Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3841 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,496
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 July 2011 - 10:52 AM

Vezi postareastella, la 06 July 2011 - 06:47 AM, a spus:

azi am si 20 ani de la casatorie...

nozze di cristallo?
La cit mai multi inainte mereu fericiti si linistiti! :floare:

#3842 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 July 2011 - 11:25 AM

Heeii! Multi ani Stelino :floare:
Dani bubuletul il tarai dupa mine la use la vecini si pe la intretinere,ca sunt probleme cu conductele ,tzavili' di apa rece,si cum e doar coloana noastra nimeni nu se implica,seful de scara ne pune betze in roate si incearca sa ne submineze ca sunt interese si politze mai vechi ce se platesc aici pe scara ,chestii de orgolii,fiecare vrea sa dovedeasca,ca in sf. l-a tras in piept pe celalalt(in care noi nu suntem implicati ca suntem mai noi,dar uite asa tragem cu totii),asa ca dupa o sapt. am zis halt! tre sa ma apuc eu de treaba ca asa nu se mai poate :hungry:
Asa ca sunt pusa pe scandal rau di tat',sa vedem ce-o sa iasa :(

Haa!! :( Geany razboinica luminii :(

;) :(

#3843 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 06 July 2011 - 12:12 PM

La Multi Ani Stella!!!! Iubire vesnica so o viata cat mai frumoasa impreuna. :floare:

Geany, iti urez succes! :hungry: Dai si lupta... ;)
cateaodata trebuie sa faci galagie ca altfel nu te baga nimeni in seama.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#3844 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 02:58 PM

Vezi postareaaura, la 06 July 2011 - 12:12 PM, a spus:

Geany, iti urez succes! Dai si lupta...

Hi hi hi! Multumesc iubita...momentan am facut c.... praf(e o expresie urata :hungry: ),m-am izbit de mentalitatea unor oameni tampiti,e mult de povestit dar eu nu pot sa-i inteleg sincer...Duamna' de la asociatie ne-a spus ca in aceasta situatie trebuie sa strangem 51% semnaturi, adica 42 de apartamente : 2=21 + 1 =22 semnaturi asta daca mai stiu eu mate' :floare: intamplarea a facut sa ma intalnesc cu 2 vecini unul de deasupra mea si celalalt de la 7 aflati si ei in aceeasi situatie cu apa,si au zis sus si tare (ei care nu au apa :( ,deci nu partea cealalta care nu are nici o treaba)ca ei nu dau nici o semnatura ca sa rezolve asociatia problema(contribuind toti cu bani normal), si ca fiecare sa-si rezolve la apartamentul lui pe banii lui ...bun si asa ,dar nu se stie ezact de unde e problema ,si oamenii cu pricina(et. 1 si 2) sunt plecati la munca in stainatate...aaaa!!!au zis ca ei stau si un an fara apa dar nu dau un leu sa rezolve problema altuia(care e si a lor de fapt) ete' ashea,dea dreacu' ca si ei cand au avut nevoie.... :( :( ;) :( rasu' plansu' cu cine sa ma bat fratilor?! Am fost la tanti la asociatie cu bubuletul dupa mine sa-i zic problema si m-a poftit frumos afara ca are altele pe cap si e prea ocupata sa ne descurcam... :(

#3845 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 July 2011 - 03:38 PM

Merci , merci doamnele mele

#3846 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 July 2011 - 03:49 PM

Vezi postareaGeany, la 06 July 2011 - 02:58 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 06 July 2011 - 12:12 PM, a spus:

Geany, iti urez succes! Dai si lupta...

Hi hi hi! Multumesc iubita...momentan am facut c.... praf(e o expresie urata :( ),m-am izbit de mentalitatea unor oameni tampiti,e mult de povestit dar eu nu pot sa-i inteleg sincer...Duamna' de la asociatie ne-a spus ca in aceasta situatie trebuie sa strangem 51% semnaturi, adica 42 de apartamente : 2=21 + 1 =22 semnaturi asta daca mai stiu eu mate' :hungry: intamplarea a facut sa ma intalnesc cu 2 vecini unul de deasupra mea si celalalt de la 7 aflati si ei in aceeasi situatie cu apa,si au zis sus si tare (ei care nu au apa :( ,deci nu partea cealalta care nu are nici o treaba)ca ei nu dau nici o semnatura ca sa rezolve asociatia problema(contribuind toti cu bani normal), si ca fiecare sa-si rezolve la apartamentul lui pe banii lui ...bun si asa ,dar nu se stie ezact de unde e problema ,si oamenii cu pricina(et. 1 si 2) sunt plecati la munca in stainatate...aaaa!!!au zis ca ei stau si un an fara apa dar nu dau un leu sa rezolve problema altuia(care e si a lor de fapt) ete' ashea,dea dreacu' ca si ei cand au avut nevoie.... ;) :( :( :( rasu' plansu' cu cine sa ma bat fratilor?! Am fost la tanti la asociatie cu bubuletul dupa mine sa-i zic problema si m-a poftit frumos afara ca are altele pe cap si e prea ocupata sa ne descurcam... :(

mie mi se urca sangele la cap cand aud faze din astea. Nu stiu, nu ma intereseaza, sa faca altii... :floare: Iti vine sa-i iei pe toti la bataie.
Asotiatia e cea mai vinovata. Care e scopul ei? sa incaseze doar plata intretinerii???? Nu are si obligatii?

fara suparare fetelor, dar cand aud absurditati din astea ma bucur ca nu mai traiesc in romania. Nici aici nu curge lapte si miere, dar macar sunt mai putine nemultumirile.

hai ca m-am enervat....ma duc sa umplu borsul, poate de data asta iese acru :(

#3847 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 04:03 PM

Hi hi hi! Daaa...si cand ma gandesc ,ca sunt cea mai dezinteresata in aceasta problema,ca sunt singura cu centrala,asa ca dau pe min. apa calda si-mi vine apa de la centrala,doar ca tin apa in cada si dau la toaleta cu galeata,dar astilati cara cu ligheanul de la bucatarie,si in rest altceva nu au,si daca nu ma duceam eu sa fac scandal,voiau sa ia si apa rece de la bucatarie ca sa-i impulsioneze pe cei cu problema sa o rezolve...poftim cultura... :hungry:

Acum am facut o baie buna,asa ca ma relaxez si ma duare la tenesi... :floare:

#3848 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 July 2011 - 04:07 PM

La multi ani fericiti Stella! sa prinzi si nunta de argint si pe cea de aur, tot asa joviala si artista!

Geany relax maxim draga mea! Nimic pe lumea asta nu merita sa ne omoram neuronii! Cat ai nostri sunt sanatosi toate-s bune si exista solutii/rezolvari care mai vin si de la sine! Simplu: urmeaza sfatul lui Scarlet si nu te mai gandi pur si simplu. E greu ca te afecteaza, dar vezi tu ca nervii pe care ti-i faci nu rezolva problema si nu aduc alinare. Ai toata apa oprita ? ai 2 bai?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3849 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 04:08 PM

bravo! asta e Geany a mea! sa te doara la tenesi! relax max!

#3850 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 04:14 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 July 2011 - 04:08 PM, a spus:

Maii pe mine ma enerveaza tanpenia si prostia...si la mine pe scara cel putin e la maxim...Deci stau ca prostii fara apa deloc(eu nu sunt in situatia lor),au dreptul sa se rezolve prin asociatie ,platind toti o cota esalonat,nu-i o suma colosala,si nu vor...''las' sa se invete aia minte sa-si faca din banii lor'' :floare: ,paii bun,da omu' nu-i in tara si nu-si face....raspuns:''eii,si?!,stam asa :hungry: ;) ...

Deci sa ma bata mamaie,oi fi eu proasta,da' asa ceva n-am vazut baii nene de cand mama m-a facut..

#3851 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 04:34 PM

Vezi postareaGeany, la 06 July 2011 - 04:14 PM, a spus:

Maii pe mine ma enerveaza tanpenia si prostia...si la mine pe scara cel putin e la maxim...Deci stau ca prostii fara apa deloc(eu nu sunt in situatia lor),au dreptul sa se rezolve prin asociatie ,platind toti o cota esalonat,nu-i o suma colosala,si nu vor...''las' sa se invete aia minte sa-si faca din banii lor'' :floare: ,paii bun,da omu' nu-i in tara si nu-si face....raspuns:''eii,si?!,stam asa :hungry: ;) ...

Deci sa ma bata mamaie,oi fi eu proasta,da' asa ceva n-am vazut baii nene de cand mama m-a facut..

probabil e nespalati, ingalati si nu fac curatenie in casa :( ... alta iexplicatie nu ar fi ... Cum naiba sa stai si cateva zile fara apa, dar luni/1 an ... P-aia de nu sunt in tara, chiar ii doare la botosei!

#3852 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 04:40 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 July 2011 - 04:34 PM, a spus:

Maii pe mine ma enerveaza tanpenia si prostia...si la mine pe scara cel putin e la maxim...Deci stau ca prostii fara apa deloc(eu nu sunt in situatia lor),au dreptul sa se rezolve prin asociatie ,platind toti o cota esalonat,nu-i o suma colosala,si nu vor...''las' sa se invete aia minte sa-si faca din banii lor'' :floare: ,paii bun,da omu' nu-i in tara si nu-si face....raspuns:''eii,si?!,stam asa ;) :( ...

probabil e nespalati, ingalati si nu fac curatenie in casa :( ... alta iexplicatie nu ar fi ... Cum naiba sa stai si cateva zile fara apa, dar luni/1 an ... P-aia de nu sunt in tara, chiar ii doare la botosei!

Mda! Si au si copii mici...acum m-am certat monstru' si cu sotu' colac peste pupaza ca au venit alti 2 vecini prieteni, ca sa mearga la asociatie sa faca scandal...i-am zis sa nu se mai duca ,sa se descurce ei ,si el s-a dus...ce ma-nerveaza... :hungry:

#3853 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 06 July 2011 - 04:42 PM

Stella, multi ani fericiti si linistiti impreuna, ca sa va vedeti fata aranjata la casa ei si cu nepotei!

Geany, cat dezinteres, cred ca asta-i mentalitate pur romaneasca. Am mai auzit si eu astfel de episoade.

#3854 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 04:53 PM

Vezi postareamoatza, la 06 July 2011 - 04:42 PM, a spus:

Stella, multi ani fericiti si linistiti impreuna, ca sa va vedeti fata aranjata la casa ei si cu nepotei!

Geany, cat dezinteres, cred ca asta-i mentalitate pur romaneasca. Am mai auzit si eu astfel de episoade.

Da Moatzo! (va rog sa ma scuzati ca monopolizez'' discutia),eu puteam sa inteleg o rautate dusa pana acolo ca cealalta parte (jumatate de scara)care nu are probleme cu apa ,si cum am zis se platesc politze mai vechi,chestii de orgolii,noi suntem mai noi nu suntem implicati decat indirect,dar tocmai cei interesati (vecinnul meu de la 6 si de la 7,ambii cu copii,mici)spun ca nu ar plali 1 euro timp de 2 sau 4 luni impreuna cu toata scara ca sa rezolve aceasta problema,''care e si a lor'', si spun ca cei cu problema sa-si plateasca daca nu asa stam ,m-a lasat masca'' sincer...Nu au prostii apa de 9 zile :floare:

#3855 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 July 2011 - 05:22 PM

Maii pe mine ma enerveaza tanpenia si prostia...si la mine pe scara cel putin e la maxim...

stai cumva in scara cu soacra-mea? :floare:

sunt multi cu mentalitatea asta paguboasa, pentru ei in primul rand.

#3856 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 05:23 PM

Vezi postareaaura, la 06 July 2011 - 05:22 PM, a spus:

Maii pe mine ma enerveaza tanpenia si prostia...si la mine pe scara cel putin e la maxim...

stai cumva in scara cu soacra-mea? :floare:

sunt multi cu mentalitatea asta paguboasa, pentru ei in primul rand.

Hi hi hi! :hungry: Posibil..mai stii?! lumea e mica ;)

#3857 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 July 2011 - 05:34 PM

soacra-mea e femeie de treaba, a avut si ea "discutii" cu vecinii pentru acoperis...Obisnuita problema, cei de la parter nu vor sa dea bani pentru acoperis, iar cei de la ultimul etaj nu vor sa plateasca reparatiile la subsol. :hungry:

mi-am cumparat ieri un costum de baie din ala tip rochita cu burta ;)
rusine sa-mi fie, dupa 1 an de zile de la nastere inca nu am un abdomen suplu ca la 20 de ani :floare:

#3858 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 05:46 PM

Vezi postareaaura, la 06 July 2011 - 05:34 PM, a spus:

soacra-mea e femeie de treaba, a avut si ea "discutii" cu vecinii pentru acoperis...Obisnuita problema, cei de la parter nu vor sa dea bani pentru acoperis, iar cei de la ultimul etaj nu vor sa plateasca reparatiile la subsol. :(

mi-am cumparat ieri un costum de baie din ala tip rochita cu burta :(
rusine sa-mi fie, dupa 1 an de zile de la nastere inca nu am un abdomen suplu ca la 20 de ani :hungry:

Paii la noi pt. acoperis nici nu s-a pus problema,nu am fost nici macar intrebati ci s-a incarcat obligat fortat la intretinere ,ca cica e obligator :floare: despre costum stai tranquila ,ca nu e asa usor sa mai ai siluieta de la 20 de ani dupa o nastere,e bine sa te ambitionezi si sa obtii maxim ce mai poti obtine dar sa nu faci din asta un scop ce sa ti se para mai apoi imposibil de atins sau sa nu cazi in extreme,suntem mamici,nu mai suntem fotomodeale...bine,nici balene...suntem fomei serioase,si cuminti si fremoase si devreme acasa ,si sotii nostri ie fuarte norocosi ca ne are :( ;)

#3859 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 06 July 2011 - 06:34 PM

merci geany, esti foarte simpatica.

#3860 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 06:41 PM

Vezi postareaaura, la 06 July 2011 - 06:34 PM, a spus:

merci geany, esti foarte simpatica.

Paii te pup! :hug: :-*
M-am ofticat asa ca pun de o pizza! Va aduc mai acusi... :71:

Arata acest topic