Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1821
  • 1822
  • 1823
  • 1824
  • 1825
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36441 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 November 2014 - 01:41 PM

Ioana multa sanatate si sa fie cu ucces terapia.
Verb, condoleante. DD sa-l ierte. lumea e din ce in ce mai rea si mai violenta peste tot :scratch:
Destiny, bafta maxima si sa iasa rapid la liman si cursul si jobul care decurge.
Foxulino, inseamna ca te-ai refacut . esti gata sa ataci wendul. Sa stii ca de 2 zile e soare, si *tâsnitoarea" iar merge :scratch:

Fisiere atasate

#36442 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 November 2014 - 04:05 PM

Destiny, bafta multa cu urmarea cursului si o cat mai rapida angajare.Daca ai posibilitatea fa apoi si un curs de aplicare unghii false, aplicare gel ca observ ca e la mare cautare in tara acum.

Eu mi-am facut un ceai, facut focul si acum parca as dormii.Ceahlaul mai poate astepta, ca oricum am mai spalat azi deci aspira catre Himalaya:))
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#36443 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 November 2014 - 04:18 PM

Stella, bella foto cu tzasnitoarea ta! merci mult :scratch: asa ma duce intr-o atmosfera amintirea asta ... :?:

Ioana, multa sanatate. Am observat si eu ca in zilele in care bucataresc mai multe ore imi amortesc omoplatii si spatele. Am zis ca sunt eu in forma fizica precara ca nu mai fac sport de peste 10 ani si probabil de aia ...

Destiny, succes! o sa fie bine, sunt sigura! Edi cum e?

verber, ce grozavie cu prietenii vostri! cat nu esti pe drumuri incearca sa te gandesti la ceva frumos, pune o muzica din cele ce te poarta spre armonie interioara, vezi un film frumos, un paharel de vin si cheer up! Pensia peste 6/13 ani? :scratch: nu trebuia sa iei de o pensie de urmas dupa primul sot?

Pushico, cum adica in tara platesti integral si in strainatate aproape gratis ? astea-s avantajele? atunci stati si voi mai mult intr-o calatorie externa ... =)) Nu e greu cu valizele prin trenuri si atatea cazari?=))

spor la Ceahlai si la gospodarit tuturor, ori la relax si distractie cui nu si-a propus we cu vrednicie!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36444 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 November 2014 - 07:07 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 November 2014 - 04:18 PM, a spus:

Pushico, cum adica in tara platesti integral si in strainatate aproape gratis ? astea-s avantajele? atunci stati si voi mai mult intr-o calatorie externa ... :D Nu e greu cu valizele prin trenuri si atatea cazari?:)

pai da, asta-i politica la cfr: am gratuit 3 calatorii - adica se considera venituri in natura si se impoziteaza - restul platesc ca oricare. iti dai seama ca nu ma pot incadra, avand-o pe mama la Focsani. Ca sa vin la Bucuresti, la cls a doua, ma costa cam 75lei, dus-venit.
Asta in conditiile in care in Cehia n-am platit nimic, in Italia f putin, in Franta,la TGV la fel. Nu mai tin minte cat, dar acum, intre Barcelona si Madrid, 620km, cu tren de mare viteza, cu 300km/h, am facut 2h si 10min si-am platit 20euro amandoi. Biletele la pret intreg costau 155euro. Iar daca alegeam un tren gen regio la noi, nu plateam nimic.
Cazare n-am avut decat in BCN si Madrid, in rest am facut excursii de o zi, 30min cu trenul.
Iar bagaje au fost la minim, ca un bagaj la cala costa 32euro. Deci am avut un singur troler la cala si doua genti de umar la cabina.
Oricum, m-as chinui oricand dac-as avea timp si bani mai multi.
Omu' viseaza sa castige la loto si sa facem un voiaj de doi ani in jurul lumii :toothy9;

pe-acoperis La Pedrera - Gaudi

Fisier atasat  IMG_0167.JPG (1.11MB)
Number of downloads: 0

MNAC

Fisier atasat  IMG_0368.JPG (1017.24K)

Barceloneta

Fisier atasat  IMG_0455.JPG (1.03MB)

Tibidabo

Fisier atasat  IMG_0241.JPG (768.99K)

si gata ca tre sa plec la sala.

#36445 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 November 2014 - 08:54 AM

Buna dimineata. Ce zambet si ce doamna fermecatoare Pusha.
Azi e vineri, vine musiu, si a cerut sarmale...asa ca am pus oala pe plita sa shiarba la foc molcom.
In rest alea alea, si alelalte.
Breeeeeeeeeee americanii astia-s dusi cu capul. Plecam in febr in turneu, si au scos legile lui peste prajit de protectia animalelor alea alea alea...
plus lemne pretioase, si acum tre sa alergam ca nebunii sa facem declaratii ca ce avem pe instrumente ( fildes , lemne pretioase ...ma leshi....)
mai bine ar limita vanzarea de arme.....infine. declaratii peste declaratii cu atestatii, asa ca sa sun la lutier, sa cer " audienta*...mai bine ne-am lua toti instrumenete chinezesti de doi lei....

#36446 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 November 2014 - 09:02 AM

Ma doare capul!!! Ce au facut cu legile de protectie a animalelor?? A, te refereai la fildes! Si cu lemnele pretioase ce mai au?!? Ca un instrument bun nu se face din cherestea de scaun de bucatarie!! :toothy9;

V-a gasit pe voi traficanti de fildes si distrugatori de paduri! :)

Te invidiez pentru sarmale asa de grav ca as face si eu unele!!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36447 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 21 November 2014 - 09:10 AM

Neatza fetelor,
Na ca trecu si ziua de ieri....
afara e gri dar m am obisnuit
Pusico arati de nota 11....!
STella...ai dreptate ca amerlocii sunt excesivi...dar daca ei jocul ...na ca batatoresti drumul la lutin.Curoj o sa i biruiesti!
Daniella pensia de urmas se opreste cind ajungi la 62 sau 65 sau 67...cine mai stie limita...dupa aceea ai dreptul la pensia personala...oricum aici legile se schimba frecvent
Se pare ca cuplul agresat si dnul omorit ....a fost actiunea unor 4 vinjosi romi ...orasul are imense probleme cu romii nostri care se aciuiesc in grupuri pe orice teren viran,iesiri din autorute.In parcari ,la stop aiurea prin oras vezi copii cersind...chiar eu am dat 2e la o fetitza roma care plingea ca nu i am dat nimic ...si ca o rupe ta su....m am iutat la ea si intr adevar avea semne ciudat de vinete....ouff DD
in alta ordine de idei am ramas dupa ieri cu o droaie de brinza,jamboane etc...sa vad cum le reciclez.....pacat ca acilea nu exista posibilitatea de a avea...idei de gatit ...dupa ce ramasite ai in frigider
Deci intru pe marmiton
pup fetele

#36448 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 November 2014 - 09:11 AM

Of, palmierii astia imi aduc aminte de vacantele noastre din ianuarie. De data asta inca nu stim de vom putea merge.
Semnez si eu condica aici si ma bucur ca maine e zi libera si voi putea bucatarii dupa placul inimii. Sper sa pot face un tort
latte macchiato, oricum fac reteta de cartofi cu bacon de la Eataly. :toothy9;
Si asa arata azi dimineata la mine cind am deschis ochisorii:

Fisier atasat  IMG_4801.jpg (260.31K)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#36449 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 21 November 2014 - 09:16 AM

Ah marturisesc ca ieri la racleta...am pacatuit grav cu Beaujolait nouveau 2014:) :toothy9;

#36450 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 21 November 2014 - 09:23 AM

Fisier atasat  20141121_103014.jpg (885.15K)

#36451 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 21 November 2014 - 10:51 AM

Buna dimineata!
Multumesc de incurajari,cursurile vor incepe din ianuarie,nu se stie data inca,astept sa anunte.
Daniella,Edi tuseste in continuare,cred ca o dau pe leacuri babesti,ca m-am saturat de cate chimicale am bagat in el.Deja aseara,i-am facut un sodou,azi merg sa iau ridiche neagra,sa las cu miere sa-i dau sucul,si niste nuci sa fac ceai din coji...vom vedea.
Aici ploua 5 min,sta 10 min,iar ploua,iar sta...
O zi frumoasa si un weekend cum va doriti,sa aveti!
Prietenii advarati sunt rari

#36452 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 21 November 2014 - 01:41 PM

Vezi postareaDestiny, la 21 November 2014 - 10:51 AM, a spus:

Buna dimineata!
Multumesc de incurajari,cursurile vor incepe din ianuarie,nu se stie data inca,astept sa anunte.
Daniella,Edi tuseste in continuare,cred ca o dau pe leacuri babesti,ca m-am saturat de cate chimicale am bagat in el.Deja aseara,i-am facut un sodou,azi merg sa iau ridiche neagra,sa las cu miere sa-i dau sucul,si niste nuci sa fac ceai din coji...vom vedea.
Aici ploua 5 min,sta 10 min,iar ploua,iar sta...
O zi frumoasa si un weekend cum va doriti,sa aveti!

Eu scap de tuse cu ceai din muguri de pin. Iar daca am si sirop de brad, indulcesc ceaiul cu o lingurita-doua de sirop de brad.

#36453 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 November 2014 - 01:43 PM

Vezi postareastella, la 21 November 2014 - 08:54 AM, a spus:

Buna dimineata. Ce zambet si ce doamna fermecatoare Pusha.

:toothy9;
Stellin, astia-s dusi rau! Una ca asta ma mai scoate din depresie, ca vad ca nebunia si ridicolul e-o boala generala.
Si-adica daca instrumentele voastre ar contine lemn pretios sau fildes, nu v-ar da voie sa performati?
Si de ce nu se ocupa filarmonica - instituie ai carei salariati sunteti - de aceste formalitati? Fiecare cu canta la instrumentul personal, adus de-acasa? Chiar mi se pare interesant de stiut, nu m-am gandit la asta niciodata. Am vazut pe strada persoane adulte cu instrumente dupa ei, deci si le ia acasa dupa program...cum e asta?

Vezi postareaverber, la 21 November 2014 - 09:10 AM, a spus:

Pusico arati de nota 11....!

drept sa zic, mie 12 imi poarta noroc, dar o iau ca un mare si exagerat compliment :)

dupa aceea ai dreptul la pensia personala...

la noi poti opta ptr care dintre ele iti convine.

Se pare ca cuplul agresat si dnul omorit ....a fost actiunea unor 4 vinjosi romi ..

Doamne, chiar ma gandeam ca n-as vrea sa aud asta! la noi n-am auzit nimic, de-obicei se popularizeaza chestiile astea.

Vezi postareaPeter, la 21 November 2014 - 09:11 AM, a spus:

Si asa arata azi dimineata la mine cind am deschis ochisorii:

arata bine, da' si talentul tau!

Vezi postareaDestiny, la 21 November 2014 - 10:51 AM, a spus:

i-am facut un sodou,azi merg sa iau ridiche neagra,sa las cu miere sa-i dau sucul,si niste nuci sa fac ceai din coji...

poti sa presari si niste malai pe-o tabla incinsa pe ochiul de la aragaz si sa-l pui sa inspire niste fum de-ala.
sanatate viteazului!

eu am recuperat azi niste suplimentare, asa ca rezolvai niste pb de hartii + ceva activitati casnice. am impresia ca-i sarbatoare azi, asa ca ma voi odihni pana cand plec la sala. am zis!

voua un we asa cum vi-l doriti, dar mai ales glorios! :D

#36454 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 November 2014 - 02:09 PM

Motzu, merci de foto! tin loc de raze de soare! si tu chiar arati super, nu e nimic exagerat in a afirma asta! si ai si o energie debordanda! iar in atmosfera vacanta zambetul tau e inegalabil

verb, sa-ti fie de bine si Beaujolait-ul si raclettele B) Nu pica bine sa auzim de faptele romilor, mai ales ca sunt asociati cu nationalitatea noastra ... ! dar nu e de auzit ... , cat de atrocitatea faptelor in sine!

as vrea si eu sa fug azi vreo doua ore mai devreme sa fac oleak de ordine pentru ca duminica Bea probabil va avea in vizita o colega de la gradi, pentru o juma de zi de joaca... ! in rest am o revolutie de facut in toate spatiile de depozitare din casa ..., pe care nu am facut-o we trecut, ca nu au venit oamenii sa monteze dulapurile. Si acestea fiind facute, sper sa se mai faca oleaca de lumina in sat ... :)
De mancare nu mi-am propus nimic, ca de obicei nu am nici un pic de carne ... , maine trebuia sa plecam la mama, duminica avem festival la pranz si apoi primim vizita ... vedem ca deocamdata toate sunt fara confirmare ...

Stella, spor la obtinerea hartoagelor! pacat ca nu s-au gandit macar la exceptii pentru atare cazuri ...

Destiny, multa sanatate pentru Edi! noi am dat numai si numai remedii naturale, am scapat de prima raceala de toamna din septembrie asa si sper sa scapam si de asta la fel, fara chimicale, panadoale si cu atat mai putin antibiotice. Respectiv: mancat mandarine/portocale/kiwi, miere cu catina din cand in cand (vrea doar mierea, fructe nu), Stodal sirop; oscilococcinum 3 tub/zi primele 3 zile, apoi 1 tub /zi; sirop de patlagina; sinupret; septilin sirop si ser nazal cu apa de mare/ser fiziologic.

va doresc un weekend asa cum vi-l doriti, orice ati face: bucurati-va! :D ...ceea ce o sa incerc si eu ... :toothy9;

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36455 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 21 November 2014 - 02:34 PM

Buna! Motz' esti un spectacol B) B) Aaaa!! si pozele sunt superbe dar tu depasesti decoarele' :) Stelin' astia au distrus padurile si masacreaza animalele in vanatori organizate in stil barbar si nu le spune nimeni nici :'' da-te mai incolo'' iar voi nu puteti avea un instrument ???!!! :D
In rest si eu tot cu tusea,dar acum e mai bine aproape mi-a trecut,afara e intunericios,ieri a plouat de numa,azi a mai stat putin dar acum o ia de la capat se pare .Bub' a avut test de evaluare ,sper cel putin la un B. daca nu F.B la cat stiu eu ca stie si el spune ca a facut ,dar rezultatele abea marti cica le da :toothy9;
I-a mai cazut un dinte jos si un lopatoi din fatza(ce fatza are!! :) )a venit zana maselutza,f. incarcata...

Am facut numai din resturi o mancare de mazare(aveam si un rest de kaiser si un carnat si ceva carnita,am taiat tot cuburi si aia e,mancare ca la mamaie' ,cu marar :) )cu salata,si o placinta 1/2 cu mere,1/2 cu branza (aveam si cateva mere de la bub' de la scoala ca nu le mananca si am dispus calite pe juma' de foaie si pe cealalata jumate niste rest de branza cu stafide,pus alta foaie capac intzepata si aia e jumi-juma B) 2 in 1 etc...)

Cam asta e, :D

P.S Verb',ce grozavie!!! speram sa nu fie conationali de-ai nostri implicati ...Ce animale!!!

P.S de P.S m-ati ucis cu sarmalele,numai la ele ma gandesc dar nu am varza murata inca,cred ca o sa cumpar acum ca nu se mai poate asa...

Si inca un P.S f trist,s-a mai prabusit un elicopter 8 morti si 2 raniti in stare grava,1 prieten bun de-al nostru trebuia sa fie acolo sus',d-zeu a vrut sa nu fie asa(cum domnu' Geany' e la aviatie,cunoaste ''cu ce se mananca'') :D ,sa vedem daca e eraoare de pilotaj,dar si aparatura e f. invechita,lasa mult de dorit,nu se investeste unde trebuie si in ce trebuie...Atatea familii distruse!

#36456 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 November 2014 - 08:27 AM

Buna dimineata intr-o sambata friguroasa.
M-am trezit cu cocosul odata...asa ca vrenica nevoie mare am framantat juma de kil de faina sa fac gogosi lui musiu.
si cca 200 gr sa fac turte in tigaie :wacko:
lichidaram spargatorul de nuci.
http://www.france24....al&ns_source=FB

si pentru cine inca nu cunoaste un vechi filmulet de animatie italian, dar care se potriveste la mai multe natiuni :read2:
mie imi place de mor secventa cu busul si cea cu cafeaua :-*

https://www.facebook...&type=2

o zi buna tuturor.

#36457 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 November 2014 - 10:29 AM

Iaca si dovada...turta prajita in ulei si gogosi pudrate :wacko:

Fisiere atasate

#36458 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 22 November 2014 - 10:39 AM

Mmm!!! ce bine arata :wacko: mie imi plac servite alaturi de un lapte batut !

La noi e intunercios,dar macar nu mai ''ploua cu ninge'' :read2: ,in oras nu s-a depus,dar prin imprejurimi si pe dealuri e strat de zapada deja!
Eu ca de obicei azi plec la mama ,cica i-a impletit lui bub' papucei de casa si nu mai stiu ce,pe domnul Geany,il va delecta cu peste :-* si mie?!eu care sunt fiica legitima?! eu cu ce ma capatuiesc?!Ha?! :-*

:-* =))

O zi minunata tuturor!

#36459 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 November 2014 - 10:56 AM

Gianino, tu te captusesti cu o vorba buna :wacko:

#36460 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 22 November 2014 - 11:06 AM

Da Geanny tu o sa fi responsabila cu voia buna si daca mama ta o sa aibe nevoie la bucatarie ....sigur sa sa fi si acolo prezenta:)
Aici afara sunt 13 grade si soare in casa am 20.9....e ok
Ma bag la dus si ma pregatesc s o sterg
pup fetele!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1821
  • 1822
  • 1823
  • 1824
  • 1825
  • Ultima »