Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2003
  • 2004
  • 2005
  • 2006
  • 2007
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40081 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 February 2017 - 08:21 PM

Vezi postareaMaya, la 09 February 2017 - 05:34 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 08 February 2017 - 12:02 PM, a spus:

da' Moni de ce nu iese deloc la interval? sper ca-s bine cu totii :wub: , io o astept ptr felicitari :rolleyes:

I-am scris si pe Fb si nu am vazut nici o miscare. Sper si eu ca-s bine cu totii. Poate stie Peter ceva de ea.

Ei sunt bine, sanatosi si tare euforici. :love7: A scris Moni deja la sarcini. :hello:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#40082 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 February 2017 - 09:38 PM

Hello!

Azi noapte am visat ca sunt pe cale sa nasc... :rolleyes: puteti sa va dixtrati cu scenarii si interpretari de vise... :hello: :love7: :wub:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#40083 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 February 2017 - 11:40 PM

Ha ha! da ce sf.-uri mai visezi si tu mai Dany :hello: ia ce am am gasit eu pe net(doar asa de dixtractie'):'' Daca visezi ca tu dai nastere unui nou nascut inseamna ca trebuie sa incerci sa adopti un nou comportament fata de cei din jur, sa iti schimbi principiile de viata si sa devii mai perceptiv, sa nu te lasi in voia destinului, trebuie sa lupti si sa nu te lasi dupa cum bate vantul. In cazul in care visezi ca dai nastere unui copil inseamna ca iti asumi noi obligatii, te fortezi singur sa faci ceva, vrei sa fii mai implicat, pui mai mult suflet, insa ai si o mare putere de creativitate, de inventivitate, dai dovada de pragmatism''...in rest cica trebe' mai multe amanunturi',daca ai nascut baiat sau fata,etc,la tine nu e cazul ca nu visasei asta :rolleyes:

#40084 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 February 2017 - 08:04 AM

hello, hello, -7C, gheata si vant da' mai usor ca ieri. totusi vant, care nu-mi place :rolleyes:
fi-miu mi-a dezghetat complet masina, me happy!

Vezi postareaGeany, la 09 February 2017 - 11:40 PM, a spus:

Ha ha! da ce sf.-uri mai visezi si tu mai Dany :love7:

Giani, io am visat ca dadeam un examen de mate si nu stiam nici macar sa citesc enuntzul, ce cosmar!
m-am trezit de vreo 3 ori, am adormit la loc si tot matematica ma bantuia, asta ce-o fi insemnand? :hello:

#40085 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2017 - 09:16 AM

Ha ha! Moatzo' si eu am visat ca eram la examen ,ce-i drept nu la mate,dar nu mai stiam nimic,nu puteam sa scriu nici un cuvant pe hartie,parca uitasem tot ce invatasem :rolleyes: asta am gasit eu pe net:'' Anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea
- element de context ce apare in momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarari importante...
- pregatire slaba in fata problemelor vietii, imaturitate''

In rest azi e zapada si frig dar macar e soare nu mai e innorat,trebuie sa iesim la cumparaturi in gasca,sa vedem ce mai vor de mancare(acum is cu mofturile ca e vacanta,da dupaia nu mai fac ei de astea ca nu mai au timp,mananca si pietre :hello: )

O zi faina tuturor!

#40086 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 10 February 2017 - 10:27 AM

Vezi postareaGeany, la 10 February 2017 - 09:16 AM, a spus:

Ha ha! Moatzo' si eu am visat ca eram la examen ,ce-i drept nu la mate,dar nu mai stiam nimic,nu puteam sa scriu nici un cuvant pe hartie,parca uitasem tot ce invatasem :hello: asta am gasit eu pe net:'' Anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea
- element de context ce apare in momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarari importante...
- pregatire slaba in fata problemelor vietii, imaturitate''

Buey, si io zic tuturor c-as mai avea de copilarit, sa nu ma scoale-asa dimineata in fiecare zi, da' ei nimic, cica la munca cu mine, asa cum sunt, imatura.
si hotarari importante, ce-i drept, am de facut: nush daca sa ma inscriu ptr azi la step aerobic sau la abs&buts :rolleyes:

acestea fiind zise, hai, we glorios, alea-alea, de-astea de bine, stiti voi!

#40087 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 10 February 2017 - 06:45 PM

Vezi postareamoatza, la 10 February 2017 - 10:27 AM, a spus:

Buey, si io zic tuturor c-as mai avea de copilarit, sa nu ma scoale-asa dimineata in fiecare zi, da' ei nimic, cica la munca cu mine, asa cum sunt, imatura.
si hotarari importante, ce-i drept, am de facut: nush daca sa ma inscriu ptr azi la step aerobic sau la abs&buts :rolleyes:

acestea fiind zise, hai, we glorios, alea-alea, de-astea de bine, stiti voi!

Imagine postataImagine postata Motzulinooo, m-ai spart! Imatura lu mama! Ai să te pup! Imagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#40088 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 12 February 2017 - 08:40 AM

Neata lume.

Pot sa ma laud ca am(in sfarsit) internet iute, mi-am reparat automatul de cafa si am primit
juma de lada de portocale fix din Sicilia. :rolleyes:

Fisier atasat  a.jpg (184.82K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  b001.jpg (228.19K)

Azi deci pulpe de rata in sos de portocale(Kinderii deh)cu Spätzle.

O duminica frumoasa va doresc.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#40089 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 February 2017 - 01:09 PM

Azi frig, ger, minus nushcategrade si nici nu-mi pasa! E FRIGGGG! Altfel, rezolvat unele complicatii, injurat, dat peste alte complicatii, Zozo treci la colt, stii tu de ce, viata e cum e, etc. O saptamana frumoasa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#40090 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 13 February 2017 - 07:28 PM

Vezi postareazerda, la 13 February 2017 - 01:09 PM, a spus:

Azi frig, ger, minus nushcategrade si nici nu-mi pasa! E FRIGGGG! Altfel, rezolvat unele complicatii, injurat, dat peste alte complicatii, Zozo treci la colt, stii tu de ce, viata e cum e, etc. O saptamana frumoasa!

Trec, zerda, de ce nu?Imagine postata Da tu tot n-ai bureței de vase! Na-na-na-na-naaa-na!Imagine postata
Iar dădui interviu azi! Cred ca m-au înjurat, că mi-au zis că cică-s ”opănmaind”! Îi alerg! Imagine postata
Iar i-am dat pe spate! Ce mă fac dacă le câștig pe-amândouă locurile? Imagine postata Mă-sa pe gheață, reultatele la 1 Aprilie! Să-i cred?Imagine postata
Frig, dealtfel, cum zice și zerda! Pâmă miercuri așa va fi! Apoi vine vara! Se zice că până la +16*C.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#40091 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 14 February 2017 - 08:47 AM

hello, hello, pe-un gerulet de -11C. da' daca nu bate vantul e suportabil.
la sala bagai aseara o clasa cu haltere si oricat le-am schimbat eu in functie de cat am crezut ca pot sa duc, azi ma resimt de parca am un rucsac cu bolovani in spate. si, din experienta, stiu ca mai pe seara si maine dimineata va fi si mai si. mde! daca nu ma uit si-n buletin :hello:
altfel, azi e ziua sefului, baiat-salon! am bagat prajituri si cafea...mi-am facut norma pe anul asta. pot sa bag eu haltere pana la Paste, ca tot nu-mi spal pacatele!

Vezi postareazoazorel, la 13 February 2017 - 07:28 PM, a spus:

Cred ca m-au înjurat, că mi-au zis că cică-s ”opănmaind”! Îi alerg!

e de bine, sa stii :rolleyes: da' poti sa-i alergi ptr stresul provocat.

acestea fiind spuse, s-aveti o zi glorioasa plina de dulcegarii siropoase de amor, sa va cada la asternut cine vreti voi (daca tot e liber, se poate Brad Pitt?), numai bine, alea-alea!

#40092 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2017 - 09:38 AM

Bravo Zoazo'! :rolleyes:
La noi e tot -11 ca la Moata,nu am mare lucru in plan azi,..sper sa-mi iasa :wub: ma amuz asa de dimineata cu valentine's day :love7:

Fisier atasat  16711541_1325041594241479_1376069719183877922_n.jpg (21.22K)

Fisier atasat  16729455_700280176816531_4686110377986713513_n.jpg (14.63K)
Number of downloads: 2

O zi minunata tuturor! :hello:

#40093 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2017 - 10:16 AM

Vezi postareazoazorel, la 13 February 2017 - 07:28 PM, a spus:

Iar dădui interviu azi! Cred ca m-au înjurat, că mi-au zis că cică-s ”opănmaind”! Îi alerg! Imagine postata
Iar i-am dat pe spate! Ce mă fac dacă le câștig pe-amândouă locurile? Imagine postata Mă-sa pe gheață, reultatele la 1 Aprilie! Să-i cred?Imagine postata

Iubita, important este sa fie bine pana la urma, chiar daca este de 1 Aprilie! Eu simt ca o sa treci si peste asta cu brio cum ai trecut si pana acum! PUP!
GEORGIA

#40094 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2017 - 10:17 AM

Vezi postareaGeany, la 14 February 2017 - 09:38 AM, a spus:

Geany, asta mi-a placut mult! O zi minunata la toata lumea!

Fisier atasat  16640702_1590323330995643_8353948466235031649_n.jpg (80.41K)
GEORGIA

#40095 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2017 - 10:33 AM

Daaa!! sa va fac sa radeti!...Numele lui domnu' Geany' fiind Valentin,in fiecare an se trezeste cate unul sa-i ureze la multi ani cu ocazia zilei de Valentine's day,ceea ce pe el il scoate din sarite extrem,nu pridideste sa explice ca sa se uite in calendarul ortodox,ca nu e ziua lui si basta,nimeni si nimik pe lumea asta nu-l poate convinge ca ar fi cumva ziua lui si ca e bun de cinste,asa ca a prins o aversiune apriga pe aceasta sarbatoare :hug: =)) ..Azi e de scarbici ,asa ca nu pot face misto de el decat prin telefon,dar daca are cineva de-ai transmite ceva urari sa stiti ca eu i le transmit =)) =))

#40096 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2017 - 12:38 PM

Vezi postareaGeany, la 14 February 2017 - 10:33 AM, a spus:

Daaa!! sa va fac sa radeti!...Numele lui domnu' Geany' fiind Valentin,in fiecare an se trezeste cate unul sa-i ureze la multi ani cu ocazia zilei de Valentine's day,ceea ce pe el il scoate din sarite extrem,nu pridideste sa explice ca sa se uite in calendarul ortodox,ca nu e ziua lui si basta,nimeni si nimik pe lumea asta nu-l poate convinge ca ar fi cumva ziua lui si ca e bun de cinste,asa ca a prins o aversiune apriga pe aceasta sarbatoare :hug: =)) ..Azi e de scarbici ,asa ca nu pot face misto de el decat prin telefon,dar daca are cineva de-ai transmite ceva urari sa stiti ca eu i le transmit =)) =))

Atunci poti sa-i transmiti urari din partea mea si a lui omul meu, sigur pe noi nu se supara! Pupici la toti!
GEORGIA

#40097 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2017 - 02:26 PM

Paii,oricum nu are incotro,asteapta sa treaca ziua de azi nu de alta dar ca sa o putem lua de la capat din nou la anul =)) cunoscandu-i inversunarea,toti cei din familie si apropiatii,fac numai misto,eu am fost prima care l-am felicitat bineinteles ,ca nu era sa scap ocazia :hug: oricum la multi ani fericiti impreuna si tie si lui domnul Nelu',ca sunteti un cuplu tare frumos si tare bine va sta impreuna,oameni faini =)) :-* =))

#40098 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 14 February 2017 - 04:17 PM

Vezi postareaGeany, la 14 February 2017 - 10:33 AM, a spus:

Daaa!! sa va fac sa radeti!...Numele lui domnu' Geany' fiind Valentin,in fiecare an se trezeste cate unul sa-i ureze la multi ani cu ocazia zilei de Valentine's day,ceea ce pe el il scoate din sarite extrem,nu pridideste sa explice ca sa se uite in calendarul ortodox,ca nu e ziua lui si basta,nimeni si nimik pe lumea asta nu-l poate convinge ca ar fi cumva ziua lui si ca e bun de cinste,asa ca a prins o aversiune apriga pe aceasta sarbatoare =)) =)) ..Azi e de scarbici ,asa ca nu pot face misto de el decat prin telefon,dar daca are cineva de-ai transmite ceva urari sa stiti ca eu i le transmit =)) :-*

Pai atunci, la multi ani d-lui Geany!!! Sa traiasca Valentinu' ;)

O seara frumoasa, tuturor!
:hug:
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#40099 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2017 - 07:45 PM

:hug: =)) =))

=)) :-*

#40100 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2017 - 07:55 PM

Hello la lume. Nu am disparut,am oaresce chestii de rezolat, dealergat alea alea
Saptamana buna tuturor

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2003
  • 2004
  • 2005
  • 2006
  • 2007
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic