Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2128
  • 2129
  • 2130
  • 2131
  • 2132
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#42581 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 18 May 2019 - 12:59 PM

Prezent, sa traiti!
Abia m-am trezit si-mi savurez cafeluta. In timpul saptamanii nu-mi fac cafea acasa, asa ca-mi incep weekendul ca o rasfatata ce sunt.
Dupa mai bine de 2 saptamani de raceala, abia acum parca simt ca ma pun pe picioare. Sper ca si restul bolnavioarelor despre care am mai citit pe-aici s-au intremat.
Ma incearca si pe mine alergia asta de primavara, asa ca am luat ceva pastile de la farmacie vreo 3 zile si m-am simtit mai bine. Acum vreo cativa ani ma diagnosticasera cu "alergie severa", pe naiba, cred ca la toti le spuneau asa, in cele din urma am renuntat la tratament ca nu simteam nicio imbunatatire.
Eu nu alerg ca voi dar imi place sa ma plimb - zilele trecute am gasit o floricica singuratica :) , plantata probabil de o veverita zapacita:

Aaaa, si sa va arat cu ce tricicleta vin unii la noi la serviciu (nu, nu eu :) ):

Fisiere atasate

#42582 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 May 2019 - 02:27 PM

hello, hello, 22C cu soare, dimineata a plouat frumos, mi-a placut maxim.
Lori, io am facut si/si. La inceput am zis ca le-aleg drept clase de relaxare...not!
Se insista mult pe stretching si izometrie in niste pozitii imposibile, multe dintre ele. Dar cred ca erau f rigurosi antrenorii de la sala pe care o frecventam io, majoritar fiind persoane f tinere la clase.
Mi-amintesc ca a venit intr-un we un antrenor italian, asa, ca un schimb de experienta, si ala ne propusese niste exercitii omenesti. Pe la jumatea orei au trecut ai nostri la butoane, ne-au zis ca-i gata incalzirea :)
Eu as merge iar la niste clase de genul asta, fara tzopaiala, dar mai adaptate unor persoane cu experienta de viata, hmm, hmm :)
Altfel, sa va zic ceva oripilant: am fiert 3 capete de miel aseara, am facut mamaliga si usturoi si am dat drumul barbarismelor :)
Ma gandeam, vreo alta natie, neobisnuita cu de-astea, ce-ar fi zis vazandu-ne? :) Ca imaginea era creepy rau :) mai am unul,vrea careva?

#42583 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 18 May 2019 - 03:35 PM

Vezi postareamoatza, la 18 May 2019 - 02:27 PM, a spus:

Lori, io am facut si/si. La inceput am zis ca le-aleg drept clase de relaxare...not!
Se insista mult pe stretching si izometrie in niste pozitii imposibile, multe dintre ele. Dar cred ca erau f rigurosi antrenorii de la sala pe care o frecventam io, majoritar fiind persoane f tinere la clase.

Cu siguranta sunt si pozitii mai usoare, desi sa stii ca si la astea tot simti cum se lucreaza muschiul. Noi faceam exercitiile atat cat puteam noi, instructoarea chiar insista ca daca simtim ca e prea greau sa cat putem la inceput.

Mi-amintesc ca a venit intr-un we un antrenor italian, asa, ca un schimb de experienta, si ala ne propusese niste exercitii omenesti. Pe la jumatea orei au trecut ai nostri la butoane, ne-au zis ca-i gata incalzirea :)
Eu as merge iar la niste clase de genul asta, fara tzopaiala, dar mai adaptate unor persoane cu experienta de viata, hmm, hmm :)
Altfel, sa va zic ceva oripilant: am fiert 3 capete de miel aseara, am facut mamaliga si usturoi si am dat drumul barbarismelor :)
Ma gandeam, vreo alta natie, neobisnuita cu de-astea, ce-ar fi zis vazandu-ne? :) Ca imaginea era creepy rau :) mai am unul,vrea careva?

Am si eu pregatita sira spinarii, cu tot cu muschiuletul aferent, de la ied, tot pentru rasol.

#42584 Useril este offline   Fragola 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 137
  • Inregistrat: 06-October 11

Postat 18 May 2019 - 04:21 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 May 2019 - 10:24 PM, a spus:

Sara buna la popor!
Pfff, ati adormit fara cafeaua mea...la ora asta tarzie din noapte va pregatesc altceva. E vineri, e partyyyyy!
Atasament dde6c02fc1d88425173c34bbe3724347.jpg

Atasament 52b3f8ba61f5e4bc8414151c515f1369.jpg

Pe mine m-a lovit programul fix in freza...fix asa :)
Atasament ARxBFbyyZjI.jpg

Plus de asta am revenit si la sala, testez, fac exercitii, vad cum reactionez...
Vroiam sa va intreb: e cineva pe aici care face ori a facut yoga si ori pilates?

S-aveti un start fain in weekendul ce se instaleaza deja :)

Eu am facut pilates, acum fac yoga. Imi face foarte bine la durerile de spate, imi intinde muschii foarte bine si ma simt cu 2 cm mai inalta dupa exercitii. :) Gradul de dificultate este in functie de tipul de yoga si de antrenor, de care depinde mult. Am facut si figuri acrobatice dar nu sint de mine.

#42585 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 May 2019 - 06:56 PM

Pfffff, eu nu am avut timp de leneveala neam...o aman pe maine.
Si aici m-a terminat vremea! A fost atat de frig zilele astea si azi a ajuns tepmperatura la 27 de grade, am zis ca mor...de cam o saptamana nu pot adormi, nu stiu de voi, dar pe mine ma omoara oscilatiile astea atat de crase.
Ca sa ma mai consolez...am fost si eu la cumparaciuni si am luat de sezon:

Fisier atasat  60574086_2359503450993968_8903479415200022528_n.jpg (62.62K)
Number of downloads: 0

Sunt din productia locala, de aici de prin imprejurimi, miros teribil, dar nu sunt chiar atat de dulci, le mai trebuie soare.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42586 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2019 - 08:57 PM

Eu ma mir cand va aud cu instructorii astia dusi cu pluta...e total lipsit de profesionalism sa astepti aceleasi performante de la toti participantii la curs...
Cel mai de incredere terapeut din echipa cu care am lucra,t si care e si instructor de fitness, spune ca nicioadata nu trebuie sa te suprasoliciti si sa faci atat cat te lasa limitele. Pe parcurs, in timp ce te rutinezi, devii sigur pe tine, poti sa testezi ce merge mai mult si ce nu, mai ales la cei suferinzi.
I-am povestit ca am reinceput lucratul de muschi la sala cu greutati de 20 si 25 kg...mi-am luat o mustruluiala...mi-a spus sa reduc din greutati, nimic nu are voie sa doara ori sa creeze discomfort si sa ma apuc de Pilates, pentru ca nu am nevoie de pompat muschi. Eu din cuvantul lui nu ies. Imagine postata
El face cursuri de Pilates si imi place ca are grija de toti, de cei care tin pasul si de cei care sunt mai lenti, l-am vazut eu lucrand. Probabil ca asta e diferenta intre antrenor de fitness care a facut doar asta si unul cu background clinic si formare de fiziokinetoterapeut.

Mi-a si spus ca multi instructori tind sa faca greseala de a isi suprasolicita cursantii...confirm...Ingo, instructorul meu, vazand ca nu sunt o miorlaita, mi-a pus la greu baga, fa, e prea usor, mai punem niste kile...Cand i-am povestit terapeutului face: "uite-asa te rupi" si cata dreptate mai are!

Fragola, ce tip de yoga faci?

Sa nu faci tu o poza acolo...zau! Inalta tradare!
Si la turcii la care ma duc eu sa fac cumparaturi au mereu cap de miel. Din cand in cand se mai rataceste si cate-un neamt prin magazinul lor si cand ajunge pe la galantarul cu carnuri , unde sunt si mate si burta si copite de oaie, face fete-fete si eu rad pe infundate de ma stric!

Cred ca nemtii sunt cel mai sclifosit neam evah de pe aceasta planeta. Astia si cand aud de ficatei de pasare facuti pate ori, nu mai zic prajiti, deja tre' sa le aduci sarurile ...
La mine manca bunicul si limba si ochi , ehe...

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 18 May 2019 - 08:59 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42587 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 May 2019 - 09:39 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 May 2019 - 08:57 PM, a spus:

si noi la fel.
asa am fost crescuti, de copii am vazut in casa la ai nostri, am participat la sacrificari de animale - adica nu ne lasau sa vedem chiar momentul taierii - dar la transat ne balaceam si noi.
animalele sunt crescute cu scopul de a asigura htrana familiei, nu aveam nicio reticenta.
Lori, mai am un cap, dar nu-l pozez, sa stii! :)

Antrenorii nu ne impuneau sa facem perfect, sau tot, sau pana la capat, sau toate repetarile, dar daca asta se facea la clasa, asta iti impuneai singur.
Mie mi-ar fi placut niste clase adaptate, pe nivele de intensitate...s-a incercat la un moment dat, erau incepatori/avansati, dar toata lumea se considera avansata de la a doua prezenta...asa ca s-a renuntat la ele.
bai, ce somn vad!!

#42588 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 May 2019 - 09:49 PM

Si bunicul meu dinspre tata,era placerea lui de pashte rasol din cap de miel,servit cu hrean :) domnul Geany se da si el amator de chestiuni' dintrashtia',mi-a dat matusa Marlena cadoo' capul de miel si i l-am facut rasol lui domnul Geany...surpraiz'-surpraiz' :) daca in trecut l-ar fi gasit o delicatesa,acum i-a creat ''impresiune'',l-a mancat dar n-ar mai vrea :) i se cam schimba gusturile incet-incet dupa mine pe principiul''cum ii capra si caprita asa-i mama si fetita'' :)

(Lapo' eu daca am capsuni parfumate dar nu dulci i le servesc taiate felii cu o bila de inghetata peste :) ,ca altfel boscorodeste ,asa le mananca fara comentarii )

#42589 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 18 May 2019 - 11:42 PM

Cred ca nemtii sunt cel mai sclifosit neam evah de pe aceasta planeta. Astia si cand aud de ficatei de pasare facuti pate ori, nu mai zic prajiti, deja tre' sa le aduci sarurile ...

Las'ca nici cu italienii nu mi.i rusine
fiica dacilor

#42590 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 19 May 2019 - 12:44 AM

Azi am fost un pic la shopping ca am avut doua ore de pierdut prin oras pana s-o recuperez pe fiica-mea. M-am dus la un magazin alimentar recent deschis, sa casc gura mai mult, ca n-aveam de gand sa ma car cu sacose pe autobuze. Mda, nu stiu ce a fost in capul meu, cand am vazut cate am pus pe banda mi-a venit sa las cel putin jumatate acolo. 5 plase am avut pana la urma. Nu le-am putut cara decat pana la statie, nici gand sa ma duc cu ele sa stau in sala de asteptare pana termina fiica-mea, m-am dus acasa si m-am intors iarasi sa o culeg pe donsoara. Doar asa, ca idee - am cumparat cartofi, sfecla rosie, zahar brut, zahar brun, ciocolata, banane...
Vreau doar sa va arat ce nu am cumparat, ca n-am unicorni acasa - bagels :)...

Va las si-o cafea pe maine dimineata, a fost musai sa-mi fac dupa party-ul culinar - asta-i zaharul brun din lista de mai sus, nu vi s-ar fi lipit si voua de degete :) ?

Fisiere atasate

• Fisier atasat  BAGELS.JPG (680.35K)
  • Fisier atasat  CF.jpg (1.19MB)

#42591 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 19 May 2019 - 07:28 AM

Moatza, din capul rămas poți face o ciorbă "kelle paça", e o bunătate :) mie de curînd îmi place capul de miel, îi tai partea cu dinții și limba că mereu arată horror, și îi scot ochii. Ciorbă de-asta n-am făcut niciodată acasă, dar o mănînc la un restaurant turcesc și e excelentă.

#42592 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2019 - 10:25 AM

Neata la popor!
Am dormit ca naiba...
Hai la cafeleeeeee!
Fisier atasat  53dbbe439e500b2f91e0aa84c44362dd.gif (2.04MB)
Fisier atasat  11e741583b125a19acc04dbd20b18396.jpg (58.06K)
Fisier atasat  d3a66266d8d22ccbde99a34f6eef5ac0.jpg (16.09K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42593 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2019 - 10:35 AM

Vezi postareaGeany, la 18 May 2019 - 09:49 PM, a spus:

(Lapo' eu daca am capsuni parfumate dar nu dulci i le servesc taiate felii cu o bila de inghetata peste :) ,ca altfel boscorodeste ,asa le mananca fara comentarii )

Ieri am stat si m-am coit (termen popular!) vreo 5 minute pe la vitrinele cu inghetata si nu am luat...ca nu si nu. Ca stiti voi, no sugars, no carbs Imagine postata Si azi noapte ar nu am putut adormi, m-a lovit o pofta de dulce si mi-am adus aminte ca am un toblerone prin casa...ghici ce facea eu in creierii noptii ... ma duc sa imi ispasesc penintenta. Imagine postata

Vezi postareabristena, la 18 May 2019 - 11:42 PM, a spus:

Las'ca nici cu italienii nu mi.i rusine

Povesteste Imagine postata

Vezi postareaadi_edi, la 19 May 2019 - 12:44 AM, a spus:

Azi am fost un pic la shopping ca am avut doua ore de pierdut prin oras pana s-o recuperez pe fiica-mea. M-am dus la un magazin alimentar recent deschis, sa casc gura mai mult, ca n-aveam de gand sa ma car cu sacose pe autobuze. Mda, nu stiu ce a fost in capul meu, cand am vazut cate am pus pe banda mi-a venit sa las cel putin jumatate acolo. 5 plase am avut pana la urma. Nu le-am putut cara decat pana la statie, nici gand sa ma duc cu ele sa stau in sala de asteptare pana termina fiica-mea, m-am dus acasa si m-am intors iarasi sa o culeg pe donsoara. Doar asa, ca idee - am cumparat cartofi, sfecla rosie, zahar brut, zahar brun, ciocolata, banane...
Vreau doar sa va arat ce nu am cumparat, ca n-am unicorni acasa - bagels :)...

Va las si-o cafea pe maine dimineata, a fost musai sa-mi fac dupa party-ul culinar - asta-i zaharul brun din lista de mai sus, nu vi s-ar fi lipit si voua de degete :) ?

Ptiuuu, acum ma pregateam sa te boscorodesc, vorba Geaninei Imagine postata

@ Carmella: Hit and go :))) Zi si tu mai multe despre ciorba aia, lütfen!

Ma duc sa va mai arat una alta la topicul cu obiceiurile.

@ Adi, ce deosebita e laleluta aia visinie in campul cu papadii Imagine postata

De curand am auzit/citit o ghicitoare draguta: ce planta de pe planeta arata ca soarele, luna si stelele la un loc?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42594 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 May 2019 - 11:57 AM

Vezi postareaCarmella, la 19 May 2019 - 07:28 AM, a spus:

mie de curînd îmi place capul de miel, îi tai partea cu dinții și limba că mereu arată horror, și îi scot ochii.

he, he, cum suna asta scoasa din context? =)) =))

sa continuam in acelasi registru: partea cu dintii o indeparteaza omul de la inceput, de la transare, ca sa-l pot spala pe limba si pe gat :) =))
deci acumn-am fiert si dintii, i-am belit - scuzati! - doar limba :)

hai ca m-a distrat sa scriu asta!

un cap fiert inca mai e in frigider, cred ca ma iau de el diseara.
tura asta nu fac ciorba, ca am facut una extraordinar de buna de rata. dar ma duc sa inspectez problema.

noi intotdeauna luam un miel la Paste si dupa o saptamana-doua, cand mai scad preturile, mai luam vreo doi, ca sa mancam si in timpul anului miel.
ce gasim in comert tot timpul sunt deja berbecuti :)
si in toamna luam un carlan ptr pastrama si ce-o mai fi.
mancai, tata!

#42595 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2019 - 12:39 PM

Eu m-am amuzat la maxim sa citesc! Imagine postata
La noi in familie doar mua si padrihno mancam miel, restul sunt niste mimoze...
Ador si borsul de miel si daca spui si tu cum faci borsul ala de rata...stiu ca retetele sunt standard, dar aceeasi reteta iese de fiecare data altfel in functie de mainile care o fac.

Bors de rata facea doar mamaia mea, fie-i sufletul impacat si linistit acolo unde e Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42596 Useril este offline   Fragola 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 137
  • Inregistrat: 06-October 11

Postat 19 May 2019 - 01:04 PM

Eu ma mir cand va aud cu instructorii astia dusi cu pluta...e total lipsit de profesionalism sa astepti aceleasi performante de la toti participantii la curs...
Cel mai de incredere terapeut din echipa cu care am lucra,t si care e si instructor de fitness, spune ca nicioadata nu trebuie sa te suprasoliciti si sa faci atat cat te lasa limitele. Pe parcurs, in timp ce te rutinezi, devii sigur pe tine, poti sa testezi ce merge mai mult si ce nu, mai ales la cei suferinzi.
I-am povestit ca am reinceput lucratul de muschi la sala cu greutati de 20 si 25 kg...mi-am luat o mustruluiala...mi-a spus sa reduc din greutati, nimic nu are voie sa doara ori sa creeze discomfort si sa ma apuc de Pilates, pentru ca nu am nevoie de pompat muschi. Eu din cuvantul lui nu ies. Imagine postata
El face cursuri de Pilates si imi place ca are grija de toti, de cei care tin pasul si de cei care sunt mai lenti, l-am vazut eu lucrand. Probabil ca asta e diferenta intre antrenor de fitness care a facut doar asta si unul cu background clinic si formare de fiziokinetoterapeut.

Mi-a si spus ca multi instructori tind sa faca greseala de a isi suprasolicita cursantii...confirm...Ingo, instructorul meu, vazand ca nu sunt o miorlaita, mi-a pus la greu baga, fa, e prea usor, mai punem niste kile...Cand i-am povestit terapeutului face: "uite-asa te rupi" si cata dreptate mai are!

Fragola, ce tip de yoga faci?

Am facut hatha, acum fac vinyiasa care e mai dinamica. Mi se potriveste bine, oricum trebuie incercat. La yoga insa nu te pune nimeni sa faci ceva mai greu decit poti, cel putin asta e experienta mea.

Eu as merge iar la niste clase de genul asta, fara tzopaiala, dar mai adaptate unor persoane cu experienta de viata, hmm, hmm =))
Altfel, sa va zic ceva oripilant: am fiert 3 capete de miel aseara, am facut mamaliga si usturoi si am dat drumul barbarismelor =))
Ma gandeam, vreo alta natie, neobisnuita cu de-astea, ce-ar fi zis vazandu-ne? :) Ca imaginea era creepy rau =)) mai am unul,vrea careva?

Sa nu faci tu o poza acolo...zau! Inalta tradare!
Si la turcii la care ma duc eu sa fac cumparaturi au mereu cap de miel. Din cand in cand se mai rataceste si cate-un neamt prin magazinul lor si cand ajunge pe la galantarul cu carnuri , unde sunt si mate si burta si copite de oaie, face fete-fete si eu rad pe infundate de ma stric!

#42597 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2019 - 01:35 PM

Sunt curioasa ce-o sa fie la orele de la sala mea...si putin intimidata, asa...sper sa fac fata

Rog pe cel/cea care le-ati incuiat pe Adriana si Any in camara sa predati cheia! Pronto! Imagine postata
Nu ca e dezastru la litera A!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42598 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 May 2019 - 06:53 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 May 2019 - 12:39 PM, a spus:

daca spui si tu cum faci borsul ala de rata...stiu ca retetele sunt standard, dar aceeasi reteta iese de fiecare data altfel in functie de mainile care o fac.

Bors de rata facea doar mamaia mea, fie-i sufletul impacat si linistit acolo unde e Imagine postata

chiar ca standard, dar io am facut o inovatie de ceva timp.
am cumparat in toamna niste ardei copti in otet, de la o firma locala. mai, dar niste ardei asa de buni, cu pulpa grasa, otetul nu chiar acru, plus ca amestecat cu ardeii aia se facuse putin vascos, catifelat - nu era stricat sau ceva! nici nu erau cojiti de pielita aia arsa peste tot, mai aveau zone unde s-a dat dusa mai greu.
am zis gresit am cumparat, ca a cumparat omu'...si asta ar fi chiar nerelevant in cazul meu. doar ca a cumparat in stilul lui, adica nu stiu cate baxuri - 6buc, borcan de 820gr - da' multe!
cert e ca mi-au ramas cateva borcane, ca am impartit si la tineret, si la niste prieteni din Focsani, ca acolo nu se gasesc fix de-astia, si ce-a ramas s-au cam inmuiat la pulpa, omu' decretand ca el nu mai mananca si tb aruncati.
i-am inspectat, nu toate borcanele s-au inmuiat, nici macar toti ardeii din borcan, zeama e perfect limpede si la fel de gustoasa, pulpa nu s-a stricat...sunt f buni de consum.
adica ii fac un suc gros cu mixerul stick, cu tot cu zeama, si adaug la ciorbe. la unele e suficient ptr acrit, la altele mai adaug si bors...nu va zic ce gust bun au zamurile mele!
la asta de rata am pus si suc de ardei copti, si suc de rosii facut de mine,plus toate radacinoasele, ceapa verde si-o legatura de loboda, fara paste, fara cartofi...nu ma laud, dar e de mare angajament ciorba mea!

sa stiti ca merge si cu gogosari la otet facuti suc, daca mai aveti de terminat vreun borcan ce nu va mai face cu ochiul din oareshce motiv.
cu placere!

#42599 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,518
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 May 2019 - 08:41 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 May 2019 - 10:36 AM, a spus:

Sa incepem cu A: Adriana,

Sorry...
Momentan sint nițel pe drumuri😊
Fisier atasat  IMG-20190518-WA0004.jpg (260.44K)

#42600 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 19 May 2019 - 09:42 PM

Wow, cat ati mai scris!
Eu am mers la yoga pe perioada sarcinii- yoga prenatala. A fost tare bine. As mai merge doar ca sunt o varza la a-mi face un program doar pentru mine.Capatani de miel nu prea ma sperie dar nici nu le mananc. Maica-mea e in schimb mare amatoare!

Sa ai o vacanta cat mai reusita Adriana!
Si ca sa revin putin la hazna- ieri a fost bine. Copilul a avut alte treburi si nu prea a stat sa se joace la apa. Dar a alergat si incaltat si descaltat pe tot tăpșanul.
Acum ma apuc de o ciorba de perisoare iar baietii s-au aoucat sa spele masina.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2128
  • 2129
  • 2130
  • 2131
  • 2132
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul