Eu ma mir cand va aud cu instructorii astia dusi cu pluta...e total lipsit de profesionalism sa astepti aceleasi performante de la toti participantii la curs...
Cel mai de incredere terapeut din echipa cu care am lucra,t si care e si instructor de fitness, spune ca nicioadata nu trebuie sa te suprasoliciti si sa faci atat cat te lasa limitele. Pe parcurs, in timp ce te rutinezi, devii sigur pe tine, poti sa testezi ce merge mai mult si ce nu, mai ales la cei suferinzi.
I-am povestit ca am reinceput lucratul de muschi la sala cu greutati de 20 si 25 kg...mi-am luat o mustruluiala...mi-a spus sa reduc din greutati, nimic nu are voie sa doara ori sa creeze discomfort si sa ma apuc de Pilates, pentru ca nu am nevoie de pompat muschi. Eu din cuvantul lui nu ies.

El face cursuri de Pilates si imi place ca are grija de toti, de cei care tin pasul si de cei care sunt mai lenti, l-am vazut eu lucrand. Probabil ca asta e diferenta intre antrenor de fitness care a facut doar asta si unul cu background clinic si formare de fiziokinetoterapeut.
Mi-a si spus ca multi instructori tind sa faca greseala de a isi suprasolicita cursantii...confirm...Ingo, instructorul meu, vazand ca nu sunt o miorlaita, mi-a pus la greu baga, fa, e prea usor, mai punem niste kile...Cand i-am povestit terapeutului face: "uite-asa te rupi" si cata dreptate mai are!
Fragola, ce tip de yoga faci?
moatza, la 18 May 2019 - 02:27 PM, a spus:
hello, hello, 22C cu soare, dimineata a plouat frumos, mi-a placut maxim.
Lori, io am facut si/si. La inceput am zis ca le-aleg drept clase de relaxare...not!
Se insista mult pe stretching si izometrie in niste pozitii imposibile, multe dintre ele. Dar cred ca erau f rigurosi antrenorii de la sala pe care o frecventam io, majoritar fiind persoane f tinere la clase.
Mi-amintesc ca a venit intr-un we un antrenor italian, asa, ca un schimb de experienta, si ala ne propusese niste exercitii
omenesti. Pe la jumatea orei au trecut ai nostri la butoane, ne-au zis ca-i gata incalzirea
Eu as merge iar la niste clase de genul asta, fara tzopaiala, dar mai adaptate unor persoane cu
experienta de viata, hmm, hmm
Altfel, sa va zic ceva oripilant: am fiert 3 capete de miel aseara, am facut mamaliga si usturoi si am dat drumul barbarismelor
Ma gandeam, vreo alta natie, neobisnuita cu de-astea, ce-ar fi zis vazandu-ne?

Ca imaginea era creepy rau
mai am unul,vrea careva?
Sa nu faci tu o poza acolo...zau! Inalta tradare!
Si la turcii la care ma duc eu sa fac cumparaturi au mereu cap de miel. Din cand in cand se mai rataceste si cate-un neamt prin magazinul lor si cand ajunge pe la galantarul cu carnuri , unde sunt si mate si burta si copite de oaie, face fete-fete si eu rad pe infundate de ma stric!
Cred ca nemtii sunt cel mai sclifosit neam evah de pe aceasta planeta. Astia si cand aud de ficatei de pasare facuti pate ori, nu mai zic prajiti, deja tre' sa le aduci sarurile ...
La mine manca bunicul si limba si ochi , ehe...
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 18 May 2019 - 08:59 PM