Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1906
  • 1907
  • 1908
  • 1909
  • 1910
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38141 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 20 August 2015 - 01:58 PM

sanatate la sarbatorit si multe zile libere ca sa se bucure de flacaiasul sau si de minunata sotioara!
Georgy cred ca la eforie ma duc astept verdict de la verisoara si preturi"pt ea"...caci altfel sunt ca n Franta!

#38142 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 August 2015 - 02:28 PM

Hello hello. eu tocmai m-am intors de la A'dam, unde am admirat ieri in port tot felul de vapoare *zmechere*

https://www.google.c...wIVxm4UCh0Lowi9

La noi e soare si o zi frumoasa.

Verb, plimbarile au fost asa cate un pic; "raison-ul" principal fiind niscai concerte :occasion14:

#38143 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 20 August 2015 - 07:07 PM

Sa-ti traiasca baietii, Geani ! Foarte frumoasa poza cu ei amandoi sarbatoriti ! Sa fii sanatosa sa le mai faci surprize !

Adi, asa de faine is pozele cu Toronto, l-a prins la fix ..ai ochi :rolleyes: Zilnic, de 2 ori sunt pe-acolo ca iau feribotul la plaja de pe insula dar nu am obiectivul tau. Multumesc .

Sa aveti o vara frumoasa, dragelor si dragilor si multa sanatate ! :occasion14:

Despre mine mai nimic.. m-a facut cioara la plaja, ma cam tin emotiile ca mama trebie sa faca o operatie pe cord si sa-si puna o valva noua, iubesc oamenii unde muncesc, ii iubesc mult pe ce traiesc langa mine si cam atat.
Nu am vacanta dar am zile libere si Toronto are niste plaje grozave si multe bunatati !
The more I see, the less I know.

#38144 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 August 2015 - 07:12 PM

Floridraga, si tie un sfarsit de vara frumos. ca maine vine toamna cea bogata-n rod si culori minunate.

#38145 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 August 2015 - 08:49 PM

Vezi postareaverber, la 19 August 2015 - 10:38 PM, a spus:

Fetelor din ro va rog mult...spuneti mi e problema cu tintarii baltati ....ca ma duc la mare la sanatoriu ca babele ...si in delta?
SEARA PLACUTA!

draga verber, lunile cele mai potrivite pentru Delta sunt mai/iunie si septembrie, din cate stiu, tocmai pentru ca nu prea mai sunt tantari. Si in perioadele cand "nu sunt", au o jumatate de ora cand ataca foarte virulent (te ciupesc si prin haine), undeva in amurg. Daca la ora respectiva nu esti pe afara ai scapat. In orice caz doteaza/te cu aparat pt camera si cu spray de aplicat pe piele. Succes cu biletele de tratament. Oare cu trimitere de la medicul de familie nu poti cumpara bilete la pret bun? Parca tu plateai aici contributii pt asigurari medicale, sau doar pt pensie? Succes si sanatate multa!

Adi, super la acvariul vostru! foarte frumoase poze.

Flori, pune si tu o poza cu cioara din Toronto!:tongue3: Se simte ca iti faci munca plina de pasiune si asta e ceea ce conteaza si te "rasplateste" cel mai mult! :rolleyes:

Aici s/a racit brusc, marti 35_38 grade, ieri 15, azi asisderea. Cel putin ieri se simtea un frig de maneca lunga si jacheta, desi nu a plouat absolut deloc pana ieri pe seara, nu stiu cum s/a racit cu 20 grade in mai putin de 24 ore. Apoi ieri noapte a turnat cu galeata si azi a cam stropit toata ziua. Acum a stat ... norii s_au mai rasfirat ... spre apus ... , dar stau gramada peste sat... :occasion14:
Stiti ca eu iubesc vara, marea si soarele ...asa ca sunt un pic nostalgica ... , dar se indreapta vremea de sambata incolo ..., insa arsita e gata, s_a dus.

Va doresc tuturor un sfarsit de vara frumos si un inceput de toamna minunat!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#38146 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 August 2015 - 08:22 AM

Carmen, daca vremea o tine asa, poti sa te duci linistita in Delta sau la Eforie, pe racoare nu ataca tantarii, oricum nu mai mult de 30 de minute si daca se reincalzeste!
Georgi, eu ti-am zis ca merg, eu cred ca le-am experimentat pe toate cu randul! Ma bucur ca esti multumita!

Geany sa-ti traiasca sarbatoritii multumiti de proiectul dulce! Nu stiam ca sunt atatia Lei pe aici!

Floricica, pune poze ca poti sa te gandesti cat de mult te iubim de cate ori iti vedem o poza!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#38147 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 21 August 2015 - 08:51 AM

Multumesc mult fetelor :rolleyes: la fel va urez si voua tot ce va doriti alaturi de cei dragi !

In rest inorat si frig la noi(13 grade ,brrr!!! :occasion14: )habar nu am ce o sa mai facem azi sa vedem ce propun hunii .

O zi faina tuturor!

#38148 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 August 2015 - 12:17 AM

Georgi, ma bucur ca ti-a folosit tehnica vinetelor la grill. Eu zic ca s rapide si gustul e super apropiat cu cel al celor coapte pe flacara, dar ai multe avantaje. Daca nu ai grill, am citit cca trebuie intepate peste tot si ca trebuie sa le tii in cuptor vreo ora si jum, pana se in oaie bine toata pulpa. Avand in vedere ca Intra multe intr-o tava/transa, iar e avantajos.

Stella, misto tare pozele...spectaculoase barcile tall! Imi plac asa de mult astea cu panze...., parca sunt din alte timpuri.... Sa ti fie de bine delegatia!

Oameni buni si dragi va doresc un weekend minunat!
Aici ploi masive, 15 grade de 3 zile. Nu i bai, se cerea o ploicica....de vara...., dar la noi numai extreme... Sunt curioasa/ nerabdatoare :occasion14: cum se va adeveri prognoza, care ne duce iar in 28 grade saptamana urmatoare pana miercuri.

Ps: motzulin :rolleyes: , ma scuzi, dar nu ma pot abtine! Eu "traiesc" pt soare ( nu suport sa stau la soare, ci la umbra, dar am nevoie ca acest astru sa fie vizibil pe cer senin, indiferent de anotimp).

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#38149 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 22 August 2015 - 07:35 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 August 2015 - 12:17 AM, a spus:

Stella, misto tare pozele...spectaculoase barcile tall! Imi plac asa de mult astea cu panze...., parca sunt din alte timpuri....

Unde, unde?
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38150 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 August 2015 - 08:16 AM

Vezi postareaPeter, la 22 August 2015 - 07:35 AM, a spus:

Stella, misto tare pozele...spectaculoase barcile tall! Imi plac asa de mult astea cu panze...., parca sunt din alte timpuri....

Unde, unde?

Buna dimineata . Peter la Amsterdam, am vazut doar primele care ajungeau . Am fost in port la 10h dim, dar au intarziat mult , si au inceput dupa 14h sa defileze,
Eu aveam concert seara , asa ca la 15h am sters putina de acolo. Pe FB am pus cateva poze . aici ai cu gogu cam toate *bampoaiele" de la sail 2015 amsterdam

https://www.google.c...wIVCm0UCh3kxAh5

#38151 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 August 2015 - 02:32 PM

Buna! ia ca vin cu langosi fierbinti :occasion14: atentie ca frige la dejte' :tongue3:

Fisier atasat  SAM_3972.JPG (49.44K)
Number of downloads: 0

Ma cadorisi mama cu niste resturi de branza de oi mai veche,asa ca facui si umpluti cu branza cu stafide si simpli(in stanga se vad aia simpli si in dreapta cei pliati ,umpluti cu branza,atata cati au mai stat la poznat ca dispareau vazand cu ochii fierbinti ashea :rolleyes: )

Fisier atasat  SAM_3973.JPG (58.91K)

Servit cu lapte batut...

Fisier atasat  SAM_3975.JPG (54.95K)

Buni rau bre'!

#38152 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 August 2015 - 07:17 PM

FB rules. Bine ca mai pune Geanina poze. Asa mai vad si eu.. :occasion14:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38153 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 August 2015 - 07:46 PM

Vezi postareaPeter, la 22 August 2015 - 07:17 PM, a spus:

FB rules. Bine ca mai pune Geanina poze. Asa mai vad si eu.. :rolleyes:

Peter

:tongue3: nici eu nu am FB,dar are domnu' Geany,si mai arunc si eu cate un ochi =))...doi :occasion14: ... :hug: =))

#38154 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 August 2015 - 07:56 PM

Vezi postareaGeany, la 22 August 2015 - 07:46 PM, a spus:

:71: nici eu nu am FB,dar are domnu' Geany,si mai arunc si eu cate un ochi ;)...doi :blink: ... =)) =))

Nici Brigitte nu are si nu ma simt inapoiat. Iaca nu vad poze de la unul sau altul. :blink:
Desi stiu sa manuiesc pe domnu' Gogu, pozele nu sunt aceleasi..

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38155 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 August 2015 - 08:05 PM

Despre FB,fac si eu ca taica-miu :'' nu ma intereseaza...da' vreau sa stiu'' :blink:

#38156 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 August 2015 - 08:56 PM

Ia sa vad daca imi iese

https://scontent-mxp...d02&oe=567745A6

#38157 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 August 2015 - 08:58 PM

https://scontent-mxp...73f&oe=5683DD6C

https://scontent-mxp...efa&oe=563733E8

#38158 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 23 August 2015 - 01:06 AM

M-am delectat cu vapoarele Stelei, si mi-am adus aminte ca m-am enervat ieri din cauza unuia :blink: , acuma pot sa rad ca m-am linistit dar cam intrasem in panica.

Deci nu-i chiar vapor, si nici macar nu-i "adevarat", e de la LEGO dar tocmai ce l-au retras. Ieri dimineata am sunat si cica mai aveau 2 la un magazin, pe cand am iesit de la serviciu am sunat iarasi sa fiu sigura si mi-au zis ca ma duc degeaba. Ajunsa acasa ma uit pe toate site-urile, eram disperata, ce mai, am gasit dar la un pret... De ce ma agit atata? Pai asta a comandat fiu-meu de ziua lui, am zis ca am timp ca-i in octombrie. Si nu m-as fi agitat atata dar copilul asta niciodata nu vrea nimic, nu cere luna de pe cer, ii dam bani si ii pune la pusculita, daca sora-sa primeste ceva nu se agita ca vrea si el, cu scoala nu am nimic sa-i reprosez, asa ca am zis ca merita. Cand i-am zis ca nu mai este, i s-a pus un nod in gat, a zis ca o sa se gandeasca la altceva dar... Uff, l-am comandat, mi-au zis ca-l primim intr-o saptamana.

Acum ma duc sa coc vinete dupa metoda Daniellei.

#38159 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 August 2015 - 04:01 PM

Hello,

Adi, dragul de copilas. bine ca l-ai gasit. E bine cateodata sa luam atunci cand gasim lucruri din astea dorite, macar esti sigura.
Pupaciuni la han

#38160 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 23 August 2015 - 06:58 PM

Ps: motzulin :blink: , ma scuzi, dar nu ma pot abtine! Eu "traiesc" pt soare ( nu suport sa stau la soare, ci la umbra, dar am nevoie ca acest astru sa fie vizibil pe cer senin, indiferent de anotimp).

da' di ci ti scuzi mata?
vaz ca pe-aci toata lumea iubeste vara, io mi-s defecta si asumata.
ps: mi-or mers la suflet zilele astea, au fost o gura de aer ptr mine.

pps: da' cica vine iar canicula, bleah!

hello tuturor, io pe fuga, fara vorbe prea multe :blink:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1906
  • 1907
  • 1908
  • 1909
  • 1910
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou