Postat 23 October 2015 - 06:09 PM
V-am promis că, atunci când mă voi mai liniști, am să vă povestesc ce-am pățit, așa că, iată:
Pe 1 septembrie, mama a mers la spitalul din Brăila, în care lucrase 34 de ani, să-și opereze un abces la sânul drept.Bubița era cam cât buricul degetului mic, o infecție sub piele.
Buun, a trecut.
Pe 9 septembrie o planificasem la MedLife, spital privat, la coronarografie. Are abonament.
Mi-am și luat concediu in sensul ăsta. Și vine ziua de luni, 7 septembrie, îmi fac bagajul să plec la Brăila, când, ce să vezi, îmi leșină Ștefan în brațe. Chem salvarea, stăm până pe la 3:3 dimineața pe la spital, la 7:30 aveam autobuz. Ce are? Anemie mare și tensiune mică.Două zile băuse doar apă, c-așa a vrut el.PUNCT!
Bun, îl aduc acasă, c-a refuzat internarea, iau bagajul să plec la mama.Ajung la ea și mă sună soacra: se operează la sân, că are ea un nodul și dacă-i cancer? Ați fost la medic? Da! A zis el să vă operați? Nuuu, așa vreau eu! Mai zi ceva.
O aduc pe mama, o internez, îi fac ei analizele..Nu se poate face intervenția.Anemie mare și tensiune mică.În plus, o infecție puternică! De unde? de la operația la sân.La Brăila au infectat-o cu Proteus mirabilis. Un microb ff puternic, letal chiar.
De urgență la chirurgie, operată din nou.Tăietura de 30 cm.
Două săptămâni au ținut-o pân-au pus-o pe picioare.
O duc acasă, face tratamentul, cam pe 1 octombrie mă sună sora ei: ”Unde-i maică-ta?” ” Acasă!” ”Zău?” O sun și sun, și sun, și sun...Îmi răspunde într-un final.”Unde ești?” ”La chirurgie urgență, la spital!” Să pic pe spate! Pietre la fiere.Multe, cu infecție și cu crize.
O las în pace, stau cu inima la gât, o reprogramez la MedLife.
Luni, acum, pe 19 octombrie, au reușit să-i facă și coronarografia.La inimă e, încă, în parametri.Nu are stent, nu trebuie operație anul ăsta, dar are mici probleme neurologice. Am dus-o și la neurologie, a consultat-o, i-a dat tratament.Peste șase luni o voi aduce la control.Adica după Paște, că Paștele pică de 1 Mai anul viitor.
Acum toată lumea-i bine, fericită, și eu am reușit să ma vopsesc! Eram albă-colilie!
Cam așa m-am distrat eu de vreo luna jumate!
Îmi motivați absențele?
Acum sper să am mai mult timp să stau cu voi!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!