Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2057
  • 2058
  • 2059
  • 2060
  • 2061
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41161 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 January 2019 - 02:54 PM

Vezi postareaalpha, la 11 January 2019 - 02:47 PM, a spus:

ce de zapada ! Imagine postata foarte frumos

E zapada destul de mare,si inca ninge serios si la oara asta nu pare ca are de gand sa se opreasca prea curand,dar nu e cel mai mare strat de zapada din ultimii ani(la noi cand o da o da nu se incurca,daca nu, e primavara de spui ca vine pastele :rolleyes: ori e laie ori balaie) dar cu siguranta e cea mai mare de anul asta =))

#41162 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 11 January 2019 - 04:04 PM

Fisier atasat  IMG-20190111-WA0001.jpg (165.53K)
Number of downloads: 0
Dimineata la Cluj
fiica dacilor

#41163 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 January 2019 - 04:54 PM

Hello, hello, zapada si la mine dar mult mai putina decat la Giani.
Cand am plecat de la birou, am avut o surpriza:colegii imi curatasera frumos masina plus partie sa ies usor. Pai nu le duc io o placinta luni?
Altfel, am un mesteacan in fata geamului de la dormitor si e asa elegant plin de zapada, cu toate ca-i doar unul, imi aminteste de niste fotografii cu o padure rusa in iarna😊
Mda,iar pragmatic vorbind, am pus la fiert o racitura.

#41164 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 11 January 2019 - 05:41 PM

Locul I cu stelute ... de zapada... Geany 🤩
fiica dacilor

#41165 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2019 - 07:30 PM

:rolleyes:

Fisier atasat  50265650_140939330240498_8290833722341588992_n.jpg (21.6K)

#41166 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2019 - 09:36 PM

Si rasu' plansu' asa se circula azi la noi cu autbuzul http://stirileprotv....din-statie.html...o stiti pe aia cu fuge in urma trenului?! :rolleyes: aia e parfum,azi la noi se circula cu autobuzul nu doar in urma lui ci impingandu-l =)) =))

#41167 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 12 January 2019 - 02:21 AM

Phiiiii, ce iarna aveti, Geany! Moatza =)) , faini colegi ai!
La noi e doar frig uscat, azi dimineata zicea la TV ca-s -14 grade (nu mai punem la socoteala si vanticelul), le-am zis copiilor sa se imbrace bine, eu chiar am dardait un pic in statia de autobuz; dar ma suna fiica-mea cand ajunge acasa, cica "ai zis ca-i ger, n-a fost cine stie ce!" :rolleyes:
Sper ca ati inceput anul cu bine - noi inainte de Craciun am fost la niste prieteni, el a iesit la pensie si vrea sa se intoarca in Romania, fiica-sa si ginerele cica s-ar muta la Ottawa. Uff...
Pe 1 ianuarie ne-am dus la film toata familia, dar sotul n-a vrut sa vada "Ralph breaks the internet" asa ca s-a dus la altul, iar cand ne-am regrupat dupa filme am aflat ca-si cumparase bilet din greseala la unul care incepuse deja =)) , bineinteles ca eu am fost de vina ca nu l-am dus de manuta unde trebuia, no bine ca i-o trecut pana am ajuns acasa.
Dupa anul nou am fost la un majorat, cum n-am vrut sa-i cumpar domnisoarei un cadou nepotrivit, am optat pentru varianta unei anumite sume de bani, ambalata dupa o idee de pe Pinterest (becul e de fapt o mini-vaza), iar pe biletel am scris "here's to your bright future" ("pentru un viitor luminos") :D . Le-am facut si 3 prajituri, dar n-am apucat sa fac poze decat la cea cu ness (ma duc sa o pun la subiectul cu pricina), insa cel mai mare success a avut cheesecake - reteta fara coacere - si am mai avut una cu spuma si capsuni (preferata mea).

Am uitat sa va intreb: voi vedeti ce vad eu pe linkul asta - adica... o perie?
https://www.amazon.c...ywords=bialetti

Fisiere atasate

#41168 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,590
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 12 January 2019 - 06:21 AM

Vezi postareaadi_edi, la 12 January 2019 - 02:21 AM, a spus:

Phiiiii, ce iarna aveti, Geany! Moatza =)) , faini colegi ai!
La noi e doar frig uscat, azi dimineata zicea la TV ca-s -14 grade (nu mai punem la socoteala si vanticelul), le-am zis copiilor sa se imbrace bine, eu chiar am dardait un pic in statia de autobuz; dar ma suna fiica-mea cand ajunge acasa, cica "ai zis ca-i ger, n-a fost cine stie ce!" :rolleyes:
Sper ca ati inceput anul cu bine - noi inainte de Craciun am fost la niste prieteni, el a iesit la pensie si vrea sa se intoarca in Romania, fiica-sa si ginerele cica s-ar muta la Ottawa. Uff...
Pe 1 ianuarie ne-am dus la film toata familia, dar sotul n-a vrut sa vada "Ralph breaks the internet" asa ca s-a dus la altul, iar cand ne-am regrupat dupa filme am aflat ca-si cumparase bilet din greseala la unul care incepuse deja =)) , bineinteles ca eu am fost de vina ca nu l-am dus de manuta unde trebuia, no bine ca i-o trecut pana am ajuns acasa.
Dupa anul nou am fost la un majorat, cum n-am vrut sa-i cumpar domnisoarei un cadou nepotrivit, am optat pentru varianta unei anumite sume de bani, ambalata dupa o idee de pe Pinterest (becul e de fapt o mini-vaza), iar pe biletel am scris "here's to your bright future" ("pentru un viitor luminos") :D . Le-am facut si 3 prajituri, dar n-am apucat sa fac poze decat la cea cu ness (ma duc sa o pun la subiectul cu pricina), insa cel mai mare success a avut cheesecake - reteta fara coacere - si am mai avut una cu spuma si capsuni (preferata mea).

Da o perie vad si eu.
In alta ordine de idei,daca la Toronto au fost -14 la Ottawa au fost -22, si noi avem si zapada. Eu acum sint in Toronto pentru weekend si crede-ma ca e bine fata de Ottawa (de locuit locuim in Ottawa) Sper ca tinerii care se gandesc sa se mute la Ottawa stiu ca iarna e mult mai nasoala acolo., doar and zic.
Prajitura cu ness e cea cu reteta de aici? Ma duc sa caut unde ai postat ca mie imi plac mult prajiturile cu cafea.
brain loading....please wait....

#41169 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 12 January 2019 - 06:31 AM

Vezi postareablack_cat, la 12 January 2019 - 06:21 AM, a spus:

Prajitura cu ness e cea cu reteta de aici? Ma duc sa caut unde ai postat ca mie imi plac mult prajiturile cu cafea.

Da, e cea pusa de tine, mersi ca mi-ai adus aminte de ea :rolleyes: , si pe mine ma bate gandul sa o refac, pentru noi.

#41170 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 12 January 2019 - 07:02 AM

Vezi postareablack_cat, la 12 January 2019 - 06:21 AM, a spus:

Sper ca tinerii care se gandesc sa se mute la Ottawa stiu ca iarna e mult mai nasoala acolo., doar and zic.

In drum spre casa dupa-amiaza nu am simtit frigul deloc, a fost ok, m-am oprit sa fac cumparaturile si am venit intr-o plimbare pana acasa, dar dimineata ma gandeam ca trebuia sa mai imi pun un strat de haine.
Cat despre copii, cred ca degeaba le spun... Ei s-ar fi mutat in Anglia (el e englez), dar s-au razgandit de cand cu Brexitul. Cred ca daca el ar fi vorbit romaneste s-ar fi dus in Romania, el adora sa mearga acolo in concedii (cui nu-i place?) - ba chiar si-a personalizat placuta de inmatriculare la masina cu numele localitatii si judetul de unde e fata :rolleyes: .

#41171 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 January 2019 - 10:58 AM

Buna dimineata!
Geany dupa cat se pare situatia e aceeasi in toata Moldova. Nu stiu in restul tarii cum e.

Aici la mine temperaturi mai blande gen 2 grade cand e mai frig. Se poata sa ajunga la -1.

#41172 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 January 2019 - 12:13 PM

Vezi postareaadi_edi, la 12 January 2019 - 02:21 AM, a spus:

Eu nu intelegeam de cand scot Bialetti perii de par Imagine postata Amazonul incepe sa dea chix, asa, asa...
Am primit si eu vesti de la Vaslui azi, situatia este peste tot alba, cu multe luminite seara in oras, e iarna. Imi vine sa ma pun in avion si sa zbor direct la Iasi. Insa, probabil ca au aeroportul inchis.
Eu am capitulat dupa o lupta de 2 saptamani impotriva unui virus nesimporc, care a considerat el ca e bine sa se aciueze si anume in al meu organism, si asa napastuit de soarta.
Nu m-am simtit niciodata asa aiurea, toata cavitatea bucala mi s-a inflamat, cu gat, trahee si bronsii cu tot, ma durea efectiv peste tot, de parca as fi avut rani peste tot , arsuri imense si mi s-a mai busit si vocea. In ciuda tuturor cocktailurilor de paracetamol, aspirina, efedrina si ce naiba mai au medicamentele astea in ele, am ajuns intr-un final la doctor, zice ca am nevoie de odihna. Si da, as dormi intruna, ca valiza-n gara. Nu sunt in stare sa ma misc de colo-colo. Imagine postata Mi-o fi sunat ceasu, mai stii?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41173 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 January 2019 - 12:17 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 January 2019 - 12:13 PM, a spus:

Mi-o fi sunat ceasu, mai stii?

inca nu, tre sa te mai chinui! si-apoi, drac mort ai mai vazut? :rolleyes:
=))

=))

#41174 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2019 - 12:29 PM

Cafeluci, anyone? V-a inghitit zapada...
Fisier atasat  1bb350e48b50d9351519b3cffc7a3d2f.jpg (58.53K)
Fisier atasat  27994a81a3e6c6184aa77a00443d4a54.jpg (34.83K)
Fisier atasat  bc9d30fc0f84ae2a7b922230c9a2bad9.jpg (67.45K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41175 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2019 - 01:27 PM

Vezi postareaany_annette, la 12 January 2019 - 10:58 AM, a spus:

Buna dimineata!
Geany dupa cat se pare situatia e aceeasi in toata Moldova. Nu stiu in restul tarii cum e.

Aici la mine temperaturi mai blande gen 2 grade cand e mai frig. Se poata sa ajunga la -1.

Daa!! la noi cam la 2-3 ani vine cate o deasta' ,nu a fost nici prima si cu siguranta nu va fi nici ultima oara! oraselul nostru are la est dealuri si la vest dealuri,orizontul e inalt si aproape,asa ca stam ca intr-o caldare cum s-ar spune,in plus suntem pe malul Bistritei si al Siretului care chiar isi spun cuvantul ca si clima ca sa spun asa ,ar trebui sa fim invatati..dar se pare ca mereu ne ''uimeste'' =)) acum la noi minimele noptii sunt -10,-12 grade,dar temperatura resimtita e mai aspra,acum -4 grade temperatura resimtita - 8 spune meteoblue,e binisor dar se circula inca f. greu,stratul de zapada a fost chiar marisor,la noi in gradina blocului ,aproximez cam 1 metru ,dar cum a fost viscolita e greu de aproximat ...

Laponel multa sanatate :rolleyes: =))

#41176 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 January 2019 - 02:33 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 January 2019 - 12:29 PM, a spus:

Cafeluci, anyone? V-a inghitit zapada...

ia, ca fac io acuma, mehmetu vietii :rolleyes:

Fisier atasat  3.jpg (128.78K)

#41177 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 12 January 2019 - 03:49 PM

Vezi postareamoatza, la 12 January 2019 - 02:33 PM, a spus:

ia, ca fac io acuma, mehmetu vietii :lol:

Atasament 3.jpg

Asta daaa cafea!

Apropo de temperaturi, mie cînd sînt în Brașov, de exemplu, mi se pare că nu e frig nici la -10 grade, pe cînd în Constanța nu poți sta pe stradă la 0 grade, că te ia vîntul din toate părțile. Acum e 1 grad, soare, dar îngheți într-un minut, nici vorbă de plimbare.

#41178 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2019 - 03:53 PM

Vezi postareaCarmella, la 12 January 2019 - 03:49 PM, a spus:

Atasament 3.jpg

Asta daaa cafea!

Apropo de temperaturi, mie cînd sînt în Brașov, de exemplu, mi se pare că nu e frig nici la -10 grade, pe cînd în Constanța nu poți sta pe stradă la 0 grade, că te ia vîntul din toate părțile. Acum e 1 grad, soare, dar îngheți într-un minut, nici vorbă de plimbare.

Hi hi hi! asa e draga Carmella,vb. tziganului,fie vremea cat de rea numa' vantul sa nu bata'' =)) ..asa e si vara cu temperaturile ridicate,in functie de gradul de umiditate temperatura resimtita schimba radical datele problemei... ^_^

P.S Fix asa arata si cafeaua mea la ibric pe care mi-o face domnul Geany in fiecare dimineata :lol:

#41179 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 January 2019 - 04:18 PM

Pentru mine asta e cea mai cea :lol:
Fisier atasat  IMG_20190112_145510.jpg (58.21K)

#41180 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2019 - 10:05 PM

Vezi postareaCarmella, la 12 January 2019 - 03:49 PM, a spus:

Atasament 3.jpg

Asta daaa cafea!

Ceea ce in termeni geografici se numeste inversiune de temperatura, tipica depresiunilor montane ^_^

Motzalindoooo, tare cu Mehmetu ala! Am si eu, dar deocamdata ma tin de decofeinizata. Am o saptamana la activ, inca nu am sucombat. M-au cam chinuit niste dureri de cap, ce-i drept...

Vezi postareaAdriana, la 12 January 2019 - 04:18 PM, a spus:

Pentru mine asta e cea mai cea :lol:
Atasament IMG_20190112_145510.jpg

Iar ii chinui pe oropsiti! Asa ceva! Imagine postata

Moatza, citind ce scrie pe cutie mi-am adus aminte de "Efendi Ismail" =)) Varianta romaneasca a Piratilor din Caraibe, Sulina Imagine postata E cazul sa revad Toate panzele sus. Imagine postata

Am si eu o intrebare, tehnica de data asta: De ce nu se mai reiau pozele in citate? Adica nu se mai vad, se vede doar numele fisierului. Mi se parea foarte practica citatul cu pozele in el, asa nu mai trebuia sa sari pagini inapoi ca sa vezi despre ce e vorba...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2057
  • 2058
  • 2059
  • 2060
  • 2061
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou