Moatza, superbe pozele de la mare!!!!
Sa va povestesc ce a fost la filmari: vineri dupa-amiaza au fost repetitiile, sa se obisnuiasca concurentii cu platoul de filmare, cu interviurile, pozele, cu alti concurenti...si sa ne obisnuim si noi stapanii concurentilor! Copiii mei au fost super cuminti, iar Ritu a fost un deliciu, s-a comportat ca o adevarata vedeta! Sunt in concurs in afara de catei, pisici...serpi (o tipa are 50 de serpi care locuiesc doar ei intr-un apartament), un dihor, o capra, o maimuta, un urs koati (ciudata fiinta!), cativa cocosi...si cam asta am vazut eu.
Sambata a fost filmarea propriu-zisa cu public si juriu. Ai mei copii se speriau de aplauze si de fondul muzical, asa ca rugamintea mea a fost cand intru eu cu ei in platou sa nu se aplaude si sa nu cante muzica. Totul a fost foarte frumos si emotionant totodata! Si sambata tot asa filmari, poze, interviuri, am fost si coafata si machiata (chiar m-am amuzat ca asa aranjata cum eram puteam sambata seara sa merg la un club, nu!) si finalul a fost o mare surpriza...copiii au castigat, de fapt Tomy si Fifi, de la sponsorul emisiunii Whiskas, mancare pentru 1 an de zile, au fost impresionati de povestea lor. Si ne-au comunicat ca in afara de premiul de la Whiskas povestea lor merge mai departe in concurs, asa ca speram sa ajungem si in semifinale si de ce nu, in finala.
Si micile vedete:
DSCN0014.jpg (202.28K)
Number of downloads: 0
DSCN0024.jpg (180.58K)
DSCN0026.jpg (175.57K)
11998861_1609177189304639_8990274109712829141_n.jpg (36.61K)