Moatzo, am lipsit, dar imi pare bine pentru tine ca totul a iesit cu brio si te felicit!
Zozo, tare frumos tortul tau! vad ca te-ai specializat pe torturi! sau erai deja, ca eu nu am drum pe acolo ...
Sorina, ti-a trecut raceala? Sanatate multa si ceva relax si pentru tine!
Si aici e un vant de fluiera tabla pe casa si toate jaluzelele ... , mi-a tras poarta din mana si mi-a trantit-o cat colo! Ploaie, burnita si negura ... In rest toate bune!

Luni- marti ziceam ca vine primavara, trecusem la jachetica mai subtirica ... acu'a venit vaju'!
Dorina, ce familie frumoasa ati vizitat voi! e bine, pitica?
fu' frumoasa si suficienta vacanta picilor, doamnelor?
In primul rand multe energii pozitive si succes Valentinei! Stella, eu te inteleg perfect cu grijile cu bagajele! probabil nu e chiar cazul tau ..., dar asa fac si eu cand plec undeva ... imi sta pe cap sa iau de toate pt orice situatie/ocazie/vreme/mood ...sfarsesc ca juma' de valiza ramane nepurtata ca nu fost vremea/mood-ul

Dar, nu ma invat minte! de fiecare data zic ca plec cu 3 surcele intr-un rucsacel de spate data urmatoare! darrrr....nu reusesc sa ma limitez ... La noi, la femei si numai cosmeticalele au o tona si 1/4 din valiza ..., ca doar nu-mi vine sa ma spal cu samponele de alea de hotel etc ... Divaghez... O sa te descurci tu cu toate, sunt sigura!
Va doresc un WE minunat, doamnelor si domnilor! Asezonat cu exact ce va doriti!
Eu as vrea relax, ceva light si f. tasty de mancat. Citit si filme. Darrrrr....

trebuie sa mai si deretic, sa impachetez 5 masini de rufe, sa spal alte 5, sa gatesc ... Om vedea ... fata vrea hai-hui intr-o vizita maine, in alta poimaine ... Om vedea cum le impacam pe toate, sa nu vina luni si sa am casa raschirata si cu toate care unde ... , ca in timpul saptamanii nu apuc sa fac nimic ...
Inchei: spor in toate si bucurii!