La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 04 July 2019 - 08:59 AM
acum 24C, soareeeee, acceptabil totusi, in we putin cazan iar!
io dau zor sa termin neste trebi pe-aici, spor si voua!
Postat 04 July 2019 - 03:00 PM
Spor sa avem, cu totii!
Postat 04 July 2019 - 05:12 PM
Foxyy, la 04 July 2019 - 03:00 PM, a spus:
Spor sa avem, cu totii!
I want every little detail!
Eu am program full saptamanile astea, din fostii mei , carora le-am fost diriga si profa la 3 materii toti, in afara de unul,

La festivitatea diplomelor de bac anul asta au venit si fost elevi care acum fac diverse studii internationale, la costum, ferches, o placere sa ii vezi si sa vorbesti cu ei, asa de dragi ce-mi sunt!

Cea mai tare faza a fost la banchet sambata cand au venit frati surori ai bacalureatilor , ei insisi fosti elevi de-ai nostri, si cand vezi ditamai tinere femei ori barbati in fata ta, e asa ceva...wow!
Cu ai mei la un cocktail de la revedere ... cu rugamintea sa fie stearsa poza cel tarziu maine, daca se poate? Multumesc mult, fetelor!

In regiunea mea este festival de pian , mergem la concerte cat incape

Aceasta postare a fost editata de Foxyy: 06 July 2019 - 03:15 PM
Motiv editare: Sters poze la cererea autoarei.

Postat 04 July 2019 - 05:33 PM
Lapona Enigel, la 04 July 2019 - 05:12 PM, a spus:
Foxyy, la 04 July 2019 - 03:00 PM, a spus:
Spor sa avem, cu totii!
I want every little detail!
Eu am program full saptamanile astea, din fostii mei , carora le-am fost diriga si profa la 3 materii toti, in afara de unul,

La festivitatea diplomelor de bac anul asta au venit si fost elevi care acum fac diverse studii internationale, la costum, ferches, o placere sa ii vezi si sa vorbesti cu ei, asa de dragi ce-mi sunt!

Cea mai tare faza a fost la banchet sambata cand au venit frati surori ai bacalureatilor , ei insisi fosti elevi de-ai nostri, si cand vezi ditamai tinere femei ori barbati in fata ta, e asa ceva...wow!
Cu ai mei la un cocktail de la revedere ... cu rugamintea sa fie stearsa poza cel tarziu maine, daca se poate? Multumesc mult, fetelor!

O studenta intre studenti, tineri, frumosi, veseli
Postat 04 July 2019 - 06:30 PM
Am plecat la culcetit! Paaaa! 😉
Postat 05 July 2019 - 07:04 AM
bellamama, la 04 July 2019 - 06:18 PM, a spus:
Ce frumoasa esti Lori! Si ce mandrie și bucurie pe chipul tau. Bravo pentru rezultatele copiilor tai!
Foxyy, la 04 July 2019 - 06:30 PM, a spus:
Am plecat la culcetit! Paaaa! 😉
Merg si amestecate! Maya facea si un compot bestial din rubarba si cspsuni!
Postat 05 July 2019 - 07:12 AM
Fisiere atasate
-
Kafferoma.jpg (65.36K)
Number of downloads: 0 -
forumimg.60jJX1ggC1.jpg (315.87K)
cafeaua-deluni-dimineata_c0a23c2326c54e.jpg (91.03K)
cana-de-cafea.jpg (97.92K)
Number of downloads: 0
Postat 05 July 2019 - 10:06 AM
Lapona Enigel, la 04 July 2019 - 05:12 PM, a spus:

Ce frumos! Lori, felicitari tie si felicitari lor!

Vreme buna, cer senin si e vineri!

Aceasta postare a fost editata de alpha: 05 July 2019 - 10:07 AM

Postat 05 July 2019 - 10:16 AM
Lori, da' ce copii modesti par!!! pai ai nostri zici ca se duc la Oscar cand e de banchet!
Alpha, hai la noi, ca-i ca la tine (azi!)
We glorios, racoros, alea-alea, toate bune!
Postat 05 July 2019 - 10:14 PM
Daca cineva ar fi venit acum 20 de ani sa imi spuna in trecut : vezi ca tu ai sa fii profa, vezi ca ai sa ajungi in Germania, vezi ca...cred ca ma duceam si ii cautam eu personal terapeut

Inca din generala am stiut ca iubesc limbile straine si, tot de mica, Teleenciclopedia mi-a format ideea mea despre ce voi fi cand ma voi face mare. Si si Emil Garleanu

Cat despre copii...ce sa va spun, am marele privilegiu sa fiu parte din echipa unui liceu respectat si cu rezonanta aici...am de a face cu tot felul de copii din diverse paturi sociale si diverse proveniente culturale. Intotdeauna am visat ca voi avea mereu de a face cu lumea, ca voi fi conectata, ca o sa am libera miscare, ca o sa fiu globala

Scoala de aici are putine puncte comune cu cea romaneasca...fanafaronada e inca un standard in tara

Daca e cineva interesat de detalii privind sistemul de invatamant de aici, am explicat intr-un articolas, asa in linii mari. Cu placere trimit linkul pe privat, daca se doreste.
Si acum sa revenim la ale noastre: Nu stiu ce am avut azi, probabil m-a prins oboseala, dar azi abia m-am miscat...Am pus sa mai gatesc si eu ceva...iara fac cruce in calendar

Postat 05 July 2019 - 10:50 PM

Somn pufos tuturor!

Postat 05 July 2019 - 11:30 PM
Lapona Enigel, la 05 July 2019 - 10:14 PM, a spus:
Daca cineva ar fi venit acum 20 de ani sa imi spuna in trecut : vezi ca tu ai sa fii profa, vezi ca ai sa ajungi in Germania, vezi ca...cred ca ma duceam si ii cautam eu personal terapeut

Inca din generala am stiut ca iubesc limbile straine si, tot de mica, Teleenciclopedia mi-a format ideea mea despre ce voi fi cand ma voi face mare. Si si Emil Garleanu

Cat despre copii...ce sa va spun, am marele privilegiu sa fiu parte din echipa unui liceu respectat si cu rezonanta aici...am de a face cu tot felul de copii din diverse paturi sociale si diverse proveniente culturale. Intotdeauna am visat ca voi avea mereu de a face cu lumea, ca voi fi conectata, ca o sa am libera miscare, ca o sa fiu globala

Scoala de aici are putine puncte comune cu cea romaneasca...fanafaronada e inca un standard in tara

Daca e cineva interesat de detalii privind sistemul de invatamant de aici, am explicat intr-un articolas, asa in linii mari. Cu placere trimit linkul pe privat, daca se doreste.
Si acum sa revenim la ale noastre: Nu stiu ce am avut azi, probabil m-a prins oboseala, dar azi abia m-am miscat...Am pus sa mai gatesc si eu ceva...iara fac cruce in calendar

Evident ca a vrut sa scriu copiii lor aici, dar intre o ciulama ca la Putna, cautat reteta de savarina si ascultat Shakespeare am derapat

Aoleeeu, pana acum am jurat ca fac savarine, acum m-am blocat cu privirea in muffinul ala din poza cu cafele de la Mino si mi-a venit in minte reteta Kikei Hana, dar cred ca e mai de toamna asa. Trebuie sa o mai fac si pe aia din nou, prea buna crema aia

Facuta acum ceva ani, bineinteles ca nu mai stiu ce am facut cu reteta...

Postat 05 July 2019 - 11:40 PM

Facuta acum ceva ani, bineinteles ca nu mai stiu ce am facut cu reteta...

Postat 06 July 2019 - 09:56 AM
Lapona Enigel, la 05 July 2019 - 11:30 PM, a spus:

io-s generatie de am dat examen la intrarea in liceu.
dupa prima proba, cred ca lb romana, in drum spre casa, m-am oprit la o librarie care-mi placea mie mult, cu toate ca nici nu stiu acum ce-ar fi putut sa-mi placa

si ce vad eu? Shakespeare! cu banii de buzunar, renuntand la 2 eclere, mi-am luat cartea.
si, bineinteles, in loc sa repet ptr urmatoarea proba de examen, matematica

am luat si examenul, cu medie mare, btw

Aceasta postare a fost editata de moatza: 06 July 2019 - 09:58 AM
Postat 06 July 2019 - 05:41 PM

Postat 09 July 2019 - 08:16 AM

Bună dimineața! La noi plouă mărunțel și s-a răcorit. Moatza, ai fi foarte fericită în Sibiu!

Vă las o cafea și fug la treburi.

Postat 09 July 2019 - 08:32 AM
Postat 09 July 2019 - 10:15 AM
boni, la 09 July 2019 - 08:16 AM, a spus:
hello, hello, la mine nu ploua, dar s-a facut asa cum imi place mie, 19C, nor...bine-bine!
Boni, acum cartile-s scumpe, se gasesc, dar parca-i prea putin timp ptr ele.
si cand incep cate una, chiar daca nu ma satisface la un moment dat, tot ma chinui cu ea...cea mai recenta, veronika se hotaraste sa moara, meh!

altfel, tre sa-mi fac un drum, macar pana la banca, sa ies un pic, ca-i prea misto afara!