La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 20 August 2015 - 01:58 PM
Georgy cred ca la eforie ma duc astept verdict de la verisoara si preturi"pt ea"...caci altfel sunt ca n Franta!
Postat 20 August 2015 - 02:28 PM
https://www.google.c...wIVxm4UCh0Lowi9
La noi e soare si o zi frumoasa.
Verb, plimbarile au fost asa cate un pic; "raison-ul" principal fiind niscai concerte

Postat 20 August 2015 - 07:07 PM
Adi, asa de faine is pozele cu Toronto, l-a prins la fix ..ai ochi

Sa aveti o vara frumoasa, dragelor si dragilor si multa sanatate !

Despre mine mai nimic.. m-a facut cioara la plaja, ma cam tin emotiile ca mama trebie sa faca o operatie pe cord si sa-si puna o valva noua, iubesc oamenii unde muncesc, ii iubesc mult pe ce traiesc langa mine si cam atat.
Nu am vacanta dar am zile libere si Toronto are niste plaje grozave si multe bunatati !
Postat 20 August 2015 - 07:12 PM
Postat 20 August 2015 - 08:49 PM
verber, la 19 August 2015 - 10:38 PM, a spus:
SEARA PLACUTA!
draga verber, lunile cele mai potrivite pentru Delta sunt mai/iunie si septembrie, din cate stiu, tocmai pentru ca nu prea mai sunt tantari. Si in perioadele cand "nu sunt", au o jumatate de ora cand ataca foarte virulent (te ciupesc si prin haine), undeva in amurg. Daca la ora respectiva nu esti pe afara ai scapat. In orice caz doteaza/te cu aparat pt camera si cu spray de aplicat pe piele. Succes cu biletele de tratament. Oare cu trimitere de la medicul de familie nu poti cumpara bilete la pret bun? Parca tu plateai aici contributii pt asigurari medicale, sau doar pt pensie? Succes si sanatate multa!
Adi, super la acvariul vostru! foarte frumoase poze.
Flori, pune si tu o poza cu cioara din Toronto!

Aici s/a racit brusc, marti 35_38 grade, ieri 15, azi asisderea. Cel putin ieri se simtea un frig de maneca lunga si jacheta, desi nu a plouat absolut deloc pana ieri pe seara, nu stiu cum s/a racit cu 20 grade in mai putin de 24 ore. Apoi ieri noapte a turnat cu galeata si azi a cam stropit toata ziua. Acum a stat ... norii s_au mai rasfirat ... spre apus ... , dar stau gramada peste sat...

Stiti ca eu iubesc vara, marea si soarele ...asa ca sunt un pic nostalgica ... , dar se indreapta vremea de sambata incolo ..., insa arsita e gata, s_a dus.
Va doresc tuturor un sfarsit de vara frumos si un inceput de toamna minunat!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 21 August 2015 - 08:22 AM
Georgi, eu ti-am zis ca merg, eu cred ca le-am experimentat pe toate cu randul! Ma bucur ca esti multumita!
Geany sa-ti traiasca sarbatoritii multumiti de proiectul dulce! Nu stiam ca sunt atatia Lei pe aici!
Floricica, pune poze ca poti sa te gandesti cat de mult te iubim de cate ori iti vedem o poza!
Postat 21 August 2015 - 08:51 AM

In rest inorat si frig la noi(13 grade ,brrr!!!

O zi faina tuturor!
Postat 22 August 2015 - 12:17 AM
Stella, misto tare pozele...spectaculoase barcile tall! Imi plac asa de mult astea cu panze...., parca sunt din alte timpuri.... Sa ti fie de bine delegatia!
Oameni buni si dragi va doresc un weekend minunat!
Aici ploi masive, 15 grade de 3 zile. Nu i bai, se cerea o ploicica....de vara...., dar la noi numai extreme... Sunt curioasa/ nerabdatoare

Ps: motzulin

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 22 August 2015 - 07:35 AM
Daniella, la 22 August 2015 - 12:17 AM, a spus:
Unde, unde?

Postat 22 August 2015 - 08:16 AM
Peter, la 22 August 2015 - 07:35 AM, a spus:
Buna dimineata . Peter la Amsterdam, am vazut doar primele care ajungeau . Am fost in port la 10h dim, dar au intarziat mult , si au inceput dupa 14h sa defileze,
Eu aveam concert seara , asa ca la 15h am sters putina de acolo. Pe FB am pus cateva poze . aici ai cu gogu cam toate *bampoaiele" de la sail 2015 amsterdam
https://www.google.c...wIVCm0UCh3kxAh5
Postat 22 August 2015 - 02:32 PM

Number of downloads: 0
Ma cadorisi mama cu niste resturi de branza de oi mai veche,asa ca facui si umpluti cu branza cu stafide si simpli(in stanga se vad aia simpli si in dreapta cei pliati ,umpluti cu branza,atata cati au mai stat la poznat ca dispareau vazand cu ochii fierbinti ashea

Servit cu lapte batut...

Buni rau bre'!
Postat 22 August 2015 - 07:17 PM

Peter

Postat 22 August 2015 - 07:56 PM
Geany, la 22 August 2015 - 07:46 PM, a spus:

Nici Brigitte nu are si nu ma simt inapoiat. Iaca nu vad poze de la unul sau altul.

Desi stiu sa manuiesc pe domnu' Gogu, pozele nu sunt aceleasi..
Peter

Postat 22 August 2015 - 08:05 PM

Postat 23 August 2015 - 01:06 AM

Deci nu-i chiar vapor, si nici macar nu-i "adevarat", e de la LEGO dar tocmai ce l-au retras. Ieri dimineata am sunat si cica mai aveau 2 la un magazin, pe cand am iesit de la serviciu am sunat iarasi sa fiu sigura si mi-au zis ca ma duc degeaba. Ajunsa acasa ma uit pe toate site-urile, eram disperata, ce mai, am gasit dar la un pret... De ce ma agit atata? Pai asta a comandat fiu-meu de ziua lui, am zis ca am timp ca-i in octombrie. Si nu m-as fi agitat atata dar copilul asta niciodata nu vrea nimic, nu cere luna de pe cer, ii dam bani si ii pune la pusculita, daca sora-sa primeste ceva nu se agita ca vrea si el, cu scoala nu am nimic sa-i reprosez, asa ca am zis ca merita. Cand i-am zis ca nu mai este, i s-a pus un nod in gat, a zis ca o sa se gandeasca la altceva dar... Uff, l-am comandat, mi-au zis ca-l primim intr-o saptamana.
Acum ma duc sa coc vinete dupa metoda Daniellei.
Postat 23 August 2015 - 04:01 PM
Adi, dragul de copilas. bine ca l-ai gasit. E bine cateodata sa luam atunci cand gasim lucruri din astea dorite, macar esti sigura.
Pupaciuni la han
Postat 23 August 2015 - 06:58 PM
Daniella, la 22 August 2015 - 12:17 AM, a spus:

da' di ci ti scuzi mata?
vaz ca pe-aci toata lumea iubeste vara, io mi-s defecta si asumata.
ps: mi-or mers la suflet zilele astea, au fost o gura de aer ptr mine.
pps: da' cica vine iar canicula, bleah!
hello tuturor, io pe fuga, fara vorbe prea multe