Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2066
  • 2067
  • 2068
  • 2069
  • 2070
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41341 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 January 2019 - 08:04 AM

Vezi postareaWowerful, la 28 January 2019 - 04:40 AM, a spus:

Mda, nici la americanii de ii știu nu le place ficatul- ca sa nu mai zic cât de tare se stârnesc la toba-headcheese-. Faza comica e ca atunci când cer toba la supermarket, ăștia o caută pe la brânzeturi și apoi când le zic ca e carne, se oripilează.

Și de azi sun in vacanța! Am crezut ca nu ajung la destinație, atât ce s-a mai zguduit avionul, dar pana la urma am reușit. Declar un succes prima zi la caldura!i

Hi hi hi!,si la noi tot cam asa cu delicatesele,ca in bancul ala''Intr o alimentara oarecare intreaba un domn: Nu va suparati, aveti cumva branza Roquefort?! Branza roquefort, nu cred!, ce-i aia?! :( E branza cu mucegai, o specialitate frantuzeasca... Ah, nu avem branza roquefort :o , dar avem mezeluri roquefort, paine roquefort, legume roquefort si daca mai caut in magazie poate mai gasesc si altele roquefort. :(

Vacanta placuta ! :( :)

#41342 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 January 2019 - 09:29 AM

Headcheese :) prestatie de ieri
Fisier atasat  20190127_190057.jpg (5.89MB)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  20190127_190133.jpg (6.2MB)

Wow, vacanta placuta si fara surprize de la ala micu'

Aceasta postare a fost editata de moatza: 28 January 2019 - 09:31 AM

#41343 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 28 January 2019 - 02:26 PM

Ioi Moatzo, bata-te norocul! Asta-i poze de pus dimineata ?! Taietura-i de senzatie Imagine postata Mezelu' meu favorit

Vacanta placuta Wow! Sper ca mititelul si-a revenit total si va puteti bucura de concediu

La mine a vijelit toata noaptea, vant, ploaie si frig. Azi dimineata la 7 fara un sfert a auzit Ozzy alarma de trezire, s-a grabit sa vina la marginea patului si nu s-a oprit din matzaiala pana nu m-am dat jos. Daca l-ati auzi! Juri ca-i pisica!

M-am imbracat, m-am uitat pe geam, parca nu ploua si zic hai mai amaratule sa te duc la plimbare! Am iesit, el primul ca din pusca, eu mai incet. Ploua! De vant nu mai zic. Nu pot sa-l chem inapoi, supar bietu caine, ma duc si-mi iau umbrela...cu vantul nu stiu la ce mi-o folosi, dar o iau. Pana la urma a folosit , ca am tinut-o cu doua maini si-am impins vantu' din cale, dar Ozzy a fost mortal! De obicei uda si miroase toate tufele, pomii, stalpii, binuri, flori....noi zicem ca citeste ziarul - afla stirile. Stau si astept dupa el. D-apoi azi dimineata cred ca o citit numa' titlurile Imagine postataImagine postataImagine postata. S-a oprit de vreo doua-trei ori, scurt si concis, in rest fugea in fata mea si se uita din cand in cand sa vada vin odata!

De buna voie si de curiozitate nu stiu daca as manca branza de care vorbeati. De foame, probabil ca da. Ca si black, as prefera sa nu miste-n farfurie Imagine postata
Irlandezii mei mananca ficat, il fac cu ceapa si mai au o metoda la cuptor, trebuie sa o intreb iar pe prietena mea cum il face ca am uitat. Mananca si rinichi , burta, picioare de porc, dar le gatesc altfel. Cand vin la mine mananca ce le dau. Inclusiv tineretul...cel putin gusta, intreaba ce e. Le-am zis la mine-n casa sa nu-i aud cu eeewwwww! disgusting! ca-si iau si doua peste cap. Fetele isi aduc prieteni acasa si normal ca ii imbii cu mancare, ca nu pot altfel

Sunt care traiesc cu cartofi prajiti si fish fingers sau chicken nuggetts. Am intalnit oameni car nu stiau la ce poti folosi ardeii grasi inafara de a-i manca cruzi, copii care n-au mancat rosii in viata lor, castraveti, diverse fructe (struguri!)
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#41344 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2019 - 02:35 PM

Hi hi hi! sa va arat?! sa nu va arat?! :rolleyes: mie imi povestise doamna mea din Italia care e de origine Sarda' (din Sardinia ) de aceasta branza cu viermisori si mi-a spus ca viermisorii trebuie sa fie f. vivace'/ foarte activi,si ca ''saltano''/sar... :rolleyes: daca urmariti acest video veti vedea ca sare viermele de pe cutit...barr!! barr,barr!!..mie imi place f. mult branza ,dar nici chiar ashea' =))

http://www.youtube.c...h?v=qG0y1eMc6GQ

Cine e mai sensibil,sa nu se uite ... :rolleyes:

#41345 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 January 2019 - 02:52 PM

Eu una nu as incerca. Nu vad sensul cand sunt atatea feluri de branza mai ales aici in Italia, una mai buna ca cealalta, nu inteleg ce trebuie sa te impinga sa mananci branza cu viermi.

#41346 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 28 January 2019 - 02:58 PM

Wow, concediu plăcut. Să vă relaxați și să vă încărcați bateriile.

Alpha, așa de fain ai povestit că îl și vedeam pe Ozzy fugind printre tufișuri, zburlit și cu urechile în vânt, cam așa Imagine postata dar fără zăpadă
Fisier atasat  images.jpeg (8.13K)

M-aș mai întinde la vorba da' nu prea-s în formă. Salut cu drag tot hanul. Imagine postata

#41347 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,590
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 28 January 2019 - 03:13 PM

Vezi postareaGeany, la 28 January 2019 - 02:35 PM, a spus:

Hi hi hi! sa va arat?! sa nu va arat?! :rolleyes: mie imi povestise doamna mea din Italia care e de origine Sarda' (din Sardinia ) de aceasta branza cu viermisori si mi-a spus ca viermisorii trebuie sa fie f. vivace'/ foarte activi,si ca ''saltano''/sar... :rolleyes: daca urmariti acest video veti vedea ca sare viermele de pe cutit...barr!! barr,barr!!..mie imi place f. mult branza ,dar nici chiar ashea' =))

http://www.youtube.c...h?v=qG0y1eMc6GQ

Cine e mai sensibil,sa nu se uite ... :rolleyes:

Saltano zici huh? Trebuie ca te gadila pe limba si pe omusor hahaha. Imi si imaginez cum fug sa se ascunda pe dupa masele si sa evadeze printre dinti =))
brain loading....please wait....

#41348 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2019 - 03:21 PM

Hi hi hi! io's f. reticenta la chestii dintrastea ' :rolleyes: dar o sa fiu sincera cu voi ca intodeauna ,va rog sa ma credeti pe cuvant ...stiam de acest tip de branza,nu l-am gustat,dar vazand acest video mie nu mi-a facut impresie deloc :rolleyes: ..daca!...si spun Daaccaa!! a-si fi acolo pe taramul lui,cu persoane dragi mie,care gusta(cum ar fi doamna mea din Italia de exemplu) asi da fro' cativa bobarnaci la viermisorii prea saltareti si asi gusta pe o bucatica de paine spui sincer...Numa' sa nu puta branza prea tare,ca daca e asa nu pot,imi pare rau,nu ma deranjeaza in acest caz atat de mult viermii cat daca ar fi mirosul insuportabil,eu cu ala am ce am :rolleyes:

#41349 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 28 January 2019 - 04:14 PM

Boni, cam asa, da mai incetutz, ca el e zen Imagine postata
Imagine postatasa-ti fie mai bine cat de repede!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#41350 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 January 2019 - 08:00 PM

Am ras cu pofta la comentariile voastre! Mie imi place sa cred ca sunt ceva mai "anpassungsfähig" cum zice neamtul, adica mai adaptabila...daca acum 20 sau 25 de ani imi arata cineva o branza din aia maturata, serioasa, pai probabil ca as fi lesinat ca orice domnisoara sensibiloasa care se respecta. Azi realizez ca imi plac imputoseniile de mor. Cu cat mai imputita branza cu atat mai deosebit gustul. Bine, se recomanda si un vin puternic pe masura la astea. Cel mai bine nu serviti din astea daca planuiti o seara romantica. Imi place sa cred ca si casu marzu este imputita rau, asa imi da impresia. Cert este ca ne oripileaza micile larve care, saracele, n-or gresit cu nimic! Din punctul lor de vedere, mai oribil e sa te haleasca un capcaun din ala barbos de viu... Imaginati-va insa munca fantastica pe care o depun si pe care producatorii moderni de branza o imita cu metode tehnologice ultramoderne si ultrascumpe ca sa creeze acelasi gust... Personal mi-ar placea tare mult sa o gust, dar dupa ce m-am asigurat ca bietele vietati raman pe terenul lor :rolleyes:

Alpha, iar am ras copios! Iti datorez imbunatatirea drastica a moralului pe azi! Imagine postata
Da, irlandezii si scotienii -probabil si galezii- inca mai stiu sa manance organe. Irlandezii au si ei haggis? Francezii ce mai prefera ceva potroace si un neam de toba plus niscaiva bulane de broasca. Bine, cei din spatiul rural mananca ei mai multe. Insa, aia din spatiul rural, acolo unde a mai ramas inca, autentic. In rest...ma mai uit pe la reportaje si ii mai vad pe unii cum isi umple garajul ori boxa cu tone de conserve ca sa fie pregatiti pentru sfarsitul lumii Imagine postata No, seriously... Bine ca eu am tulburari "psihosomatice" Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41351 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 January 2019 - 08:18 PM

Geanino, de la linkul tau am ajuns la asta:
Ce-ti fac! Stau lipita de monitor in loc sa imi vad de treaba. Prea fain documentarul. Ia zi Any, asa e pe la voi?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41352 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,590
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 28 January 2019 - 08:54 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 January 2019 - 08:18 PM, a spus:

Ce-ti fac! Stau lipita de monitor in loc sa imi vad de treaba. Prea fain documentarul. Ia zi Any, asa e pe la voi?

Lapo, daca ti-a placut episodul asta, vezi ca Andrew Zimmern are un intreg show, nu stiu cate sezoane exact sint, se cheama Bizarre Foods. Daca imi amintesc eu bine am vazut un episod si cu Romania, prin Ardeal undeva?
brain loading....please wait....

#41353 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2019 - 09:19 PM

Soorryy!!! :rolleyes:

Vezi postareablack_cat, la 28 January 2019 - 08:54 PM, a spus:

Lapo, daca ti-a placut episodul asta, vezi ca Andrew Zimmern are un intreg show, nu stiu cate sezoane exact sint, se cheama Bizarre Foods. Daca imi amintesc eu bine am vazut un episod si cu Romania, prin Ardeal undeva?

Daa!! si eu urmaresc Bizarre Foods cu Andrew Zimmern e pe canalul travel http://www.cinemagia...-channel/marti/ de la ora 18 ...E foarte interesant :rolleyes:

#41354 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2019 - 09:40 PM

Nu pierdeam nici un episod acum cativa ani cand se transmitea si aici.E faina de tot emisiunea.

Lori :rolleyes: da maica cam asa :rolleyes: . Cate ceva am gustat si eu.

#41355 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2019 - 09:56 PM

Cand vi se mai face dor gasiti multe episoade pe internet http://www.google.ro/search?source=hp&ei=1F1PXKmbOJCsrgTy_puYBw&q=andrew+zimern+bizare+foods+youtube'&btnK=Căutare+Google&oq=andrew+zimern+bizare+foods+youtube'&gs_l=psy-ab.3...1713.17262..17477...0.0..0.244.3874.14j20j1......0....1..gws-wiz.....0..0j0i131j0i10j0i22i30j0i22i10i30j0i13j0i13i30j0i19j0i22i30i19.R3QrIJZRFZQ

#41356 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2019 - 10:02 PM

Pai chiar am sa ma uit.

#41357 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2019 - 10:07 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 January 2019 - 10:02 PM, a spus:

Pai chiar am sa ma uit.

Hi hi hi! uite-l pe asta in Ungaria e cu gipsy'' e f. colorat,e cu lautari cu pirande cu de toate :rolleyes: http://www.youtube.c...h?v=84VtYYhySI4

#41358 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 January 2019 - 01:09 AM

mai demult stam de vorbă cu colegii despre ce mincaruri exotice mănincă fiecare și am ajuns de la cap de porc și coadă de vacă, la organe (inclusiv uter), sânge, cui de fier in oală pentru anemici
autohtonul a spus și el cu glas mai moale: ficăței de pui :rolleyes:

#41359 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 29 January 2019 - 01:39 AM

Eu am promis ca le fac racituri la ăștia ai mei. Cică or sa incerce - Haha!
Cred ca e normal- deși picioare de porc sau măruntaie- ficat, rinichi, pipote, inimi, creieri sunt parfum pe lângă viermișorii miscareti și alte minuni.

Chiar, care e cel mai exotic aliment pe care l-ați încercat? Eu chiar nu știu, nu pot zice sushi sau sashimi pentru ca toată lumea mănâncă peste crud... nu cred ca am încercat nimic.

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 29 January 2019 - 01:41 AM

#41360 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 January 2019 - 01:53 AM

era cât pe ce să mănânc veveriță dar arată ca un șobolan și nu am putut
ursul e exotic? nu mi-a plăcut, mirosea prea tare a ... urs
ceva cerb arctic. ăla a fost delicios
melci și de apă și tereștrii