Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2039
  • 2040
  • 2041
  • 2042
  • 2043
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40801 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 05 December 2018 - 11:51 PM

Vezi postareaGeany, la 05 December 2018 - 10:31 PM, a spus:

Imi cer mii de scuze,nu vreau sa aduc stirile de la ora 5 aici ca pana la urma ca ne place ori nu toti le vedem,dar cand am vazut asta....intrece orice imaginatie...chiar cand imi spun ca le-am vazut pe toate,mai apare una sa-mi dovedeasca,ca m-am inselat Linkul meu...''cum,naibii, mai uomule' care ieshti' tu,sa sustragi motorina moka',ca sa te plimbi tu,sa ai pe constiinta vieti de oameni???!!!'' eu asi merge in branci numai ca sa pot ajuta,darami-te sa faci asa ceva?! intrece orice imaginatie si limita ...fura mah' daca vrei..fura..bani ,bunuri materiale,sparge apartamente ,case,magazine,banci ,ce vrei tu,etc dale-naibii,astea se mai fac..dar nu asa..nu assaa!! gata iar m-am nervat' si doar am zis sa fiu zen...

Nici eu nu am cuvinte să descriu indignarea și gustul amar pe care mi l-a lăsat știrea asta... e inimaginabil așa ceva pentru specia umană.

#40802 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 06 December 2018 - 12:28 AM

Vezi postareaGeany, la 05 December 2018 - 08:55 PM, a spus:

lalai numa jingle bells si deshtia toata ziua spre disperasionul' hunilor

apropo de jingălbels, la noi in județ și numai, toate posturile mari de radio au decis sa nu mai difuzeze "baby it's cold outside" pe motive că ar promova abuzul femeilor. așa să știți

https://youtu.be/7MFJ7ie_yGU

#40803 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 06 December 2018 - 02:42 AM

Vezi postareaDexter, la 06 December 2018 - 12:28 AM, a spus:

apropo de jingălbels, la noi in județ și numai, toate posturile mari de radio au decis sa nu mai difuzeze "baby it's cold outside" pe motive că ar promova abuzul femeilor. așa să știți

Serios?! Ăștia încep sa o ia pe arătura. Adică, da , înțeleg dar exista niște limite. Părerea mea.. Dexter, ești in state?

Mulțumesc de gânduri bune. Și eu sper la bine dar nu se știe. Am antecedente in familie dar speram ca mai am vreo 20 de ani liniștiti.

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 06 December 2018 - 02:44 AM

#40804 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 December 2018 - 07:54 AM

Vezi postareaCarmella, la 05 December 2018 - 11:51 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 December 2018 - 10:31 PM, a spus:

Imi cer mii de scuze,nu vreau sa aduc stirile de la ora 5 aici ca pana la urma ca ne place ori nu toti le vedem,dar cand am vazut asta....intrece orice imaginatie...chiar cand imi spun ca le-am vazut pe toate,mai apare una sa-mi dovedeasca,ca m-am inselat Linkul meu...''cum,naibii, mai uomule' care ieshti' tu,sa sustragi motorina moka',ca sa te plimbi tu,sa ai pe constiinta vieti de oameni???!!!'' eu asi merge in branci numai ca sa pot ajuta,darami-te sa faci asa ceva?! intrece orice imaginatie si limita ...fura mah' daca vrei..fura..bani ,bunuri materiale,sparge apartamente ,case,magazine,banci ,ce vrei tu,etc dale-naibii,astea se mai fac..dar nu asa..nu assaa!! gata iar m-am nervat' si doar am zis sa fiu zen...

Nici eu nu am cuvinte să descriu indignarea și gustul amar pe care mi l-a lăsat știrea asta... e inimaginabil așa ceva pentru specia umană.

:) nu ii numesc animale ca asi jigni tot regnul animal :)

Vezi postareaDexter, la 06 December 2018 - 12:28 AM, a spus:

:) sper sa nu interzica si jingalbelsu' pe motiv ca e prea vesel :) stii ,li se urca oamenilor veselia la cap si mai stiu eu ce prostii or face :)

#40805 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 December 2018 - 08:01 AM

Neataaa! Va las cafeaua si-am fugeat! Duty calls!

Fisier atasat  a2d1f0a92d994cadb0fd26afd11a4b87.jpg (87.84K)
Number of downloads: 0
Revin cu o stire CNN: US trimite forte in Marea Neagra...sunteti la curent cu incidentul de saptamana trecuta? Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 06 December 2018 - 08:04 AM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40806 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 06 December 2018 - 11:51 AM

Hello!!
Lori eu nu mai sunt la curent cu nimic ce tine de stiri.

#40807 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 04:11 PM

Vezi postareaWowerful, la 06 December 2018 - 02:42 AM, a spus:

Dexter, ești in state?

nu prea sunt :) dar toate stațiile mari (și mai mici) din america de nord l-au scos din listă. hip hop-ul ăla hard core care îndeamnă explicit la abuz nu e problemă :)

#40808 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 04:47 PM

Vezi postareaany_annette, la 06 December 2018 - 11:51 AM, a spus:

Hello!!

La fel si eu- noi nici nu mai avem televiziune de nici un fel- am renuntat de vreo 4 ani.
Am aflat de Bush Senior abia luni. Ca sa nu mai zic ca de cand cu Trump chiar nici nu vreau sa aud stirile ca ma deprim in secunda 2 .

Lori ma servesc si eu cu o cafea lasata de tine.

Dexter eu de azi declar oficial deschis sezonul de colinde. Si cum am Amazon music- le ascult pe toate, mai ales cele clasice. Aia de la radio sa faca ce-or vrea ca eu nu ii ascult Imagine postata

#40809 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 December 2018 - 04:52 PM

Vezi postareaWowerful, la 06 December 2018 - 04:47 PM, a spus:

Si cum am Amazon music- le ascult pe toate, mai ales cele clasice.

am deschis si eu acu :)

#40810 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 05:56 PM

Geany, vino degrabă să cântăm jingălbels că s-a deschis sezonul de colindeee Imagine postata Imagine postata♪♪ ♫♫♫

#40811 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 06:21 PM

Vezi postareaDexter, la 06 December 2018 - 05:56 PM, a spus:

Geany, vino degrabă să cântăm jingălbels că s-a deschis sezonul de colindeee Imagine postata Imagine postata♪♪ ♫♫♫

Prezent!! :) Mimimimimimimi --lalalalalala!!!! Mhhaammm!!! (asta era ca sa-mi dreg vocea :) )

:)
Dashing through the snow
On a one-horse open sleigh,
Over the fields we go,
Laughing all the way;
Bells on bob-tail ring,
Making spirits bright,
What fun it is to ride and sing
A sleighing song tonight
Jingle bells, jingle bells,
Jingle all the way!

(Mnnee!! putin cam fals dar nu conteaza,mimica e totul :) ... :) )

http://www.youtube.c...h?v=3PgNPc-iFW8

#40812 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 07:04 PM

@ Dex: Uhm...how?! Ok, e foarte old-fashion si afiseaza mentalitatea de atunci , dar...in ce fel abuz? Imagine postata Anyway, DJ Solveig nu a avut nici o jena sa intrebe pe fotbalista anului daca stie sa "twerk". Si asta in fata audientei intregi , cand i-a inmanat premiul. Tipul...a recunoscut dupa aia ca habar nu avea ca poate avea conotatie sexuala degradanta. Eu, anglist si americanist, nu aveam habar de conotatia cuvantului. Ba mai nou, azi am aflat de la elevii mei de-a 10-a ca "the hood" e un alt cuvant pentru ghetto, ca asa stiu ei de la Tupac :)))) Cum adica eu nu ascult Tupac? Le-am zis ca ascult Black Sabbath. Imagine postata Bine ca interzic aia cantecele ma, dar de bagat concediu de maternitate platit un an de zile , cum fac nemtii, or bagat in US?

[/quote]

Mulțumesc de gânduri bune. Și eu sper la bine dar nu se știe. Am antecedente in familie dar speram ca mai am vreo 20 de ani liniștiti.
[/quote]

@ Wowerful : Hm...genetica ma-si! O zic cu naduf si te inteleg perfect :) Ma rog tare mult sa fii totusi scutita. Tin pumnii stransi!!!

Vezi postareaany_annette, la 06 December 2018 - 11:51 AM, a spus:

Hello!!

Acum cam doua saptamani un vas rusesc a "atacat" si amenintat un vas ucrainian in stramtoarea Kerch, care face legatura intre Marea Neagra si Marea Azov. US va trimite trupe, banuiesc ca vor stationa trupele NATO in Marea Neagra pentru o perioada. Din 2014 tot e pe jar situatia pe-acolo...Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40813 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 07:17 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 December 2018 - 07:04 PM, a spus:

@ Dex: Uhm...how?! Ok, e foarte old-fashion si afiseaza mentalitatea de atunci , dar...in ce fel abuz?

cică e "rapey" (rape = viol) și incurajază date rape (violul la întilnirile amoroase)

#40814 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 08:32 PM

Bine ca interzic aia cantecele ma, dar de bagat concediu de maternitate platit un an de zile , cum fac nemtii, or bagat in US?

Hahahahahaha! Ce gluma buna tu Lori!
Eu cand am nascut nu am avut concediu de maternitate, am avut concediu de boala- disability. Deci aia e!
Hai sa continuam cu jinglebell-ul ca ala e mai vesel.

#40815 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,590
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 06 December 2018 - 08:37 PM

Vezi postareaDexter, la 06 December 2018 - 07:17 PM, a spus:

@ Dex: Uhm...how?! Ok, e foarte old-fashion si afiseaza mentalitatea de atunci , dar...in ce fel abuz?

cică e "rapey" (rape = viol) și incurajază date rape (violul la întilnirile amoroase)

Om fi in acelasi judet ca si la noi s-a interzis.
Lapona, sint 2 versuri care cica starnesc controversa, instiga la date rape "What's in that drink?" si "Baby don't hold out". Mai mult citeam zilele trecute ca PETA ar vrea sa se interzica expresii de genul " killing two birds with one stone" sau "bringing home the bacon" . O lume de snowflaksi care au muuuult prea mult timp liber .

In alta ordine de idei- desi asta ar fi trebuit sa fac prima si prima data- va salut pe toate/toti si va spun ca va citesc cu drag, nu prea scriu dar intru din cand in cand sa vad ce mai faceti.
brain loading....please wait....

#40816 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 08:51 PM

Vezi postareablack_cat, la 06 December 2018 - 08:37 PM, a spus:

Lapona, sint 2 versuri care cica starnesc controversa, instiga la date rape "What's in that drink?" si "Baby don't hold out". Mai mult citeam zilele trecute ca PETA ar vrea sa se interzica expresii de genul " killing two birds with one stone" sau "bringing home the bacon" . O lume de snowflaksi care au muuuult prea mult timp liber .

:) Hello blak_cat!

Deci incepe puricarea textelor! Okay.
Vorbind de rasism si discriminare- cand or sa interzica animatiile clasice ale lui Disney? Ma uitam cu juniorul la "Dumbo"- rasism cat incapeee! cred ca mai sunt si altele dar ala m-a marcat pe mine :)

#40817 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 09:07 PM

Vezi postareaGeany, la 06 December 2018 - 06:21 PM, a spus:

(Mnnee!! putin cam fals dar nu conteaza,mimica e totul

mă alătur cu o variantă cu mimică super grațioasă

https://youtu.be/ACPaLwK4xCI

#40818 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 09:11 PM

Vezi postareaDexter, la 06 December 2018 - 09:07 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 06 December 2018 - 06:21 PM, a spus:

(Mnnee!! putin cam fals dar nu conteaza,mimica e totul

mă alătur cu o variantă cu mimică super grațioasă

https://youtu.be/ACPaLwK4xCI

Hahaha! daa! da' eu vb. de mimica mea personala cand interpretez :)

#40819 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 09:21 PM

Despre basme dau copy si paste asa doar de amuzament :)

''Toate poveștile copilăriei noastre sunt la fel, mă mir că am rămas oameni întregi. Cenușăreasa e batjocorită și umilită de surorile ei mai mari, Albă-ca-Zăpada e alungată de acasă și otrăvită de o dementă, moșul bate cocoșul ca să-i facă ouă și cocoșul fuge de acasă și ajunge bine mersi, deci e un model de urmat ... suntem o nație de sadici. Alte povești sunt cel puțin la fel de macabre. Vezi povestea unui om leneș: e sinistră, un hippy era bon viveur și slow, iar comunitatea zice hai să îl spânzurăm. Îți stă mintea-n loc ...„Una dintre poveștile care se citesc la grupa I de grădiniță, adică unor copii de 3 ani sau chiar mai puțin, este Capra cu trei iezi. Nu prea ai cum să adaptezi pentru cei mici povestea asta, e horror de la un capăt la altul. Lupul păcălește săracele animale, le scoate din cotloane și le căsăpește, ca un adevărat Anders Breivik al iezilor. Apoi le mănâncă. Treaba nu se termină aici, lupul, cu serioase probleme mintale, aplică un MO de serial killer, le pune capetele rânjite la fereastră, ca să le vadă mama lor. Știu că știți povestea, dar vreau să vă împrospătez memoria, așa, la micul dejun, că tot dimineața le e citită și ălora mici. Apoi lupul moare în chinuri, ars de viu". Mă feresc de astfel de povești, ca și de Hansel și Gretel, din cauza canibalismlui și a cruzimii ..Scufița Roșie, toți au bunici și se sperie gândindu-se că lupul cel mare și rău o va mânca pe bunica lor. etc ''

#40820 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2018 - 11:05 PM

Vezi postareaDexter, la 06 December 2018 - 07:17 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 06 December 2018 - 08:37 PM, a spus:

Om fi in acelasi judet ca si la noi s-a interzis.

In alta ordine de idei- desi asta ar fi trebuit sa fac prima si prima data- va salut pe toate/toti si va spun ca va citesc cu drag, nu prea scriu dar intru din cand in cand sa vad ce mai faceti.

Timp in care Trumpilicä fara fricä delireaza la liber in massmedia, in aia pe care probabil a mituit-o cu banii proprii si personali facuti, cum altfel, prin munca cinstita...ahem... Mdap.

@ Blacky, you're back(y)!!! Imagine postataImagine postataImagine postata Scrie si tu mai des, asa am un chef de taclale cu voi! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2039
  • 2040
  • 2041
  • 2042
  • 2043
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou