Fetelor, va sunt recunoscatoare pentru cuvintele bune! Multumesc mult! E greu sa stii ca [iar] nu iti poti lua ramas bun, ca esti departe si ca nu ti se da dreptul...Aici legea iti permite sa pleci o zi daca e ruda de gradul 1. Plus de asta, incepem bacul la oral si chiar nu am cum sa ajung maine, cand e inmormantarea...si s-au adunat toti.
Ioana, ma bucur pentru zambilica ta ca incepe cu diversificarea! Stai sa vezi cand o incepe sa vrea ea sa manance singura cu lingurita, eeeee. Offf, sa ii pup io pe toti piticii!
Noi avem o saptamana ucigatoare la job...marti am vut zi de convorbiri cu parintii, de la 3, dupa orele normale, la 7. Aceste ore cat si altele extra , gen pregatirile de bac, corecturile etc. nu se platesc. De regula parintii sunt absolut realisti si stiu cam care sunt punctele minus ale copiilor, dar se mai nimereste si cate-o precupeata cu roz, verde si galben in cap care intra ca in grajd si incepe cu " Din vina dumeavoastra fata mea nu mai are nici o afinitate pentru materia asta! Si ea raspunde mereu si o ignorati total, da?!"

Arrrrrghhhhhh. "Desigur ca raspunde, doamna, este mereu activa, doar ca nu la tema si nu la ora ci e preocupata sa discute cu colega de banca ce machiajuri, ce frizuri etc. mai sunt in trend. Si cand o intreb ceva:" - Nici o idee!". Va garantez ca habar nu are cu ce se mananca o conjugare la franceza." Hommmmmmmmm.
In rest, c'est la vie, toujours parsiva! Multa sanatate la toti!