La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 17 December 2015 - 06:07 PM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 18 December 2015 - 02:36 PM

Postat 18 December 2015 - 02:58 PM

Si pupaturi si salutari tuturor.

Postat 18 December 2015 - 06:51 PM
Va astepta,m cu drag la han

Postat 18 December 2015 - 08:42 PM
stella, la 18 December 2015 - 06:51 PM, a spus:
Va astepta,m cu drag la han

Cum iti mai este, cum te simti? Tare mi-as dori sa fiu langa tine, sa te ajut, sa te pup ca sa nu te mai doara...
dar nu te mai doare, ca uite cate ne gandim la tine si-ti trimitem ganduri bune!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 19 December 2015 - 07:19 AM
stella da dea DD sa recuperezi repede si totul sa fie fara dureri jene,complicatii:)
Dupa ce am facut turul dentistilor din Campina dar si al restaurantelor...iata am ajuns la matca caci luni am rdv cu doctoritza
Deci la dentistii campineni escrocheria e de rigoare si preturile devin XXL rapid....asta dupa de dentista a incercat sa ma duca spre un implant facind tot ce era posibil sa ma doare...deci obturatie ...nefacuta si cimentare falsa....iata cum se practica la Campina stomatologia
Nici cu restaurantele nu stau faimos.....preturi nejustificate de calitate nici de "ospitalitate"....dar poate ca suntem noi prea pretentiosi...in fine asta e am deschis abonament la vecinul Oscar
Cam atit ca cica vine Craciunul si eu nu l vad dar nici nu l simt:(
Nu fac nimic anul asta.Deci nu brad nu decoratii nu mese festive.
O sa ma regalez cu ce postati voi si la anul ...voi vedea...sanatate sa fie!
sf de saptamina glorios vorba Pusei(cred)!!
Postat 19 December 2015 - 09:55 AM
Verb, iti doresc sa ai momente placute. Nu e nevoie de mari pregatiri, important e sa te simti bine si sa fie voie bun, ceea ce iti doresc alaturi de multa sanatate si noroc, la fel va urez tuturor. veselie, noroc si sanatate, restul vine de la sine.
Ma duc la o sedinta asa zis sindicala, si apoi sa vad daca am chef sa intru prin magazin(e=
O zi faina

Postat 19 December 2015 - 10:03 AM

La noi ieri a fost tare frig si urat,azi macar nu ne da cu minus

Ne pregatim sa mergem la praznic,cu tot familionul(un praznic de pomenire pt. bunici).Ale' zbarnaie ca nu mai are rabdare:''cand mergem? la cat plecam? cat mai e?!''

O zi minunata tuturor!

Postat 19 December 2015 - 11:01 AM

Desi...daca ma gandesc. Mai bine asa, ca nu-mi place iarna.

Un WE glorios.
Peter

Postat 19 December 2015 - 11:11 AM
Stellina, pup si eu manuta, sa treaca repede!
Verb, macar o crenguta de brad? Cat sa miroasa? Hai, ca poti! De rest, sanatatea e mai importanta!
Acum, io-s in curatenii si vreau sa fac fursecuri, ca acasa n-oi avea timp!
Dl Zoazorel a plecat, misterios, de cu zori: "prin targ". Banuiesc eu ceva...Da, va mai veni un MOS CRACIUN!

Si mai e unul, acasa, mi-a zis mama! Ce tare-s!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 19 December 2015 - 08:41 PM
Va salut cu drag si dor.
Azi am facut si eu bradutul , cica e in tema "frozen" adica albastru/alb/argintiu , asa a vrut pitica. Ce nu face mama pentru ea ...

Stella, refacere grabnica!
Am primit stampila pentru fursecuri , acum caut retete, ma bate la cap pisi sa facem de Craciun. Desi eu cu timpul liber stau super prost saptamana viitoare si cred ca prea mult chef de gatit/copt nu voi avea.
Postat 19 December 2015 - 09:34 PM
tre sa fac musai ce mi-am propus si m-am gandit des la Adriana saptamana asta, ca ea zice mereu de organizare/organizare.
hai, pregatiri in glorie va urez!
Postat 20 December 2015 - 08:28 AM