La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 11 April 2015 - 11:08 AM
Am fost dimineata la tata la cimitir, am bagat deja o pasca la cuptor si-am pregatit-o pe-a doua.
Soare, cald si frumos si-aici.Dani, nu s-a anuntat ploaie pentru la noapte!Si noi vom merge la Inviere, ca-n fiecare an.Va fi racoare, insa!
Va doresc tot ce va doriti voi, bonus, sanatate multa-multa!
Sarbatori cu bine!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 11 April 2015 - 01:35 PM
Postat 11 April 2015 - 06:35 PM
Mergem la inviere, sper sa nu adoarma picea.
Multumi de urari, Paste fericit si sarbatori linistite, cu bucurie si lumina tuturor.
Fisiere atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 11 April 2015 - 09:27 PM

Sarbatori luminate !

Postat 11 April 2015 - 09:41 PM

Mama a incercat pasca,cu smantana cu blat de pandispan si zice ca nu i-a iesit,mac' maine sa vaz dezastrul

Va mai pup inca o data si maine cand vom ciocni ouale ma voi gandi si la voi(bub' spera sa iasa invingator si anul asta deja cantareste cu grija ce ou sa aleaga,cel mai tare competitor al lui e bicu',care anul asta a promis ca-si va lua revansa,bub' face tot felul de strategii prin care il poate sabota

Postat 12 April 2015 - 12:54 AM

Ce-mi place de Bub cu ketchup-ul, bine ca in cele din urma i-a salvat pe toti

Ouale mele, de saptamana trecuta vopsite de copiii, si de acum, cu foi de ceapa si... afine.
Sarbatori fericite tuturor!
Postat 12 April 2015 - 06:30 AM
Brigitte si Peter

Postat 12 April 2015 - 08:49 AM
un Paste fericit, linistit si luminos va urez din tot sufletul
Postat 12 April 2015 - 10:34 AM
Geany, eu am facut drob in tava de chec teflonata unsa cu unt si nu s-a prins. Asa fac mereu.
Sa aveti o zi minunata!
Postat 12 April 2015 - 10:58 AM
Postat 12 April 2015 - 11:37 AM
zoazorel, la 31 March 2015 - 09:39 AM, a spus:
Anul asta a implinit 7 ani.In fiecare an se premiaza cei mai merituosi membri.Camelia noastra, Roth, a facut parte dintre ei.E o inimoasa si-o draguta, iar pe diploma ei scrie Inima Inimii AFA.
Verb, ce veste frumoasa-mi dai! Eu, acolo, sunt Zoazore.Tu?
Zozo si verb, si eu sunt membru pe AFA

Hristos a Inviat si Paste Fericit alaturi de familii si de oameni dragi.
Postat 12 April 2015 - 01:03 PM
Cami, la 12 April 2015 - 11:37 AM, a spus:
Anul asta a implinit 7 ani.In fiecare an se premiaza cei mai merituosi membri.Camelia noastra, Roth, a facut parte dintre ei.E o inimoasa si-o draguta, iar pe diploma ei scrie Inima Inimii AFA.

Adevarat a inviat! Zi ce user ai si te adaug eu, ca la FB.Tu pe unde mai bantui?
In alta (dez)ordine de idei: noi suntem la Braila, am stat la masa, doar noi trei, la cimitir am fost ieri, azi e zi de "zacut"= odihna!Am fost azi-noapte la biserica la Inviere.Pana acum e bine!
Soare, cald, frumos...Pacat ca de marti iar se raceste!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 12 April 2015 - 01:25 PM

Postat 12 April 2015 - 01:30 PM
Sarbatori fericite!
Fisiere atasate
-
Paste fericit!.jpg (21.83K)
Number of downloads: 0

Postat 12 April 2015 - 02:45 PM

Number of downloads: 1

Number of downloads: 0
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 12 April 2015 - 03:18 PM
zoazorel, la 12 April 2015 - 01:03 PM, a spus:
Cami, la 12 April 2015 - 11:37 AM, a spus:

Adevarat a inviat! Zi ce user ai si te adaug eu, ca la FB.Tu pe unde mai bantui?
In alta (dez)ordine de idei: noi suntem la Braila, am stat la masa, doar noi trei, la cimitir am fost ieri, azi e zi de "zacut"= odihna!Am fost azi-noapte la biserica la Inviere.Pana acum e bine!
Soare, cald, frumos...Pacat ca de marti iar se raceste!
Pe AFA sunt cami_dxb. De bantuit... tocmai m-am intors de la Sevilla. Am petrecut acolo Saptamana Mare si Pastele catolic.
Postat 12 April 2015 - 04:32 PM
Sarbatori fericite cu multa sanatate,fete minunate si baieti harnici.
Postat 12 April 2015 - 06:46 PM
Phoenix, la 12 April 2015 - 10:34 AM, a spus:
Geany, eu am facut drob in tava de chec teflonata unsa cu unt si nu s-a prins. Asa fac mereu.
Sa aveti o zi minunata!
Adevarat a inviat!
Tava mea era cea de cozonac din tabla neteflonata

Ha ha Adi' chiar ca ,coincidente,sper ca s-au oprit acolo

Eu si bub' am fost la parinti la masa,bub' l-a capacit pe bicu' si anul asta la oua

In rest am dat si azi de pomana,restul ramane pe maine la cimitir ,am servit bunatati,aperitive, oua ,branza cu rosii,drob cu ceapa verde ridichi etc,salata beof,etc si o friptura la tava cu diverse garnituri(cartofi natur,ciupercute,salata ,muraturi ,fiecare dupa preferinta)sarmalute ,cozonac,chec,pasca mamii,care prin racire s-a inchegat cumva,avea o textura dubioasa totusi dar la gust era buna ,(un fel de Cheesecake) si cam asta e,afara timp frumos,batea asa totusi un vant,dar frumos,macar de ar fi si maine asa tot ar fi bine!
Seara faina si petrecere furmoasa in continuare tuturor !
Postat 12 April 2015 - 08:08 PM
La noi toate bune, bucate doar traditionale din miel, familia reunita, drumuri Buzau -Focsani -Buzau, maine iar, cam aglomerata activitatea, dar e bine ca suntem sanatosi cu totii.
M-a amuzat Bub cu aventurile lui, ce preocupari frumoase are! Iar cu imaginatia e brici!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa facem multe sarbatori impreuna, numai bine!