Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2133
  • 2134
  • 2135
  • 2136
  • 2137
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#42681 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 May 2019 - 09:44 AM

Ma bucur, ma bucur tare, Mino!

Va pun aici linkul cu unul din filmuletele facute ieri...

https://www.facebook...?type=3

Am plecat la 11 de acasa si am ajuns la ora 22.00...
Astept de la prieteni din tara formular valid si legal ca sa pot depune plangere. Daca stiti formulare valide, nu din alea din 2014, va rog sa spuneti. Multumesc!
Si acum, sa bem o cafea :D
Fisier atasat  13dc966a829196a5bfd74cc6f8f6968e.jpg (37.75K)
Number of downloads: 2
Fisier atasat  746f51d627887ce2c7da20a9867f9c1b.jpg (56.49K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  854b1320497879535f4d872f3ac73355.jpg (30.42K)

Sa aveti o zi lejera!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42682 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 May 2019 - 11:05 AM

hello, hello, 25C, soare, putin vant, deja prea cald in birou :D

bravo celor care-au fost la vot, am vazut transmisii de peste tot, am vazut determinare la multi dintre romanii de-afara, s-au mobilizat mai bine si cei din tara, pacat ca-n ciuda efortului depus nu ati reusit sa votati toti.
ziceau ca s-au infiintat mai multe sectii de votare decat la ultimele alegeri, dar n-a fost buna comunicarea intre comisiile de votare, ca ar fi tb directionati oamenii si catre sectii care aveau prezenta scazuta la vot :D
rezultatele sunt bune, ne place cum a iesit si referendumul...s-auzim azi ce zice CC ref Dragnea.

Vezi postareamino, la 27 May 2019 - 07:06 AM, a spus:

Neatza! Ce rau imi pare, Lori! Ar trebui sa isi dea demisia in masa, idiotii care au organizat alegerile in diaspora. Dar nu cred ca vedem noi asta! S-a trezit judetul Vaslui si a iesit alianta Usr-Plus pe primul loc si in Vaslui si in Barlad.

dar ati avut totusi cea mai scazuta prezenta la vot din toata tara. Clujul pe primul loc, si Ilfov a stat bine, si Capitala...tot vedeam pe burtierele de la stiri.

#42683 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 May 2019 - 11:35 AM

Buna! zi frumoasa si la noi...Ieri domnul Geany a venit de la scarbici'' la ora 16 ,am fost la votare apoi la o terasa la o bere si mai apoi pe seara la o inghetata,azi iar la cuparaciuni' amandoi,zgait ochii prin magazine, tare frumos mai e cand e cate o zi de asta senina cu soare asa,de-acum ne paste canicula ma tem ca deja in casa e super cald :D am pus si masina de rufe la treaba de dimineata de la ora 7,acum deja sunt uscate! :D

O zi minunata tuturor! :D

#42684 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 27 May 2019 - 11:39 AM

Vezi postareabristena, la 24 May 2019 - 03:39 PM, a spus:

Alpha, pentru Europarlamentari? Irish sau Ro? Sectii de votare deschise de azi? Io stiam ca numai duminica, no ce informata mi.s, sa.mi fie rusine, ma duc sa ma pedepsesc singura :D

Scuze Bris draga! Pentru Irish - locale, referendum si europarlamentare
N-am vrut sa te sperii, trebuia sa mentionez Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de alpha: 27 May 2019 - 11:43 AM

Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#42685 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,518
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 May 2019 - 11:40 AM

eu confirm ca am iesit din
Fisier atasat  tendone.jpeg (66.39K)
Number of downloads: 1
si sint in urma cu dormitul, cu gatitul, cu tot :D

#42686 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 27 May 2019 - 07:57 PM

Vezi postareamoatza, la 27 May 2019 - 11:05 AM, a spus:

Neatza! Ce rau imi pare, Lori! Ar trebui sa isi dea demisia in masa, idiotii care au organizat alegerile in diaspora. Dar nu cred ca vedem noi asta! S-a trezit judetul Vaslui si a iesit alianta Usr-Plus pe primul loc si in Vaslui si in Barlad.

dar ati avut totusi cea mai scazuta prezenta la vot din toata tara. Clujul pe primul loc, si Ilfov a stat bine, si Capitala...tot vedeam pe burtierele de la stiri.

Da nu sunt mandra de asta, si nici vreau sa fie o scuza ce spun acum, probabil sunt si din cei care nu au vrut sa boteze, dar de ex. la mine in familie, am votat doar trei persoane din 11. De ce? Pai, fratele cu familia e plecat afara dar figureaza pe liste, cumnatul cu familia la fel, soacra are 80 de ani si nu poate merge decat distante scurte, deci exclus sa mearga la vot, mama abia a ajuns la vot ca si ea are probleme de sanatate. Baiatul meu e in Tg. Mures dar figureaza absent la noi, desi el a votat acolo pe lista suplimentara. Multi dintre copiii care sunt studenti, banui ca tot pe unde sunt studenti au votat, asa ca sa nu comparam un parlit de judet ca Vaslui cu Bucuresti sau Cluj.

Aceasta postare a fost editata de mino: 27 May 2019 - 08:03 PM

#42687 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2019 - 09:27 PM

Vezi postareamino, la 27 May 2019 - 07:57 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 27 May 2019 - 11:05 AM, a spus:

Da nu sunt mandra de asta, si nici vreau sa fie o scuza ce spun acum, probabil sunt si din cei care nu au vrut sa boteze, dar de ex. la mine in familie, am votat doar trei persoane din 11. De ce? Pai, fratele cu familia e plecat afara dar figureaza pe liste, cumnatul cu familia la fel, soacra are 80 de ani si nu poate merge decat distante scurte, deci exclus sa mearga la vot, mama abia a ajuns la vot ca si ea are probleme de sanatate. Baiatul meu e in Tg. Mures dar figureaza absent la noi, desi el a votat acolo pe lista suplimentara. Multi dintre copiii care sunt studenti, banui ca tot pe unde sunt studenti au votat, asa ca sa nu comparam un parlit de judet ca Vaslui cu Bucuresti sau Cluj.

Cam asta doream sa adaug si eu, fiind de origine de acolo. Nu am acces la nici o monografie a judetului si chiar daca as avea...nu stiu cat de actuala ar fi. Ma iau dupa ce zice Wiki, date din 2011.

Populatia totala a judetului este de circa 395.000 locuitori , asta conform datelor 2011. Are 3 municipii si 2 orase plus 81 de comune , care cuprind, la randul lor, cam 500 de sate.

Cam 186.000 traiesc la oras, dintre care cu drept de vot, varsta legala, sa zicem 100.000. Mai scadem studentii, din aia de la sate scadem majoritatea apta de munca, plecata in lume, raman parintii, de pe la 50 de ani in sus pana la pensionari...majoritatea USR-isti - eu zic ca pentru un judet ajuns vai de el economic, dupa ce i s-au distrus metodic si constant sursele economice (vezi industrie grea mobila si rulmenti plus cea usoara textile si alimentara in principal) , cu o mana de tineri ramasi care alearga de pe la Husi/Barlad sa se angajeze la Safir - Deliciosul de Vaslui (cu sediul in municipiu) ori la tatal Porumboiu - Adrian Porumboiu - care detine majoritatea afacerilor pe acolo...e destul de bine...
In rest, tinerii din generatia baiatului Minodorei s-au dus saracii unde au vazut cu ochii , doar doar si-or putea face un trai decent la ei in tara. Bucurestiul e plin de ei, ca sa nu mai zic ca pe aici am cunoscut ieri zeci din VS si IS...

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 27 May 2019 - 09:30 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42688 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 May 2019 - 02:30 AM

'Mna noapte! Am votat. Datorita jupanasului am stat doar juma' de ora. Era coada separata pentru cei cu copii. Asa ca, am scapat ieftin. Initial ne gandeam sa votam intr-o alta locatie, dar jupanu' a vorbit cu alti prieteni si am convenit sa mergem intr-un oras mai mic, poate nu e asa aglomerat. Canci. Sute de oameni si acolo. Cand am iesit de la vot, am estimat cam 600 de oameni. Am dat o tura prin parcul de-alaturi si, cam dupa o ora, cand am revenit la masina, sa ne iasa ochii din cap: coada se dublase. Si era abia amiaz!!!! La prezidentiale / parlamentare, am zis ca mergem mai dimineata. Facem ochi, luam hainele de drum pe noi, hranim jupanasul pe repede-inainte si valea. Multi deja au zis ca la viitoarele alegeri or sa fie sub usa cand se da start la votat, asa ca tre' sa ne ducem si noi devreme.
In orasele mari, a fost jale. Prieteni de-ai nostri, cu copii, au stat cica la coada cu prioritate. Dar care era un fel de gluma proasta. Ca erai la cheremul celor din fata. Care nu prea aveau chef sa te lase sa treci doar pentru ca aveai copil / copii!!!!! 😳 😠 De parca trebuia sa las copilul legat de pat. Sau il furasem, ca sa votez inaintea lor.

Zile bunicele si pe aici. Sambata am fost la o pastravarie, am scos si cativa pesti pe care i-am facut pe gratar, acasa. Jupanasu' s-a distrat de minune la locul de joaca: groapa cu nisip, un tractor ce avea rotile din fata bagate pe jumate in pamant si un camion pus pe-un stalp. Nu in marime naturala masinariile, adaptate pentru ei, normal!!!! 😁
Ieri am fost in parc cu prietenii. Copiii au alergat cu bicicleta sau pe picioarele lor, iar noi sadeam ca mosnegariile-n iarba si ne uitam la ei. 😁
Azi a fost mai ploioasa ziua. Dar, tot am iesit si am luat un topogan, il dadea cineva si am zis ca-l iau. Acu' tre' sa iau si niste bureti, sa pot monta hardughia si sa treaca jupanasu' la treaba, fara sa-si sparga capu' de dalele din curte. Oricum, probabil ca va folosi si casca de bituclist, sa fim noi ceva mai linistiti. Da, stiu, cam exageram, dar mai bine asa, decat capete sparte.
Gata, trag pe dreapta. Spor la treburi tuturor!!!!

#42689 Useril este offline   DoReMi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 27-March 12

Postat 28 May 2019 - 12:09 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 May 2019 - 09:44 AM, a spus:

Astept de la prieteni din tara formular valid si legal ca sa pot depune plangere. Daca stiti formulare valide, nu din alea din 2014, va rog sa spuneti. Multumesc!
Atasament 13dc966a829196a5bfd74cc6f8f6968e.jpg
Atasament 746f51d627887ce2c7da20a9867f9c1b.jpg
Atasament 854b1320497879535f4d872f3ac73355.jpg

Sa aveti o zi lejera!
Se poate descarca de aici .

https://funky.ong/fa...NuKGSu9hhsmnwjI

#42690 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2019 - 10:19 PM

Vezi postareaDoReMi, la 28 May 2019 - 12:09 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 May 2019 - 09:44 AM, a spus:

Atasament 13dc966a829196a5bfd74cc6f8f6968e.jpg
Atasament 746f51d627887ce2c7da20a9867f9c1b.jpg
Atasament 854b1320497879535f4d872f3ac73355.jpg

Sa aveti o zi lejera!
Se poate descarca de aici .

https://funky.ong/fa...NuKGSu9hhsmnwjI

Multumesc DoReMi! Vad ca l-au actualizat. Trimis! Sunt curioasa daca va da rezultat...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42691 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 29 May 2019 - 10:58 AM

Bna dimineata! Ploaie si frig la mine. 14 grade si umezeala Imagine postata

M-am hotarat, plec in voiaj cu ocazia weekend-ului lung. Ma duc in nord, Ballyshannon, oraselul in care s-a nascut Rory Gallagher si unde se petrece un festival in memoria lui.
3 zile de muzica si voie buna pe scene in pub-uri si pe strazi. Muzica peste tot!
Cand Jimi Hendrix a fost intrebat - what's it like to be the best rock quitarist in the world? Jimi a raspuns " I don't know, you'll have to ask Rory Gallagher"Imagine postata

De cativa ani ma tot gandesc sa ma duc...ieri m-am hotarat, mi-am luat bilet si mi-am gasit cazare, asa ca vineri la 1 hit the road, Jack! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#42692 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 May 2019 - 11:15 AM

Vezi postareaalpha, la 29 May 2019 - 10:58 AM, a spus:

M-am hotarat, plec in voiaj cu ocazia weekend-ului lung. Ma duc in nord, Ballyshannon, oraselul in care s-a nascut Rory Gallagher si unde se petrece un festival in memoria lui.
3 zile de muzica si voie buna pe scene in pub-uri si pe strazi. Muzica peste tot!
Cand Jimi Hendrix a fost intrebat - what's it like to be the best rock quitarist in the world? Jimi a raspuns " I don't know, you'll have to ask Rory Gallagher"Imagine postata

De cativa ani ma tot gandesc sa ma duc...ieri m-am hotarat, mi-am luat bilet si mi-am gasit cazare, asa ca vineri la 1 hit the road, Jack! Imagine postata

Bravo Alph' distractie placuta,ma bucur pt. tine :D :D De-abea asteptam si noi vacanta sa incepem micile noastre''escapade'' prin imprejurimi,ca muntele si marea abea in august in concediu :D

O zi placuta azi la noi cu soare fara vant ,o zi faina tuturor! :D

#42693 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,518
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 May 2019 - 11:21 AM

sa te distrezi maxim
am trecut la Londra pe linga casa in care a stat si a murit Jimi Hendrix (care e alaturi de cea in care a stat cu 200 de ani mai devreme Händel :D )

#42694 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2019 - 03:40 PM

Cand Jimi Hendrix a fost intrebat - what's it like to be the best rock quitarist in the world? Jimi a raspuns " I don't know, you'll have to ask Rory Gallagher" Imagine postata

Proud of you, girl! Imagine postata
Vine weekend lung. Avem timp de cafea :D

Fisier atasat  7fdf4a216a761ac196e90101ee90bc37.jpg (35.67K)
Fisier atasat  ebe1d8548c197c8e17025201237860d8.jpg (69.14K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42695 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 29 May 2019 - 03:50 PM

Bravo Alpha! Distractie maxima si vreme buna! Eu am avut o zi de rahat la munca si mai urmează, dar ca sa rezist am oprit la coafor imi aplic tunsoarea de vara, adica scurta si sper in weekend sa ma fac rosie. Afara e cald de mori deja, dar cica de maine vine iar ploaia pana duminică.

#42696 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 29 May 2019 - 04:16 PM

Multumesc de cafea! Tare bine prinde cafeluta de dimineata. Pana si copilul stie ca nu fac nimic pana nu am cafea in cana =))
Vacanta placuta alpha!Sper ca isi revine ziua ta Mino. Am nevoie si eu de un tuns si un vopsit proaspat. Cred ca m-ar ajuta la moral.
La mine azi au scazut temperaturile. Cica a batut cu grindina prin anumite locuri si poate si din cauza asta. Diseara se anuta ploi cu tunete si fulgere.

#42697 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 29 May 2019 - 04:48 PM

La Roma tocmai s.a terminat ploicica de dupa amiaz , toata dimineata soarele s.a jucat de.a v.ati ascunselea cu norii, da' nu.i frig
La mine se anunta zile cu greutati... nu la sala, la mutat
Asta e, ce.o mai fi om trai si.om vedea
Noi sa fim sanatosi

Aceasta postare a fost editata de bristena: 29 May 2019 - 04:49 PM

fiica dacilor

#42698 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2019 - 04:50 PM

Eu am vazut pe FB un filmulet cu furtuna cu grindina din Zalau si mai cadeau si bucati mai mari negre pe masini...m-am intrebat ce dumnezeu pica pe masini, in afara de frunze, clar.

Dupa care, am facut putina curatenie pe FB. Am constatat ca aveam mai multa lume in lista de cunoscuti , probabil de prin cercurile virtuale pe unde am mai postat - foarte putine - pe care le-am sters. Pe multi din ei nu ii pot identifica , nu am nici o legatura cu ei, poate doar sa imi dau seama cine sunt daca e vad numele de useri. Cu altii nu are rost sa fiu conectata pe mai multe cai. Asta e. Imi place curatenia =))
As vrea sa ma duc sa ma tund si eu, dar azi sigur nu apuc.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 29 May 2019 - 04:51 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42699 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 30 May 2019 - 08:37 AM

Hello! Azi innorat si da semne ca vrea sa ploua. Curatenie in lista FB trebuie sa fac si eu si am inceput cu viitoarea cumnata care e nebuna frate. Intai m-a blocat ea dupa ce mi-a dat un mesaj ...in fine, complicat. Mai bine block si pa si la revedere.. nu vreau sa am de-a face cu oameni toxici care se cred ei buricul pamantului si restul sunt niste prosti. Ieri m-am tuns scurt scurt si ma simt asa bine. Abia astept sa pun in weekend si vopsea...efectiv imi face bine o astfel de treaba! Sa avem o zi buna!

#42700 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 30 May 2019 - 09:26 AM

In the making...
Fisier atasat  8347afa0c8bafc199a8bf4a962f35d6d.jpg (39.38K)
Fisier atasat  d8888a0c31434c64dd1ea9ebbef2d80f.jpg (66.57K)
Fisier atasat  3c15757440cb786722372e3bd80baac9.jpg (55.72K)

Care vreti lapte si zahar:
Fisier atasat  cc1b8deb651d90d3561f7fdbb11e3960.jpg (6.57K)

B'jour, b'jour! Aici sunt Floriile astazi, sarbatoare, tot inchis. Nu am chef de absolut nimic si am un munte de chestii de facut. Afara e, ce sa te mai miri, iar innorat.

Sper ca voi sunteti bine =))
Fisier atasat  242fb8b58858cd4260e78f4c4a796b95.jpg (19.83K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2133
  • 2134
  • 2135
  • 2136
  • 2137
  • Ultima »