut.
Vad ca sunteti harnicutze, eu nu pun nimic la congelator, daca gasesc ceva pret bun la vinete poate,poate, numai ca eu nu prea am loc frigiderul meu n-are decat 3 sertare de congelator.
Giorgi fi barbata, o sa treci cu bine si peste.Da cum spunea si Moatza nu merge laparo, ca e mai usoara recuperarea.Stiu ca in Ro se foloseste mai des ca aici.
Cand m-am operat la mama nasa mea imi tot zicea de laparo ca o verioara s-a operat laparoscopic de CTS .
Eu anul asta se pare ca am facut contract cu dr

In rest viata e frumoasa chiar daca afara ploua. Cum spuneam sunt, sau incerc sa fiu Zen

Postat 27 August 2014 - 12:14 PM

Postat 27 August 2014 - 12:45 PM

Postat 27 August 2014 - 06:29 PM
Georgiana multa sanatate si ganduri bune si de la mine. Incearca sa stai optimista pentru ca si eu ca si celelalte fete cred ca este foarte important.
Pupici multi si gramada.
Postat 27 August 2014 - 07:59 PM
moatza, la 27 August 2014 - 09:01 AM, a spus:
cu amenajarile am terminat partial, acum culegem roadele. mai am de mobilat, dar nu-i graba prea mare.
deci nu vreau decat sanatate, ceea ce va doresc si voua!
si mie imi place muuult perioada asta, cu adiere de vanticel ..., cu seri si dimineata un picutz racoroase, cu nopti respirabile ...
eu nu ma bucur ca vara e pe duca, dimpotriva strang ca furnica rezerve de soare pentru psihicul de la iarna gri ce va sa vina ...
ce ai avut de amenajat?
sanatate multa!
Georgiana, multa sanatate si recuperare grabnica! o sa fie tot ok, o sa vezi!
Sanatate maxima si tie, Ioana! am citit cu seful tau...

Stellin, sa-ti fie de bine vacanta! o luna? ce bunataturi ai adus anul asta din Puglia? Daca am noroc sa primesc aprobare de concediu, mergem si noi din 7 sept, pt 10 zile ... E microb! O data cunoscuta iti intra la suflet!
Noi nu am mai avut vacanta de la inceputurile lui iunie (o fuga intr-un we la munte si cam atat ...) , asa ca ne-am copt bine toata vara pe uscat in Bucuresti! A fost o vara ciudata, in afara vremii capricioase: lumea a plecat mai devreme in concedii, de pe la jum lui iulie - pana we trecut a fost orasul aproape gol! Acum incepe sa se aglomereze. In zona mea, pe o raza de 15 km aproape toate strazile si intersectiile sunt sparte, se scot liniile de tramvai, santier! acum incep scolile si va fi haos in circulatie, ca nimic nu pare ca se va termina pe nici o parte! hmmm ... sa speram bine!

imbratisari si pupaturi tuturor! Mi-e dor de voi dragelor si de sporovaiala la han!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 27 August 2014 - 11:08 PM

In septembrie e splendid acolo. Abia astept sa fiu la pensie sa stau macar 3 luni

Deocamdata pe baricade la greu, dar.....in sf de sept am 5 zile si fug sa vad o prietena in...corsica

Noapte buna la tot boborul
Postat 27 August 2014 - 11:27 PM
stella, la 27 August 2014 - 11:08 PM, a spus:
Aka' peste 3 ani

Sa papati sanatosi bunatatile

Somn' pufos tuturor

Postat 27 August 2014 - 11:43 PM
dupa ce mai merg o tura, cred ca ma concentrez si eu ce sa visez pentru anii de pensie! aud ca si iernile sunt blande pe acolo ... Si dupa prima vacanta in Puglia ta draga, in primavara, am constatat ca si italienii din sud sunt foarte harnici si gospodari si, ca de obicei, foarte dichisiti si cocheti! respectiv: toate tarlalale perfecte ori culturi diverse, ori maslinosi, totul aliniat si ingrijit la fir de pai. Casutele, cu flori curgatoare pe stalpii portii si peste tot unde se putea aseza un ghiveci cu minunate inflorescente in cele mai pastelate sau tari culori. Cat despre natura ..., dupa ce vizitasem toate orasele de arta, pot spune cu mana pe inima ca Michelangello si Da Vinci sunt niste absolut geniali, dar natura este artistul suprem! Abia astept sa ma intorc acolo ... drumul f lung, dar merita ...
Acum mergem zona Vieste, desi Torre dell'Orso am gasit-o senzationala! Si in primavara Porto Cesareo, daca voi gasi tot asa o oferta de neratat ...
sa imi spui si de Corsica, de mult o vizam ... Poate imi mai bagi un microb

Geanino

noapte buna doamnelor!

Postat 28 August 2014 - 07:48 AM
Dani, am uitat sa scriu ca am adus o intreaga *borcaniada* (de la o mica intreprindere de unde iau de jde ani),tot felul de bunaciuni pugliese (anghinare griliata si apoi pusa cu ulei, filete de vinete , capere rosii uscate etc etc etc )
Vieste e fain si porto cesareo la fel.
oamenii de acolo sunt tare primitori si generosi.
Gianino, e gata pe start Alex pentru o noua aventura scolareasca?
O zi faina tuturor.
Postat 28 August 2014 - 08:50 AM
Sanatate multa Giorgi si Ioanei!!
La noi dupa episodul cu vetul liniste si pace!
Postat 28 August 2014 - 09:01 AM
zerda, la 28 August 2014 - 08:50 AM, a spus:
motzoasa, sa traiti! da' ce-mi place!

hello, hello!
nimic nou pe frontul meu, as vrea s-o tai vreo doua ore de la birou, sa vad cum fac

sambata voiam sa dau asaltul la pregatiri de iarna, da' omul cica sa mergem la focsani sa ne intalnim cu niste fosti colegi de liceu.
pai nu-i mai bine asa?
Postat 28 August 2014 - 01:13 PM
stella, la 28 August 2014 - 07:48 AM, a spus:
Dani, am uitat sa scriu ca am adus o intreaga *borcaniada* (de la o mica intreprindere de unde iau de jde ani),tot felul de bunaciuni pugliese (anghinare griliata si apoi pusa cu ulei, filete de vinete , capere rosii uscate etc etc etc )
Vieste e fain si porto cesareo la fel.
oamenii de acolo sunt tare primitori si generosi.
O zi faina tuturor.
misto tare borcaniada! bravo de achizitii! am gasit si eu o intreprindere de asta unde am fost, langa torre dell'orso, dar erau preturi mult mai mari decat in hipermarket la borcane. De ce ? este diferenta asa de mare? ca nu m-am indurat sa iau nik...
abia astept, suntem cazati acum in parcul natural Gargano ... visez deja ... Sper sa mai prindem vreme buna, marea calda, ceva pravalii deschise .... oricum ar fi tot super e ...acolo natura e cel mai tare artist de pe fata pamantului..., te incarci anyway!
zile bune tuturor
pup
Postat 28 August 2014 - 01:40 PM

In rest toate vechi,e racorica si la noi dar e soare,o zi faina tuturor!