Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3801 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 July 2011 - 07:30 PM

Vezi postareastella, la 03 July 2011 - 07:15 PM, a spus:

Cum fata, nu stii?? o sa reciti in nestire '' papa chii iezi si fitza oshie '' =)) , si cand ai sa adormi
o sa visezi si alte povesti pentru bubuletz :-h

Ce sadica iesti'...las' Steluto' ce te-oi bantui io' cu bors acrit cu gorgoaze...si..sii :-h ...mai vad io' cu ce... :-h

#3802 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 July 2011 - 09:06 PM

Vezi postareaGeany, la 03 July 2011 - 05:56 PM, a spus:

Paii daca asta e cererea doar n-o sa fac eu fazani fripti cu limbi de canari prajite,nu?!! =))

deci :-h daca mai pomenesti in felul asta de canari...cu mine nu mai esti prietena! am zis! :-h

ai putea tu sa gandesti ceva rau de orataniile astea?

Fisier atasat  100_3095 (Small).jpg (48.26K)
Number of downloads: 0

#3803 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 04 July 2011 - 12:02 AM

Vezi postareamoatza, la 03 July 2011 - 09:06 PM, a spus:

ai putea tu sa gandesti ceva rau de orataniile astea?

Adorabile orataniile! =))
A cat is a friend fur-ever !

#3804 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 July 2011 - 07:04 AM

Buna dimineata, e luni e o zi frumoasa , ceea ce va doresc si voua.ia serviti va rog..

Fisiere atasate

#3805 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2011 - 07:26 AM

Ha ha ha ! Era asa o vb.,adorabili canarii. =))
Azinoapte am vazut toate orele pe ceas :-h

O zi buna va urez! Fug la telenovica :-h

#3806 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 04 July 2011 - 08:26 AM

neata si de la mine =))

cine imi da si mie niste idei de muzica romaneasca, ce e misto acum? vreau sa-mi pun pe ipod si daca dau caturare imi da numai trompete :-h

#3807 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 04 July 2011 - 08:46 AM

Buna dimineata.La mine sta sa ploua , nu e rau , dar sper sa nu tina mult ca nu stiu ce ma fac inchisa in casa cu pitica amatoare de alergat.Ieri dupa amiaza am stat afara in parc vreo 4 ore si tot nu a vrut sa vina acasa ( era deja 9.30 p.m.)

#3808 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 04 July 2011 - 10:05 AM

Vezi postareaizuk, la 04 July 2011 - 08:46 AM, a spus:

Buna dimineata.La mine sta sa ploua , nu e rau , dar sper sa nu tina mult ca nu stiu ce ma fac inchisa in casa cu pitica amatoare de alergat.Ieri dupa amiaza am stat afara in parc vreo 4 ore si tot nu a vrut sa vina acasa ( era deja 9.30 p.m.)

Izuk, cum a fost picnicul? =))

#3809 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 July 2011 - 10:25 AM

o saptamana excelenta!
Stella merci de salatica si merci de fructe :)

Izuk asteptam impresii de la picknick :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3810 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 04 July 2011 - 10:37 AM

La picnic a fost placut , relaxant.O familie placuta , cu doi copii minunati.Le-a placut enorm focaccia mea dar au mancat si chec si "omizi" .Dupa cum ma asteptam , ei au adus mancare cumparata , dar nu o invinovatesc pe femeie ca nu-i arde de gatit si chestii de-astea , cu un copil mic de 6 luni si inca unul de 3 ani si jumatate , dar care are probleme de sanatate destul de grave.Eu in situatia ei cred ca as fi total dezinteresata de ceea ce se intampla in jurul meu , as fi cu nervii la pamant si cu gandul doar la copilul meu.Ea rezista vitejeste.Acum , doar Dumnezeu stie ce-i in sufletul ei de mama.
A fost o dupa-amiaza placuta cum nu am mai avut de mult.Iza a avut sedinta foto , neamtul fiind pasionat ( pe langa gastronomie) de fotografie . Am avut parte si de o "partida" de gelozie din partea ei.Am luat bebelusul in brate , am crezut ca o sa-l smulga din bratele mele "da-l jos pe bebe!eu stau !" , apoi cel mare s-a sprijinit de umarul meu la un moment dat si fiica-mea m-a intrebat rastit "de ce pune mama pe tine pipilu?" :)

#3811 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2011 - 11:59 AM

Angel nu ma pricipesc eu cu muzica,sotul baiguie ceva cu radio zuu sau zum nu stiu o sa-ti spuna el cand vine daca te intereseaza acu' e dus la intretinere sa faca scandal cu apa :D
Izuka ce ma bucur ca a fost frumos :D si bubuletul e f. posesiv,nu are voie sa ma atinga nimeni,nici macar tacsu' de parca-mi ia vopseaua :''mami' meeuu'' !!!!!.... :D ... :D :)

Ai mei vor azi clatite si pizza,baiatul cel mare a luat examenul :D(adica a absolvit scoala postliceala cu profil elecrtomecanic,a avut examen de prezentat un proect in fata unei comisii) in septembrie incepe clasa a 12 si va face si a 13-a an complementar ca sa dea si bacul,asa o sa aiba si postliceala si liceul.Noi nu prea am fost deacord cu aceasta dorinta a lui dar acum ca a facut aceasta scoala cu acest profil(a facut practica la Skoda) si el e asa de incantat,nu stiu...daca lui ii place asta... :D

#3812 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 04 July 2011 - 12:06 PM

Buna dimineata doamnelor! la mine e inca dimineata :D Imi beau cafeaua si am trecut si pe la han sa vad ce mai faceti....

Vreti sa va vorbesc de gunoi? :D :D Sau poate trebuie sa merg la ma enerveaza :D

Eu am dormit cam prost, am visat toata noaptea numai viermi :D
Nu sunt genul sensibil, adica pot vedea un film de groaza seara, inainte de culcare, fara probleme, daaaaar, nu pot sa vad soareci, serpi si viermi :)
Se intampla ca la noi gunoiul menajer se pune in containere separate si se ia in fiecare luni. Si cu caldurile astea, va imaginati ce s-a intamplat, ca nici nu vreau sa ma mai gandesc... :D E prima data cand se intampla, trebuie sa cumpar niste chestii de la magazin care sa omoare animalele.

Izuk, ma bucur pentru picnic. Trebuie sa fac si eu focaccia asta neaparat.

Si mie mi-ar place sa stiu ce se mai asculta in romania acum, ne place sa ascultam muzica romaneasca cand ne intalnim cu prietenii.

Editez ca sa o felicit pe Geany!!!!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3813 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2011 - 12:14 PM

Heii multumesc! Sunt f. fericita :)

Noi cat am avut tobogan pe casa scarii ma deranja doar mirosul de pe scara vara,dupa ce l-au inchis ne-au invadat gandacii si a trebuit sa facem dezinsectie pe scara,acum e f. bine nu mai e miros nici gandaci,tomberoanele sunt departe de scara intr-un loc special amenajat,asa ca acum e f. bine la noi.

#3814 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 July 2011 - 03:43 PM

Vezi postareaaura, la 04 July 2011 - 12:06 PM, a spus:

daaaaar, nu pot sa vad soareci, serpi si viermi :D

Mai , tu vorbesti de mine :D
si la mine trec lunea sa ia gunoiul "verde" , dar eu il pun in saci care se inchid bine, si-i las in gradina la umbra :D
ieri am smuls la buruieni de am umplut 5 saci de 110 l :) , si cred ca pana luni mai strang o colectie de saci ,
ca buruienile aste ca fat frumos din poveste, cresc intr-o zi cat florile intr-un an :D
altfel, pleaca fatuca mea in prima transa de vacanta , cu alte 4 prietene . amsterdam, berlin, hamburg, praga , munchen si retur.
eu muncesc cu drag si spor :D
Geany , felicitari baiatului pentru rezultate.

#3815 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 04 July 2011 - 06:49 PM

acum ca nu sunt singura, parca am mai mult curaj sa infrunt vietuitoarele astea brrrrr....

ce fel de saci stella? din plastic? ca la noi se accepta gunoiul "verde" doar in saci de hartie si apoi bagati in containere mai micute (de 80 l).

mi-am pus pe fatza o masca cu aspirina si iaurt si stefania rade de mine. Nu stiu ce desene a vazut ea, dar tot imi spune ca seman cu "printul" :)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3816 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 July 2011 - 07:48 PM

Aura, la mine sacii sunt din plastic. daca ma duc eu sa -i duc la compost, trebuie sa-i golesc acolo. dar intra
in taxele comunale sa vina odata pe saptamana masina primariei ( voirie ) sa-i ia ...eu ii pun in saci in fata portii,
mai departe nu stiu procesul"tehnologic". oricum nu am voie sa fie prea grei sacii , ca nu mi-i ia nenea. de obicei cand tai iarba , umplu sacii pe jumate, ca e grea iarba.

#3817 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 04 July 2011 - 10:30 PM

Vezi postareaizuk, la 04 July 2011 - 10:37 AM, a spus:

La picnic a fost placut , relaxant.O familie placuta , cu doi copii minunati.Le-a placut enorm focaccia mea dar au mancat si chec si "omizi" .Dupa cum ma asteptam , ei au adus mancare cumparata , dar nu o invinovatesc pe femeie ca nu-i arde de gatit si chestii de-astea , cu un copil mic de 6 luni si inca unul de 3 ani si jumatate , dar care are probleme de sanatate destul de grave.Eu in situatia ei cred ca as fi total dezinteresata de ceea ce se intampla in jurul meu , as fi cu nervii la pamant si cu gandul doar la copilul meu.Ea rezista vitejeste.Acum , doar Dumnezeu stie ce-i in sufletul ei de mama.
A fost o dupa-amiaza placuta cum nu am mai avut de mult.Iza a avut sedinta foto , neamtul fiind pasionat ( pe langa gastronomie) de fotografie . Am avut parte si de o "partida" de gelozie din partea ei.Am luat bebelusul in brate , am crezut ca o sa-l smulga din bratele mele "da-l jos pe bebe!eu stau !" , apoi cel mare s-a sprijinit de umarul meu la un moment dat si fiica-mea m-a intrebat rastit "de ce pune mama pe tine pipilu?" :P

Bravo, ma bucur ca ti-a iesit bine! :D

#3818 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 04 July 2011 - 11:17 PM

Vezi postareaAngel, la 02 July 2011 - 10:51 AM, a spus:

ziua buna tuturor
eu am fost plecata toata ziua, am dus fetele la indoor play area ca ploua cu nemiluita si mureau de plictiseala in casa. am venit de vreo ora si m-am apucat de cina. le fac o frittata cu chorizo (daca nu iese mananca iar ciorba de perisoare :P )
vad ca mi s-au mai desumflat degetele dar picioarele tot ma dor :(...trebuie sa stau cu tocuri si in casa, numai asa pot sa ma misc. am cei mai inalti pantofi in picioare :P (stiu ca o sa radeti) dar altfel nu ma misc. nu pot sa-mi explic de ce nu ma dor cu tocuri.
prietena mea cand a venit sapt trecuta a crezut ca vreau sa fiu sexoasa :D :P si de-aia stau cu toace

Hi hi! Nu esti singura!

Eu la sfirsitul a 6 luni de sarcina mi-am dat seama ca mi se amelioreaza durerile de picioare cu tocuri ortopedice, asa zise wedge-uri.
Am incercat luni de zile sa umblu fara tocuri ca chipurile mi-o fi mai bine, dar ma dor talpile cumplit cu flats in picioare asa ca mi-am luat niste pantofi numiti fly london cu talpa ortopedica de cauciuciuc de ala fain ca pe vremuri si vom vedea ce iese.
Imagine postata
Imagine postata

#3819 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 July 2011 - 11:51 PM

Geany, felicitari pentru examenul luat!

Izuk felicitari pentru pregatirile apreciate si pentru ca ai petrecut o dupa amiaza placuta. Cum te-ai inteles cu doamna? a ramas sa va imprieteniti si sa iesiti voi doua cu copiii, mai des?

Aura, la ce foloseste mascuta de iaurt cu aspirina? are legatura cu dezinflamarea? by the way stiti o metoda de a inchide/strange porii dilatati? cosmeticienele mi.au spus ca nu e leac ..., dar nu strica sa mai intreb.

Angel de ce te dor picioarele si ti se umfla degetele? esti insarcinata :D ?

de la mine din gradinita (cred ca de acolo) noaptea ies melci din aia fara cochilie fooooaarteeee scarbosi. Stiti vreo metoda de a scapa de ei? Ne-am pricopsit de acum 2 ani de cand am adus pamant din padure :P Daca pui sare pe ei se topesc, dar apar altii ... Sunt oribili ...

Azi am cumparat de tara: 2 pui si o gaina, oua, dovlecei, fasole verde, castraveti, rosii, visine, zmeura, verdeata, ceapa si usturoi. Am despielitat zburatoarele le.am clocotit sa arunc spumele, pieptii si copanele le-am fiert pt a mica. Maine fac si o supa de galuste din zeama pt tati si mamaie si o supa crema de dovlecei pt mine. Din carcase si aripi fac o mancare de fasole verde si una de dovlecei.
Am o gramada de oua sa vad ce fac din ele (probabil niste muffins, vreun drob ... sau nu stiu ... ).

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3820 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 05 July 2011 - 01:18 AM

nu fata, nu sant :P mi-ajung cucuietele mele. am artrita inflamatorie migrationala. se muta de colo colo si se umfla pe unde trece si ma doare.

Lizura, am purtat tocuri toata sarcina eu , tocuri mari :D...la prima nu, recunosc, dar la sara....nici capul nu ma durea. :P

ieri am stat cu tocuri toata ziua, aseara ne-am uitat la litlle fockers amandoi, am stat pe canapea, nu am putu sa ma ridic sa merg la sfarsitul filmului :(...efectiv talpile mele erau ca pernutele si nu puteam sa-mi tin greutatea corpului pe picioare.
noroc ca e mare el, m-a luat pe sus si m-a dus in pat. ma bucur ca nu e mic si slabut :( asa, imediat ma ia in brate si ma duce unde am nevoie :(

3 grade la mine, am coborat sa fac mic dejun inainte sa trezesc fata(apropo, greu o scot dn pat de la caldura :P)...brr..

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul