black_cat, la 02 March 2019 - 01:03 AM, a spus:
Ady arata-le prietenilor tai care vor sa se mute la Ottawa articolul, sa stie la ce sa se astepte .
Le-oi arata, da-s tineri si nebunatici; la un moment dat ma gandeam ca as vrea sa locuiesc la Ottawa; nu mai vreau, daca primavara incepe cand rasar bancile!
A fost o saptamana foarte ciudata...
De vreo 2 ani la noi la serviciu se tot reduce din personal, asa incat ne luam la revedere cu "see you tomorrow... maybe!"; de la noi din departament inca nu au dat pe nimeni afara, dar nu au mai angajat in locul celor care au plecat.
Pana alaltaieri - sefa a plecat mai repede ca dus-o pe maica-sa la doctor, in lipsa ei celalalt sef a anuntat-o pe o colega ca nu mai au nevoie de ea; e o doamna care iesise la pensie dar lucra cu contract, niste chestii care numai ea stia sa le faca. Si eu am plecat mai repede in ziua aceea, o alta colega care venea la masa cu noi isi luase liber , asa ca nu a apucat sa-si ia ramas bun de la noi

.
Azi imi spune sefa ca maica-sa (care e director la o alta firma) a patit acelasi lucru ca si ea - pana a fost la doctor, mai-marii i-au concediat unul din angajatii pe care ea refuza sa-l dea afara - cica era un om dificil, dar bun profesional, si cu care ea se putea intelege. Ce coincidenta nenorocita!