Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1941
  • 1942
  • 1943
  • 1944
  • 1945
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38841 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 06 January 2016 - 07:23 PM

Maine sa va gasesc tip-top!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#38842 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 07 January 2016 - 02:35 AM

Eu am avut o zi cam aiurea, mi-au mers toate cum trebuie :toothy6: !
Am avut programare la doctor la 8 dimineata; cand am terminat si am ajuns in statie tocmai venea autobuzul. La urmatorul autobuz n-am asteptat decat vreo 2 minute. As fi putut merge direct la serviciu dar imi lasasem lunch-ul acasa, musai sa fac intrerupere. Ma gandeam ce fain ar fi ca sotul sa nu se fi culcat deja (venise din tura de noapte) si sa ma duca el cu masina. Ha! era treaz si s-a oferit el singur sa ma duca :rolleyes: . In drum zic hai sa-mi iau o cafea de la benzinarie, desi ma impac oarecum si cu aceea de la serviciu. Ajunsa la munca, surpriza! Masina de cafea avea un bilet ca e defecta!
Azi a fost randul meu sa o iau pe fiica-mea de la scoala, ca n-a fost asa frig, si facem aproape o jumatate de ora pe jos de la scoala pana acasa, ma mai dezmortesc si eu. Mi-am adus aminte ca am uitat sa-i las sotului reteta de la doctor. In drum spre casa e o farmacie micuta, dar ma gandeam ca n-o vrea fiica-mea sa mai intram. Din fericire, cand am ajuns la scoala ma intreaba "mami, dar mi-ai cumparat ceva?"... Hmmm, daca-i deschisa farmacia poate au ceva mentosane :hug: , cu ocazia asta imi iau si reteta si am impacat si capra si iada!
Acum astept cu interes ziua de maine, am impresia ca se va echilibra balanta :hug: ...

#38843 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 07 January 2016 - 11:28 AM

La multi ani Ionilor nostri dragi.Fetite sau baietei, deopotriva!
Sa fiti sanatosi, dragilor, sa traiti si sa ne bucuram cu totii!

Fisier atasat  cadfl.jpg (28.96K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#38844 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 January 2016 - 12:54 PM

Hehe, mai snt si zile din astea, unde vin toate cum trebuie.
La multi ani Ionei, Ionele. :occasion15:

Fisiere atasate

#38845 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 January 2016 - 03:02 PM

Hi hi hi! Adi si eu ador zilele astea(facute din mici chestiutze de exemplu;cand liftul e fix la etajul meu,autobuzul care-mi trebuie vine fix la timp in statie,nu e nimeni la rand in fata mea la magazin etc :105: )zilele astea,ieri si azi cu toata sarbatoarea respectiv boboteaza si sf. Ion ,lumea din jur pare mai rea ca de obicei,cu nervii pe bigudiuri,de ex. un taximetrist si un alt sofer se blagosloveau'' pt. locul de parcare,un tanar s-a rastit la un grup de babe,care ce-i drept ocupau tot trotuarul si asa stramt de langa biserica:''hai! mai cu talent mamaie,ca mai avem si treburi'' :occasion15: ,o cucoana la iesirea din magazin s-a rastit la mine si la Ale' ca voia prioritate la iesire,dar noi practic am dat nas in nas cu ea ,ca nu aveam cum sa o vedem prin usa..in fine imi venea sa zic:''da shi' avetzi bre' azi cu totzii'?! ati dat cu chiperi'?!'' :71: ...eu in schimb ma simt f. zen,ashea',chiar nesim' asi putea spune! =))

O zi faina tuturor! :thumleft: si la multi ani sarbatoritilor!

#38846 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 07 January 2016 - 03:48 PM

A mai trecut un an in calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristete, reusite sau dezamagiri. Insa fie ca anul care pleaca sa ne fi intarit si dat putere ca in anul care vine sa trecem cu usurinta de momentele neplacute, sa gindim doar pozitiv, sa avem dorinta de a munci si ajunge unde ne-am dorit si de a ne iubi persoanele dragi cu mai multa pasiune decit am facut-o pina acum! Va urez tuturor Un An Nou fericit !

Fisier atasat  un-an-nou-fericit-4_c1010ead571743.jpg (94.2K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#38847 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 10 January 2016 - 06:15 PM

Hello. Sper ca ati avut un wend "glorios" cu totii.
La noi e gri, ceata , si plouuuuuuuuuuuuuuuuuuuua de zile in sir.

#38848 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 10 January 2016 - 08:17 PM

Vezi postareastella, la 10 January 2016 - 06:15 PM, a spus:

Hello. Sper ca ati avut un wend "glorios" cu totii.
La noi e gri, ceata , si plouuuuuuuuuuuuuuuuuuuua de zile in sir.

glorios de m-a umplut de respect, munca mai multa decat in timpul saptamanii. enfin!

si la noi au fost vreo doua zile cetzoase si-oliac' de burnita...excelent ptr ten :thumleft: , pacat ca n-am avut io timp de plimbari.

in rest munci pe toate planurile, asteptam gloria! numai bine!

#38849 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 11 January 2016 - 01:00 PM

hello, de luni quasi dimineata. dar am dat start la spalat: 3 masini, sper sa nu ma bazaie nimeni ca 9 zile apele sunt sfintite etc....ca doar n-oi sta cu ditai Ceahlaul de rufe, asteptand desfintirea :thumleft:

#38850 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 11 January 2016 - 02:43 PM

Vezi postareastella, la 11 January 2016 - 01:00 PM, a spus:

hello, de luni quasi dimineata. dar am dat start la spalat: 3 masini, sper sa nu ma bazaie nimeni ca 9 zile apele sunt sfintite etc....ca doar n-oi sta cu ditai Ceahlaul de rufe, asteptand desfintirea :thumleft:

he, he, io am dat startul ptr 3 masini inca de sambata, nu-i deranj!

in rest, oliac' de primavara la Buzau, cica-n we vine iarna iar.
avui ceva trebi pe la primarie, pe la impozite si taxe si nu era nici naiba pe-acolo. unde-or fi mosii aia care se ingramadesc, ca la noi era o plictiseala...platii daca tot eram prin zona.
hai, toate bune!

#38851 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 January 2016 - 03:56 PM

Si io am bagat 2 masini sambata, ma calcam pe picicoare care calca embargoul cu moatza!
In rest, dupa Sf. Ion am avut asa o zi de miscare in reluare, asa ca in we am recuperat! Azi a fost soare si frumos aici, sa vedem cat o tine, in orice caz vroiam sa raportez anuala busitura in fund cu prima gheata pe 4 ianuarie, chiar de la iesirea din bloc! Noroc cu haina de la canadieni ca in afara ca m-a zdruncinat n-am nimic rupt, vreo doi copii se uitau cu interes, sa faca si ei asa! :thumleft:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#38852 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 11 January 2016 - 06:21 PM

Sper ca ati inceput bine noul an! Eu mi-am propus sa o las ma incet, asa ca azi stau acasa, sa lenevesc :P . De dimineata am fost la cumparaturi, acusica ma apuc de facut mancare, mai pe seara mai spal ceva haine... Relax total :) !

Zerda, daca ai in plan doar o busitura anual inseamna ca ti-ai indeplinit deja planul, asa ca las-o si tu mai incet :), bine ca n-ai patit nimic serios.

... Ca tot zicea Zerda de canadieni :D - azi la stiri zice sa s-a inchis, pentru reparatii, un pod pe autostrada care traverseaza Canada de la est la vest. Cica ar fi singurul loc in Canada unde nu exista decat un drum de legatura intre est si vest :thumleft: , deci toata Canada e afectata. La ora asta s-a deschis totusi una din benzi.

#38853 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2016 - 02:27 PM

Buna! si la noi a fost ''patinuar'',cel putin printre blocuri :thumleft: ,azi mai intai s-a starnit un vant f. cald,care a adus caldura si a iesit si soarele asa incat acum s-a topit si se zvanta totul .Acum imi e ciuda ca nu am pus si eu sa spal,poate maine,daca o fi vremea la fel de buna,ca sa mi se usuce repede,sa nu pun in casa rufe la uscat,ca-mi iese igrasie :)

In rest nimic deosebit,o supita la amiaza cu paine prajita cu cascaval,pe seara frunzareala,om mai vedea ce,scoala lectii/teme,etc...

O zi faina tuturor :) :D

#38854 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 13 January 2016 - 01:29 AM

Geany, in cele din urma nici eu n-am spalat haine ieri. In schimb mi-am vopsit parul, ca mi s-a parut mai important :) .
Azi iarasi mi-au venit toate autobuzele la timp, ba chiar in drum spre casa mi-a luat mai putin decat de obicei, in ciuda vremii. A nins asa ca multa lume a intarziat la serviciu, mai ales cei care stau departe si merg pe autostrazi. Cu ocazia asta mi-am inaugurat cizmele antiderapante si anti-baltoace :thumleft: , nu elegante dar foarte practice.

#38855 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 13 January 2016 - 01:43 PM

Hello. Fusei in targ sa iau una alta la fratello.
Adi , si eu sunt adepta incaltarilor comode si care nu derapeaza...eleganta, e cand ai limuzina de la usa la usa...asa ca eu pass.
O zi buna la toata lumea.
azi am facut ceva mai ciudat...orezul libanez cu fidea care e un clasic...si alaturi linte rosie cu galbiori, ceapa usturoi si un morcov feliat :thumleft:. asta pe loc de proteine.

#38856 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 13 January 2016 - 04:59 PM

Buna ziua la han si nu an nou asa cum vi l doriti
Mi am luat o clipa de ragaz sa va spun ca din pacate in ziua de Sf Ion ,soacra mea a plecat la cele vesnice :D
Acum incet incet trebuie sa ne revenim la normal si sa ne vedem de viata nostra, sa ne cautam de lucru ,deja am si inceput sa ne interesam .
No, sper ca gata cu vestile rele :)
In alta ordine de idei azi la noi a fost frumos ,soare desi de maine am intele ca se schimba vremea .
Azi am facut un pilaf de pui si o ciorbita de pui si in loc de bors ca nu aveam am pus in ea putina zeama de la muraturi .Foarte buna la gust a iesit , chiar nu ma asteptam ,dar e buna ,buna.O sa mai folosesc zeama de la muraturi ,ca eu o aruncam pana acum
Nu reusesc sa pun poze de pe tableta ,cred ca trebuie sa mai iau lectii ca ma bate tehnologia :))
Cam asta e .
Poate ma mobilizez sa calc ,ca am un cos plin :thumleft:

#38857 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 13 January 2016 - 05:39 PM

Vezi postarealili, la 13 January 2016 - 04:59 PM, a spus:

Mi am luat o clipa de ragaz sa va spun ca din pacate in ziua de Sf Ion ,soacra mea a plecat la cele vesnice :P
Acum incet incet trebuie sa ne revenim la normal si sa ne vedem de viata nostra, sa ne cautam de lucru ,deja am si inceput sa ne interesam .
In alta ordine de idei azi la noi a fost frumos ,soare desi de maine am intele ca se schimba vremea .
Azi am facut un pilaf de pui si o ciorbita de pui si in loc de bors ca nu aveam am pus in ea putina zeama de la muraturi .Foarte buna la gust a iesit , chiar nu ma asteptam ,dar e buna ,buna.O sa mai folosesc zeama de la muraturi ,ca eu o aruncam pana acum
Nu reusesc sa pun poze de pe tableta ,cred ca trebuie sa mai iau lectii ca ma bate tehnologia :D)
Cam asta e .

Lili, condoleante! :)

#38858 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 13 January 2016 - 05:55 PM

Condoleante Lili. Mie mi-a murit ultimul uncbi in viata,care era si nasul meu de botez .
DD sa-i odihneasca pe toti cei plecati

Fisiere atasate

#38859 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 13 January 2016 - 06:33 PM

Vezi postarealili, la 13 January 2016 - 04:59 PM, a spus:

Mi am luat o clipa de ragaz sa va spun ca din pacate in ziua de Sf Ion ,soacra mea a plecat la cele vesnice :D
Nu reusesc sa pun poze de pe tableta ,cred ca trebuie sa mai iau lectii ca ma bate tehnologia :))
Cam asta e .

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca, Lili.
Iar voua, putere si rabdare va doresc!
Spor la munca !

Stellina, tie ce-ti mai face manuta? Cum te mai simti?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#38860 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2016 - 07:01 PM

Condoleante Lili! imi pare nespus de rau sa aud asta ! la fel si tie Stelin'.
Sa dea d-zeu ca anul asta sa fie mai bun de acum inainte !

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1941
  • 1942
  • 1943
  • 1944
  • 1945
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul