Postat 15 July 2011 - 10:16 AM
Stella bine ai venit si bine ca te-ai odihnit. Da topicul cu bacul e deprimant tare! Noi sa fim sanatosi!
Angel, unde ziceai ca pleci la cumparaturi intr-o ora, cand te uitai la luna plina de pe ocean mai alalteieri, ca tot uitai sa te intreb cum vine asta:
"eu plec la dr intr-o ora, imi beau cafeaua....afara e o luna plina de toata frumusetea, deasupra oceanului...peisaj de vis"
Geany bine ai revenit si bine ca ai avut o zi superba? nu murirati de cald pe afara? am stat si eu cu printessa sambata trecuta fara la baza sportiva, cu prietenii mei, si am muuuuuriiiiit de cald. Am stat ca nu m-am mai intalnit cu ei toti de ceva vreme, ca tot nu se/ne adunam. Dar apoi numa bine ca picea a racit: dupa ce am stat toata ziua in 38 grade la umbra am adus-o in casa la aere si s-a infundat la nasuc si tusea. Acum am reparat-o cu osciloccocinum.
La mine in casa azi dimineata la ora 8 aparatul de ascultat binganea pe ALARM 30 grade!!!
Soacra-mea e suparata ca ii dau fetitei carne de la congelator (o fierb toata - gaina de tara - , o macin, o impart in doze si apoi cu o seara inainte o scot din congi). Peste carnita de la congi adaug cand am legume proaspete de la tara (dovlecel, fasole verde, mazare) tot asa le fierb toate si le pun in doze la congi. Voua vi se pare ca nu e bine asa? Ea se plange ca ii dau mancare dela conge, in loc sa-i faca ea proaspat, dar eu nu vad cum sa fierbi 1 lingura de carne cate 2 ore (Asa zice dr. ca pt bebi se fierbe carnea 2h) in fiecare zi. Hmmm ... ma seaca ba cu una, ba cu alta, dar sa-mi traiasca, ca e f de treaba! Nu stiu insa cum sa o linistesc, sa nu mai fie supi.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!