zerda, la 24 May 2016 - 10:44 AM, a spus:
ASA il si cheama... Bello!
Daa!! si in afara faptului ca e f. frumos e si f. destept...stie numele tuturor din casa,doar cand aude numele latra dar de un anumit nr. de ori pt. fiecare si da bucuros din coada stufoasa,stie sa stea cand i se spune,sa dea labuta sa salute...
O intamplare recenta a fost ca matusa cu nunta asta ,tare s-a mai agitat sa faca ea modificari prin casa(singura ca unchiul si mirele erau plecati in afara)si i-au venit usile interioare,pachetele cu parchet,galetile de var lavabil etc,domnu' Geany' a invatat-o sa-i dea ceva banuti baiatului care livreaza sa i le si urce sus la etajul 3 ca mna' ea fomeie' singura sunt grele etc...faza a fost ca baiatul ar fi acceptat cu mare drag dar abea fusese operat si nu putea sa care atata pe scari asa ca am luat noi repede un taxi si i l-am urcat sus...in fine,in toata agitatia,Bello,care niciodata nu a facut asa ceva,a iesit pe usa deschisa pe scari,noi nu am observat,noroc de Ale' ca a zis ca nu e Bello,l-a gasit matusa,socializa cu vecinul de la 4

,l-a adus in casa,matusa Marlena era obosita nervoasa,asa ca prima oara l-a apostrofat domnu Geany':'' Bello ,sa nu mai faci asa,sa nu mai iesi din casa (si-i arata spre usa) ca nu e voie''...Bello s-a intors fix cu si anume coada la el si a inceput sa cashte prelung...(aka' ma duare' la fix la teneshi')...dar se uita cu ochii dupa matusa,care i-a spus:''sa-ti fie rusine,nici nu mai vb. cu tine'')...Eu:'' Belloo,te spun lui Roxana,te spun lui Dragos(mirele),las ca vezi tu cand o auzi si bunicu'(unchiuletul) ce ai facut!!,vezi tu ce patesti!!'',....s-a ridicat rapid si cu ochii in ochii mei,a ridicat labutza,si maraia intrebator si cu scheunat (mmrrr???!!maarr??!! si scheuna de parca vb.''ce am facut? am sfeclito?! e nashpa?! ''..mi s-a facut pielea ca de gaina,jur...intelege tot...apoi e un cersator unic,nu poti sa mananci nimic fara el si daca mesteci guma cere,ca el crede ca mananci ceva fara el

cand chiar calca pe bec si nu mai asculta atata ii spui ca-i faci baie,se baga numa cu botul sub pat(ca restul nu incape ca e urias)cica el se ascunde,mori de ras...

si are o frica de motan de numa,mereu ia bataie de la ala micu '