Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1919
  • 1920
  • 1921
  • 1922
  • 1923
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38401 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 20 October 2015 - 09:35 AM

Hello!!!!

Geany, sa-i spui lui Ale ca o sa va anunt din timp cand apare si tanti Giorgiana la Ham Talent, aseara am primit un mesaj ca ma vor anunta in care editie aparem la TV si daca am intrat in finala. Asa ca astept cu nerabdare!!!

Eu nu prea am avut timp de scris pe aici, am urmat un curs de administrator de bloc si am avut de invatat, de facut un proiect, ideea este ca ieri am sustinut examenul si am luat proba la scris si oral cu 10. Deci cine are nevoie de un administrator, aici sunt!!!!

O saptamana frumoasa va doresc!!!

Pupici si multa sanatate la bolnaviori (mamita lui ZoazoNico, Carmella) :rolleyes: :rolleyes:
GEORGIA

#38402 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 October 2015 - 09:48 AM

Ok. asteptam vesti de la tine atunci :rolleyes: felicitari si mult succes in tot ce ti-ai propus :rolleyes: :)

#38403 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 20 October 2015 - 11:13 AM

Eu trec numai sa va doresc sanatate si sa va trimit toate gandurile mele bune :rolleyes:
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#38404 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 20 October 2015 - 02:07 PM

hello, hello, sanataturi tuturor ca-i nevoie, bag seama!
zi un pic gri dar calduta, nu mai zic nimic, ca stiti voi preferintele mele :rolleyes:
activitati de sector, cam multe, dar de rutina, chiar am nevoie de-un pic de relaxare cerebeloasa.
in rest, ma uit in zare dupa toamna dar parca simt sarbatorile mai aproape.
sunt lenoasa si-mi place starea asta, dar azi tre sa ma misc urgent la sala. mi s-a terminat abonamentul anual chiar cand eram plecata si-am tot lungit-o cautand diverse scuze. da' azi nu mai merge, sunt hotarata!
deci vor urma niste febre, dar sper ca voi supravietui in glorie, cum altfel?

tcb!

#38405 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 October 2015 - 09:50 AM

Hello la doamne ( parca nu am vazut domni , inafara de Alex :toothy9;) ) dar daca trece si vreun domn prin han il salut calduros.
La noi frigutz; Eu cu terapiile de rigoare, si un rvous luni dim la spezialist .
Vineri dupa masa , ma duc la inmormantarea unei doamne de numai 49 ani ( fetele una de seama fiimei si cealalta 21 ani) dar tare greu e la orice varsta sa-ti pierzi mama, mai ales dupa lungi si crunte suferinte :floare: .

In rest o lalai, ca nu pot face mai nimic cu mana asta belalie....o zi faina sa avem

#38406 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2015 - 07:57 PM

Hiieelloouu!!! :floare: eu am avut o zi plina ,shii' fructuoasa , :toothy9; doamne'ajuta sa-mi mearga tot asa ,sa nu-mi fie di' diochi' :love7:
Mna' ca ma laudai',ci sa fac daca nu pot sa ma abtzinez'?! :love3:

La fel va urez si voua ,numai bine :love3:

#38407 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 22 October 2015 - 07:29 PM

Trec si eu in fuga sa va urez sanatate maxima . :toothy9;
Prietenii advarati sunt rari

#38408 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 October 2015 - 05:33 AM

Neata la han. Stiu ca la ora asta se doarme. :love3:
Dar eu ma bucur deja ca azi am liber si ma pot destrabala prin bucutarie. Si asa vremea nu este prea insorita.
Fac un strudel svabesc(cu aluat tras) cu mere si cu branza. Initial am vrut sa fac si ardei
umpluti si paine artizanala, dar cum noi mancam ardeii umpluti mai dulce, nu am vrut sa am dulce de doua ori.
Asa ca fac chiftele din carnea aceea tocata si mai vad...poate cu o mancarica de mazare sau pastai.
Ce mi-ar mai place si o iahnie de fasole. :toothy9; Dar asta altadata.
Salutari la tot hanul, in special Stellei, ca ea se mai gandeste si la noi, sexul asta slab. :floare:
O zi nemaipomenita va doresc si sanatate multa.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38409 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 October 2015 - 07:20 AM

Buna dimineata . Pàtrule da' vrenic mai esti. Eu am "crosetat aseara ardei umplti pe la 23h si i-am fiert oleaca, si acum ii finisez. dulce nu fac, am ua ieri mandarine, rodie si alte fructe, basca e mereu inghetata in congelator :toothy9;
Azi cu treburi, plus un la revedere etern de la o doamna care a pierdut luta cu acea boala seceratoare.
In restla noi e frigutz, dar macar nu ploaua.
O zi glorioasa yiun wend asemanator...tot glorios

Fisiere atasate

#38410 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 23 October 2015 - 07:41 AM

Glorios sa fie, Steluto!
Mergem destul de des la inmormatari, in ultimul timp, am cam imbatranit si noi :floare:

Io m-am trezit ieri cu niste fudulii de curcan, ma termina de cap omu' asta a' meu. Asa ca le-am parpolit cu-oliac de uev, praf de usturoi, un strop de sos de soia si-unu' de sos de peste. F bine s-au nimerit, le-a placut!
Azi sa manance ce mai este, ca mai e, oho! Dulce nu fac nici eu, au aparut si la noi mandarine mari, dulci si zemoase, luai ieri, plus pomelo, my love, struguri, mere, kaki - ajunge! Am vazut inghetata la fi-miu in congelator si i-am facut panarama, ca nu-i cazu'! Da' nu pot sa-l mai controlez deloc de cand s-a mutat la el si, ce-i mai rau, nu ma pot consola cu asta :toothy9;

In rest, de-astea obisnuite, si la munca si-acasa, vreau un we de leneveala glorioasa!

#38411 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 23 October 2015 - 09:08 AM

Neatza lume lume

In sfirsit am avut o noapte mai buna ca de aparatul face ce poate dar mai am si alte belele care ma sacatuiesc noaptea:(
Acasa am gasit asa cum ne asteptam haos si mizerie plus ca amintirea iubitei mele Jade e peste tot
Creerul meu nu accepta realitatea ii simt fiziic prezenta tristete maxima:(

TOT maxima e si nesimtirea unora.....caci am gasit tava de la cuptor gratarul ars....cum il aduc la stare normala??
Al meu a incercat cu raschetat .....si a rupt degetele , a pus cuptorul de 2 ori pe curatare nimic,eu nu ma apropii ca e problema lui ca a dat o strict in bara cu educatia copiilor deci acum totusi mi e mila de el si pun intrebare....ce sa fac cu cuptorul??

Deci azi voi presta o tarta de fructe si niste iepurila...sa vad cum sa l pregatesc....poate cu prune?

Miine o stergem la mormintul lui Jadutza:(
pup hanu'

#38412 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 23 October 2015 - 09:33 AM

Buna dimineata si de la mine. :floare:
Cam racorica in dimineata asta, la ora 6 erau numai 5 grade, dar cica se aduna mai multe (de pe coclauri, cred) spre pranz. Asa sa fie, ca zmeura abia asteapta sa fie culeasa si azvarlita-n sticla, alaturi de niste alcoale. :floare:
Iar se schimba ora maine noapte.... o mare tampenie, da' asta e. :floare: N-avem ce face, trebuie sa ne adaptam. Nu ma bucur in mod deosebit ca o sa dorm o ora in plus. Ma gandesc mai degraba ca o sa ajung acasa cu o ora mai tarziu si n-o sa pot face mare lucru in gradina. Nu in timpul saptamanii.... :crying:
Dar, pana saptamana viitoare mai e. Va doresc un sfarsit de saptamana grozav si s-aveti spor in toate! :blob8:

#38413 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 23 October 2015 - 09:46 AM

Vezi postareaverber, la 23 October 2015 - 09:08 AM, a spus:

Neatza lume lume

In sfirsit am avut o noapte mai buna ca de aparatul face ce poate dar mai am si alte belele care ma sacatuiesc noaptea:(
Acasa am gasit asa cum ne asteptam haos si mizerie plus ca amintirea iubitei mele Jade e peste tot
Creerul meu nu accepta realitatea ii simt fiziic prezenta tristete maxima:(

TOT maxima e si nesimtirea unora.....caci am gasit tava de la cuptor gratarul ars....cum il aduc la stare normala??
Al meu a incercat cu raschetat .....si a rupt degetele , a pus cuptorul de 2 ori pe curatare nimic,eu nu ma apropii ca e problema lui ca a dat o strict in bara cu educatia copiilor deci acum totusi mi e mila de el si pun intrebare....ce sa fac cu cuptorul??

Deci azi voi presta o tarta de fructe si niste iepurila...sa vad cum sa l pregatesc....poate cu prune?

Miine o stergem la mormintul lui Jadutza:(
pup hanu'

Zicea Paparotti (parca) cum a procedat - cu praf de copt.
Uite cum fac eu: pun apa fierbinte in vasul ce trebuie curatat si presar praf de copt. Las sa actioneze peste noapte, iar a doua zi spal vasul respectiv. Daca nu se duc toate arsurile la spalat, eu las vasul sa se usuce (bine), apoi dau peste arsuci cu un burete abraziv si uscaturile vor sari relativ repede.
Spor la treaba! :floare:

#38414 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 23 October 2015 - 09:58 AM

merci Foxy...am prodedat cum ai zis;
acum astept!

#38415 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 October 2015 - 10:47 AM

La noi e zi de pus muraciuni si pepenasi etc...asa ca iar is in betze' cu domnu' Geany' care e meticulos rau :floare: io' n-am rabdare bre' asta ie'... :floare:

Verb am citit si eu mai demult pe net ca se face o pasta din bicarbonat de sodiu si otet...daca nu ca si detergent eu folosesc dintodeauna vechiul triumf,din punctul meu de vedere e cel mai bun :blob8: fug,ca ma grabesc rau..ia ca behaie domnu' Geany :floare: Stai' bre' ca am salutat si io' fetele olea' ce-i ca nu arde?!... :crying:

#38416 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 October 2015 - 06:08 PM

Bicarbonat cu otet si cateva picaturi detergent de vase curata bine si nu e asa daunator naturii

#38417 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 23 October 2015 - 06:09 PM

V-am promis că, atunci când mă voi mai liniști, am să vă povestesc ce-am pățit, așa că, iată:
Pe 1 septembrie, mama a mers la spitalul din Brăila, în care lucrase 34 de ani, să-și opereze un abces la sânul drept.Bubița era cam cât buricul degetului mic, o infecție sub piele.
Buun, a trecut.
Pe 9 septembrie o planificasem la MedLife, spital privat, la coronarografie. Are abonament.
Mi-am și luat concediu in sensul ăsta. Și vine ziua de luni, 7 septembrie, îmi fac bagajul să plec la Brăila, când, ce să vezi, îmi leșină Ștefan în brațe. Chem salvarea, stăm până pe la 3:3 dimineața pe la spital, la 7:30 aveam autobuz. Ce are? Anemie mare și tensiune mică.Două zile băuse doar apă, c-așa a vrut el.PUNCT!
Bun, îl aduc acasă, c-a refuzat internarea, iau bagajul să plec la mama.Ajung la ea și mă sună soacra: se operează la sân, că are ea un nodul și dacă-i cancer? Ați fost la medic? Da! A zis el să vă operați? Nuuu, așa vreau eu! Mai zi ceva.
O aduc pe mama, o internez, îi fac ei analizele..Nu se poate face intervenția.Anemie mare și tensiune mică.În plus, o infecție puternică! De unde? de la operația la sân.La Brăila au infectat-o cu Proteus mirabilis. Un microb ff puternic, letal chiar.
De urgență la chirurgie, operată din nou.Tăietura de 30 cm.
Două săptămâni au ținut-o pân-au pus-o pe picioare.
O duc acasă, face tratamentul, cam pe 1 octombrie mă sună sora ei: ”Unde-i maică-ta?” ” Acasă!” ”Zău?” O sun și sun, și sun, și sun...Îmi răspunde într-un final.”Unde ești?” ”La chirurgie urgență, la spital!” Să pic pe spate! Pietre la fiere.Multe, cu infecție și cu crize.
O las în pace, stau cu inima la gât, o reprogramez la MedLife.
Luni, acum, pe 19 octombrie, au reușit să-i facă și coronarografia.La inimă e, încă, în parametri.Nu are stent, nu trebuie operație anul ăsta, dar are mici probleme neurologice. Am dus-o și la neurologie, a consultat-o, i-a dat tratament.Peste șase luni o voi aduce la control.Adica după Paște, că Paștele pică de 1 Mai anul viitor.
Acum toată lumea-i bine, fericită, și eu am reușit să ma vopsesc! Eram albă-colilie!
Cam așa m-am distrat eu de vreo luna jumate!
Îmi motivați absențele?
Acum sper să am mai mult timp să stau cu voi!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#38418 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 October 2015 - 06:19 PM

Zoazooooooo, totu-i bine cand se termina cu bine. Acu ca esti ferchesa si proaspat vocsita, ca te-ai linistit cu cei dragi ( btw, soacra? s-a operat)
Vino tu la kieptu-mi jeneros sa te tzuc.
Numai vesti bune sa ai draga mea si sa fie ttul cum vrei tu.

#38419 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 23 October 2015 - 06:51 PM

Vezi postareastella, la 23 October 2015 - 06:19 PM, a spus:

Zoazooooooo, totu-i bine cand se termina cu bine. Acu ca esti ferchesa si proaspat vocsita, ca te-ai linistit cu cei dragi ( btw, soacra? s-a operat)
Vino tu la kieptu-mi jeneros sa te tzuc.
Numai vesti bune sa ai draga mea si sa fie ttul cum vrei tu.

Daaa, soacra-i bine! Mă gândisem s-o sun azi, dar...n-am apucat! O sun acum!
Tare mi-aș dori să mă strângi de-adevăratelea!
Așa-mi doresc și eu: doar vești bune! Imagine postata Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#38420 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 October 2015 - 08:59 PM

Vaii saracuta de tine Zoazo' :floare: :crying: (stii vb. aia cu ''toate bubele rele......'' :floare: ) bine ca te-i mai linistit ,te pupam si noi si multa sanatate :floare:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1919
  • 1920
  • 1921
  • 1922
  • 1923
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul