Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2052
  • 2053
  • 2054
  • 2055
  • 2056
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41061 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 January 2019 - 06:01 PM

Ma bucur mult sa va revad :toothy6: =))

Maya ma bucur sa aud ca ai petrecut sarbatorile in tara si ca a fost frumos,sper ca nu ai avut si peripetii'',intamplari neplacute !

Alph' insanatosire grabnica (altadata trebuie sa ai tu grija sa iei ce hainute trebuie,ca,cu copii oricat de mari ar fi asa e :toothy9; )

Moatza un nou an mai bun si mai linistit iti urez,casa de piatra baiatului ,numai fericire si bucurii!

La noi azi a venit preotul cu ajunul bobotezii,a dat cu aghiazma prin casa =)) (dar in asteptarea lui nu am vrut sa fac deranj si am cam tinut hunii flamanzi va dati seama ce de reclamatii am primit si lamentari :rolleyes: ... =)) )

#41062 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 January 2019 - 07:02 PM

Buna seara fetelor, ma bucur ca ati poposit pe la han.
Moatza la un moment dat mi-am amintit ca aveai nunta baiatului, casa de piatra le doresc!
Alpha refacere grabnica!
Maya ma bucur ca ai fost alintata in termeni culinari vorbind.

Tu Geany tu, pai de ce-ai tinut bre hunii flamanzi din cauza popii!!!!!

#41063 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 January 2019 - 07:48 PM

Paii am zis sa nu miroase a mancare in casa si sa nu fie vase si alea alea ca la mine se intra direct in bucatarie ,vazand ca nu mai apare parintele am zis sa ma apuc totusi intr-un tarziu :rolleyes: bad idea''fix atunci a sunat la usa cel ce vine sa anunte ca vine parintele,am strans totul val vartej,cratite prin aragaz,farfurii si tacamuri aruncate de-a valma prin dulapuri pe unde am nimerit ,deschide repede geamurile,mai aseaza repede pernele canapeaua ca hunii plictisiti se tavalisera iara peste tot etc,aprinde candela, impiedica de fro' trei ori ca buimaca prin casa,uitasem sa pun cana cu apa in ea ca sa ne lase parintele in ea aghiazma etc,rezulta ca a mai intarzaiat parintele fro' ora :toothy9; stateam cu usa deschisa ca asa e la noi la bloc ca sa stie parintele unde e primit sa intre,era un frig de numa,hunii plictisiti total ,au inceput sa se inghionteasca si sa se parasca intre ei (asta e joaca lui domnul Geany cu Ale') dar acum eram nervoasa si am tipat de dincolo la ei''mah' stati potoliti ca e usa deschisa si va aude lumea tocma' de la parter...stati cuminti ca acum vine parintele! :toothy6: ''..la care ei striga in cor''Elll a inceputttt primul!!'' (ca asa dau ei vina una pe altul,e gluma lor)..Cine mah' a inceput primul,parintele?! ca eu despre parinte vorbeam'' ...si dai chiote si hohote pe ei mai dihai... =)) ..ca in gluma aia cica unul vrea sa sparga o banca ,e prins si la politie declara ca intradevar a vrut sa jefuiasca banca''- Da sa stiti domnule politist ca ea a inceput prima'' ... =)) asa si hunii mei cu parintele despre cine a inceput primul..

#41064 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 January 2019 - 07:56 PM

Am citit stirea asta http://stirileprotv....c-in-curte.html este de pe stirile protv dar a fost preluata si de alte posturi digi 24,Hotnews etc Ştirea, a fost publicată de „Il Messaggero'' si am citit ca a declanşat un val de reacţii, cititorii italieni cerând ca cei patru să „fie trataţi aşa cum au tratat ei animalul".Au fost publicate si o serie de fotografii de la fata locului pentru a ilustra amplul articol despre cei patru români denunţaţi pentru că au ucis “în mod abuziv” un porc, de sărbători, relatează Hotnews!

Faptele au avut loc în zona Lavinio (Anzio), iar poliţiştii au fost alertaţi de vecinii speriaţi de zgomotele făcute de animal.

Poliţia locală a solicitat intervenţia Autorităţii locale sanitare (ASL), care a confirmat nu numai moartea violentă a animalului, ci şi "cruzimea cu care a fost sacrificat", fără a fi asomat, aşa cum prevede legea.

Cei patru români, cu vârsta cuprinsă între 35 şi 40 de ani, împreună cu un cetăţean italian, care a transportat porcul, au fost denunţaţi pentru "cruzime faţă de animale şi tranşare clandestină". Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni până la un an şi o amendă de până la 150.000 de euro.

Reacţii pe reţelele de socializare - "La moarte cu ei"

În mai puţin de o oră, ştirea a fost distribuită de aproape 800 de ori şi are sute de comentarii.

Câţiva cititori le-au urat celor patru români "aceeaşi soartă ca a animalului". "Ar trebui măcelăriţi aceşti zulu", "La moarte cu ei", "blestemaţilor" sunt doar câteva comentarii.

Alţi cititori, la polul opus, fac referire la tradiţii similare din Italia. "Când eram tânăr, aşa erau sacrificate toate animalele la ţară", spune un cititor. "Până acum 20, 30 de ani, era o sărbătoare, acum devine o crimă", constată un alt cititor.

#41065 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 January 2019 - 08:41 PM

da' pe-asta o stiti?

#41066 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 02 January 2019 - 08:44 PM

Moatza! Mă bucur mult să te văd! :toothy6: Casă de piatră feciorului și multă fericire! Mi se pare unul dintre cele mai importante evenimente, și avînd în vedere că fecior-miu anul ăsta face 30 de ani, tare aș vrea să-ți urmez :rolleyes:

#41067 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 January 2019 - 09:04 PM

Multumesc de urari, va doresc sa traiti aceeasi bucurie atunci cand o veni vremea fiecaruia!

Carmella, si al meu are 29, era timpul si ma simt mult mai bine stiind ca sunt amandoi mereu.

#41068 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 January 2019 - 09:17 PM

Vezi postareamoatza, la 02 January 2019 - 08:41 PM, a spus:

Hahaha! tare asta Moatzo :toothy9; (imi cer scuze ca m-am intersectat cu subiectul :toothy6: ) dar voiam sa va spun apropo de linkul Moatzei o gluma,''cica la sedinta cu parintii se propune o excursie organizata cu grupul de copii, cadrele didactice si pt. ca sunt copii mici sa fie insotiti si de parinti...un tata exasperat povesteste ca au mai fost la o ferma sa vada cum se face branza si dupa aceea el nu a mai putut sa manance branza, apoi a fost la o fabrica de mezeluri ,a vazut cum se face si nici de acelea nu se mai poate atinge,acum vor sa mearga la fabrica de bere ''-Eu la asta nu ma mai duc nici mort sa mai mearga si nevasta-mea'' :rolleyes: ... =))

#41069 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 January 2019 - 09:44 PM

Vezi postareaGeany, la 02 January 2019 - 09:17 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 02 January 2019 - 08:41 PM, a spus:

Hahaha! tare asta Moatzo :toothy9; (imi cer scuze ca m-am intersectat cu subiectul :toothy6: ) dar voiam sa va spun apropo de linkul Moatzei o gluma,''cica la sedinta cu parintii se propune o excursie organizata cu grupul de copii, cadrele didactice si pt. ca sunt copii mici sa fie insotiti si de parinti...un tata exasperat povesteste ca au mai fost la o ferma sa vada cum se face branza si dupa aceea el nu a mai putut sa manance branza, apoi a fost la o fabrica de mezeluri ,a vazut cum se face si nici de acelea nu se mai poate atinge,acum vor sa mearga la fabrica de bere ''-Eu la asta nu ma mai duc nici mort sa mai mearga si nevasta-mea'' :rolleyes: ... =))

=))

#41070 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 January 2019 - 12:36 AM

Vezi postareamoatza, la 02 January 2019 - 05:48 PM, a spus:

Sper sa ma mai linistesc si sa ne mai intalnim pe-aici.

Bine te-ai intors :rolleyes:

#41071 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 January 2019 - 12:17 PM

Buna ziua!
Mie mi-e dor de Stella, Daniella, Redivivus,Sorinadaniela , CarmenL, Gelutza, etc.

Poate aud si ele strigaturile.

#41072 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 January 2019 - 12:39 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 January 2019 - 12:17 PM, a spus:

Buna ziua!
Mie mi-e dor de Stella, Daniella, Redivivus,Sorinadaniela , CarmenL, Gelutza, etc.

Poate aud si ele strigaturile.

Sa speram(speranta moare ultima :71: ) ma alatur si eu :occasion14: '' Hiieelloouu'!!! :floare: '' hielou' hielou' hielou' (asta fu' ecoul :headbang: ) =))

#41073 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 January 2019 - 01:14 PM

Vezi postareaAdriana, la 03 January 2019 - 12:36 AM, a spus:

Bine te-ai intors :headbang:

bine v-am (re)gasit! :occasion14:

#41074 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 January 2019 - 01:18 PM

Vezi postareamoatza, la 03 January 2019 - 01:14 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 03 January 2019 - 12:36 AM, a spus:

Bine te-ai intors :floare:

bine v-am (re)gasit! :occasion14:

:headbang:

#41075 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 January 2019 - 01:29 PM

n-aveam noi un buton in josul paginii de-apasai pe el si te ducea - tzusti! - sus? :occasion14:

#41076 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 January 2019 - 05:25 PM

Vezi postareamoatza, la 03 January 2019 - 01:29 PM, a spus:

n-aveam noi un buton in josul paginii de-apasai pe el si te ducea - tzusti! - sus? :occasion14:

:floare: :headbang:

uelcam bec motulina!

#41077 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 January 2019 - 06:35 PM

Hello, hello! Imi place ca se intensifica activitatea pe forum.
Geany, fain le mai povestesti! Stiu ca ti-au mai zis fetele de aici dar tin sa zic si eu.
Moatza tare bine imi pare sa te re-citesc. Poate apuci sa te odihnesti in ianuarie- februarie. Astea 2 luni ma termina pe mine ca sunt lungi si reci si cenusii.

Eu m-am intors la munci de ieri dar cheful de munca a ramas prin 2018 pe undeva. Asa ce imi mai trag picioarele si nu am spor la nimic. Poate pana luni o veni si el -cheful adica- de pe unde o fi.

#41078 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 January 2019 - 03:18 PM

Merci mult draga mea :floare: :71: ..va mai smulg si eu un zambetzel ashea din cand in gand =))

Azi intunericeala si frig la noi,a si nins putin,in casa e aproape bezna spui ca seara tarziu,domnul Geany e de scarbici asa ca sunt singura cu Ale' ,cam plictiseala,dar am facut in sf. o baie fierbinte lunga relaxanta de o ora ,dupa care am iesit moale ca o carpa :occasion14: Ale' a spus ca el vrea doar un outz ochi si un sandwish prajit la sandwishmaker,eu abar' nu mai aveam ce vreau ca nimic nu-mi mai face cu ochiul,vazui la emisiunea mea preferata prova del cuocco ca se vb. despre usturoi si au spus ca pe painea calda frecata sexyunea' unui catel de usturoi si stropit cu un fir de ulei de masline bun,zis si facut si eu,am prajit paine integrala,cat era fierbinte am frecat cu sexyunea unui catel de usturoi,pus uleiul maslinos in fir peste,am mai presarat cu sare mare de la mine putere,piper negru proaspat rasnit si fulgi de ardei iute rasniti cu rasnita ,si putin oregano uscat de la plic presarat deasupra ...deci jur ca am fost in rai si m-am intors indarat (bunicoo te puupp =)) ) acu' ma duc sa-mi fac somnul de frumusete :headbang:

#41079 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 January 2019 - 04:00 PM

Te pup Geanino, cat ma poti binedispune, nu ai idee!!

#41080 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 January 2019 - 05:48 PM

Vezi postareaany_annette, la 04 January 2019 - 04:00 PM, a spus:

Te pup Geanino, cat ma poti binedispune, nu ai idee!!

:occasion14: :headbang:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2052
  • 2053
  • 2054
  • 2055
  • 2056
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic