hahahaha, Moatzo, ce m-ai facut sa rad! hahahaha! chiar nici eu nu am fost niciodata la petreceri intre femei pe 8 martie ... n-am avut nici ocazia, nici nu ma inspira ...
Eu tot sa plec duduca ..., la fel si fiica-mea! nu ne intoarcem bine si-mi spune: auzi mami, hai cand incepi sa "lucrezi la hotel"? sper sa gasesti o vacanta cat de rapid! iar de acolo nu s-ar mai da dusa! ma intreba "cat stam?", zic: "o saptamana"! "uffff-aia! bine ca nu-s doar 2 nopti, dar eu vreau 100 de saptamani!"

La mine daca nu e o iesire pe luna, macar pana colea ... inseamna ca, ceva nu e in regula, ori n-am fost cuminti, ori sunt toate prea incurcate! De exemplu, acum este antamata calatoria din jurul datei de 1 mai (in fiecare an musai sa fiu plecata undeva de ziua mea) si deja ma preocupa sa rezerv pentru 1 iulie si 1 septembrie. Imi place extraordinar sa calatoresc si inainte sa plec imi rezerv urmatoara calatorie, doar ma enerveaza despachetatul bagajelor si spalatul a 3 valize, uscat-impachetat-pus la loc si de la cap! Imi place si mie sa revin acasa si cel mai mult imi place la mine acasa, dar doar ca sa apreciez casuta mai mult si sa am de unde pleca iar! Sa merg sa stau la altii, mai ales perioade lungi (saptamani) nici mie nu-mi place, am facut-o la inceputul calatoriilor mele si m-am lecuit! e mai bine sa nu deranjezi pe nimeni, ca e greu si sa fii musafir

, dar mi-e si de gazda! Insa oricat mi-ar placea la mine acasa, sper sa mut casa asta pe malul marii, unde e caldut si soare tot anul ...
Geanina, si cu 54 lei + 54 lei am luat bilet avion pana in Italia si retur. E drept ca nici Bucuresti-Constanta cu trenul nu e asa de ieftin!?! Sorella ta iti seamana la nasuc, daca nu ma inseala memoria despre poza ta ...
lili, sa ai liniste si multumire la noul serviciu! bine ca ai gasit de lucru!
ieri a fost baba d-lui Dani. Si de bine ce a ras de mine, la fel de urat a fost si ieri: ploaie, vant si frig. Azi parca s-a mai luminat, desi Busu nu anunta nimic bun pana la sfarsitul saptamanii. Drept sa va spun eu nu cred in babele astea si nici nu stiu cum se pun alese sau calculate, precum eu stiam ca rezulta ca asa vei fi tut tot anul, nu ca asa vei fi la batranete ... oricum, sunt doar niste superstitii in care nu cred o iota ...doar de amuzament ...
primavara frumoasa si cu si fara drumuri, cum v-o placea!