Phiiiii, ce iarna aveti, Geany! Moatza

, faini colegi ai!
La noi e doar frig uscat, azi dimineata zicea la TV ca-s -14 grade (nu mai punem la socoteala si vanticelul), le-am zis copiilor sa se imbrace bine, eu chiar am dardait un pic in statia de autobuz; dar ma suna fiica-mea cand ajunge acasa, cica "ai zis ca-i ger, n-a fost cine stie ce!"
Sper ca ati inceput anul cu bine - noi inainte de Craciun am fost la niste prieteni, el a iesit la pensie si vrea sa se intoarca in Romania, fiica-sa si ginerele cica s-ar muta la Ottawa. Uff...
Pe 1 ianuarie ne-am dus la film toata familia, dar sotul n-a vrut sa vada "Ralph breaks the internet" asa ca s-a dus la altul, iar cand ne-am regrupat dupa filme am aflat ca-si cumparase bilet din greseala la unul care incepuse deja

, bineinteles ca eu am fost de vina ca nu l-am dus de manuta unde trebuia, no bine ca i-o trecut pana am ajuns acasa.
Dupa anul nou am fost la un majorat, cum n-am vrut sa-i cumpar domnisoarei un cadou nepotrivit, am optat pentru varianta unei anumite sume de bani, ambalata dupa o idee de pe Pinterest (becul e de fapt o mini-vaza), iar pe biletel am scris "here's to your bright future" ("pentru un viitor luminos")

. Le-am facut si 3 prajituri, dar n-am apucat sa fac poze decat la cea cu ness (ma duc sa o pun la subiectul cu pricina), insa cel mai mare success a avut cheesecake - reteta fara coacere - si am mai avut una cu spuma si capsuni (preferata mea).
Am uitat sa va intreb: voi vedeti ce vad eu pe linkul asta - adica... o perie?
https://www.amazon.c...ywords=bialetti