Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1823
  • 1824
  • 1825
  • 1826
  • 1827
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36481 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 23 November 2014 - 06:13 PM

Vezi postareastella, la 23 November 2014 - 05:45 PM, a spus:

Breeeeeee, castigara svitzarii mei cupa davis
http://www.tdg.ch/sp.../story/19237593

hmmmmm:)

#36482 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 November 2014 - 07:01 PM

Vezi postareastella, la 22 November 2014 - 08:27 AM, a spus:

si pentru cine inca nu cunoaste un vechi filmulet de animatie italian, dar care se potriveste la mai multe natiuni =))
mie imi place de mor secventa cu busul si cea cu cafeaua =))

https://www.facebook...&type=2&theater

o zi buna tuturor.

nu l-am mai vazut! amuzant! si da, asa-i: si noua romanilor ni se potriveste din plin! cine de la cine credeti ca s-a inspirat in a nu respecta regulile, orarele, persoanele/cozile, in a construi birocratie si administratii stufoase ... etc...?

aici ceata si gri ...maine se fac doua saptamani de ceata/vreme gri

sper ca ati avut un we frumos/relax si va doresc o saptamana lina, cu multe bucurii si sa iasa musai soarele :occasion14:!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36483 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 November 2014 - 06:51 AM

Buna dimineata la toata lumea si o saptamana lina tuturor.
A mea va fi una pliiiiiina pana la saturatie...abia astept wendul :occasion14:
Las pentru urmatorii ce vor poposi la han un mic dejun, si ma duc sa-mi fac o cafea .

Fisiere atasate

#36484 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 24 November 2014 - 08:08 AM

Buna! la noi intunericios dar fulguie,spre bucuria lui bub' care decand asteapta! :occasion14: azi a mers la scoala saltand intr-un picior si repetand in gura mare poezia ,se uita lumea dupa noi =))
Ca de obicei nu stiu ce sa le mai fac de mancare la huni,tre' sa ma duc oricum la cumparaturi!
O zi faina tuturor!

#36485 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 November 2014 - 08:28 AM

Gianino, o ciorba d'aia buna cum stii tu cu di tâti si taitei; si felul doi incropesti tu ceva bun sunt *precisa* :occasion14:

#36486 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 November 2014 - 09:04 AM

Buna dimineata,buna ziua, buna seara !

Sunt asa de bine dispusa ca desi am avut o tura super grea(acum toti isi iau zilele libere, zilele de boala si lucram cu personal in minus ), sunt libera maine..uraaa si o sa am o zi minunata ...lalaaa si dau drumul la cuptor ca am niste comori care merg cu vin, si desi ploua e cald, e cum i-ar place Moatzei, asa, cu parfum si picuri fini, nici nu stii daca sa deschizi umbrela. Eu stau si langa o fabrica de prajituri si cand e aerul mai curat miroase a vanilie si a coptura fenomenal, mai ales cand e frig..pfoai...

Daaar, mai sunt fericita ca am descoperit mancarea Etiopiana si pentru mine orice gaselnita e un prilej de fericire. Mi-a placut mult. In poza asta luata rapid cu telefonul ca sa ii facem in ciuda unui amic pentru ca ne-a refuzat invitatia este un platou pentru 2 persoane cu indera (un fel de lipie ca un burete care serveste in loc de tacamuri) si deasupra carne de vita ( rara, medie si mai bine facuta nu prea iute, cu cimbru, ardei) si in mijloc miel, sosuri si salata. Mi-a placut mult mult.

Daca aveti ocazia nu ratati.

O zi faina!

Fisiere atasate

The more I see, the less I know.

#36487 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2014 - 09:28 AM

Foarte interesant floricico!! Mi-ar fi placut si mie sa fiu cu tine ca si mie imi plac descoperirile astea!! :)

We foarte placut si odihnitor, dupa 5 zile de nesomn( din care 4 nu am dormit deloc si vineri am dormit 2 ore, insomniile vietii) sambata si duminica mi-am scos parleala, am dormit cate 3 ore dupa masa, am adormit la 12 ceea ce mi se intampla rarisim, asa ca in afara de faptul ca am cearcane de prea mult somn, sunt in forma!

Azi ma vopsesc roscata, n-am mai fost roscata de 7 ani!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36488 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 November 2014 - 09:55 AM

Vezi postareafloricica, la 24 November 2014 - 09:04 AM, a spus:

Buna dimineata,buna ziua, buna seara !

corect :) si hello pe deasupra!

si desi ploua e cald, e cum i-ar place Moatzei, asa, cu parfum si picuri fini, nici nu stii daca sa deschizi umbrela.

sa stii ca de f multe ori simt asta si ma gandesc ce bine face tenului ploaia aia fina!

Eu stau si langa o fabrica de prajituri si cand e aerul mai curat miroase a vanilie si a coptura fenomenal, mai ales cand e frig..pfoai...

buey, si-aici ne potrivim!
eu am peste drum (de cale ferata) o fabrica de paine care face si cozonaci si fursecuri si-alte copturi dulci. Traiesc in niste miresme de-ti vine sa mori! cateodata nu rezistam, trecem linia si facem prapad, ca au si magazin de prezentare :thumleft
:

Daaar, mai sunt fericita ca am descoperit mancarea Etiopiana si pentru mine orice gaselnita e un prilej de fericire. Mi-a placut mult. In poza asta luata rapid cu telefonul ca sa ii facem in ciuda unui amic pentru ca ne-a refuzat invitatia este un platou pentru 2 persoane cu indera (un fel de lipie ca un burete care serveste in loc de tacamuri) si deasupra carne de vita ( rara, medie si mai bine facuta nu prea iute, cu cimbru, ardei) si in mijloc miel, sosuri si salata. Mi-a placut mult mult.

Daca aveti ocazia nu ratati.

O zi faina!

daca zici tu ca-i bun, te cred, da' lipia aia gri nu prea m-ar inspira. se mananca direct cu mana, nu? :)

cum stai cu dansurile? ai inceput lectiile?

#36489 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 November 2014 - 10:33 AM

Vezi postareastella, la 24 November 2014 - 08:28 AM, a spus:

Gianino, o ciorba d'aia buna cum stii tu cu di tâti si taitei; si felul doi incropesti tu ceva bun sunt *precisa* :)

Merci' Stelin :) dar abea terminaram ciorbica ,am luat un rasol ,o sa-l fierb impreuna cu o ceapa,morcov si albitura(radacina de patrunjel si telina) ca sa-mi ramana si zeama aia buna,am luat si hrean si am si usturoi de mujdei,si am cumparat varza murata si fac sarmai' :)

#36490 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 24 November 2014 - 10:52 AM

Buna dimineata!
La Campina ninge,frumos,cu fulgi mari...centrala termica s-a stricat asta noapte,si nici macar nu am folosit-o mult,pentru ca in casa sunt aproape 21 grade celsius...asteptam sarbatorile...
Prietenii advarati sunt rari

#36491 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 November 2014 - 11:04 AM

Vezi postareaDestiny, la 24 November 2014 - 10:52 AM, a spus:

Buna dimineata!
La Campina ninge,frumos,cu fulgi mari...centrala termica s-a stricat asta noapte,si nici macar nu am folosit-o mult,pentru ca in casa sunt aproape 21 grade celsius...asteptam sarbatorile...

Vezi la centrala ca poate a ramas fara apa,(vezi ceasul daca nu e acul pe rosu),sau are un buton de reset poate o ia :)

#36492 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 November 2014 - 12:09 PM

Zerdo, cred ca daca as fi fost prin preajma ta de mult am fi facut descoperiri culinare ca poate ne-am fi instigat una pe alta.
Asa eu am dubii doar pentru ca , ia ziceti si voi: prietena mea cea mai buna, nascuta canadeza cu parinti croati a facut 100 de sarmale din varza cruda oparita, fara afumatura, doar din carne tocata de vita macra,nici macar un carnacior n-a pus, cu iuteala si bulion si imi spune ca cica cel mai bine se maninca cu cartofi piure...Cuuuum? Asa, sarmale si cartofi piure in aceeasi farfurie. Nici cu smantana. Eu mi-am facut mamaliga si maninc cu ceapa dar chestia asta fara grasime, acreala si afumatura parca nu e sarma, e asa, o infasurare in varza.

Motzulici, eu nu trec gardul fabrucii de patriserie ca e peste o padure, e ca si casuta de turta dulce din poveste, nici nu o vad, dar o simt asa ca atunci cand intru in bloc uit..uiit..uit..n-am nici biscuiti acasa :)

Am reusit de am prins profu' la dans o zi, sau a reusit el sa ma prinda ca eu is mai intepata, mai precauta, sa nu dau idei ca profu e doar cu 2 ani mai batran decat mine, sa nu se inteleaga, sa nu ne atingem, sunt zbir. Dar macar am incercat putin, dar eu cred ca am si o problema cu timizii ca daca vad ochi de bou imediat mi se pare ca ala e o victima pe care pot sa-mi descarc nervii si il iau eu si il invat cum sa danseze. Probabil ca nici nu mi-ar place atat de mult sa dansez cu cineva pentru ca trebuie sa ma las condusa, trebuie sa respect pasii, sa numar ritmul si creativitatea mea, independenta sunt compromise, eu chestiile astea nu le suport. Atunci nu stiu daca chiar vreau sa-mi arate unu' cum sa calc si sa simt pe muzica..eeeeh.

#36493 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 November 2014 - 12:21 PM

Motzu, da, se maninca cu mana, la platoul ala n-e adus o alta farfurie cu injera.Nu e gri, scuze pentru calitatea pozei, e cu telefonul dar am fost foarte entuziasmata si oricum nu ma pricep sa pozez mancare. E ca o clatita facuta din sifon, are gust foarte putin acrisor si asta face ca mancarea sa para mai usoara, degresata, ca si cum ai pune otet in salate. Are consistenta oarecum elastica si cu o bucatica de 5 cm patrati de injera poti lua o bucatura de carne sau salata. Sosusile sunt absorbite de ea. Desi eram reticenta la textura, gustul e bun si senzatia de dupa masa e foarte usoara. Aceeasi cantitate de carne daca am fi mancat-o cu o lipie normala am fi fost ingreunate.

Fisiere atasate

#36494 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2014 - 01:15 PM

Hello!!!!

Sigur va era dor de mine, am simtit asta!!!! Si mie de voi!!!!

Astazi am inceput serviciul si am zis ca nu se cade sa nu intru sa va scriu si sa vad ce mai faceti. De pe calculatorul de acasa mi-a fost imposibil sa va scriu in ultimul timp, pentru ca si el a fost in CM. :) Nu va povestesc ce greu imi este la servici dupa aproape 4 luni de stat acasa, dar asta e!
Important este ca sunt bine, mi-a fost dor de voi, de acum o sa intru cat de des pot. Si stiti ceva...imi este dor de o intalneala!!!! :)

Va pupicesc si va doresc o saptamana frumoasa!!!!

Si in cazul in care va era dor de mine....

Fisier atasat  IMG_3621-X2.jpg (76.56K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#36495 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 24 November 2014 - 01:32 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 24 November 2014 - 01:15 PM, a spus:

Hello!!!!

Giorgi, ma crezi ca azi dimineata ma gandeam la tine si vroiam sa intreb p-aci pe la han daca vreo fata are noutati despre tine sa ne spuna si noua
te pup, ma bucur ca te simti bine, o sa fie bine si la munca, ia-o incet-incet, ca nu dau tatarii nici turcii
fiica dacilor

#36496 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2014 - 01:42 PM

Vezi postareabristena, la 24 November 2014 - 01:32 PM, a spus:

Giorgi, ma crezi ca azi dimineata ma gandeam la tine si vroiam sa intreb p-aci pe la han daca vreo fata are noutati despre tine sa ne spuna si noua
te pup, ma bucur ca te simti bine, o sa fie bine si la munca, ia-o incet-incet, ca nu dau tatarii nici turcii

Cu vorbele astea cu siguranta ziua mea este mai frumoasa!!!! :)
GEORGIA

#36497 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 November 2014 - 01:53 PM

OOooo!! Draga Giorgi' :) :) ,te vazusem mai devreme pe forum si chiar speram ca vei scrie! Sper ca esti bine sanatoasa! Cu siguranta e greu acum ca te-ai intors la munca dupa atata timp!Eu nu am mai apucat sa te sun ca si-a luat domnu' Geany' tilifon',di'ala di' dai cu deshtu' pi' el,''touchscreen'' bre' :) ,si nu ma pricep deloc sa il butonez ca-mi prind urechile :) (de obicei cum il prindeam ca e liber puneam labuta pe el,dar acum si el a fost f. ocupat si cu scarbiciul ca e o perioada mai nashpa si cu altele,mereu pe drumuri,cand vine obosit mananca si se culca asa ca eu stau si ma uit la beleaua de touchscreen ca matza-n calendar)

Oricum te pup si te imbratisez ,ma bucur sa te vad! :) :)

#36498 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 24 November 2014 - 02:09 PM

Giorgi, adaptare rapida la serviciu si "succesuri" fara numar :)

#36499 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 November 2014 - 02:15 PM

Giorgi, bine ai venit, sa iti fie de bine noul loc de munca dar asa o palma peste ochi imi tragi cand zici ca tu nu ai loc/chef pe calculator acasa si o faci doar de la munca !!! M-ai umilit complet, sa mi se pare de degradant sa imi spui asta, e ca si cum m-ai scuipa.
Eu la munca nu am timp nici sa verific telefonul mobil, nu am telefonul mobil langa mine ci folosesc casuta vocala, desi am acces la calculator folosesc doar programele necesare muncii, uneori nu imi permit sa am pauza, uneori in loc sa fac pipi, ma tin si am grija de altcineva si imi trece/uit, de cele mai multe ori nu apuc sa maninc...in niciun caz si niciodata nu am timp sau ocazie sa raspund pe forum.
Incerc sa te complimentez, ca arati bine, ca esti o frumoasa si astea sunt adevaruri dar munca mea si munca ta...pfoai, diferenta mare, am fost si eu birocrata in Romania si nu aveam acces la internet in afara retelei companiei si din cate am inteles tu te bucuri ca poti vorbi pe net de la munca pentru ca sotul ti-e in concediul medical acasa si tine ocupat calculatorul...Asa am inteles, mna

#36500 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2014 - 02:21 PM

Giorgi, ma bucur ca s-a rezolvat cu calculatorul de acasa. La munca e greu dar o sa te acomodezi tu!
Bine ca esti sanatoasa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1823
  • 1824
  • 1825
  • 1826
  • 1827
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul