Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1951
  • 1952
  • 1953
  • 1954
  • 1955
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#39041 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 March 2016 - 03:35 PM

Multumim de urari! Ieri vreme superba in Buc, azi ploua si e frig.

La Multi Ani doamnelor si domnisoarelor artiste si celor dragi voua! Ieri a fost ziua de nastere a mamei mele, e nascuta pe 8 martie. Ce bine e sa mergi pe la mama!:rolleyes::notworthy:
Hai sa va traiasca mamele, sotiile & amantele, sefele, nurorile, surorile, fiicele, nepoatele, verisoarele etc etc etc Sa ne traiasca! Si sa avem cu toatele si cu totii o primavara plina de parfum de flori , de culoare, de energie, de zambete, de bucurii si voiosie! multa sanatate si dragoste!

iui ce dulcica e nepotica :floare: ta, Geany! a cui e? :floare:

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#39042 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 March 2016 - 03:55 PM

Draga Dany,nepotica mea cea dulcica e de la sorica mea din Italia (mai are pe fratiorul ei pe Andrei aproape de o seama cu Ale' al meu)tocmai a fost botezul in Italia ,in poza sorica mea cea frumoasa si nepotica mea la fel de frumoasa :floare:

Fisier atasat  IMG-20160309-WA0012.jpg (56.9K)
Number of downloads: 0

Din pacate a racit putin la botez :hug: a tinut mult si slujba(3 ore :crying: ) asa ca a fost putin sacaita...deabea astept sa o vad la vara in august vine la noi :notworthy: am zeci de poze si filmulete dar deabea astept sa o tin in brate la vara,o sa o rasfat si alint mult-multt-mult de tot :rolleyes:

In rest la noi intunericios si ploios,avut termen la tribunal(treaba-i buna da' mai dureaza ,dupa atat timp nici nu a venit inca rezultatul evaluarii pe casa /expertiza,asa ca amanare termen..etc..bla-bla-bla! bleeaah!! :floare: )

In rest,o zi faina tuturor! :unsure:

#39043 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 March 2016 - 04:10 PM

ma gandeam ca de la sora ta, dar nu te auzisem ca astepti nepoata. Sunt incantatoare amandoua, dragele de ele! sa-ti traiasca, sa te bucuri de ele cat mai des! de ce nu dadusi o fuga la botez. Bilet dus-intors cu low cost (wizz-air) e 40 € dus-intors. Asa de mult au scazut preturile la bilete ca nu te duci de aici pana la Bacau cu banii astia! sa tot calatoresti!
n-as fi zis ca e sora ta... nu prea-mi seamanati...3 ore slujba?!?!?!?! doamneee:rolleyes:

#39044 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 March 2016 - 06:55 PM

Merci Dany'! intradevar eu si sorica nu prea semamanam ,de fapt deloc :floare: ,cat despre deplasare nici nu se pune problema in momentul asta low cost sau nu ,din mai multe puncte de vedere :rolleyes: fusese mama cu tata mai inainte sa o vada ca (ca sta si sor-mea intr-un apartament,intr-un satuc,nu e in oras)si ei deja sunt 4 si deja a fost inghesuiala cu copil mic etc,acum a trebuit sa-i cazeze pe nasi si pe cumatrii ei careia le botezase ei si asa a fost harmalaie,etc...in plus eu nu sunt ducareata,nu ma duc eu de la casuca de la mine :notworthy: ne tot invita lumea peste tot si eu tot refuz...nu-mi place si basta...eu m-am invatat asa cu viata mea cu rutina mea,cu tabieturile mele etc,nu ma scoti din ale mele si pace :floare: o sa ne vedem la vara in august cand vin ei!

#39045 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 09 March 2016 - 07:56 PM

Geany,sa ne luam de mana .Nici mie nu imi place sa plec, Doamne greu mi a fost sa ma obisnuiesc cu casele altora cat timp am fost plecata , pfai foarte greu .
Acasa la mine ma simt cel mai in largul meu.
Sa ti traiasca nepotica,tare dulce e !

#39046 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 March 2016 - 07:59 PM

Vezi postarealili, la 09 March 2016 - 07:56 PM, a spus:

Geany,sa ne luam de mana .Nici mie nu imi place sa plec, Doamne greu mi a fost sa ma obisnuiesc cu casele altora cat timp am fost plecata , pfai foarte greu .
Acasa la mine ma simt cel mai in largul meu.
Sa ti traiasca nepotica,tare dulce e !

:rolleyes: + 1 si eu cand m-am intors m-am jurat sa nu mai plec din casuca mea,si nu mi-a trecut nici acuma' dupa atata timp :notworthy:

#39047 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 March 2016 - 08:07 PM

Hehe, eu demica am fost *usharnica*.Imi place casa mea, dar tare-mi place saplec hai hui, si cand ma intorc imi place parca si mai mult la mine...dar am nevoie ca de aer sa calatoresc :notworthy:
Frumusele domnitele tale Gianino.
Lili, ma bucur ca ai gasit de lucru. Multa bafta si spor la toate

#39048 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 March 2016 - 09:39 PM

Hallo, fete si baieti. Azi fu si baba mea, eu o aleg mereu pe ultima, nu dupa 2+2 :)) A fost frumos, cu de toate. Cu soare, vînt usor, nori, iar soare..si sase grade :)

Si mie îmi place acasa, si ma simt cel mai bine, dar îmi place sa plec de cîteva ori pe an cu teleleu' prin munti, la mare, iar în munti...si tot asa :)
Anul asta avem în plan cîteva zile în Romania, cîteva în Alpii austrieci + putin în Dolomitii italieni ( aici ne-am pierdut inimile ) apoi Croatia, din nou Italia...si poate înca o tura de Italia daca reusim sa ne organizam cum am planificat.

Geany, frumusica foc nepotica ta, sa-ti traiasca! :floare:

Va doresc o primavara frumoasa :-*
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#39049 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 March 2016 - 09:49 PM

Multumesc frumos fetelor :floare: (o sa le transmit,mai ales cumnatelul meu e mandru nevoie mare )

Steluta usarnica-mi spunea si bunica,cand eram mica,ca mereu eram prin vecini(bunicii nu-i placea asta ca spunea ca nu vrea sa-si faca ''obligatii'' si ca nu-i frumos sa deranjezi ,sa stai pe capul oamenilor etc..)dar eu ce sa fac daca eram draga la vecine?!(si mereu ma capatuiam cu bunatati :-* )
Acuma nu mai sunt asa!m-oi fi prostit la batranete :) fiecare cu piticu' lui mna'! :)

P.S: Ma gandeam si radeam de una singura...de mica eram si f. vorbareata(ca si acum,cred ca v-ati dat seama),cred ca dadeam tot din casa ,si asta ii displacea bunicii fire f. rezervata ,sa nu o vb. lumea etc draga de ea! :)

#39050 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 March 2016 - 11:54 PM

Vezi postareastella, la 09 March 2016 - 08:07 PM, a spus:

Hehe, eu demica am fost *usharnica*.Imi place casa mea, dar tare-mi place saplec hai hui, si cand ma intorc imi place parca si mai mult la mine...dar am nevoie ca de aer sa calatoresc :floare:
Frumusele domnitele tale Gianino.
Lili, ma bucur ca ai gasit de lucru. Multa bafta si spor la toate

Si eu la fel, ma duc unde vad cu ochii, ma intorc acasa, sunt fericita ca sunt acasa si iar ma ia dorul de duca! Cred ca versul asta a fost scris pentru mine "Y'a que les routes qui sont belles, et peu emporte ou elles nous menent!"
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#39051 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2016 - 07:28 AM

Buna dimineata! azi e intunericios si ploios la noi,dar nu e frig(8 grade).

Am in plan pui cu smantana si ciuperci! :-*

O zi faina tuturor!(doamne ce mai zboara saptamana asta,e deja joi :floare: )

#39052 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 March 2016 - 10:12 AM

hello, hello! astia tot zic ca ploua si la mine e soare si vant - urat, nu-mi place!

bine ca s-a dus si 8 martie-a lu' peste, ca m-am saturat de flori virtuale, urari lacrimogene intre muieret si petreceri ce seamana cu reuniunile APACA. vazui chiar si cucoane care-au aruncat pantofii (si s-au lasat in ciorapi) ca nu puteau sa-si scuture tzatzele mai cu spor intr-o sarba nesfarsita. basta!
parca putin-putin rezonez cu partea de cadouri, da' atat!
eu am sarbatorit la sala, la un toning si m-am simtit f bine.

altfel, glorie, virtute, alea-alea, stiti voi!

#39053 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2016 - 12:21 PM

hahahaha, Moatzo, ce m-ai facut sa rad! hahahaha! chiar nici eu nu am fost niciodata la petreceri intre femei pe 8 martie ... n-am avut nici ocazia, nici nu ma inspira ...

Eu tot sa plec duduca ..., la fel si fiica-mea! nu ne intoarcem bine si-mi spune: auzi mami, hai cand incepi sa "lucrezi la hotel"? sper sa gasesti o vacanta cat de rapid! iar de acolo nu s-ar mai da dusa! ma intreba "cat stam?", zic: "o saptamana"! "uffff-aia! bine ca nu-s doar 2 nopti, dar eu vreau 100 de saptamani!" :floare: La mine daca nu e o iesire pe luna, macar pana colea ... inseamna ca, ceva nu e in regula, ori n-am fost cuminti, ori sunt toate prea incurcate! De exemplu, acum este antamata calatoria din jurul datei de 1 mai (in fiecare an musai sa fiu plecata undeva de ziua mea) si deja ma preocupa sa rezerv pentru 1 iulie si 1 septembrie. Imi place extraordinar sa calatoresc si inainte sa plec imi rezerv urmatoara calatorie, doar ma enerveaza despachetatul bagajelor si spalatul a 3 valize, uscat-impachetat-pus la loc si de la cap! Imi place si mie sa revin acasa si cel mai mult imi place la mine acasa, dar doar ca sa apreciez casuta mai mult si sa am de unde pleca iar! Sa merg sa stau la altii, mai ales perioade lungi (saptamani) nici mie nu-mi place, am facut-o la inceputul calatoriilor mele si m-am lecuit! e mai bine sa nu deranjezi pe nimeni, ca e greu si sa fii musafir :-* , dar mi-e si de gazda! Insa oricat mi-ar placea la mine acasa, sper sa mut casa asta pe malul marii, unde e caldut si soare tot anul ... :)

Geanina, si cu 54 lei + 54 lei am luat bilet avion pana in Italia si retur. E drept ca nici Bucuresti-Constanta cu trenul nu e asa de ieftin!?! Sorella ta iti seamana la nasuc, daca nu ma inseala memoria despre poza ta ...

lili, sa ai liniste si multumire la noul serviciu! bine ca ai gasit de lucru!

ieri a fost baba d-lui Dani. Si de bine ce a ras de mine, la fel de urat a fost si ieri: ploaie, vant si frig. Azi parca s-a mai luminat, desi Busu nu anunta nimic bun pana la sfarsitul saptamanii. Drept sa va spun eu nu cred in babele astea si nici nu stiu cum se pun alese sau calculate, precum eu stiam ca rezulta ca asa vei fi tut tot anul, nu ca asa vei fi la batranete ... oricum, sunt doar niste superstitii in care nu cred o iota ...doar de amuzament ...

primavara frumoasa si cu si fara drumuri, cum v-o placea!

#39054 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2016 - 12:28 PM

:-* nu!! nasul lui sor-mea e mai borcanat,ca a lui mama si a lui bunicu',eu semana fix cu tata si bunica dinspre tata :floare:

#39055 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2016 - 02:46 PM

Despre petrecerile de 8 martie :floare: acum 13 ani am cumparat apartamentul si ne-am casatorit si ne-am mutat in casa noua,de 8 martie o pereche (cuplu) de vecini ne-a invitat sa petrecem 8 martie impreuna la un restaurant langa noi.Am zis hai sa mergem ,desi nu-mi sta in fire sa ies cu persoane asa pe care nu le cunosc.Rezulta asa=Deci el ii oferise ei un buchet de flori cu ocazia zilei de 8 martie,pe care ea il avea in vaza,noi am batut la usa pe la ei ca sa-i luam sa mergem la local,iar ea f. impopotzonata' la tzol festiv si-a luat buchetul de flori din vaza si la carat cu ea la restaurant si inapoi,ca sa vaza' lumea ca i-a dat barba-su flori :-* Inutil sa mai spun ca relatia dintre noi nu a mai continuat ,ca asta fu doar inceputul povestii,restul mai bine nu mai povestesc ,tot ce pot sa spun e ca stan si bran sunt pistol cu apa :) :)

#39056 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 11 March 2016 - 09:15 AM

Buna dimineata!!!!

Am primit un mesaj de dimineata de la ZoazoNico, imi trimitea o poza cu fursecurile pe care le-a pregatit dupa reteta mamei mele, chiar mama i-a explicat cum sa le faca, si a scris ea acolo ca le-a facut ca un omagiu adus mamei!!! Ce frumos!!! Mi-a facut ziua mai frumoasa!!!! :floare: :-* :)

Salutari la tot Hanul si hangitelor!

Noi am avut o saptamana de emotii cu simularea lui Alex, chiar isi doreste sa stie cat este de pregatit pentru BAC.

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!!!

Fisier atasat  post-73-14553449757877.jpg (32.08K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#39057 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2016 - 09:45 AM

succes Alex, la simulare si la pregatirea pt BAC!

tare vecina ai, Geany! :floare:

O zi frumoasa, cu mici si mari bucurii va doresc tuturor!

#39058 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 11 March 2016 - 09:50 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2016 - 09:45 AM, a spus:

succes Alex, la simulare si la pregatirea pt BAC!

O zi frumoasa, cu mici si mari bucurii va doresc tuturor!

Multumim! Sa fie! S-a terminat simularea, acum asteapta rezultatele...Pupici si sa-ti traiasca mama!!!!
GEORGIA

#39059 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2016 - 09:52 AM

multumim frumos, Giorgi! :floare:

s-a dat greu la simulare? cand primiti rezultatele?

#39060 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 March 2016 - 12:43 PM

Bafta pentru Alex!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1951
  • 1952
  • 1953
  • 1954
  • 1955
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul