Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1818
  • 1819
  • 1820
  • 1821
  • 1822
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36381 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 15 November 2014 - 09:27 AM

Bună dimineața dragi doamne!
Pe la noi se anunță un weekend frumos, e soare și eu îs la a doua cafea pe ziua de azi...Programul dimineții e banal, ceva bucătăreală, dat cu aspiratorul, mopul, etc.
Am luat de la Lidl o gâscă, de mulți ani n-am mai mâncat astă orătanie și tare-mi era dor de gustul borșului de gâscă pe care-l făcea bunica mea în zilele de sărbătoare, sper să-mi și iasă cât de cât, că la fel de bun n-am nici o șansă.
Dihania avea 4 kile așa că am chemat și o prietenă la masă să ne ajute s-o biruim, am scos din gâscă și un borcănel de 400ml de untură, pieptul l-am dezosat si pus la congelator să-l fac de Crăciun iar pulpele și aripile stau cuminți de aseară în vin cu condimente,azi le dau la cuptor cu o garnitură de cartofi piure și un sos cu hribi. Copilului din dotare, vegetarian de felul ei o să-i croșetez un drob de linte iar cu desertul m-am scos: am trimis consortul să ia minitortulețe de la cofetăria lui KikenHana, ciocolatoase pentru noi și cu fructe pentru fie-mea...La gâscă vom bea și un pahar de vin roșu, că doar e pasăre de apă, trebuie să înoate, nu?
Dezmăț total, săptămâna viitoare voi munci la sală să scap de surplusul caloric acumulat....Un weekend frumos vă doresc!

#36382 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 November 2014 - 08:28 PM

Vezi postareazerda, la 15 November 2014 - 01:24 AM, a spus:

Hai mai moatzo, te fac pe tine niste turci?? Pai tu esti din neamul Vranceoaiei!
Lasa-i sa se casapeasca, la cati dintre ai nostri au omorat..... eu sunt zen!

stii ce sensibiloasa am devenit? una-doua lacramez.
si asta cu biruit-au Stefan am impresia c=a fost consemnata la comanda: de ce naiba sabia lu' Stefan e expusa la Topkapi, in sala cu trofee de razboi, daca i-a batut Maria-sa pe unde i-a prins???

Fisier atasat  100_8934.JPG (738.38K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  100_8935.JPG (660.42K)

Vezi postareaicecream, la 15 November 2014 - 09:27 AM, a spus:

am scos din gâscă și un borcănel de 400ml de untură,

eu am scos de la doua rate, delicatesa nu alta, m-am delectat cu ea toata iarna!

Dezmăț total, săptămâna viitoare voi munci la sală să scap de surplusul caloric acumulat....

mda, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita :notworthy:

#36383 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 November 2014 - 08:55 PM

hai ca am limbarnita, io dupa mine :lol:

zice Adriana c-a spalat blenderu' dupa niste usturoi...asta-mi aminteste ca l-am spalat si eu dupa niste ceapa.

deci 1: a cumparat omu' - in excesul lui de zel de cumparator de profesie - niste borcane cu zacusca de ciuperci, producator local. Am mancat noi un borcan, bunisoara, dar cam curgatoare si-un pic acida dupa gustul nostru. Eu am refuzat orice alta procesare, dar catarul a tocat niste cepe - la blender, de-aia l-am spalat - a varsat borcanele in tuciul mostenire de la mam' mare, peste cepele calite, a mai pus niste pasta de ardei iute si vreo doua linguri de marmelada de caise si-a iesit ceva superbun, zau! Le-a pus din nou in borcane, a pus borcanele fara capac in mo pana a-nceput zacusca sa se umfle si sa dea pe-afara, le-a scos fierbinti si le-a pus capace. Capacul a facut pac! semn ca s-au vidat asa ca le consider sterilizate, Am mai facut asa in toamna asta si-o sa pastrez un borcan sa vad daca merge metoda ptr situatiile cu o cantitate mica,
si 2:acelasi exces de zel l-a facut sa cumpere doua pungi de lamai, 1kg adica, in conditiile in care mai aveam 2 lamai in casa si nu folosesc asa de multe.
stiam ca e undeva reteta de limoncelo, da' mi-a fost sila sa caut si poate-ar fi tb si alte ingrediente pe care nu le am...asa ca am facut cum am crezut eu.
Bineinteles ca lamaile nu-s organice/bio/trio...da' le-am spalat si eu bine-bine cu apa fierbinte si le-am declarat apte. MI-am zis ca n-ar fi suficient doar sa le tai in felii, mai bine-ar fi sa le dau la blender, dar nu le-am facut pasta ci le-am lasat bucati mai mari. Le-am chinuit sa intre intr-un bidon de apa cu gura mai larga, le-am inundat c-un kil de zahar si-am sa le las in casa, la caldurica. Vad io cat, pan'aproape de Craciun, sa zicem cam o luna de-acu incolo. Si-atunci le pun niste alcoale mai tarisoare si inodore in cap si zic io ca de sarbatori ar tb sa am un oareshce rezultat.
deci azi am avut activitate, maine am in plan sarmale si ciorba de fasole cu afumatura - ca mi-a luat si-un picior afumat de porc :notworthy: (plus altele, nu va mai zic)

aaa, si-am mai facut si-o placinta.

Fisier atasat  DSC04318 (Small).JPG (88.54K)
Number of downloads: 1

#36384 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 November 2014 - 11:01 PM

Frumoasa placinta!! Sa-mi pastrezi niste sarmale!!!

Sigur iti iese ceva din lamaile alea!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36385 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 November 2014 - 08:37 AM

Buna dimineata din racoroasa Bavarie:

Fisier atasat  IMG_4763.jpg (237.56K)

Astazi bucataria ramine rece.
O duminica placuta tuturor. :notworthy:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#36386 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 November 2014 - 09:45 AM

Buna dimineata la toata lumea. La noi intuneric si racorel.
Eu cu familie patrioata ( sot la RO sa-si vada tatal, deja votat, fata in wend la Viana, si-a luat pass sa voteze, fratello in vizita a purces spre votare...norocul ca io mi-s venetica si am ramas sa fac de mancare
la musafirii care or veni. Duminica placuta.
PS Moatzo, eu limoncello il fac doar din coaja de la lamai. Sucul il congelez si-l folosesc la prajitura de lamaie sau la diverse ce necesita suc de lamaie.
Dar sunt convinsa ca va fi un bun lichior lamaios ce faci tiu.

#36387 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 16 November 2014 - 03:49 PM

Vezi postareamoatza, la 15 November 2014 - 08:28 PM, a spus:

stii ce sensibiloasa am devenit? una-doua lacramez.
si asta cu biruit-au Stefan am impresia c=a fost consemnata la comanda: de ce naiba sabia lu' Stefan e expusa la Topkapi, in sala cu trofee de razboi, daca i-a batut Maria-sa pe unde i-a prins???

Nu esti singura :lol: Prima data cand am vazut sabia la muzeu, le-am zis prietenilor ca eu nu plec fara sa iau sabia sa o duc acasa! Si chiar m-am enervat tare cand radeau de mine. Eu vorbeam serios :notworthy:
A cat is a friend fur-ever !

#36388 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 16 November 2014 - 06:23 PM

hello, hello, zi racoroasa de votare!
am votat, am facut tot ce-am zis, ba si mai mult de-atat, facut si unghiile - is gata deci!

Ioano, am facut 49 de sarmale, am luat si smantana, mai este si mamaliga rece, beuturici cat neamu' - deci numa' pofteste!

Stella, cand a vazut omu' ce-am facut din lamai m-a iscodit ce-i aia, iar eu neavand ce face i-am pomenit cuvantul limoncelo :director: gresita abordare, ca s-a apucat sa caute reteta si cand a vazut ce-am inventat eu fata de reteta...a decretat ca nu iese nik. asta se tine de buchea cartii, bre! riguros si precis, nu calca pe-alaturi!
da' vorba lu' Giani, pe mine ma doare la bashketi, ca io fac cum vreau eu, reteta batuta-n cuie nu exista decat la propriu ptr mine. Si avand in vedere investitia de max 2 euro de pana acum...chiar nu-i bai! am sa mai bag de trei euro alcoale - pe care oricum le am deja - si sigur va iesi ceva. Totusi o idee am sa preiau de la el, adica nu mai las lamaile cu zaharul prea mult, ca fermenteaza a zis el. Cum zaharul s-a topit deja, peste vreo zi-doua pun alcoalele ca sa se macereze bine pana la Craciun.

Uma, sabia ne-au imprumutat-o turcii vreo saptamana cand s-a facut juma de veac de la moartea lu' Stefan. Si dupa aia ne-au mai dat doua copii, dintre care una am dat-o si noi mai departe la Chisinau.
Iar ai nostri, falnici ca bradu', nu vor sa recunoasca pierderea ei in lupta, nu! Cica au furat-o turcii de la urmasi, da, da!

in rest, numai bine, sa va castige favoritul alegerile, o nou saptamana mirobolanta va doresc!

#36389 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 16 November 2014 - 07:36 PM

Vezi postareamoatza, la 15 November 2014 - 08:55 PM, a spus:

hai ca am limbarnita, io dupa mine :D

zice Adriana c-a spalat blenderu' dupa niste usturoi...asta-mi aminteste ca l-am spalat si eu dupa niste ceapa.

deci 1: a cumparat omu' - in excesul lui de zel de cumparator de profesie - niste borcane cu zacusca de ciuperci, producator local. Am mancat noi un borcan, bunisoara, dar cam curgatoare si-un pic acida dupa gustul nostru. Eu am refuzat orice alta procesare, dar catarul a tocat niste cepe - la blender, de-aia l-am spalat - a varsat borcanele in tuciul mostenire de la mam' mare, peste cepele calite, a mai pus niste pasta de ardei iute si vreo doua linguri de marmelada de caise si-a iesit ceva superbun, zau! Le-a pus din nou in borcane, a pus borcanele fara capac in mo pana a-nceput zacusca sa se umfle si sa dea pe-afara, le-a scos fierbinti si le-a pus capace. Capacul a facut pac! semn ca s-au vidat asa ca le consider sterilizate, Am mai facut asa in toamna asta si-o sa pastrez un borcan sa vad daca merge metoda ptr situatiile cu o cantitate mica,
si 2:acelasi exces de zel l-a facut sa cumpere doua pungi de lamai, 1kg adica, in conditiile in care mai aveam 2 lamai in casa si nu folosesc asa de multe.
stiam ca e undeva reteta de limoncelo, da' mi-a fost sila sa caut si poate-ar fi tb si alte ingrediente pe care nu le am...asa ca am facut cum am crezut eu.
Bineinteles ca lamaile nu-s organice/bio/trio...da' le-am spalat si eu bine-bine cu apa fierbinte si le-am declarat apte. MI-am zis ca n-ar fi suficient doar sa le tai in felii, mai bine-ar fi sa le dau la blender, dar nu le-am facut pasta ci le-am lasat bucati mai mari. Le-am chinuit sa intre intr-un bidon de apa cu gura mai larga, le-am inundat c-un kil de zahar si-am sa le las in casa, la caldurica. Vad io cat, pan'aproape de Craciun, sa zicem cam o luna de-acu incolo. Si-atunci le pun niste alcoale mai tarisoare si inodore in cap si zic io ca de sarbatori ar tb sa am un oareshce rezultat.
deci azi am avut activitate, maine am in plan sarmale si ciorba de fasole cu afumatura - ca mi-a luat si-un picior afumat de porc :director: (plus altele, nu va mai zic)

aaa, si-am mai facut si-o placinta.

Atasament DSC04318 (Small).JPG

ce aragaz curat ai! :o)
si placinta....mmmmmmmmmmmmmmmmm

#36390 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 November 2014 - 08:59 PM

După o oră de mașină și 5 ore de coadă am reușit să votăm.
Sunt frântă. Suntem încă în mașină pe drum spre casă.
Când am ajuns la 2 la Asolo aveam în jur de o mie de persoane în față.
Mă mir că am reușit.
La 7 când am ieșit mai erau mai bine de 500 de persoane în coadă.
Nu cred că vor reuși să voteze toți.
Bine că s-a terminat. Nu cred că voi mai face așa ceva în viața mea...
E rușinos!
Sorina

#36391 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2014 - 08:59 PM

Scuze.... dublă. Scriu de pe telefon.
Sorina

#36392 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 November 2014 - 10:19 PM

woaaa! ce bine ca ati inceput sa mai scrieti pe aici cateceva, se vede treaba ca se apropie iarna si va adunati la gura sobei!

Destiny, sanatate pt Edi.
La noi stationar cu raceala ...

Sorina, te inteleg si felicitari ca macar nu ai batut drumul degeaba!

icecream ce descriere pitoreasca! mi-ai facut o pofta de bunatati din gasca ... Mi-ar placea sa detaliezi retetele, mama nu gatea/nu avea ... gaste/rate, bunici n-am prins ...

moatzo, te rog sa mai scrii, ca asa ma amuzi! ma vad pe mine, ca eu centrez/eu dau cu capul - adica eu sunt si in postura "catarului" (inclusiv cumparatul compulsiv in special legume/oleaginoase/seminte/fructe uscate/ accesorii de bucatarie ... si nu numai... ) :o, dar si a ta/chef si executant totodata! ... si ce-i mai rau al meu nici nu mananca (deseori nici nu gusta), ... in afara de dulciuri ....cumparate, restul e fudulie ...
Ar trebui sa existe un antidot si pentru cumparatul compulsiv, dar si pt mancatul compulsiv . Ambele imi trebuie si mie :director:

Moatzo, ce inchideri domne ca nu suntem in 25?
n-am retinut, mostenitoru'si gasi de lucru?
placinta aia arata prea bine, cum o facusi?
Imi place cum faci retetele din amintiri/intuitie ... , si aici ma regasesc ... :P Chiar daca de data asta nu iese limoncello, ci lichior de lamaie, sigur va fi bun. Dar 3 saptamani la fermentat am si vrut sa iti spun, dar vad ca intre timp, domnul tau vigilent te-a "corectat". Imi place ca domnul tau e interesat, e prezent, te ajuta ... in culinarie .... , nu doar la cumparaturi ... B) Hai ca-i bine! Fii recunoscatoare!
Ai devenit brusc/ultimamente sensibiloasa, sau asa erai?
Ah si m-ai zbart cu mancarurile sarate in care pui dulceturi :D Stiu ca se practica ... , dar nu am pomenit deloc in bucataria familiei mele si-s neobisnuita ...

Aura, ce frig e la tine! ai facut radauteana? eu nu ca mi-a luat domnul altele: am facut incepand de vineri si pana azi doar preparate rapidissime, ca de obicei: ficatei cu sos rosu si mamaliguta, ca in fiecare we vari tavi (5) de legume la grill (morcov, pastarnac, ciuperci, zucchini, vinete ... le coc pe rand si le folosesc la diverse... ), pulpe dezosate de pui la cuptor (marinate o noapte), quinoa cu o parte din legumele la grill, paste alla Norma (cu vinetele la grill), spaghetti cu mix de fructe de mare, niste salate verzi cu de toate legumele: rosioare, castravete, gogsar, sfecla rosie, ceapa rosie, seminte de in si avocado maro.

Bune sugestiile si de chiftele in sos de rosii si in sos de smantana. In sos de smantana am facut o singura data si parca au fost bune, dar domnul parca nu a vrut sa guste ... Oricum tocatura e preferata mea, asa ca imediat ce pomeniti de chiftele sunt cu glandele salivare dezlantuite ....

ma scuzati... nevorbita fusai... :o
Am citit ca exista 10% din populatia globului afectata in mod accentuat de lipsa soarelui, insa toti oamenii indiferent daca o constientizeaza sau nu au o absorbtie f slaba a calciului si vitaminei D in cele ... (6 la noi) luni de iarna/absenta a soarelui ... Deci sa iasa soarele la noi si sa se incalzeasca vremea la Aura... :o

Sanatate tuturor!
Va doresc o noapte linistita si o saptamana armonioasa cu echilibru din plin si soare! Vreau soare!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36393 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 17 November 2014 - 08:23 AM

hello, hello, adica pardon, gutten morgen!( asa se scrie?)
iesi neamtu', deci go west!poate-i de bine, sa vedem!

Vezi postareaDaniella, la 16 November 2014 - 10:19 PM, a spus:

moatzo, te rog sa mai scrii, ca asa ma amuzi! ma vad pe mine, ca eu centrez/eu dau cu capul - adica eu sunt si in postura "catarului" (inclusiv cumparatul compulsiv in special legume/oleaginoase/seminte/fructe uscate/ accesorii de bucatarie ... si nu numai... ) :D, dar si a ta/chef si executant totodata! ...

si mie-mi place sa cumpar, olelei! da' numa' daca-i cu cardul lui, hi, hi! si oricum, is mai cu frana.

si ce-i mai rau al meu nici nu mananca (deseori nici nu gusta), ... in afara de dulciuri ....cumparate, restul e fudulie ...

bag seama ca n-are pb cu greutatile :director: care n-am avut noroc! :o

Moatzo, ce inchideri domne ca nu suntem in 25?

noi suntem organizati altfel, in teritoriu tb sa fie gata pana pe 15, da' nu depunem declaratii si nici nu facem inchiderea conturilor. la galati tre sa fie gata pana pe 20 si la bucuresti pe 25. draci, o kkreala ca la cfr.

n-am retinut, mostenitoru'si gasi de lucru?

mda! la 3min de casa, o firma ungureasca - de fapt multinationala - care distribuie piese de-orice fel de masinarie.

placinta aia arata prea bine, cum o facusi?

amesteci niste branza -urda si branza sarata de oaie am avut eu acum, vreo 300gr - cu 2 oua si-apoi impaturesti in juma de pachet de foi unse cu ceva ulei. niste susan deasupra si gata! ma gandesc ca nu provoaca daune majore. omu' ar vrea cu branza dulce si stafide, da' io nu-s de-acord :o

Imi place cum faci retetele din amintiri/intuitie ... , si aici ma regasesc ...

creative, dom'le! si consecintele de rigoare :P

Imi place ca domnul tau e interesat, e prezent, te ajuta ... in culinarie .... , nu doar la cumparaturi ... Hai ca-i bine! Fii recunoscatoare!

daca n-ar fi fost asa, sigur n-aveam pb de silueta. nu-s recunoscatoare ptr asta. B)

de exemplu, azi mi-a scos inca de dimineata o casoleta cu pulpe din congelator. n-a zis nik, n-am zis nik, dar e clar ce se doreste

Ah si m-ai zbart cu mancarurile sarate in care pui dulceturi :o Stiu ca se practica ... , dar nu am pomenit deloc in bucataria familiei mele si-s neobisnuita ...

nici io n-am vazut la mama, dar decat sa pun zahar intr-un sos acrisor sau ca sa corectez aciditatea dintr-o oareshce mancare, mi se pare ca se potriveste mai bine un gem comun de fructe. ca nu pun zmeura sau capsuni, de ex. plus ca-i da si putina consistenta. cel mai bine mi se pare ca merg cele de prune sau de caise.

Bune sugestiile si de chiftele in sos de rosii si in sos de smantana. In sos de smantana am facut o singura data si parca au fost bune, dar domnul parca nu a vrut sa guste ... Oricum tocatura e preferata mea, asa ca imediat ce pomeniti de chiftele sunt cu glandele salivare dezlantuite ....

la mine n-au fost chiftele, adica prajite. au fost perisoare, compozitia avea orez crud. f bune si rapide.

saptamana trecuta avu Lidl gaste, iar saptamana asta are iepure la 19.99kilu.

#36394 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 November 2014 - 12:45 PM

Neata spre pranz de sub ceata deasa.

Sorina, ai avut vointa sa stai atat la coada, eu recunosc ca nu as fi avut rabdare.Aseara la 17.00 cand am scapat de la munca i-am zis soatei din dotare daca mergem si noi, dar a zis ca nu are rost si bine am facut.Am fi ajuns in jur de 19.00 la Consulat si nici n-am fi votat ca s-au inchis sectiile cu juma de ora mai devreme.

Moatza, tare faina placinta ta.

Eu am terminat intr-un final cu conservele.Sambata am profitat ca eram inca in medical si am facut zacusca.

Pozele naspa ca-s facute cu tel(m-am plans pe la subiectul aferent, si tare necajita sunt)

Fisier atasat  actiunea zacusca.jpg (69.85K)

Fisier atasat  zacusca.jpg (42.06K)

Anul asta am reusit sa-mi aduc din tara mai multe asa ca am pus destule pt iarna.Mi-am adus inclusiv ceaun in care am facut zacusca.

Am pus diverse muraturi mixte, castraveciori o parte reteta de cei bulgaresti, o parte clasica,am avut si gogosari asa ca am pus iarasi dupa reteta lui Geany.

Fisier atasat  IMG_0427.JPG (39.52K)

Fisier atasat  IMG_0430.JPG (52.72K)
Fisier atasat  IMG_0433.JPG (48.63K)
Fisier atasat  IMG_0437.JPG (50.27K)

Azi vreau sa fac niste saratele( dl meu e mare devorator) in rest o sa mai vina idei pe parcurs ce fac de mancare.Asa ca incalex pe matura si zbor la cumparaturi.

O saptamana minunata va doresc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#36395 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2014 - 12:57 PM

Voință... Nu știu câtă voință am avut, dar m-aș fi ofticat de moarte după ore de așteptat să fi lăsat totul baltă și să fi plecat.
Au fost destui care după 2-3 ore abandonau.
Dacă decideam de la început să nu stăm poate ar fi fost mai bine pt cocoașa mea. Sunt la pământ.
Dar stai liniștită, în condițiile astea nu o voi mai face.

Îmi place ceaunelul tău... Vreau și eu!
Sorina

#36396 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 November 2014 - 01:29 PM

Buna! Tare bine arata muraciunile' tale Ioana :D in gogosari eu m-am infipt de mult serios :director:

La noi ploua si e frig si intunericeala,blleehh!!! :o

O zi minunata tuturor! :o

#36397 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 November 2014 - 03:17 PM

Hello din goana calului ...
o saptamana minunata . eu am fost rasfatata cu borcaniada din RO,
asa ca n-am facut nimic anul asta . Multumesc din suflet celor darnici.

#36398 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 17 November 2014 - 07:21 PM

Dani, a facut socrela pui cu smantana. Ne-am batut pe el asa de bun a fost. Azi trecem la legume. Cum faci tu paste alla Norma?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#36399 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 November 2014 - 10:59 PM

Hello, hello si buna seara!
Imi pica ochii-n gura de oboseala, da' mai am de rezistat inca 2 ceasuri pe baricade.... Las' ca gasesc eu ceva de facut.
In ultimele 4 zile, am bananait nitel, am fost si la spectacol, am urcat pe munti si am trecut prin zapezi si iarba verde. Nu ma credeti? Iaca dovezi:

Fisier atasat  1.jpg (108.25K)

Fisier atasat  2.jpg (147.25K)

Fisier atasat  3.jpg (363.23K)

Fisier atasat  4.jpg (372.27K)

Fisier atasat  5.jpg (132.91K)

Fisier atasat  6.jpg (126.94K)

Pozele cam lasa de dorit, sunt facute din tren (in mers) si cu telefonul... O sa le scot (candva) si pe cele din camera si mai aduc "dovezi".
Aaahhhhhhhh, ce bine e sa te urci in avion si sa tragi chiulu' de la scarbi, plimbandu-te prin Svitaria! Jupanu' a fost tare incantat! :director:
Stella, saru' mana pentru tot! :D :o
Somn usor va doresc! :o

#36400 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 November 2014 - 11:29 PM

Draga Fox :o B) chiar ma gandeam la tine ,acum vad ca ai fost f. ocupata ,va pup pe amandoua si pe tine pe Stelin :D

Recunosc-recunosc sunt indivioasa' rau :director: :o

Mac' sa-mi inec amarul pun si un Stratan :P

http://www.youtube.c...h?v=Vqokufyf-DM

B) Bine inteles ca glumesc(ca de obicei) tare ma bucur pt. voi si ca v-am mai vazut :o

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1818
  • 1819
  • 1820
  • 1821
  • 1822
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul