Ioi Moatzo, bata-te norocul! Asta-i poze de pus dimineata ?! Taietura-i de senzatie

Mezelu' meu favorit
Vacanta placuta Wow! Sper ca mititelul si-a revenit total si va puteti bucura de concediu
La mine a vijelit toata noaptea, vant, ploaie si frig. Azi dimineata la 7 fara un sfert a auzit Ozzy alarma de trezire, s-a grabit sa vina la marginea patului si nu s-a oprit din matzaiala pana nu m-am dat jos. Daca l-ati auzi! Juri ca-i pisica!
M-am imbracat, m-am uitat pe geam, parca nu ploua si zic hai mai amaratule sa te duc la plimbare! Am iesit, el primul ca din pusca, eu mai incet. Ploua! De vant nu mai zic. Nu pot sa-l chem inapoi, supar bietu caine, ma duc si-mi iau umbrela...cu vantul nu stiu la ce mi-o folosi, dar o iau. Pana la urma a folosit , ca am tinut-o cu doua maini si-am impins vantu' din cale, dar Ozzy a fost mortal! De obicei uda si miroase toate tufele, pomii, stalpii, binuri, flori....noi zicem ca citeste ziarul - afla stirile. Stau si astept dupa el. D-apoi azi dimineata cred ca o citit numa' titlurile

. S-a oprit de vreo doua-trei ori, scurt si concis, in rest fugea in fata mea si se uita din cand in cand sa vada vin odata!
De buna voie si de curiozitate nu stiu daca as manca branza de care vorbeati. De foame, probabil ca da. Ca si black, as prefera sa nu miste-n farfurie
Irlandezii mei mananca ficat, il fac cu ceapa si mai au o metoda la cuptor, trebuie sa o intreb iar pe prietena mea cum il face ca am uitat. Mananca si rinichi , burta, picioare de porc, dar le gatesc altfel. Cand vin la mine mananca ce le dau. Inclusiv tineretul...cel putin gusta, intreaba ce e. Le-am zis la mine-n casa sa nu-i aud cu eeewwwww! disgusting! ca-si iau si doua peste cap. Fetele isi aduc prieteni acasa si normal ca ii imbii cu mancare, ca nu pot altfel
Sunt care traiesc cu cartofi prajiti si fish fingers sau chicken nuggetts. Am intalnit oameni car nu stiau la ce poti folosi ardeii grasi inafara de a-i manca cruzi, copii care n-au mancat rosii in viata lor, castraveti, diverse fructe (struguri!)