izuk, la 30 June 2011 - 08:08 AM, a spus:

Armina , vad ca tu cunosti destul de bine finlandezii , ai trait pe aici?E adevarat ca bucataria lor e prea putin variata , aici vad ca se consuma la greu carne si cartofi .Legat de picnic , a intrebat sotul meu aseara cum facem cu mancarea , raspunsul a fost "putem aduce de acasa , dar tot asa bine putem merge la un restaurant acolo sa mancam /bem ceva"

In alta ordine de idei , aseara am facut-o lata.Am iesit in oras la o terasa si am mancat ca sparta cel mai mare hamburger pe care l-au vazut ochii mei.Jur , era cat farfuria.Si bun , si cu chilli mult si am baut juma' de litru de cola, nah , asa ca sa-mi creasca burta si mai si.Cand am plecat de acolo , aveam un burtoi de ziceai ca-s gravida si cu rochia "baby-doll" pe care o aveam pe mine ...mai ca ziceai ca merg sa nasc.
Da, Izuk, am stat cativa ani printre ei. Acum vara cartofii noi fierti si trasi in unt cu marar proaspat si somon afumat la rece sunt delicatese pentru ei

Mie imi placea cand mergeam in pietele improvizate din timpul verii si gaseasi numai trufandale: morcovi, mazare, verderdeturi, ciuperci, fructe de padure...gustoase dar scumpe

Bafta la gatit si nu te stresa prea mult cu pregatitul, cum a zis si neamtul, se intampla la ei de multe ori ca un picnic de fapt sa fie iesit la o plimare si la final stat la o cafea si o prajitura sau la o pizza. Vezi si tu ce discuta barbatii