La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 30 November 2015 - 08:55 AM
Is in Bucuresti.E soare si frig si Sarbatoare!
La mlti ani, Andrei si Andree din toata lumea!
O sampamana fructuoasa va doresc!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 30 November 2015 - 02:41 PM
zoazorel, la 28 November 2015 - 01:48 PM, a spus:
Geany, la 27 November 2015 - 09:04 PM, a spus:

Cu siguranta m-au ajutat gandurile voastre bune ,numai bine si voua tuturor!

Esti datoare sa faci gogosi pentru gura mea aurita!
Ce bine-mi pare, Geanny!

Salut!
La Braila ploua tare.Mers in piata, acum-hodina putin.Mai am cate ceva de aranjat!
Pupici si mai vreau vesti bune! Nu ma mai satur sa-ud vesti bune!

Draga Zuzo'

Number of downloads: 0
Una o impart in 4 ,si pun pe un sfert crema de cioco,pe unul miere,pe unul dulceata de visine sau cirese amare,pe unul doar zahar pudra vanilat..

Fierbinti pufoase si bune ,rapide,va servesc cu mare drag(chiar daca doar virtual) ..

Stelin',ti-am trimis niste pm. despre ce se intampla cu mine si familia mea,dar nu stiu daca ai primit,nu asteptam raspuns ,dar doar ca am un dubiu ,ca am trimis ca si raspuns la un pm. ceva mai vechi ca sa nu mai deschid altul nou ca se umple casuta,,poate tu ai sters pe ala si nu ai mai vazut acum continuarea..

Pup,si La multi ani sarbatoritilor

Postat 30 November 2015 - 05:20 PM

Io-s cu vacseau-n par.Facui cartofi la cuptor si...gata, ca-i sarbatoare, nu?
Frumos afara, dar friiig! Fusai p'n piata si gata! Pauza! Maine neste curat (matura si mop), sters frumos frigiderul si miercuri iar la munca!

Dar mai e putina vacanta!
La multi ani Andrei si Andree, si, mai ales, LA MULTI ANI, romani, oriunde veti fi!
Postat 01 December 2015 - 07:16 AM

Postat 01 December 2015 - 08:50 AM
Soare la noi, o zi frumoasă!Așa v-o doresc și vouă!
Decembrie azi-La mulți ani români, din toată lumea!

Postat 01 December 2015 - 10:46 AM
aici azi ploua...eu ma pregatesc sa ma intilnesc cu cardioloaga ...am emotii!
Postat 01 December 2015 - 01:40 PM

Am azi meniu traditional ca ieri am avut pana de curent asa ca in lipsa de ocupatie am facut sarmale si fasole cu afumatura! Dupa aia a dat drumul la buleftrica, altfel cine stie ce mai faceam....
Ieri am comis una de mare angajament, am fost la mama cu sarmale daca tot facusem si dupa ce am plecat n-am gasit taxi, asa ca m-am urcat intr-un autobuz fara sa ma uit ce scrie pe el, zicindu-mi eu ca oricum ajung la Piata Presei Libere! Ei, bine, am luat-o prin spatele Casei Presei libere si m-am trezit in Pipera la autobaza Pipera, ca daca nu stiam traseul si n-am vazut taxiuri pe drum, am mers pana la capat! Era ora 21.45 eram la capatul Bucurestiului, nici macar un caine pe strada, dar eu eram calma, ma si gandeam cum ar fi facut omul daca era cu mine, ca el e cam obsesiv-compulsiv, eu am luat-o ca pe o aventura! Dupa ce am plecat de la capatul autobuzului, am vazut o cladire Oracle si am zis ca ma duc pana la ea si chem acolo un taxi, ca oricum nu stiam unde ma aflam, macar ala e un reper, dar pana sa ajung acolo am prins un taxi si prin nordul orasului in 10 minute eram acasa! Si uite asa am vazut eu noile constructii ale Bucurestiului by night cu un vantisor placut in fata!
Culmea e ca nu m-am urcat intr-un mijloc de transport fara sa ma uit niciodata in viata nici macar cand veneam de la petreceri in liceu

Postat 01 December 2015 - 02:38 PM

sa fiti sanatosi, dragi conationali, care pe unde, si sa dea DD s-avem mai multe motive sa ne mandrim ca suntem romani!
sarbatorim prin munci, c-avem iar echipa de soc specializata-n renovari, asa ca facui mancare ptr oameni: o tochitura cu de toate si-o placinta sarata, plus ceva pregateli si ptr maine, ca nu-s acasa si oamenii tre sa manance.
parazi n-am vazut, da' cand ma duceam sa duc mancarea la oameni, dadui nas in nas cu tofelu' de militari care veneau de la defilare, asa ca ne-am salutat din trafic, io eram oprita la stop. cre' ca i-au ales, ca erau toti unu' si unu', 'naltuti, tinerei si frumusei, mi-au cam placut.
in rest, se-anunta o luna aglomerata, asa cum suntem obisnuiti de altfel, da' sanatosi sa fim (numai bine ce-avem toti trei viroza de sezon).
o zi cum vreti, sanatatzuri!
Postat 02 December 2015 - 12:02 PM
Spun si eu LA MULTI ANI!, cu intarziere, si de Sf.Andrei si de Ziua noastra a tuturor romanilor!
A fost o mini vacanta in care ne-am odihnit, a fost si omul meu acasa

Multumesc frumos, Eataly si Geany, pentru complimente!!!!

De acum incolo sper sa pot intra mai des pe aici, am un laptop -doar al meu- si zilele acestea si acces la internet.

O zi si o saptamana minunata va doresc!
Postat 02 December 2015 - 02:21 PM

O zi minunata tuturor!

P.S Mi se nazari de o fasole batuta

Postat 02 December 2015 - 05:25 PM

Unde e toata lumea?
M-am gandit sa trec sa vad ce mai faceti si ce mai gatiti.
Eu azi nimic pentru ca tocmai m-am intors din Bucuresti unde o sa-mi mut cuibul de anul viitor. Am fost sa pregatesc terenul

Postat 02 December 2015 - 07:40 PM
Postat 02 December 2015 - 08:05 PM
Postat 02 December 2015 - 08:15 PM
zerda, la 01 December 2015 - 01:40 PM, a spus:

Am azi meniu traditional ca ieri am avut pana de curent asa ca in lipsa de ocupatie am facut sarmale si fasole cu afumatura! Dupa aia a dat drumul la buleftrica, altfel cine stie ce mai faceam....
Ieri am comis una de mare angajament, am fost la mama cu sarmale daca tot facusem si dupa ce am plecat n-am gasit taxi, asa ca m-am urcat intr-un autobuz fara sa ma uit ce scrie pe el, zicindu-mi eu ca oricum ajung la Piata Presei Libere! Ei, bine, am luat-o prin spatele Casei Presei libere si m-am trezit in Pipera la autobaza Pipera, ca daca nu stiam traseul si n-am vazut taxiuri pe drum, am mers pana la capat! Era ora 21.45 eram la capatul Bucurestiului, nici macar un caine pe strada, dar eu eram calma, ma si gandeam cum ar fi facut omul daca era cu mine, ca el e cam obsesiv-compulsiv, eu am luat-o ca pe o aventura! Dupa ce am plecat de la capatul autobuzului, am vazut o cladire Oracle si am zis ca ma duc pana la ea si chem acolo un taxi, ca oricum nu stiam unde ma aflam, macar ala e un reper, dar pana sa ajung acolo am prins un taxi si prin nordul orasului in 10 minute eram acasa! Si uite asa am vazut eu noile constructii ale Bucurestiului by night cu un vantisor placut in fata!
Culmea e ca nu m-am urcat intr-un mijloc de transport fara sa ma uit niciodata in viata nici macar cand veneam de la petreceri in liceu

In rest, toata lumea intra in panica daca nu dau un semn ca sunt unde aveam destinatia

Postat 02 December 2015 - 09:47 PM

Postat 03 December 2015 - 11:45 AM
Caldut azi - 14 grade. Momentan e cam innorat, dar nu ploua. Sa vedem mai incolo cum va fi.
Maine o sa am zi si mai scurta decat de obicei - dupa ce am bagat ca o nauca aproape 12 ore de munca zi de zi, azi ajung la fundu' sacului cu ratia alocata pe saptamana asta. Inclusiv suplimentarele. Asa ca maine... mai usor cu sapatu' pe plantatie. In plus, maine pe la ora 2 trebuie sa ma prezint in centru, la o crasma. Ma intalnesc cu colegii si sarbatorim Craciunu' cu anticipatie.

Mdaaa.... unii are probleme existentiale grave, stiu.

Va doresc o zi minunata si sa aveti spor in toate!

Postat 03 December 2015 - 09:04 PM

E bine, inca! Din pacate faza asta nu mai dureaza asa mult.
Dar deja s-a hotarit. Duminica pulpe de rata cu Knödeli de cartofi si varza rosie.

Peter

Postat 03 December 2015 - 10:33 PM
Peter, la 03 December 2015 - 09:04 PM, a spus:
E bine, inca! Din pacate faza asta nu mai dureaza asa mult.
Dar deja s-a hotarit. Duminica pulpe de rata cu Knödeli de cartofi si varza rosie.

Peter
Gătiți acolo?

Și de ce să nu mai dureze? V-am făcut eu poftă de cozonaci?

Glumeam, firește!