Buna! Motz' esti un spectacol

Aaaa!! si pozele sunt superbe dar tu depasesti decoarele'

Stelin' astia au distrus padurile si masacreaza animalele in vanatori organizate in stil barbar si nu le spune nimeni nici :'' da-te mai incolo'' iar voi nu puteti avea un instrument ???!!!
In rest si eu tot cu tusea,dar acum e mai bine aproape mi-a trecut,afara e intunericios,ieri a plouat de numa,azi a mai stat putin dar acum o ia de la capat se pare .Bub' a avut test de evaluare ,sper cel putin la un B. daca nu F.B la cat stiu eu ca stie si el spune ca a facut ,dar rezultatele abea marti cica le da
I-a mai cazut un dinte jos si un lopatoi din fatza(ce fatza are!!

)a venit zana maselutza,f. incarcata...
Am facut numai din resturi o mancare de mazare(aveam si un rest de kaiser si un carnat si ceva carnita,am taiat tot cuburi si aia e,mancare ca la mamaie' ,cu marar

)cu salata,si o placinta 1/2 cu mere,1/2 cu branza (aveam si cateva mere de la bub' de la scoala ca nu le mananca si am dispus calite pe juma' de foaie si pe cealalata jumate niste rest de branza cu stafide,pus alta foaie capac intzepata si aia e jumi-juma

2 in 1 etc...)
Cam asta e,
P.S Verb',ce grozavie!!! speram sa nu fie conationali de-ai nostri implicati ...Ce animale!!!
P.S de P.S m-ati ucis cu sarmalele,numai la ele ma gandesc dar nu am varza murata inca,cred ca o sa cumpar acum ca nu se mai poate asa...
Si inca un P.S f trist,s-a mai prabusit un elicopter 8 morti si 2 raniti in stare grava,1 prieten bun de-al nostru trebuia sa fie acolo sus',d-zeu a vrut sa nu fie asa(cum domnu' Geany' e la aviatie,cunoaste ''cu ce se mananca'')

,sa vedem daca e eraoare de pilotaj,dar si aparatura e f. invechita,lasa mult de dorit,nu se investeste unde trebuie si in ce trebuie...Atatea familii distruse!