Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1930
  • 1931
  • 1932
  • 1933
  • 1934
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38621 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 30 November 2015 - 08:55 AM

Salut!
Is in Bucuresti.E soare si frig si Sarbatoare!
La mlti ani, Andrei si Andree din toata lumea!
O sampamana fructuoasa va doresc!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#38622 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 November 2015 - 02:41 PM

Vezi postareazoazorel, la 28 November 2015 - 01:48 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 27 November 2015 - 09:04 PM, a spus:

Gata! :tongue3: primii vestile bune de la dragii mei din afara,pe care le asteptam,totul este bine,toata lumea e bine sanatoasa si in siguranta :P Uuuff!! o sa dorm si eu in sf. la noapte :lol:

Cu siguranta m-au ajutat gandurile voastre bune ,numai bine si voua tuturor! :drool:

Imagine postataImagine postataImagine postata Am avut dreptaaatee, am avut dreptaaateee! Imagine postataImagine postata
Esti datoare sa faci gogosi pentru gura mea aurita!
Ce bine-mi pare, Geanny! Imagine postataImagine postataImagine postata
Salut!
La Braila ploua tare.Mers in piata, acum-hodina putin.Mai am cate ceva de aranjat!
Pupici si mai vreau vesti bune! Nu ma mai satur sa-ud vesti bune! Imagine postata

Draga Zuzo' :P acu' am facut is fierbinti ...dar cum nu am rabdare (mai ales in aceasta perioada,ca-s cu nervii pe bigudiuri :thumleft: )sunt mari cat ceaunelul de tuci,gen langosi(bunica mea ne facea asa)..ia:

Fisier atasat  SAM_4085.JPG (57.25K)
Number of downloads: 0

Una o impart in 4 ,si pun pe un sfert crema de cioco,pe unul miere,pe unul dulceata de visine sau cirese amare,pe unul doar zahar pudra vanilat..

Fisier atasat  SAM_4086.JPG (62.39K)

Fierbinti pufoase si bune ,rapide,va servesc cu mare drag(chiar daca doar virtual) ..

Fisier atasat  SAM_4087.JPG (53.38K)

Stelin',ti-am trimis niste pm. despre ce se intampla cu mine si familia mea,dar nu stiu daca ai primit,nu asteptam raspuns ,dar doar ca am un dubiu ,ca am trimis ca si raspuns la un pm. ceva mai vechi ca sa nu mai deschid altul nou ca se umple casuta,,poate tu ai sters pe ala si nu ai mai vazut acum continuarea.. :biggrin:
Pup,si La multi ani sarbatoritilor :P am si eu nepotelul Andrei si matusa si verisor :-*

#38623 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 30 November 2015 - 05:20 PM

Imagine postataImagine postataImagine postata Mmmmm, vorbesc cu gura plina! Mmmm! Bune tare, Geanny! sa ne traiasca sarbatoritii!
Io-s cu vacseau-n par.Facui cartofi la cuptor si...gata, ca-i sarbatoare, nu?
Frumos afara, dar friiig! Fusai p'n piata si gata! Pauza! Maine neste curat (matura si mop), sters frumos frigiderul si miercuri iar la munca!Imagine postata
Dar mai e putina vacanta!
La multi ani Andrei si Andree, si, mai ales, LA MULTI ANI, romani, oriunde veti fi!

#38624 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 December 2015 - 07:16 AM

Hello la toata luea. + Decembrie cu bucurii si o lua plina de surprize placute :thumleft:

#38625 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 01 December 2015 - 08:50 AM

Bună dimineața!
Soare la noi, o zi frumoasă!Așa v-o doresc și vouă!
Decembrie azi-La mulți ani români, din toată lumea!

Fisier atasat  Iubeste-Romania.jpg (163.33K)

#38626 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 December 2015 - 08:50 AM

Vezi postareastella, la 01 December 2015 - 07:16 AM, a spus:

Hello la toata luea. + Decembrie cu bucurii si o lua plina de surprize placute :occasion14:

La fel si tie Stelutz' :hug: (ti-am raspuns imediat la p.m-ul ala,acum ai primit?!)

#38627 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 01 December 2015 - 10:46 AM

"kalo mina"...zic grecii deci o luna "buna"...si o zi frumoasa noua romanilor!!
aici azi ploua...eu ma pregatesc sa ma intilnesc cu cardioloaga ...am emotii!

#38628 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 December 2015 - 01:40 PM

Zi superba astazi la Bucuresti, am iesit sa iau paine si m-am trezit cu 3 plase, ca aveam chef sa colind! Am luat bomboane de ciocolata cu tot soiul de umpluturi, acum astept oameni sa faca CTC-ul ca eu sunt cam bata la bomboane, dar vad ca daca iau se goleste castronasul... :occasion14:

Am azi meniu traditional ca ieri am avut pana de curent asa ca in lipsa de ocupatie am facut sarmale si fasole cu afumatura! Dupa aia a dat drumul la buleftrica, altfel cine stie ce mai faceam....

Ieri am comis una de mare angajament, am fost la mama cu sarmale daca tot facusem si dupa ce am plecat n-am gasit taxi, asa ca m-am urcat intr-un autobuz fara sa ma uit ce scrie pe el, zicindu-mi eu ca oricum ajung la Piata Presei Libere! Ei, bine, am luat-o prin spatele Casei Presei libere si m-am trezit in Pipera la autobaza Pipera, ca daca nu stiam traseul si n-am vazut taxiuri pe drum, am mers pana la capat! Era ora 21.45 eram la capatul Bucurestiului, nici macar un caine pe strada, dar eu eram calma, ma si gandeam cum ar fi facut omul daca era cu mine, ca el e cam obsesiv-compulsiv, eu am luat-o ca pe o aventura! Dupa ce am plecat de la capatul autobuzului, am vazut o cladire Oracle si am zis ca ma duc pana la ea si chem acolo un taxi, ca oricum nu stiam unde ma aflam, macar ala e un reper, dar pana sa ajung acolo am prins un taxi si prin nordul orasului in 10 minute eram acasa! Si uite asa am vazut eu noile constructii ale Bucurestiului by night cu un vantisor placut in fata!
Culmea e ca nu m-am urcat intr-un mijloc de transport fara sa ma uit niciodata in viata nici macar cand veneam de la petreceri in liceu :hug:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#38629 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 December 2015 - 02:38 PM

hello de-ntai andrea :occasion14: (sau undrea, cum doriti!)
sa fiti sanatosi, dragi conationali, care pe unde, si sa dea DD s-avem mai multe motive sa ne mandrim ca suntem romani!

sarbatorim prin munci, c-avem iar echipa de soc specializata-n renovari, asa ca facui mancare ptr oameni: o tochitura cu de toate si-o placinta sarata, plus ceva pregateli si ptr maine, ca nu-s acasa si oamenii tre sa manance.
parazi n-am vazut, da' cand ma duceam sa duc mancarea la oameni, dadui nas in nas cu tofelu' de militari care veneau de la defilare, asa ca ne-am salutat din trafic, io eram oprita la stop. cre' ca i-au ales, ca erau toti unu' si unu', 'naltuti, tinerei si frumusei, mi-au cam placut.
in rest, se-anunta o luna aglomerata, asa cum suntem obisnuiti de altfel, da' sanatosi sa fim (numai bine ce-avem toti trei viroza de sezon).

o zi cum vreti, sanatatzuri!

#38630 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 02 December 2015 - 12:02 PM

Hello!!!

Spun si eu LA MULTI ANI!, cu intarziere, si de Sf.Andrei si de Ziua noastra a tuturor romanilor!

A fost o mini vacanta in care ne-am odihnit, a fost si omul meu acasa :hug: , ne-am plimbat, am facut impreuna de mancare, ne-am dragalit copiii blanosi....Alex este la varsta cand...este cu ale lui...

Multumesc frumos, Eataly si Geany, pentru complimente!!!! :occasion14: :hug:

De acum incolo sper sa pot intra mai des pe aici, am un laptop -doar al meu- si zilele acestea si acces la internet. :hug:

O zi si o saptamana minunata va doresc!
GEORGIA

#38631 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2015 - 02:21 PM

Buna! cald si fumos la noi azi :hug: am inceput iar scoala,Ale' deja nu mai are rabdare pana la mos Nicolae :hug:

O zi minunata tuturor! :hug:

P.S Mi se nazari de o fasole batuta :occasion14:

#38632 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 02 December 2015 - 05:25 PM

Bonsoir :occasion14:
Unde e toata lumea?
M-am gandit sa trec sa vad ce mai faceti si ce mai gatiti.
Eu azi nimic pentru ca tocmai m-am intors din Bucuresti unde o sa-mi mut cuibul de anul viitor. Am fost sa pregatesc terenul :hug:

#38633 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 December 2015 - 07:40 PM

Bine ca vii, mergem la o bere!

#38634 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 02 December 2015 - 08:05 PM

Vezi postareazerda, la 02 December 2015 - 07:40 PM, a spus:

Bine ca vii, mergem la o bere!

:occasion14: Pai sa stii ca trebuie!
Sper numai ca nu o sa ma ratacesc. Imi dati coordonate precise, in locuri la vedere pt orice tolomaca din asta ca mine :hug:

#38635 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • LocationRomania

Postat 02 December 2015 - 08:15 PM

Vezi postareazerda, la 01 December 2015 - 01:40 PM, a spus:

Zi superba astazi la Bucuresti, am iesit sa iau paine si m-am trezit cu 3 plase, ca aveam chef sa colind! Am luat bomboane de ciocolata cu tot soiul de umpluturi, acum astept oameni sa faca CTC-ul ca eu sunt cam bata la bomboane, dar vad ca daca iau se goleste castronasul... :hug:

Am azi meniu traditional ca ieri am avut pana de curent asa ca in lipsa de ocupatie am facut sarmale si fasole cu afumatura! Dupa aia a dat drumul la buleftrica, altfel cine stie ce mai faceam....

Ieri am comis una de mare angajament, am fost la mama cu sarmale daca tot facusem si dupa ce am plecat n-am gasit taxi, asa ca m-am urcat intr-un autobuz fara sa ma uit ce scrie pe el, zicindu-mi eu ca oricum ajung la Piata Presei Libere! Ei, bine, am luat-o prin spatele Casei Presei libere si m-am trezit in Pipera la autobaza Pipera, ca daca nu stiam traseul si n-am vazut taxiuri pe drum, am mers pana la capat! Era ora 21.45 eram la capatul Bucurestiului, nici macar un caine pe strada, dar eu eram calma, ma si gandeam cum ar fi facut omul daca era cu mine, ca el e cam obsesiv-compulsiv, eu am luat-o ca pe o aventura! Dupa ce am plecat de la capatul autobuzului, am vazut o cladire Oracle si am zis ca ma duc pana la ea si chem acolo un taxi, ca oricum nu stiam unde ma aflam, macar ala e un reper, dar pana sa ajung acolo am prins un taxi si prin nordul orasului in 10 minute eram acasa! Si uite asa am vazut eu noile constructii ale Bucurestiului by night cu un vantisor placut in fata!
Culmea e ca nu m-am urcat intr-un mijloc de transport fara sa ma uit niciodata in viata nici macar cand veneam de la petreceri in liceu :hug:

:occasion14: Da' ai fi mers un pic de la autobaza si pana la Oracle...Culmea e ca eu stiu bine zona aia dar in rest sunt pierduta, mai ales cu masina. In vara am reusit sa ajung cumva fara incidente de la A1 si pana in Pipera :hug:
In rest, toata lumea intra in panica daca nu dau un semn ca sunt unde aveam destinatia :hug:

#38636 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 December 2015 - 09:47 PM

Pai am mers vreo 10 minute pana am prins taxiul! :occasion14: mama a sunat chiar cand descuiam usa de la casa, ca nu mai avea rabdare ca pe unde umblu, de n-am ajuns! Normal ca nu i-am zis! :hug:

#38637 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 December 2015 - 11:31 AM

Hello, gri,ceata si frig la mine, bleah

#38638 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 03 December 2015 - 11:45 AM

Buna dimineata!
Caldut azi - 14 grade. Momentan e cam innorat, dar nu ploua. Sa vedem mai incolo cum va fi.
Maine o sa am zi si mai scurta decat de obicei - dupa ce am bagat ca o nauca aproape 12 ore de munca zi de zi, azi ajung la fundu' sacului cu ratia alocata pe saptamana asta. Inclusiv suplimentarele. Asa ca maine... mai usor cu sapatu' pe plantatie. In plus, maine pe la ora 2 trebuie sa ma prezint in centru, la o crasma. Ma intalnesc cu colegii si sarbatorim Craciunu' cu anticipatie. <_< Si cum centrul orasului e la o oares'ce distanta fata de locul de munca, iar masina e la jupan...... nu-mi pun problema sa vin la birou cu autobuzul, ca pierd prea mult pe drum. B)
Mdaaa.... unii are probleme existentiale grave, stiu. B)
Va doresc o zi minunata si sa aveti spor in toate! B)

#38639 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 03 December 2015 - 09:04 PM

La noi inca e bine. Stam pe balcon la vreo 23°C

Fisier atasat  DSC03510.jpg (154.38K)

E bine, inca! Din pacate faza asta nu mai dureaza asa mult.
Dar deja s-a hotarit. Duminica pulpe de rata cu Knödeli de cartofi si varza rosie. <_<

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38640 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2015 - 10:33 PM

Vezi postareaPeter, la 03 December 2015 - 09:04 PM, a spus:

La noi inca e bine. Stam pe balcon la vreo 23°C

E bine, inca! Din pacate faza asta nu mai dureaza asa mult.
Dar deja s-a hotarit. Duminica pulpe de rata cu Knödeli de cartofi si varza rosie. <_<

Peter

Gătiți acolo? Imagine postata
Și de ce să nu mai dureze? V-am făcut eu poftă de cozonaci? Imagine postata
Glumeam, firește! Imagine postata Distracție frumoasă în continuare! E ff frumos la voi acolo! Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1930
  • 1931
  • 1932
  • 1933
  • 1934
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul