Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1794
  • 1795
  • 1796
  • 1797
  • 1798
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35901 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 26 August 2014 - 07:24 PM

Giorgiana, si eu trimit ganduri bune catre tine. Va fi bine! Fii optimista, e foarte important! Imagine postata

#35902 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 August 2014 - 08:59 PM

Giorgi , numai ganduri bune si sa fie totul perfect cum trebuie.
Multa bafta si sanatate intregii familii.

#35903 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 26 August 2014 - 11:36 PM

Georgi, suntem alaturi de tine chiar daca nu suntem acolo!

... la noi sunt 32 de grade la ora asta, feels like 42 :drool: ... partea buna e ca maine cica revenim la normal!

#35904 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 27 August 2014 - 07:37 AM

Buna dimineata. la noi e racorel, mai ploua, mai sta. sper sa pot tunde iarba, ca e tare mare.
In rest alea alea, si alealalte, ca dupa vacanta, cand totul e de repus la loc, facut curatenie etc, plus
jobul; deci n-am timp sa ma plictisesc :drool:
Pup tulemond si va doresc o zi lina.

#35905 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 August 2014 - 07:59 AM

Off,Giorgi' draga,imi pare tare rau sa aud asta,dar lasa o sa treaca,suntem si noi alaturi de tine ,te pupam dulce si sa fii pozitiva si optimista,ca toate trec :hug: :drool:

#35906 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 August 2014 - 09:01 AM

hello tuturor!
sunt la curent cu noutatile, ca va citesc, cu scrisul mai greu...
Giorgi, poate poti solicita o interventie laparoscopica, e mult mai simpla refacerea. Sanatate multa, nu-i ceva chiar asa de grav, majoritatea femeilor fac chisturi din astea, dar nu toate ajung la cutit. Fii barbata!

eu sunt in lipsa cronica de timp. macar am avut cateva momente de respiro si sper sa mai vina si altele. pana atunci mai am niste hopuri cu examene si interventii medicale, relativ simplu, ceva laser.
ma bucur ca s-a mai racorit, vara-i pe duca, asta-i perioada ce-mi place cel mai mult.
vad ca piata are tendinta de scumpire la legume, cred c-ar fi cazul sa ma agit cu niste vinete si ardei, de copt zic.
cu amenajarile am terminat partial, acum culegem roadele. mai am de mobilat, dar nu-i graba prea mare.
deci nu vreau decat sanatate, ceea ce va doresc si voua!

#35907 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 August 2014 - 09:47 AM

Buna ziua de sub umprela.La noi tot ploua si e intuneric de zici ca-i noapte.

Stelin, eu tocmai ca stiam ca se strica vremea am tuns luni iarba ca desi netunsa de 2 saptamani cu ploaia asta tot a crescut.

Vad ca sunteti harnicutze, eu nu pun nimic la congelator, daca gasesc ceva pret bun la vinete poate,poate, numai ca eu nu prea am loc frigiderul meu n-are decat 3 sertare de congelator.

Giorgi fi barbata, o sa treci cu bine si peste.Da cum spunea si Moatza nu merge laparo, ca e mai usoara recuperarea.Stiu ca in Ro se foloseste mai des ca aici.

Cand m-am operat la mama nasa mea imi tot zicea de laparo ca o verioara s-a operat laparoscopic de CTS .

Eu anul asta se pare ca am facut contract cu dr :drool: , in iulie am mai suferit o interventie , inclusiv anestezie.Sunt suspecta de hernie de disc, sa vedem luni la RMN ce-mi spun.Bine sper sa nu fie si sa fi fost doar o lumboschiatica de moment si infiltratiile sa-si fi facut efectul.De ieri oricum am inceput phisiotherapia.Spre iarna iarasi ma asteapta o interventie.Cred ca a inceput sa-mi placa sa fiu anesteziata :hug:

In rest viata e frumoasa chiar daca afara ploua. Cum spuneam sunt, sau incerc sa fiu Zen ;)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#35908 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 27 August 2014 - 12:14 PM

Sanatate multa Giorgiana,ganduri bune iti trimit si eu. :drool:
Prietenii advarati sunt rari

#35909 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 27 August 2014 - 12:45 PM

Giorgiana, iti doresc sanatate si numai bine
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#35910 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,595
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 27 August 2014 - 06:29 PM

Dau si eu buna ziua la han. Si aici frigulet si ploua mai mereu.
Georgiana multa sanatate si ganduri bune si de la mine. Incearca sa stai optimista pentru ca si eu ca si celelalte fete cred ca este foarte important.
Pupici multi si gramada.
brain loading....please wait....

#35911 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 August 2014 - 07:59 PM

Vezi postareamoatza, la 27 August 2014 - 09:01 AM, a spus:

s-a mai racorit, vara-i pe duca, asta-i perioada ce-mi place cel mai mult.
cu amenajarile am terminat partial, acum culegem roadele. mai am de mobilat, dar nu-i graba prea mare.
deci nu vreau decat sanatate, ceea ce va doresc si voua!

si mie imi place muuult perioada asta, cu adiere de vanticel ..., cu seri si dimineata un picutz racoroase, cu nopti respirabile ...
eu nu ma bucur ca vara e pe duca, dimpotriva strang ca furnica rezerve de soare pentru psihicul de la iarna gri ce va sa vina ...
ce ai avut de amenajat?
sanatate multa!

Georgiana, multa sanatate si recuperare grabnica! o sa fie tot ok, o sa vezi!
Sanatate maxima si tie, Ioana! am citit cu seful tau...;) ! traim intr-o lume atat de decadenta ... ;)

Stellin, sa-ti fie de bine vacanta! o luna? ce bunataturi ai adus anul asta din Puglia? Daca am noroc sa primesc aprobare de concediu, mergem si noi din 7 sept, pt 10 zile ... E microb! O data cunoscuta iti intra la suflet!

Noi nu am mai avut vacanta de la inceputurile lui iunie (o fuga intr-un we la munte si cam atat ...) , asa ca ne-am copt bine toata vara pe uscat in Bucuresti! A fost o vara ciudata, in afara vremii capricioase: lumea a plecat mai devreme in concedii, de pe la jum lui iulie - pana we trecut a fost orasul aproape gol! Acum incepe sa se aglomereze. In zona mea, pe o raza de 15 km aproape toate strazile si intersectiile sunt sparte, se scot liniile de tramvai, santier! acum incep scolile si va fi haos in circulatie, ca nimic nu pare ca se va termina pe nici o parte! hmmm ... sa speram bine! :drool: ... ca noi avem excursie pana la gradi si inapoi de doua ori pe zi :hug:

imbratisari si pupaturi tuturor! Mi-e dor de voi dragelor si de sporovaiala la han! ;)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#35912 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 27 August 2014 - 11:08 PM

Dani am adus vinete ( care le-am copt) si cativa ardei grasi. Rosii cherry; facut acolo ceva sos de rosii ptr miss la iarna. facut si 3-4 borcanele cu dulceata de smochine de dat la prieteni. In rest adus paste si parmezan ; pirsici si struguri si un mare pepene :hug:.
In septembrie e splendid acolo. Abia astept sa fiu la pensie sa stau macar 3 luni ;)
Deocamdata pe baricade la greu, dar.....in sf de sept am 5 zile si fug sa vad o prietena in...corsica ;) , pe care nu o cunosc deloc ( pe corsica , nu pe rietena :drool: )
Noapte buna la tot boborul

#35913 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2014 - 11:27 PM

Vezi postareastella, la 27 August 2014 - 11:08 PM, a spus:

Abia astept sa fiu la pensie ...

Aka' peste 3 ani :drool: .Vezi ca am retinut?! ;)
Sa papati sanatosi bunatatile :hug: nu te invidiez prea mult ca acum am si eu ;) ,astaseara am facut spaghete cu ulei maslinos si usturoi+ ardei iute ,mmm!! ce bune au fost ;)
Somn' pufos tuturor ;) (Pff!!eu pic de somn,dar astept de 1 ora sa i se termine 11 metri' lu' domnu' Geany ;) )

#35914 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2014 - 11:43 PM

Stellin, misto provizii, misto planuri de pensie! de obicei veneai cu racheta cu botul in sus de la incarcatura, vad ca anul asta ai stat mai chill! te-a convins dl. Stella? sau nu mai aveai timp de copt si conservarit? Eu nu m-as descurca sa vad "munti" de legume si fructe ce trebuie rezolvate rapid ..., asa cum va descurcati voi de minune ...

dupa ce mai merg o tura, cred ca ma concentrez si eu ce sa visez pentru anii de pensie! aud ca si iernile sunt blande pe acolo ... Si dupa prima vacanta in Puglia ta draga, in primavara, am constatat ca si italienii din sud sunt foarte harnici si gospodari si, ca de obicei, foarte dichisiti si cocheti! respectiv: toate tarlalale perfecte ori culturi diverse, ori maslinosi, totul aliniat si ingrijit la fir de pai. Casutele, cu flori curgatoare pe stalpii portii si peste tot unde se putea aseza un ghiveci cu minunate inflorescente in cele mai pastelate sau tari culori. Cat despre natura ..., dupa ce vizitasem toate orasele de arta, pot spune cu mana pe inima ca Michelangello si Da Vinci sunt niste absolut geniali, dar natura este artistul suprem! Abia astept sa ma intorc acolo ... drumul f lung, dar merita ...
Acum mergem zona Vieste, desi Torre dell'Orso am gasit-o senzationala! Si in primavara Porto Cesareo, daca voi gasi tot asa o oferta de neratat ...

sa imi spui si de Corsica, de mult o vizam ... Poate imi mai bagi un microb :drool:

Geanino ;) , ce face bubuletul? incepem a 1-a? "vad" ca ati fost silitori toata vara! asa da baiat!

noapte buna doamnelor! :hug:

#35915 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 07:48 AM

Buna dimineata la han.
Dani, am uitat sa scriu ca am adus o intreaga *borcaniada* (de la o mica intreprindere de unde iau de jde ani),tot felul de bunaciuni pugliese (anghinare griliata si apoi pusa cu ulei, filete de vinete , capere rosii uscate etc etc etc )
Vieste e fain si porto cesareo la fel.
oamenii de acolo sunt tare primitori si generosi.
Gianino, e gata pe start Alex pentru o noua aventura scolareasca?
O zi faina tuturor.

#35916 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 August 2014 - 08:50 AM

Neatza!!! Raportez cu ingrijorare ca mi-au inghetat picioarele!! Vreme motzoasa, macar de n-ar ramane asa toata ziua si se incalzeste mai incolo.

Sanatate multa Giorgi si Ioanei!!

La noi dupa episodul cu vetul liniste si pace!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35917 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 28 August 2014 - 09:01 AM

Vezi postareazerda, la 28 August 2014 - 08:50 AM, a spus:

Vreme motzoasa,

motzoasa, sa traiti! da' ce-mi place! :unsure:

hello, hello!
nimic nou pe frontul meu, as vrea s-o tai vreo doua ore de la birou, sa vad cum fac =))
sambata voiam sa dau asaltul la pregatiri de iarna, da' omul cica sa mergem la focsani sa ne intalnim cu niste fosti colegi de liceu.
pai nu-i mai bine asa?

#35918 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 01:13 PM

Vezi postareastella, la 28 August 2014 - 07:48 AM, a spus:

Buna dimineata la han.
Dani, am uitat sa scriu ca am adus o intreaga *borcaniada* (de la o mica intreprindere de unde iau de jde ani),tot felul de bunaciuni pugliese (anghinare griliata si apoi pusa cu ulei, filete de vinete , capere rosii uscate etc etc etc )
Vieste e fain si porto cesareo la fel.
oamenii de acolo sunt tare primitori si generosi.
O zi faina tuturor.

misto tare borcaniada! bravo de achizitii! am gasit si eu o intreprindere de asta unde am fost, langa torre dell'orso, dar erau preturi mult mai mari decat in hipermarket la borcane. De ce ? este diferenta asa de mare? ca nu m-am indurat sa iau nik...

abia astept, suntem cazati acum in parcul natural Gargano ... visez deja ... Sper sa mai prindem vreme buna, marea calda, ceva pravalii deschise .... oricum ar fi tot super e ...acolo natura e cel mai tare artist de pe fata pamantului..., te incarci anyway!

zile bune tuturor
pup

#35919 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 01:40 PM

Buna! bub' incepe a 2-a :unsure: ,a-1-a am luat un premiu 1 dar muncit pe branci,acum cica le baga tabla inmultirii asa ca deja muncim la asta + recapitulari mereu ca sa nu uitam si ce am stiut + citit si scris pe caiet tip 2 ca sa incepem scoala pregatiti,azi am mai luat o camasuta si o vestuta visinie ca asta e uniforma ,ceva rechizite,asa cate un pic ,mai pe rand ashea :unsure:
In rest toate vechi,e racorica si la noi dar e soare,o zi faina tuturor! =))

#35920 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 August 2014 - 01:41 PM

scuze la mine merge netul greu asa ca eroare de pilotaj 1 :unsure:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1794