Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2046
  • 2047
  • 2048
  • 2049
  • 2050
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40941 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 December 2018 - 02:53 PM

Imagine postataImagine postataImagine postata Ce misto arati Geanyyyy! Te prinde verdele brotac Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40942 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 December 2018 - 02:59 PM

Stii care-i siecretul'?! da' sa nu mai spui la nimeni ''decstinctzie'' bre' clasa, eleganta,tupeu,atitudine, pff!! .. :notworthy: ''Cand ies afara ma-mbrac frumos/imi pun un trening' si pantofi cu toc'' http://www.youtube.c...h?v=Uj3Cs2ZmZz0 :love7: si sa nu cumva sa va luati de ''decstinctzia''mea,dar daca ma gandesc mai bine,luati-o pa' tuata' ci sa fac io' cu ea?! '' =)) =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 19 December 2018 - 03:13 PM

#40943 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 19 December 2018 - 04:46 PM

Haha! Bravo! Acum trebuie sa-mi i-au o cafea- a doua de dimineata :notworthy:
Mda si eu iar nu am castigat la lotto :love7:

#40944 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2018 - 12:27 AM

Vezi postareaWowerful, la 19 December 2018 - 04:46 PM, a spus:

Nici eu,dar ce-i drept nici nu am jucat :notworthy:

#40945 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2018 - 07:50 AM

Rise and shine, babiz!
Fisier atasat  786fdb0c35ceadd38c419f3ff856d17e.jpg (14.74K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  b328baf0ea13257862d02a06fb52ef0d.jpg (53.53K)

Vezi postareaGeany, la 20 December 2018 - 12:27 AM, a spus:

Vezi postareaWowerful, la 19 December 2018 - 04:46 PM, a spus:

Nici eu,dar ce-i drept nici nu am jucat :notworthy:

La rand, va rog! Prima castig eu, impartim culinareste! Acu ramane de vazut cum rezolv treaba cu jucatul...Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40946 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,590
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 20 December 2018 - 03:26 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 December 2018 - 07:01 AM, a spus:

Ok, babies, there's your coffee! Dar va asezati toti in spatele lui Blackie , fara inghionteli, fara calcat pe bataturi, ca avem cofeli pentru tätz!

Atasament a0ba68a10539921eeca5933293b82e9b.jpgAtasament 89b033f9719d7b01386504cfcdea5ad8.jpgAtasament 885b1b59aba50daab85aaf181a0c8b62.jpg

Gata, ma duc sa ma maschez, nu de alta dar trebuie sa pot iesi din casa fara sa fiu pericol public...
Sa aveti o zi super cu totii!

Bey Lapo tu ma faci sa plang cu pozele astea. Deci am simtit parfumul si aroma cafelei aleaia pana in adancul creierului :love7: Sarut mana, sa mai dai . :notworthy:
brain loading....please wait....

#40947 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 December 2018 - 04:10 PM

Vad ca va cafeliti de zor pe aici. Eu testez modele craciunesti de împachetat servetele care se pot transporta usor :notworthy:

Fisier atasat  IMG_9457.jpg (98.29K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#40948 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 December 2018 - 04:31 PM

Vezi postareaMaya, la 20 December 2018 - 04:10 PM, a spus:

Vad ca va cafeliti de zor pe aici. Eu testez modele craciunesti de împachetat servetele care se pot transporta usor :D

Atasament IMG_9457.jpg

superb
ai link? :rolleyes:

#40949 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2018 - 04:52 PM

Super Maya! I love it!
Peste ani poate o sa fac si eu asa ceva. Momentan ar trebui sa ma gandesc la ce vreau sa mananc de Craciun. Sunt in urma cu temele.

#40950 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 December 2018 - 05:18 PM

Vezi postareaAdriana, la 20 December 2018 - 04:31 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 20 December 2018 - 04:10 PM, a spus:

Vad ca va cafeliti de zor pe aici. Eu testez modele craciunesti de împachetat servetele care se pot transporta usor :D

Atasament IMG_9457.jpg

superb
ai link? :rolleyes:

ce bine ca l-am gasit, ca deja facusem poze cum am facut o stea, dar nu stiu sigur daca se întelege exact din poze :D
Uite AICI

Vezi postareaWowerful, la 20 December 2018 - 04:52 PM, a spus:

Super Maya! I love it!
Peste ani poate o sa fac si eu asa ceva. Momentan ar trebui sa ma gandesc la ce vreau sa mananc de Craciun. Sunt in urma cu temele.

Eu nu ma gîndesc la ce vreau, ci voi mînca ceea ce primesc. De Craciun voi fi în tara :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#40951 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2018 - 05:55 PM

Acu vroiam sa te intreb unde? Acum intreb unde in tara?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40952 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2018 - 06:01 PM

Vezi postareablack_cat, la 20 December 2018 - 03:26 PM, a spus:

Bey Lapo tu ma faci sa plang cu pozele astea. Deci am simtit parfumul si aroma cafelei aleaia pana in adancul creierului :D Sarut mana, sa mai dai . :rolleyes:

Ia de-aici, ca sa-ti treaca plansu' Imagine postata
Fisier atasat  25928e67a07b186b44f5b0573a174274.jpg (33.97K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40953 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 20 December 2018 - 08:50 PM

Fisier atasat  IMG_20181220_194607643.jpg (6.93MB)

Bradulet, bradut dragut (?) 🙂

Facut in goana calului, cu ce am avut la indemana, doar ca idee
fiica dacilor

#40954 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2018 - 09:26 PM

La cererea lui Bris' de la topicul ce gatim azi,va spun si povestea cu ''Catzalu' turcului'',eu fiind cea mai mare dintre nepoate,am stat cel mai mult la bunicii dinspre tata,pt. ca parintii lucrau si nu aveau cu cine ma lasa mai ales in vacante,si m-am obisnuit atat de mult la ei ca numai acolo voiam,ceilalti printre care si sorica mea nu voiau acolo,bunicii mei au fost niste oameni extraordinari,f. credicionsi si m-au invatat si pe mine de mica sa ma rog inainte de culcare si inainte de a lua masa ,imi spuneau tot felul de povesti cu pilde din biblie dar mi le spuneau asa ca pe niste povesti ,dar si povesti dintrastelalte' dar tot cu pilde,povestea unui om lenes, Nica a lui Creanga cu toate ispravile lui etc,eii si printre toate astea era si povestea cu catzalu' turcului,care zice asa" A fost o data un boier f. bogat care nu avea copii si nu avea pe nimeni,doar un catelus la care tine enorm de mult ,il iubea ca pe ochii din cap si ii facea toate mofturile,celi' mai scumpe mancaruri si delicatese i le dadea,(si aici urmau exemplele,ca mna' era o poveste pana la urma''placinte fel de fel,curcan umplut,pui fripti etc'' maii nu radeti ca asa era povestea :rolleyes: mie asa mi s-a spus asa o spui si eu) si catelul simandicos,abea se atingea de mancarurile cele care mai de care mai minunate,si boierul nu stia ce sa-i mai faca sa-i fie pe plac,intruna schimba bucatarii ca nu erau buni,nu erau bucatele pe placul catelusului sau adorat,si intr-o zi vine un taran sarac la boier cu o pricina,si-l vade pe boier asa de suparat si-l intreaba care-i pricina si-i povesteste boierul de-a fira-n par tot necazul sau,la care taranul ii raspunde boierului ca daca-i da lui catelusul o saptamana ,cand i l-o aduce inapoi o manca si mere paduretze,se invoieste boierul bucuros,promitandu-i taranului boagatii si galbeni daca o reusi asa o minune.Ajuns acasa taranul i-a dat catelusului mere padurete,acesta nici nu s-a atins de ele si a stat flamand in prima zi,la fel si adoua zi a treia nemairabdand de foame a mancat din merele padurete si la fel si in urmatoarele zile,cand l-a adus acasa la boier si a vazut boierul cu mananca catelusul lui l-a cadorisit pe taran cu multe bogatii si galbeni si cu mii de multumiri..the end'' si cum eu eram f. simandicoasa la mancare si mai nimic nu voiam bunica atata spunea''Ehheeii catzalu' turcului'',si eu muream de ciuda ca stiam unde bate :D si cam asta fu dragilor povestea cu catzalu' turcului.

#40955 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2018 - 09:28 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 December 2018 - 06:01 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 20 December 2018 - 03:26 PM, a spus:

Bey Lapo tu ma faci sa plang cu pozele astea. Deci am simtit parfumul si aroma cafelei aleaia pana in adancul creierului :D Sarut mana, sa mai dai . :rolleyes:

Ia de-aici, ca sa-ti treaca plansu' Imagine postata
Fisier atasat  25928e67a07b186b44f5b0573a174274.jpg (33.97K)

Bun asa, am dat din plans in ras :D

#40956 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2018 - 11:02 PM

Vezi postareaGeany, la 20 December 2018 - 09:26 PM, a spus:

La cererea lui Bris' de la topicul ce gatim azi,va spun si povestea cu ''Catzalu' turcului''

:rolleyes: Super Geany! Cred ca ar trebui sa ma apuc si eu de zis povesti din astea plodanului ca si el e un pic de catelu' boierului :D

#40957 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2018 - 11:09 PM

Vezi postareaWowerful, la 20 December 2018 - 11:02 PM, a spus:

La cererea lui Bris' de la topicul ce gatim azi,va spun si povestea cu ''Catzalu' turcului''

:D Super Geany! Cred ca ar trebui sa ma apuc si eu de zis povesti din astea plodanului ca si el e un pic de catelu' boierului :D

Eii,vezi de treaba! toti sunt...suntem... :rolleyes: la mine spun drept nu a avut nici un efect :D dar m-a facut ce-i drept sa fiu un om mai bun,mai constient ca trebuie sa fii recunoscator pt. ce ai etc in rest gusturile se schimba in timp chiar si la maturitate in functie de multi factori,asa ca lasati bre' copiii in pace,dati-le acum ce le place,dati-le acum dulciuri si cartofi prajiti si ce-si doresc ca mai tarziu nu or sa si la mai permita,ca siluita' ca sanatatea se schimba si gusturile etc.. o stiti pe aia?! ''poti sa faci de toate-n viata dar fale la timpul lor''mare vorba-i bre! :D cel putin parerea mea...fug la nani,noapte buna somn usor,mai vb. maine! :D :D

#40958 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 December 2018 - 11:32 PM

Vezi postareaMaya, la 20 December 2018 - 05:18 PM, a spus:

ce bine ca l-am gasit, ca deja facusem poze cum am facut o stea, dar nu stiu sigur daca se întelege exact din poze :rolleyes:
Uite AICI

mersi frumos, l-am facut rapid si dintr-un servetel prea mic si n-a iesit bine, trebuie sa il refac dintr-unul mai tare si mai mare
intre timp youtube mi l-a propus si pe asta, foarte rapid
Fisier atasat  IMG_20181220_191722.jpg (45.19K)

Vezi postareabristena, la 20 December 2018 - 08:50 PM, a spus:

Bradulet, bradut dragut (?) 🙂
Facut in goana calului, cu ce am avut la indemana, doar ca idee

frumos si al tau

#40959 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2018 - 04:35 AM

La cererea lui Bris' de la topicul ce gatim azi,va spun si povestea cu ''Catzalu' turcului'',eu fiind cea mai mare dintre nepoate,am stat cel mai mult la bunicii dinspre tata,pt. ca parintii lucrau si nu aveau cu cine ma lasa mai ales in vacante,si m-am obisnuit atat de mult la ei ca numai acolo voiam,ceilalti printre care si sorica mea nu voiau acolo,bunicii mei au fost niste oameni extraordinari,f. credicionsi si m-au invatat si pe mine de mica sa ma rog inainte de culcare si inainte de a lua masa ,imi spuneau tot felul de povesti cu pilde din biblie dar mi le spuneau asa ca pe niste povesti ,dar si povesti dintrastelalte' dar tot cu pilde,povestea unui om lenes, Nica a lui Creanga cu toate ispravile lui etc,eii si printre toate astea era si povestea cu catzalu' turcului,care zice asa" A fost o data un boier f. bogat care nu avea copii si nu avea pe nimeni,doar un catelus la care tine enorm de mult ,il iubea ca pe ochii din cap si ii facea toate mofturile,celi' mai scumpe mancaruri si delicatese i le dadea,(si aici urmau exemplele,ca mna' era o poveste pana la urma''placinte fel de fel,curcan umplut,pui fripti etc'' maii nu radeti ca asa era povestea :rolleyes: mie asa mi s-a spus asa o spui si eu) si catelul simandicos,abea se atingea de mancarurile cele care mai de care mai minunate,si boierul nu stia ce sa-i mai faca sa-i fie pe plac,intruna schimba bucatarii ca nu erau buni,nu erau bucatele pe placul catelusului sau adorat,si intr-o zi vine un taran sarac la boier cu o pricina,si-l vade pe boier asa de suparat si-l intreaba care-i pricina si-i povesteste boierul de-a fira-n par tot necazul sau,la care taranul ii raspunde boierului ca daca-i da lui catelusul o saptamana ,cand i l-o aduce inapoi o manca si mere paduretze,se invoieste boierul bucuros,promitandu-i taranului boagatii si galbeni daca o reusi asa o minune.Ajuns acasa taranul i-a dat catelusului mere padurete,acesta nici nu s-a atins de ele si a stat flamand in prima zi,la fel si adoua zi a treia nemairabdand de foame a mancat din merele padurete si la fel si in urmatoarele zile,cand l-a adus acasa la boier si a vazut boierul cu mananca catelusul lui l-a cadorisit pe taran cu multe bogatii si galbeni si cu mii de multumiri..the end'' si cum eu eram f. simandicoasa la mancare si mai nimic nu voiam bunica atata spunea''Ehheeii catzalu' turcului'',si eu muream de ciuda ca stiam unde bate :D si cam asta fu dragilor povestea cu catzalu' turcului.

Si tatal meu imi spunea o poveste cu un caine care manca mere padurete dar nu mi-o mai amintesc. In povestea lui insa catelul era al popiii nu al turcului.

#40960 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2018 - 08:41 AM

Nu stiam,cautai pe google si zice ca e o zicala romaneasca ''ogarul turcului manca si mere padurete'' cred ca de acolo (un exemplu http://www.citateped...x.php?id=200966) ca in povestea bunicii boierul cel bogat era turc uitai sa spun,si de aici mereu imi spunea ea catelu' turcului...acuma rad si ma gandesc daca s-ar fi intamplat in zilele noastre sa tina cainele zile intregi flamand pai nu-i sarea omului protectia animalelor in cap,ba mai ajungea si vedeta la stirile de la ora 5 ?! :rolleyes: cat despre boierul cel bogat care mai era si turc pe deasupra,pai nu intra pe fir si nu-l calca anaful in secunda 1 ?! :D

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2046
  • 2047
  • 2048
  • 2049
  • 2050
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul