Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1952
  • 1953
  • 1954
  • 1955
  • 1956
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#39061 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 March 2016 - 12:58 PM

Bafta lui Alex!Giorgi' :occasion14:

#39062 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2016 - 01:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2016 - 09:45 AM, a spus:

tare vecina ai, Geany! =))

Hi hi hi! ai' sa va zic toata povestea ,ca sa nu ramana fara sf. Va povestisem ca am fost invitati de un cuplu de noi vecini din bloc,cand ne-am mutat ,pt. a sarbatori 8 martie la un restaurant vecin .Am sunat la ei la usa ,am fost invitati pe hol,ne-a servit cu un paharel de visinata,ea la tzol' festiv,el un tip de altfel f. vesel si de treaba de felul lui,in trening',abea venit de pe santier,deja era usor ''ciupit''.Ea isi ia buchetul de flori ,murate,din vaza,si le cara pana la local(pe drum, care e 2 pasi a repetat de vreo 10 ori ca i le-a oferit barba-su),la local,le pune in mijlocul mesei...baiii frate! flori care sa traga atata apa,sau cum s-o fi luat din celofanul ala,n-am vazut,ca era tot balta pe masa,si ea tot le invartea si tot le scutura,eu cu sotul numa chicoteam si ne tot dadeam ghionturi.Ea isi comanda pizza,el zice ca nu serveste nimic,dar isi tot comanda de baut,sotul meu isi comanda ciorba de burta(ca el pe unde merge ,isi comanda ciorba de burta,deja stie toate locurile unde e facuta bine,ca e si pretentios,la cum trebuie sa fie),mai comandam o friptura cu cartofi prajiti si o salata.Rezulta ca vecinul tot cate un cartof prajit cate un cartof prajit,i-a mancat pe toti,mai comand o portie,pe asta a impartit-o cu nevasta-sa :blackeye: ea zicand ca e f. curioasa sa vaza cum e se balace' si in ciorba sotului meu(faza pe care el nu o suporta de la nimeni,daca te-ai balacit in portia lui basta...se fini' :occasion14: ).Vecinul in acest timp tot isi comanda de baut.Localul plin ,(ea rezervase masa din timp)cupluri dansau pe muzica romantica ,ca pt. 8 martie,vecinul se tot ducea la bar sa faca''dedicatii'' ca el voia gen:''hora din caruta'',populara si horoshpinci',tot scotea niste bani din buzunar sa-i dea barmanului,asta tot ii dadea inapoi si-l refuza ,ca nu se poate.Sotul meu s-a mai dus dupa el de vreo 2 ori sa-l tempereze,faza e ca la un moment dat vecinul s-a trezit fara bani.Au inceput sa spuna ca poate i-a luat sotul meu ,ca poate din greseala...Al meu nu are bani niciodata la el,ca eu sunt cu finantele,eu fac si desfac :lol: asa ca si-a intors al meu buzunarele pe dos ca sa vaza oamenii ca el nu are nici un ban la el.Ei doi au banii separat,ca ea si-a platit doar pizza pe care si-o comandase,iar el vezi doamne ramasese fara ''parai'',asa ca am platit noi consumatia,doamna si-a luat f. tzantzosa buchetul de flori murate si si l-a dus inapoi in vaza acasa,si cam asta a fost aventura noastra de 8 martie =)) =))
Eu sincer,m-am amuzat si ma amuz teribil,dac ar fi fost ceva anost si plictisitor cu siguranta asi fi uitat,dar asa am o amintire comica =))

#39063 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 March 2016 - 01:38 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2016 - 09:52 AM, a spus:

multumim frumos, Giorgi! :occasion14:

s-a dat greu la simulare? cand primiti rezultatele?

Nu prea a fost greu...a recunoscut ca nu a fost atent si nu a citit bine enuntul si a facut niste greseli, pe 18 martie vin rezultatele...a avut emotii si avea impresia ca a uitat tot ce a invatat...este bine ca le da simulari, sa se obisnuiasca!
GEORGIA

#39064 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 March 2016 - 02:06 PM

Vezi postareaGeany, la 11 March 2016 - 01:24 PM, a spus:

Eu sincer,m-am amuzat si ma amuz teribil,dac ar fi fost ceva anost si plictisitor cu siguranta asi fi uitat,dar asa am o amintire comica :occasion14:

... cam naspa sa il acuze pe sotul tau ... nu prea m-as fi amuzat ... Dar in final ramane amintirea ... comica!

Lasa ca o sa ia nota mare la BAC Alex! da, e f bine cu simulariel ca se obisnuiesc cu atmosfera de examen... Doamne cand a ajuns a 12-a ...ca parca alegeai liceul... ?!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#39065 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 March 2016 - 02:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2016 - 02:06 PM, a spus:

Lasa ca o sa ia nota mare la BAC Alex! da, e f bine cu simulariel ca se obisnuiesc cu atmosfera de examen... Doamne cand a ajuns a 12-a ...ca parca alegeai liceul... ?!

Eheee, nu stiu cand a trecut timpul, cand am intrat pe Culinar, era in clasele primare....
Isi doreste sa ia BAC-ul cu o nota de care sa nu ii fie rusine si pe urma il intereseaza examenul de la facultate, unde da el, se da examen, la Comunicare si Jurnalism, asta vrea sa faca!
GEORGIA

#39066 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 11 March 2016 - 02:42 PM

Ia sa-l poftesti mine in cantzelarie sa-i zic vreo doua sa-l motivez! Mai vine si Julix cu experienta grea la activ si sa vezi ce motivat o sa fie! Glumesc, dar poate ne vedem ca eu stiu cat poate face o vorba buna la momentul potrivit!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#39067 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2016 - 02:46 PM

Eu sincer,m-am amuzat si ma amuz teribil,dac ar fi fost ceva anost si plictisitor cu siguranta asi fi uitat,dar asa am o amintire comica =))

... cam naspa sa il acuze pe sotul tau ... nu prea m-as fi amuzat ... Dar in final ramane amintirea ... comica!

Eii paii,sotul meu inainte de asta avusese nevoie de niste materiale ,si vecinul il ajutase(contra cost normal)ca intre vecini,si ei ca baietii mai iesisera la o bere ,atunci de 8 martie s-au gandit vecinii sa ne cunoastem ca si cuplu,cu doamnele sa iesim impreuna,si a iesit ce v-am zis..vecinul fiind abtziguit si binedispus a crezut initial ca al meu ii face o gluma ca i-o fi luat banii de pe bar unde voia el sa dea dedicatii,in sensul sa-i dea mai tarziu,sau sotiei lui ca sa-l potoleasca,noroc ca al meu nu avea si nu are niciodata bani la el(ca daca vrea imi cere mie :blackeye: )ca si-a intors buzunarele pe dos si i-a arata ca nu-i nici o gluma ,din greseala nu avea cum ca al meu a mai comandat cu el de la bar dar plata s-a facut la sf. de catre noi nu fusese platit nimic ,au vazut si ei fara dubii ca el i-a pierdut si basta,dar faza e ca ea nu a vrut din banii ei decat sa-si plateasca pizza pe care si-o comandase ea,a zis ca el sa se descurce acum ca a pierdut banii ca sa se invete minte :occasion14: normal ca am platit noi tot si asta a fost fiasco de 8 martie cu vecinii :lol:

#39068 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2016 - 02:49 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 11 March 2016 - 02:24 PM, a spus:

Eheee, nu stiu cand a trecut timpul, cand am intrat pe Culinar, era in clasele primare....
Isi doreste sa ia BAC-ul cu o nota de care sa nu ii fie rusine si pe urma il intereseaza examenul de la facultate, unde da el, se da examen, la Comunicare si Jurnalism, asta vrea sa faca!

Mi se pare o alegere buna Comunicarea. Sincer nu se uita nimeni pe diploma de BAC, pentru ca se aduce la angajare doar ultima diploma absolvita. Iar eu una nu dau 2 bani pe note, cat dau pe comunicare. La orice interviu si la orice serviciu te angajezi ai nevoie de comunicare. Inutil ca esti foarte istet daca exista lipsa de comunicare si nu poti exprima ceea ce gandesti. O sa fie f bine. La ce materii da admitere la facultate? Dar la BAC?

#39069 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2016 - 02:52 PM

Vezi postareaGeany, la 11 March 2016 - 02:46 PM, a spus:

dar faza e ca ea nu a vrut din banii ei decat sa-si plateasca pizza pe care si-o comandase ea,a zis ca el sa se descurce acum ca a pierdut banii ca sa se invete minte :occasion14: normal ca am platit noi tot si asta a fost fiasco de 8 martie cu vecinii :blackeye:

A fost o Doamna pana la capat ... :lol: Nu-mi imaginez pe cineva care sa poata sa procedeze asa ... =))

#39070 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2016 - 03:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2016 - 02:52 PM, a spus:

A fost o Doamna pana la capat ... :lol: Nu-mi imaginez pe cineva care sa poata sa procedeze asa ... =))

Daa!! apoi mi-a zis al meu ca ei au ''doua pungi'',fiecare cu banii lui ,si sa stii ca mai cunosc de astia :blackeye: cand au nevoie se imprumuta intre ei ...chiar am citit recent un banc..

Ea: Nu ma apreciezi,eu muncesc in casa,eu mancare,eu copii teme,eu curat,etc,deacum chiar daca stau acasa pt. facut curat 15 lei ,gatit 25 de lei,sex 100 de lei...

Seara in dormitor el incepe sa o mangaie ...

Ea: 100 de lei

Se cauta uomul' in buzunare,nu mai are decat 80 de lei..

Ea: nu ai 100 de lei ,nu facem sex.

Mai tarziu pe intuneric,ea cotrobaie in geanta..

El:''ce faci draga?!''

Ea:''caut 20 de lei sa te imprumut''

=)) =))

La noi cum am zis eu sunt cu finantele,ai mei daca vor imi cer mie inclusiv sotul =)) dar eu sunt f. economa(peste masura,am ascendent in balanta :occasion14: )

Oricum ca sa schimbam subiectul azi am facut o salata buf'(ca sa termin castraveciorii murati)rezulta ca dupa ce am fiert toate cand am cotrobait in butoiasul cu muraciuni' asortate nu mai aveam nici urma de castravecior(se vede treaba ca incet incet domnu' Geany' i-a pescuit pe toti) asa ca am coborat la magazinul meu de la scara blocului sa-mi cumpar un borcan =))

#39071 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 March 2016 - 09:21 PM

Vezi postareaGeany, la 10 March 2016 - 02:46 PM, a spus:

Despre petrecerile de 8 martie :occasion14: acum 13 ani am cumparat apartamentul si ne-am casatorit si ne-am mutat in casa noua,de 8 martie o pereche (cuplu) de vecini ne-a invitat sa petrecem 8 martie impreuna la un restaurant langa noi.Am zis hai sa mergem ,desi nu-mi sta in fire sa ies cu persoane asa pe care nu le cunosc.Rezulta asa=Deci el ii oferise ei un buchet de flori cu ocazia zilei de 8 martie,pe care ea il avea in vaza,noi am batut la usa pe la ei ca sa-i luam sa mergem la local,iar ea f. impopotzonata' la tzol festiv si-a luat buchetul de flori din vaza si la carat cu ea la restaurant si inapoi,ca sa vaza' lumea ca i-a dat barba-su flori :blackeye: Inutil sa mai spun ca relatia dintre noi nu a mai continuat ,ca asta fu doar inceputul povestii,restul mai bine nu mai povestesc ,tot ce pot sa spun e ca stan si bran sunt pistol cu apa =)) =))

:lol::lol:=)) Asta e prea tare!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#39072 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 March 2016 - 09:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2016 - 09:45 AM, a spus:

tare vecina ai, Geany! =))

Hi hi hi! ai' sa va zic toata povestea ,ca sa nu ramana fara sf. Va povestisem ca am fost invitati de un cuplu de noi vecini din bloc,cand ne-am mutat ,pt. a sarbatori 8 martie la un restaurant vecin .Am sunat la ei la usa ,am fost invitati pe hol,ne-a servit cu un paharel de visinata,ea la tzol' festiv,el un tip de altfel f. vesel si de treaba de felul lui,in trening',abea venit de pe santier,deja era usor ''ciupit''.Ea isi ia buchetul de flori ,murate,din vaza,si le cara pana la local(pe drum, care e 2 pasi a repetat de vreo 10 ori ca i le-a oferit barba-su),la local,le pune in mijlocul mesei...baiii frate! flori care sa traga atata apa,sau cum s-o fi luat din celofanul ala,n-am vazut,ca era tot balta pe masa,si ea tot le invartea si tot le scutura,eu cu sotul numa chicoteam si ne tot dadeam ghionturi.Ea isi comanda pizza,el zice ca nu serveste nimic,dar isi tot comanda de baut,sotul meu isi comanda ciorba de burta(ca el pe unde merge ,isi comanda ciorba de burta,deja stie toate locurile unde e facuta bine,ca e si pretentios,la cum trebuie sa fie),mai comandam o friptura cu cartofi prajiti si o salata.Rezulta ca vecinul tot cate un cartof prajit cate un cartof prajit,i-a mancat pe toti,mai comand o portie,pe asta a impartit-o cu nevasta-sa :lol: ea zicand ca e f. curioasa sa vaza cum e se balace' si in ciorba sotului meu(faza pe care el nu o suporta de la nimeni,daca te-ai balacit in portia lui basta...se fini' :blackeye: ).Vecinul in acest timp tot isi comanda de baut.Localul plin ,(ea rezervase masa din timp)cupluri dansau pe muzica romantica ,ca pt. 8 martie,vecinul se tot ducea la bar sa faca''dedicatii'' ca el voia gen:''hora din caruta'',populara si horoshpinci',tot scotea niste bani din buzunar sa-i dea barmanului,asta tot ii dadea inapoi si-l refuza ,ca nu se poate.Sotul meu s-a mai dus dupa el de vreo 2 ori sa-l tempereze,faza e ca la un moment dat vecinul s-a trezit fara bani.Au inceput sa spuna ca poate i-a luat sotul meu ,ca poate din greseala...Al meu nu are bani niciodata la el,ca eu sunt cu finantele,eu fac si desfac =)) asa ca si-a intors al meu buzunarele pe dos ca sa vaza oamenii ca el nu are nici un ban la el.Ei doi au banii separat,ca ea si-a platit doar pizza pe care si-o comandase,iar el vezi doamne ramasese fara ''parai'',asa ca am platit noi consumatia,doamna si-a luat f. tzantzosa buchetul de flori murate si si l-a dus inapoi in vaza acasa,si cam asta a fost aventura noastra de 8 martie =)) =))

Eu in locul tau m-as apuca de scris si as mai si publica. Am ras de belea! Bacauanii astia, oite ce petrecareti :occasion14:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#39073 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2016 - 10:21 PM

Spusese Moatza,citez:''bine ca s-a dus si 8 martie-a lu' peste, ca m-am saturat de flori virtuale, urari lacrimogene intre muieret si petreceri ce seamana cu reuniunile APACA. vazui chiar si cucoane care-au aruncat pantofii (si s-au lasat in ciorapi) ca nu puteau sa-si scuture tzatzele mai cu spor intr-o sarba nesfarsita. basta!'',si fusese ezact' pe sufletul meu :occasion14: ,asa ca nu putui sa ma abtinez... :lol:
Ma bucur daca v-am amuzat si pe voi putin :blackeye:

#39074 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 March 2016 - 10:34 AM

Sefa s-a bucurat de 8 martie(nu din cauza mea.. :love7: ). A primit flori frumoase din strainatate :love7: + vaza si felicitare.

Vreau sa spun ca la mine vremea nu stie ce vrea. Sper sa aiba toti dreptate ca WE-ul viitor sa fie destul de cald.
Dar azi la munca cu mine. :love7: Am facut totusi ca nu ma putu-i abtine, muffinsi cu cranberrys. Luati ca eu nu am voie, inca..

Fisier atasat  a.jpg (251.62K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  DSC04531.jpg (242.92K)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#39075 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 March 2016 - 09:37 AM

Vezi postareazerda, la 11 March 2016 - 02:42 PM, a spus:

Ia sa-l poftesti mine in cantzelarie sa-i zic vreo doua sa-l motivez! Mai vine si Julix cu experienta grea la activ si sa vezi ce motivat o sa fie! Glumesc, dar poate ne vedem ca eu stiu cat poate face o vorba buna la momentul potrivit!

Da, da...de cand promiti ca ne faci o vizita!!!! Te asteptam cu drag!
GEORGIA

#39076 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 March 2016 - 09:40 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 March 2016 - 02:49 PM, a spus:

Mi se pare o alegere buna Comunicarea. Sincer nu se uita nimeni pe diploma de BAC, pentru ca se aduce la angajare doar ultima diploma absolvita. Iar eu una nu dau 2 bani pe note, cat dau pe comunicare. La orice interviu si la orice serviciu te angajezi ai nevoie de comunicare. Inutil ca esti foarte istet daca exista lipsa de comunicare si nu poti exprima ceea ce gandesti. O sa fie f bine. La ce materii da admitere la facultate? Dar la BAC?

Daniella, el la bac fiind la uman baza este Romana, dupa aceea da Istoria si el a ales Geografia a treia proba. La admitere tot Romana este baza impreuna cu gramatica...
GEORGIA

#39077 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2016 - 08:37 AM

Buna dimineata! la multi ani si aici iti spun Verb' :)

Fisier atasat  156-Torturi-speciale-Tort-Joffre1.jpg (36.47K)

Fisier atasat  20140923-66-87-57-Tort-Mini-Prajituri4.jpg (32.59K)

Fisier atasat  produse.png (134.31K)

Si minieclere(ca v-am innebunit de cap :) ,s-au amanta pt. vineri pana la urma) cam asta e:''ce pasarea malai...visez io' :) )

Fisier atasat  miniecler-ness.jpg (36.66K)

Fisier atasat  miniecler-cioco.jpg (45.86K)

Fisier atasat  mini-eclere3-425x425.jpg (64.06K)

Ia sa mai incalzim atmosfera putin si aici la han ca parca prea sta lumea pe margine :)

:)

http://www.youtube.c...WIicd4iOV0#t=25

#39078 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 March 2016 - 10:34 AM

LA MULTI ANI!!! Geany si Verb!!!! si tot ce va doriti sa vi se implineasca!!!!

Fisier atasat  17282_814637811939170_4439839835013729529_n.jpg (102.09K)
GEORGIA

#39079 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 15 March 2016 - 11:22 AM

Mumtumim frumos..buna ziua din autobuzul cel "articulat"

#39080 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 March 2016 - 02:06 PM

Vezi postareaPeter, la 13 March 2016 - 10:34 AM, a spus:

Sefa s-a bucurat de 8 martie(nu din cauza mea.. :o ). A primit flori frumoase din strainatate :unsure: + vaza si felicitare.

Vreau sa spun ca la mine vremea nu stie ce vrea. Sper sa aiba toti dreptate ca WE-ul viitor sa fie destul de cald.
Dar azi la munca cu mine. :o Am facut totusi ca nu ma putu-i abtine, muffinsi cu cranberrys. Luati ca eu nu am voie, inca..

Peter

Da-i incoa', vad ca nu se-ngramadeste nimeni!! :thumleft:
Sper sa apara la interval vremea buna. Trebuie sa-ncepem sa gradinarim, sa bantuim fleaura in zilele libere.. e si cazul sa vina caldura. :o
Salutari sefei! :105: :105:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1952
  • 1953
  • 1954
  • 1955
  • 1956
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic