Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2085
  • 2086
  • 2087
  • 2088
  • 2089
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41721 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 February 2019 - 02:17 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 February 2019 - 02:13 PM, a spus:

am inteles ca acum sunt cu plus: +9

Chiar e cald si bine pe la soare,eu m-am descheiat la haina,dar dimineata e frig rau,baltile bocna,e vreme de aia de nu mai stii cum sa te imbraci :105:

#41722 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 February 2019 - 03:32 PM

Vezi postareamoatza, la 25 February 2019 - 08:45 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 24 February 2019 - 10:00 PM, a spus:

am vrut sa te intreb daca voi chiar mancati atat, ca in fiecare we ai un pogon la menu ...

aseara comentam Asia Express cu nor'mea pe WA, imi place emisiunea asta si de-aia am fost lapidara. da' sa vezi ce comentarii avem, ea a terminat filologie si are vorbele la ea, e haioasa, ne potrivim! cand nu reusim sa scriem, ne mai trimitem si msj vocale, e f distractiv!
zici ca-i mult? bors am avut exact 8 portii, mai sunt trei, dar micute si fara prea multa carne.

Vezi postareamoatza, la 25 February 2019 - 01:39 PM, a spus:

Adriana, chiar te rog sa duci discutiile la han, ca daca postam doar eu acolo, nu se mai intelegea nik.

incepind cu asta de mai sus si pina aici?

#41723 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 February 2019 - 03:41 PM

da, Adriana, este perfect de unde ai sectionat, multumim si scuze Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#41724 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 February 2019 - 08:53 PM

Sectia financiara e aici

#41725 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 26 February 2019 - 03:13 AM

Am crezut ca lesin azi la serviciu cand am vazut ca ma suna de la scoala, si mai ales dupa ce am raspuns - era un mesaj automat ca fiica-mea e absenta si daca stiu de asta sa apas tasta 1, daca nu tasta 2 etc. Sotul ii dusese dimineata pe amandoi copiii cu masina, dar nu le da drumul inauntru inainte de a suna clopotelul. Sun la scoala sa vorbesc cu o "fiinta umana" nu cu masinile, nu va spun cate scenarii mi-am facut pana ne-am lamurit ca au facut o greseala :ph34r: :ph34r: :toothy6: .

#41726 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,588
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 26 February 2019 - 04:34 AM

Vezi postareaadi_edi, la 26 February 2019 - 03:13 AM, a spus:

Am crezut ca lesin azi la serviciu cand am vazut ca ma suna de la scoala, si mai ales dupa ce am raspuns - era un mesaj automat ca fiica-mea e absenta si daca stiu de asta sa apas tasta 1, daca nu tasta 2 etc. Sotul ii dusese dimineata pe amandoi copiii cu masina, dar nu le da drumul inauntru inainte de a suna clopotelul. Sun la scoala sa vorbesc cu o "fiinta umana" nu cu masinile, nu va spun cate scenarii mi-am facut pana ne-am lamurit ca au facut o greseala :ph34r: :ph34r: :toothy6: .

Iti inteleg sperietura. Cosmarul oricarui parinte. Bine ca a fost alarma falsa.
brain loading....please wait....

#41727 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 26 February 2019 - 05:14 AM

La mine e vant de vreo doua zile. Tare sinistru se aude noaptea.
Blackie cum reusesti sa faci lejer 15000 de pasi pe zi? Am si eu un fitbit din asta si ma streseaza ( vorba vine) ca mi-am setat sa fac 10,000 de pasi pe zi si ca sa fac atatia trebuie sa ies la mers- ture de parcare sau banda. Doar miscarea zilnica din timpul lucrului imi produce undeva pe la 5000 de pasi .Am avut odata o zi cand am sarit de 20,000- a fost - ceva de tinut minte.Cand am mers in Romania a fost alta treaba- acolo faceam 8000 pana la ora pranzului. Dar ieseam in oras, la magazine- numai pe jos. Aici nu am nicio sansa sa merg undeva pe jos...

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 26 February 2019 - 05:15 AM

#41728 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 26 February 2019 - 03:57 PM

In sfarsit s-au oprit vanturile si ploile, azi e minunat. Cer albastru si soare +16. Daca ignoram briza de duhoare de ingrasamant ce vine de la ferma, e chiar de vis Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#41729 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 26 February 2019 - 04:01 PM

Tractor din ala care imprastie balegarul din coada, cu turbina din aia? Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41730 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,588
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 26 February 2019 - 04:47 PM

Vezi postareaWowerful, la 26 February 2019 - 05:14 AM, a spus:

La mine e vant de vreo doua zile. Tare sinistru se aude noaptea.
Blackie cum reusesti sa faci lejer 15000 de pasi pe zi? Am si eu un fitbit din asta si ma streseaza ( vorba vine) ca mi-am setat sa fac 10,000 de pasi pe zi si ca sa fac atatia trebuie sa ies la mers- ture de parcare sau banda. Doar miscarea zilnica din timpul lucrului imi produce undeva pe la 5000 de pasi .Am avut odata o zi cand am sarit de 20,000- a fost - ceva de tinut minte.Cand am mers in Romania a fost alta treaba- acolo faceam 8000 pana la ora pranzului. Dar ieseam in oras, la magazine- numai pe jos. Aici nu am nicio sansa sa merg undeva pe jos...

Am catel pe care il scot de 2 oripe zi in parc si seara o data inainte de culcare , pe strada.
Si aici a batut vantul foarte tare, ne-a trezit noaptea ca vibra casa.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 26 February 2019 - 04:51 PM

brain loading....please wait....

#41731 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 26 February 2019 - 05:02 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 February 2019 - 04:01 PM, a spus:

Tractor din ala care imprastie balegarul din coada, cu turbina din aia? Imagine postata

Da! Imagine postata sau cisterna cu o stropitoare la coada
E un lichid - slurry - format din balegar, resturi de fan, apa cu care spala grajdurile, silozurile...toate fermentate bine vreme indelungata. Uai! cum pute! te ofilesti Imagine postata
Imagine postata

#41732 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2019 - 05:17 PM

Ahaaaaam, stim, stim. Am stat si eu in zone mai rurale si cu ferme multe Imagine postata Inconfundabila aroma! Hold on in there, girl!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41733 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 26 February 2019 - 05:22 PM

Dragele mele, nu credeam ca o sa se mai animeze vreodata forumul in "halul" asta! Efectiv nu mai am timp sa citesc tot ce scrieti, sa raspund, sa ma bag in discutii cum as vrea. Cateodata mai citesc asa printre randuri ca sa nu pierd ceva, iar seara incerc sa citesc tot dar nici asa nu reusesc.
Deci e misto de tot chestia asta, ne-am regasit intr-un fel.
Va pup pe toate.

#41734 Userul este online   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,066
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 26 February 2019 - 05:31 PM

Hello girls! Azi am trait o mare tragedie! Mi-am uitat telefonul acasa :P .....nu credeam ca sunt asa dependenta de el, pfuai!

#41735 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2019 - 05:34 PM

M-am speriat cand am citit "tragedie"... bine ca nu ai patit nimic!

Vezi postareaany_annette, la 26 February 2019 - 05:22 PM, a spus:

Dragele mele, nu credeam ca o sa se mai animeze vreodata forumul in "halul" asta! Efectiv nu mai am timp sa citesc tot ce scrieti, sa raspund, sa ma bag in discutii cum as vrea. Cateodata mai citesc asa printre randuri ca sa nu pierd ceva, iar seara incerc sa citesc tot dar nici asa nu reusesc.
Va pup pe toate.

Nevah say nevah!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41736 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 February 2019 - 05:37 PM

Ziua buna, de pe camp. Nici un nor pe cer, soarele arde..... Asa ca sapam, smulgem buruienile si pregatim straturile.

Vezi postareamino, la 26 February 2019 - 05:31 PM, a spus:

Hello girls! Azi am trait o mare tragedie! Mi-am uitat telefonul acasa :P .....nu credeam ca sunt asa dependenta de el, pfuai!

Si nu te repezi sa suni pe careva, sa cauti varii informatii pe net, sa....? Nu ti se pare ca suna? :P

Spor tuturor! 😁

#41737 Userul este online   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,066
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 26 February 2019 - 06:52 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 February 2019 - 05:34 PM, a spus:

M-am speriat cand am citit "tragedie"... bine ca nu ai patit nimic!

Vezi postareaany_annette, la 26 February 2019 - 05:22 PM, a spus:

Va pup pe toate.

Nevah say nevah!

Nu am mai zis, ca joia trecuta, am trecut pe langa o mare cumpana. A dat o masina peste mine pe trecerea de pietoni, norocul meu ca eu am o mare frica cu dementii care circula pe aici si am vazut cu coada ochiului cum se apropia cam repede masina de mine si am marit pasul. Cand am vazut ca ma atinge la picior am pus mana pe capota si am sarit din calea lui. Mare noroc am avut, ca nu avea viteza mare, am doar o vanataie in palma..probabil i-am botit capota cu tonajul meu :P . Nici el nu se astepta sa ma atinga, cred :P .

#41738 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 February 2019 - 07:10 PM

Vezi postareamino, la 26 February 2019 - 06:52 PM, a spus:

Nu am mai zis, ca joia trecuta, am trecut pe langa o mare cumpana. A dat o masina peste mine pe trecerea de pietoni, norocul meu ca eu am o mare frica cu dementii care circula pe aici si am vazut cu coada ochiului cum se apropia cam repede masina de mine si am marit pasul. Cand am vazut ca ma atinge la picior am pus mana pe capota si am sarit din calea lui. Mare noroc am avut, ca nu avea viteza mare, am doar o vanataie in palma..probabil i-am botit capota cu tonajul meu :P . Nici el nu se astepta sa ma atinga, cred:rolleyes: .

Cretinoizi!!!!! :P Bine ca esti in regula.
Io-s mai rea... I-am trantit unuia umbrela-n portiera. Imi pare rau ca nu i-am zgariat-o..... Probabil ca ala a crezut ca i-am facut masina muci, ca a oprit instant si-a-nceput sa raga la mine. M-a durut la basca.
Altu', care a binevoit sa treaca pe rosu, a pus frana. Stiu ca era rosu pentru ca eu aveam verde.... Si l-a botit ala din spate! 😁

#41739 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 26 February 2019 - 07:16 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 February 2019 - 05:17 PM, a spus:

Ahaaaaam, stim, stim. Am stat si eu in zone mai rurale si cu ferme multe Imagine postata Inconfundabila aroma! Hold on in there, girl!

Eu stau la resedinta de judet! 😂😂😂
Imagine postata

#41740 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 26 February 2019 - 07:34 PM

Vezi postareamino, la 26 February 2019 - 05:31 PM, a spus:

Cat te inteleg! Il mai uit si eu si e greu :P
La mine e mai rau ca carcasa de protectie are un buzunarel in care imi tin cardul cu care intru in cladire la servici. Noroc ca sunt mai multe intrari si ori merg pe la cantina si bat la geam sa-mi deschida careva, ori la departamentul de primire consumabile/posta.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2085
  • 2086
  • 2087
  • 2088
  • 2089
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul