La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 06 January 2016 - 07:23 PM
Postat 07 January 2016 - 02:35 AM

Am avut programare la doctor la 8 dimineata; cand am terminat si am ajuns in statie tocmai venea autobuzul. La urmatorul autobuz n-am asteptat decat vreo 2 minute. As fi putut merge direct la serviciu dar imi lasasem lunch-ul acasa, musai sa fac intrerupere. Ma gandeam ce fain ar fi ca sotul sa nu se fi culcat deja (venise din tura de noapte) si sa ma duca el cu masina. Ha! era treaz si s-a oferit el singur sa ma duca

Azi a fost randul meu sa o iau pe fiica-mea de la scoala, ca n-a fost asa frig, si facem aproape o jumatate de ora pe jos de la scoala pana acasa, ma mai dezmortesc si eu. Mi-am adus aminte ca am uitat sa-i las sotului reteta de la doctor. In drum spre casa e o farmacie micuta, dar ma gandeam ca n-o vrea fiica-mea sa mai intram. Din fericire, cand am ajuns la scoala ma intreaba "mami, dar mi-ai cumparat ceva?"... Hmmm, daca-i deschisa farmacia poate au ceva mentosane

Acum astept cu interes ziua de maine, am impresia ca se va echilibra balanta

Postat 07 January 2016 - 11:28 AM
Sa fiti sanatosi, dragilor, sa traiti si sa ne bucuram cu totii!

Number of downloads: 0
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 07 January 2016 - 12:54 PM
La multi ani Ionei, Ionele.

Fisiere atasate
-
champ 3.jpg (48.08K)
Postat 07 January 2016 - 03:02 PM

O zi faina tuturor!

Postat 07 January 2016 - 03:48 PM

Postat 10 January 2016 - 06:15 PM
La noi e gri, ceata , si plouuuuuuuuuuuuuuuuuuuua de zile in sir.
Postat 10 January 2016 - 08:17 PM
stella, la 10 January 2016 - 06:15 PM, a spus:
La noi e gri, ceata , si plouuuuuuuuuuuuuuuuuuuua de zile in sir.
glorios de m-a umplut de respect, munca mai multa decat in timpul saptamanii. enfin!
si la noi au fost vreo doua zile cetzoase si-oliac' de burnita...excelent ptr ten

in rest munci pe toate planurile, asteptam gloria! numai bine!
Postat 11 January 2016 - 01:00 PM

Postat 11 January 2016 - 02:43 PM
stella, la 11 January 2016 - 01:00 PM, a spus:

he, he, io am dat startul ptr 3 masini inca de sambata, nu-i deranj!
in rest, oliac' de primavara la Buzau, cica-n we vine iarna iar.
avui ceva trebi pe la primarie, pe la impozite si taxe si nu era nici naiba pe-acolo. unde-or fi mosii aia care se ingramadesc, ca la noi era o plictiseala...platii daca tot eram prin zona.
hai, toate bune!
Postat 11 January 2016 - 03:56 PM
In rest, dupa Sf. Ion am avut asa o zi de miscare in reluare, asa ca in we am recuperat! Azi a fost soare si frumos aici, sa vedem cat o tine, in orice caz vroiam sa raportez anuala busitura in fund cu prima gheata pe 4 ianuarie, chiar de la iesirea din bloc! Noroc cu haina de la canadieni ca in afara ca m-a zdruncinat n-am nimic rupt, vreo doi copii se uitau cu interes, sa faca si ei asa!

Postat 11 January 2016 - 06:21 PM

Zerda, daca ai in plan doar o busitura anual inseamna ca ti-ai indeplinit deja planul, asa ca las-o si tu mai incet

... Ca tot zicea Zerda de canadieni

Postat 12 January 2016 - 02:27 PM

In rest nimic deosebit,o supita la amiaza cu paine prajita cu cascaval,pe seara frunzareala,om mai vedea ce,scoala lectii/teme,etc...
O zi faina tuturor

Postat 13 January 2016 - 01:29 AM

Azi iarasi mi-au venit toate autobuzele la timp, ba chiar in drum spre casa mi-a luat mai putin decat de obicei, in ciuda vremii. A nins asa ca multa lume a intarziat la serviciu, mai ales cei care stau departe si merg pe autostrazi. Cu ocazia asta mi-am inaugurat cizmele antiderapante si anti-baltoace

Postat 13 January 2016 - 01:43 PM
Adi , si eu sunt adepta incaltarilor comode si care nu derapeaza...eleganta, e cand ai limuzina de la usa la usa...asa ca eu pass.
O zi buna la toata lumea.
azi am facut ceva mai ciudat...orezul libanez cu fidea care e un clasic...si alaturi linte rosie cu galbiori, ceapa usturoi si un morcov feliat

Postat 13 January 2016 - 04:59 PM
Mi am luat o clipa de ragaz sa va spun ca din pacate in ziua de Sf Ion ,soacra mea a plecat la cele vesnice

Acum incet incet trebuie sa ne revenim la normal si sa ne vedem de viata nostra, sa ne cautam de lucru ,deja am si inceput sa ne interesam .
No, sper ca gata cu vestile rele

In alta ordine de idei azi la noi a fost frumos ,soare desi de maine am intele ca se schimba vremea .
Azi am facut un pilaf de pui si o ciorbita de pui si in loc de bors ca nu aveam am pus in ea putina zeama de la muraturi .Foarte buna la gust a iesit , chiar nu ma asteptam ,dar e buna ,buna.O sa mai folosesc zeama de la muraturi ,ca eu o aruncam pana acum
Nu reusesc sa pun poze de pe tableta ,cred ca trebuie sa mai iau lectii ca ma bate tehnologia

Cam asta e .
Poate ma mobilizez sa calc ,ca am un cos plin

Postat 13 January 2016 - 05:39 PM
lili, la 13 January 2016 - 04:59 PM, a spus:
Mi am luat o clipa de ragaz sa va spun ca din pacate in ziua de Sf Ion ,soacra mea a plecat la cele vesnice

Acum incet incet trebuie sa ne revenim la normal si sa ne vedem de viata nostra, sa ne cautam de lucru ,deja am si inceput sa ne interesam .

In alta ordine de idei azi la noi a fost frumos ,soare desi de maine am intele ca se schimba vremea .
Azi am facut un pilaf de pui si o ciorbita de pui si in loc de bors ca nu aveam am pus in ea putina zeama de la muraturi .Foarte buna la gust a iesit , chiar nu ma asteptam ,dar e buna ,buna.O sa mai folosesc zeama de la muraturi ,ca eu o aruncam pana acum
Nu reusesc sa pun poze de pe tableta ,cred ca trebuie sa mai iau lectii ca ma bate tehnologia

Cam asta e .

Lili, condoleante!

Postat 13 January 2016 - 05:55 PM
DD sa-i odihneasca pe toti cei plecati
Fisiere atasate
-
lumanare.jpg (88.89K)
Postat 13 January 2016 - 06:33 PM
lili, la 13 January 2016 - 04:59 PM, a spus:

Cam asta e .

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca, Lili.
Iar voua, putere si rabdare va doresc!
Spor la munca !
Stellina, tie ce-ti mai face manuta? Cum te mai simti?
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 13 January 2016 - 07:01 PM
Sa dea d-zeu ca anul asta sa fie mai bun de acum inainte !