Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1811
  • 1812
  • 1813
  • 1814
  • 1815
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36241 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 October 2014 - 06:19 AM

Buna dimineata, cam pustiu la han, se cam pune praful; ia sa facem oleac de galagie , poate vine cineva :rolleyes:

O zi de luni "glorioasa* si o saptamana blanda la toata lumea

Fisiere atasate

#36242 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 October 2014 - 07:09 AM

Buna ,la noi ceata intunericios si frig,doar 3 grade afara.Am niste rufe murate,s-or mai usca la sf. ashteapta :rolleyes: Gasii iar pastai frumoase ,asa ca sa vad ce carnita sa pun langa ele pt. carnivori...
O zi si o saptamana minunata tuturor! :)

#36243 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 20 October 2014 - 08:03 AM

Neatza si de la mine
Bravo pt flacaul escalator....frumoasa forma fizica!
eu am revenit la vatra azi ma pregatesc iar sa ma bat cu morile de vint si tot asa viata continua!
Miine merg sa culeg nuci!
pup gasca !

#36244 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 October 2014 - 09:53 AM

D-apoi daca lipsesc eu, cine sa mai scuture praful pe aici??

Felicitari pentru baiatul tau ca s-a luat in piept cu toate scarile alea!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36245 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 20 October 2014 - 11:49 AM

Curajos baiat ai, Adi! pe mine m-ar fi demoralizat doar uitandu-ma-n sus! Bravo, felicitari!
Stellina, mai poti?
De rest, io-s la munci si mi-e frig!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#36246 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 October 2014 - 12:21 PM

Hello si o buna saptamana tuturor!

Multumim frumoooos pentru aprecieri dragele noastre! Aura :) Stella :) Carmen :) Any :) Geanny :)

Felicitari Adi_edi Jr. pentru strangerea de fonduri si pentru alergarea pe trepte!

felicitari Stella pentru lucrarile in gradina, hai curaj ca mult nu mai e si apoi o sa-ti fie mai usor cu dereticatul curtii ! :)

felicitari fetelor pentru gatelile si relaxarile de WE!

Eu am gatit ieri:
- mic dejun minimalist: ochiuri din oua de tara cu salata greceasca
Pranz:
- varza calita, sau coapta cum o fi ... la cuptor.
- Friptura de pulpe de curcan (a fost oferta la Lidl cu 9.99/kg) pe care le-am marinat vreo 12 ore in prealabil. Mai am doua pe maine, oare ce o sa fac cu ele? Any ideea?
- Tzushpaish de dovlecel si tzuchini.
- Cheese cake cu ananans.
In acest timp ceilalti doi membri ai familiei s-au odihnit la filme... Cand am terminat de bucatarit, am fugit dupa paine, pt ca ei doi nu au avut chef sa iasa din scutece, cu toate insistentele mele, desi eu sunt singura care nu mananca paine din casa.
Un picut inainte sa termin gatelile ...erau deja toate pe final la copt ... am facute temele cu Bea.
La final am primit urmatorul coment de la picea: Mami daca ai terminat distractia prin bucatarie iti dau voie sa ma duci in parc. :rolleyes: :)
Am mancat si apoi am iesit toti 3 si in parc la IOR, intalnindu-ne si cu alti prieteni si am revenit in casa la ora 19 ... se facuse deja frig bine ... . Asta a fost duminica mea.

Sambata, la mic dejun au vrut paste quattro formagi, apoi am facut ordine in toata casa si am impachetat la dunga cele tz masini de rufe intinse/uscate. In jur de 13, am plecat de am facut ceva cumparaturi si fuga la ai mei, unde am gatit doua tavi de pizza si 1 cremsnit, masa mare cu tot famelionul (facuse ea ciorbita de gaina de tara si friptura cu cartofi la tava, madlene), apoi am spalat mamei toate vasele, ca de obicei ... . Ne-am intors acasa pe la 7-8, timp in care picea si verisorii s-au alergat si au chiuit prin toata casa, s-au jucat diverse etc . Cand am ajuns acasa alta distractie: mami mi-e foame de nu mai pot! ieri seara la ora 21 toata lumea era kaput, am stins tot si ne-am culcat.

Asa s-a dus si acest weekend. Si tot am impresia ca sunt lenesa pe langa voi, care bucatariti si robotiti non stop.

Ah, am uitat sa ma laud cu spanacul cu orez solicitat de fiica-mea. Am citit cateva retete si am trantit vineri seara un rizzotto cu spanac absolut delicios. Nu mai mancasem pana acum, mama nu a facut niciodata si nu am avut alta ocazie. Succes total, fiica-mea nu m-a lasat sa mananc mai mult decat o portioara. :)

Cum spuneam: va doresc o saptamana M I N U N A T A! :) Love you all!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36247 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 21 October 2014 - 12:05 AM

WOW, Dani, zau ca nu stiu de ce ti se pare ca esti lenesa! La cate faci prin casa si te ocupi si de Bea! Eu te admir cata energie ai, sper sa te tina mult si bine!
Multumim tuturor pentru aprecierile la adresa sportivului, azi la serviciu o colega mi-a zis ca o prietena de-a ei era mandra de "recordul" ei de 40 de minute de catarat pana sus, asa ca noi la aproape 25 de minute chiar ca suntem falosi tare :rolleyes: !

#36248 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 October 2014 - 06:47 AM

Buna dimineata la han. Dani wow cate faci; Bravo ragutza, acum incearca sa iei un pic de timp si pentru tine.
La noi au anuntat deja ca timpul se va raci vertiginos, asa ca bye-bye vara si timp insorit.
Azi repetitii, aea alea. In rest ma duc la fantanica.
O zi buna sa aveti.

#36249 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 21 October 2014 - 07:24 AM

Buna dimineata!si de la mine,dupa o luuuunga perioada in care am lipsit.Am trecut prin bune,prin rele,dar de citit v-am citit zilnic.Sper sa reusesc sa trec mai des pe aici de acum incolo. :( Si sa nu vin cu cu mana goala...

Fisier atasat  images.jpg (5.52K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  hgyug.jpg (16.14K)
Prietenii advarati sunt rari

#36250 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 21 October 2014 - 08:02 AM

Buna dimineata lume:)
se simte miros de sarbatori ,de brad ,de diete si cite si mai cite
bisou la fete cucuciete!!

#36251 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2014 - 10:13 AM

Buna dimineata si si sa aveti o zi insorita. Aici e soare, dar e frigulet. Tot e bine pt vremea asta a anului. Cat vad soarele eu ma declar multumita, indiferent de temperatura.:(

Verber bine zici de diete. La mine e cazul, doar ca nu e ambitie! Mie mi-e rusine sa ma mai uit in oglinda, iau proportii zi dupa zi, am ajuns mai corpolenta decat cand eram insarcinata. Nu pot sa ma opresc seara cu mancatul ... si cu dulciurile. :(

Imbratisari tuturor si de la mine si o zi cu spor in toate!

#36252 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 21 October 2014 - 10:38 AM

Buna ziua tuturor din han!

Destiny :(

Asa cum spune si Daniella, atata timp cat e soare, am spor si chef de toate, cum e nor
sau ploaie, nu mai am chhef de nimic.Sa speram ca va fi inca soare si frumos multa vreme.
Si iarna e frumos daca e soare, straluceste totul.

Sa aveti o zi frumoasa!
Imagine postata

#36253 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 October 2014 - 02:46 PM

Ca sa semnez condica!

Daniella eu am o metoda infailibila, imi scot pantalonii fara sa deschid cureaua! Cand se mai opinteste, o las mai moale cu ispitele, in principiu trebuie sa iasa rapid! Fireste ca pot strange cureaua mai tare, dar aici am stabilit eu ca trebuie sa raman o vreme! Din iunie scot pantalonii fara sa deschid cureaua chiar daca ma harjaie nitel, ca nu's elastic, dar asa stiu ca nu m-am ingrasat doua kile!

Si-n plus eu obsesia asta n-o mai am de cand am fost diagnosticata cu sindrom Cushing! Sunt rotunda la fata ca luna plina, desi am slabit intr-un an 15 kg! Fata mea tot rotunda e, dar vorba unei cosmeticiene, nu faceti asa multe riduri doamna!

#36254 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2014 - 02:55 PM

daca stai pe loc e foarte foarte foarte bine! felicitari!
trebuie cumva sa ma opresc si eu :(
dimineata si la pranz sunt foarte ok, mananc in limite normale & sanatos, dar seara imi pierd orice urma de ratiune din cauza de foame nocturna/ obiceiuri alimentare dezordonate ...si rup supa orele 22 ... zici ca-s drogata ...

#36255 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 22 October 2014 - 08:36 AM

Buna dimineata!La mine,vreme frumoasa,soare,caldut...am terminat deja de facut mancarea,copilul la scoala,am trecut sa va salut si sa va las cafeluta!O zi buna tuturor!

Fisier atasat  images.jpg (6.96K)
Prietenii advarati sunt rari

#36256 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 22 October 2014 - 08:39 AM

'Neata si de la mine! :(
Ziceati de must, pastrame si alte nebunii..... N-ati fost la targul recoltei de la Parcul Tineretului? Am luat de-acolo must si-am baut acasa. 8 lei sticla de 1 L. Aveau si pastrame fel si fel, carnuri de toate soiurile - fie facute acolo, pe gratar, fie de luat acasa. Preturile - acceptabile, comparabile cu cele din magazine. Sau chiar mai mici!
In alta (dez)ordine de idei.... Alpha, cum sunteti? La stiri ziceau ca musiu Gonzalo o sa-si faca de cap mai tare prin Irlanda si Scotia. Sunteti in regula, da?
Ieri la pranz am apucat sa vad 2 stiri si cica resturile de uragan nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si n-au lovit asa de tare zona. Oricum, vantoasa a fost, asta-i clar! Si ploaie pe orizontala.
Ieri dimineata, la 6:30, erau 13 grade iar la plecare, la 16:30, erau 6 grade...... Brrrr. Si mai brrrr a fost in dimineata asta, doar 5 grade. Macar in casa e cald si bine, merg caloriferele. :(
Spor la treburi va doresc si o zi nemaipomenita!

Fisier atasat  1.jpg (78.46K)

Fisier atasat  2.jpg (59.92K)

Fisier atasat  3.jpg (51.17K)

Fisier atasat  4.jpg (52.03K)

#36257 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 October 2014 - 08:57 AM

Lasa sa nu mearga caloriferele ca s-a spart o teava! drept pentru care mai intai reparam teava si pe urma eu sunt crescuta pe vremea odiosului, rezist! Ma lasa corazonul doar cand citesc intretinerea! N-au vrut centrala pe coloana, ca unul are doi copii mici, una n-are bani, una e pensionara, deci cand o da RADET-ul drumul la caldura ma duc sa ma sinucid!

Dar in casa e cald sa cresc flori tropicale, ce e drept, e drept!

#36258 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 22 October 2014 - 10:32 AM

Vezi postareaFoxyy, la 22 October 2014 - 08:39 AM, a spus:

In alta (dez)ordine de idei.... Alpha, cum sunteti? La stiri ziceau ca musiu Gonzalo o sa-si faca de cap mai tare prin Irlanda si Scotia. Sunteti in regula, da?
Ieri la pranz am apucat sa vad 2 stiri si cica resturile de uragan nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si n-au lovit asa de tare zona. Oricum, vantoasa a fost, asta-i clar! Si ploaie pe orizontala.

Foxyy draga, multumesc de intrebare Imagine postata , a fost mai bine decat ne asteptam. Pe la noi si-a fluturat doar coada... ploi si vanturi pana-n 80km/h. Alaltaieri spre ieri, noaptea a fost ca din filmele de groaza, abia a adormit bietul Ozzy. El e cel mai deranjat de vant Imagine postata Apoi ieri pe la 3-4 dupa-masa a inceput sa se potoleasca. Azi e ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#36259 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 October 2014 - 04:36 PM

Hello, alpha, sper sa fie totul bine si frumos de luni incolo -_- :appl:

#36260 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 October 2014 - 05:25 PM

Ma bucur ca e bine la voi! Saracul Ozzy! De anul Nou Cafe se ascunde, nu-i plac petardele, nici traznetele ca a fost o furtuna cu multe traznete dar putina ploaie acum vreo luna, era terifiata!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1811
  • 1812
  • 1813
  • 1814
  • 1815
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul