stella, la 21 December 2016 - 04:03 PM, a spus:
Fain program Gianino
Serbare frumoasa
Draga Zoazo' sarbatori fericite in caz ca nu ne mai auzim pana atunci

pupaciuni si lui Stefan si lui Mamitzica ,un an nou mai bun cu multa sanatate fericire si bucurii
Draga Stelin

,iti spun un ''siecret'' ashea' nu-mi mai ardea de serbarea asta de nu-ti pot spune

celelalte clase deja nu mai tin serbare ca-s marisori,si ma gandeam ca iar s-o costuma un parinte in mos craciun ca deja de acum 2 ani copii radeau de el,ca mna' sunt mai ageri copii in ziua de azi se cam prind si acum sunt marisori,ma gandeam ca iar or sta tzapeni dreptzi in cur pe 2 randuri

,sa spuie iarna pe ulita de cosbuc(desi e f. frumoasa,dar an de an

)eii de data asta fu o surpriza placuta ,serbarea a fost impartita in 2 scenete una cu copii costumati cu maria si nasterea pruncului in iesle si una din care a facut parte si Ale' cu mos craciun in care Ale' trebuia sa poarte doar costum normal imi spusese doamna si sa aiba o icoana,ca rolul lui era ca-i reprosa lui mos craciun ca in loc de dulciuri si ciocolata el a primit ''doar o biata de icoana'' si i se dadea replica cu ''mai copile ia aminte,ca acea biata de icoana reprezinta nasterea mantuitorului si nu mai stiu ce'',cert e ca a avut emotii si a stat cu icoana aia tapan in bratze toata serbarea

nu am mai avut nici vechile colinde si uraturi din fiecare an ci doar asta cu cerul si pamantul,atat de frumos au cantat-o copii chiar a fost frumos,pe bune,nu ma asteptam...
http://www.youtube.c...h?v=KgDClEtUTQk
Ale super emotionat inainte de inceperea serbarii
20161221_154551.jpg (57.37K)
Number of downloads: 0
Ale' cu doamna care e o super draguta
20161221_154602.jpg (44.59K)
Ale' super emotionat in timp ce-si spunea rolul
20161221_161603.jpg (44.28K)
20161221_161817.jpg (41.71K)
Si in rest toata serbarea asa a tinuto cu icoana lui la chept' ,parca-i in biserica
20161221_161919.jpg (26.98K)
Dupa aceea doamna a multumit de participare a felicitat copii si a impartit cate o punguta cu dulciuri pt. fiecare copil fara prea multe explicatii(fara nimeni deghizat in mos etc) si s-au servit prajituri si sucuri atat la copii cat si parintilor si chiar a fost neasteptat de frumos,apoi am fost si doar noi la localul nostru preferat sa ne sarbatorim si a fost chiar o zi de neuitat,a fost si parintele cu ajunul(a impartasit si copii la scoala)deci suntem mai mult decat in grafic ca sa spun asa