Hello si o buna saptamana tuturor!
Multumim frumoooos pentru aprecieri dragele noastre! Aura

Stella

Carmen

Any

Geanny
Felicitari Adi_edi Jr. pentru strangerea de fonduri si pentru alergarea pe trepte!
felicitari Stella pentru lucrarile in gradina, hai curaj ca mult nu mai e si apoi o sa-ti fie mai usor cu dereticatul curtii !
felicitari fetelor pentru gatelile si relaxarile de WE!
Eu am gatit ieri:
- mic dejun minimalist: ochiuri din oua de tara cu salata greceasca
Pranz:
- varza calita, sau coapta cum o fi ... la cuptor.
- Friptura de pulpe de curcan (a fost oferta la Lidl cu 9.99/kg) pe care le-am marinat vreo 12 ore in prealabil. Mai am doua pe maine, oare ce o sa fac cu ele? Any ideea?
- Tzushpaish de dovlecel si tzuchini.
- Cheese cake cu ananans.
In acest timp ceilalti doi membri ai familiei s-au odihnit la filme... Cand am terminat de bucatarit, am fugit dupa paine, pt ca ei doi nu au avut chef sa iasa din scutece, cu toate insistentele mele, desi eu sunt singura care nu mananca paine din casa.
Un picut inainte sa termin gatelile ...erau deja toate pe final la copt ... am facute temele cu Bea.
La final am primit urmatorul coment de la picea: Mami daca ai terminat distractia prin bucatarie iti dau voie sa ma duci in parc.
Am mancat si apoi am iesit toti 3 si in parc la IOR, intalnindu-ne si cu alti prieteni si am revenit in casa la ora 19 ... se facuse deja frig bine ... . Asta a fost duminica mea.
Sambata, la mic dejun au vrut paste quattro formagi, apoi am facut ordine in toata casa si am impachetat la dunga cele tz masini de rufe intinse/uscate. In jur de 13, am plecat de am facut ceva cumparaturi si fuga la ai mei, unde am gatit doua tavi de pizza si 1 cremsnit, masa mare cu tot famelionul (facuse ea ciorbita de gaina de tara si friptura cu cartofi la tava, madlene), apoi am spalat mamei toate vasele, ca de obicei ... . Ne-am intors acasa pe la 7-8, timp in care picea si verisorii s-au alergat si au chiuit prin toata casa, s-au jucat diverse etc . Cand am ajuns acasa alta distractie: mami mi-e foame de nu mai pot! ieri seara la ora 21 toata lumea era kaput, am stins tot si ne-am culcat.
Asa s-a dus si acest weekend. Si tot am impresia ca sunt lenesa pe langa voi, care bucatariti si robotiti non stop.
Ah, am uitat sa ma laud cu spanacul cu orez solicitat de fiica-mea. Am citit cateva retete si am trantit vineri seara un rizzotto cu spanac absolut delicios. Nu mai mancasem pana acum, mama nu a facut niciodata si nu am avut alta ocazie. Succes total, fiica-mea nu m-a lasat sa mananc mai mult decat o portioara.
Cum spuneam: va doresc o saptamana M I N U N A T A!

Love you all!