Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2156
  • 2157
  • 2158
  • 2159
  • 2160
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#43141 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 July 2019 - 08:59 AM

hello, hello, nicio furtuna, nicio ploaie, putin nor ieri si un pic de aer respirabil, fie primit, Jupane!
acum 24C, soareeeee, acceptabil totusi, in we putin cazan iar!

io dau zor sa termin neste trebi pe-aici, spor si voua!

#43142 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 July 2019 - 03:00 PM

Buna ziua! Cald si aici, de saptamana trecuta a venit vara. Sambata am avut 35 de grade. Acum sunt 25, la fel ca zilele trecute, de altfel. Mai stau nitel, apoi urc sa bag jupanasul la somn. Si eu sa-ncerc sa mai bucataresc nitel.
Spor sa avem, cu totii!

#43143 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 04 July 2019 - 05:12 PM

Vezi postareaFoxyy, la 04 July 2019 - 03:00 PM, a spus:

Buna ziua! Cald si aici, de saptamana trecuta a venit vara. Sambata am avut 35 de grade. Acum sunt 25, la fel ca zilele trecute, de altfel. Mai stau nitel, apoi urc sa bag jupanasul la somn. Si eu sa-ncerc sa mai bucataresc nitel.
Spor sa avem, cu totii!

I want every little detail!

Eu am program full saptamanile astea, din fostii mei , carora le-am fost diriga si profa la 3 materii toti, in afara de unul, Imagine postata au luat bacul. Cel putin 5 dintre ei au bac bilingv si merg mai departe la studii internationale, yu-huuuuu!

La festivitatea diplomelor de bac anul asta au venit si fost elevi care acum fac diverse studii internationale, la costum, ferches, o placere sa ii vezi si sa vorbesti cu ei, asa de dragi ce-mi sunt! Imagine postata Despre unii din ei nu pot decat sa spun ca mi-a fost o pura onoare sa ii am elevi! Looooove ma job!
Cea mai tare faza a fost la banchet sambata cand au venit frati surori ai bacalureatilor , ei insisi fosti elevi de-ai nostri, si cand vezi ditamai tinere femei ori barbati in fata ta, e asa ceva...wow!

Cu ai mei la un cocktail de la revedere ... cu rugamintea sa fie stearsa poza cel tarziu maine, daca se poate? Multumesc mult, fetelor! Imagine postata
In regiunea mea este festival de pian , mergem la concerte cat incape :toothy9; Have a great evening y'all!

Aceasta postare a fost editata de Foxyy: 06 July 2019 - 03:15 PM
Motiv editare: Sters poze la cererea autoarei.

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43144 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 04 July 2019 - 05:33 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 July 2019 - 05:12 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 04 July 2019 - 03:00 PM, a spus:

Spor sa avem, cu totii!

I want every little detail!

Eu am program full saptamanile astea, din fostii mei , carora le-am fost diriga si profa la 3 materii toti, in afara de unul, Imagine postata au luat bacul. Cel putin 5 dintre ei au bac bilingv si merg mai departe la studii internationale, yu-huuuuu!

La festivitatea diplomelor de bac anul asta au venit si fost elevi care acum fac diverse studii internationale, la costum, ferches, o placere sa ii vezi si sa vorbesti cu ei, asa de dragi ce-mi sunt! Imagine postata Despre unii din ei nu pot decat sa spun ca mi-a fost o pura onoare sa ii am elevi! Looooove ma job!
Cea mai tare faza a fost la banchet sambata cand au venit frati surori ai bacalureatilor , ei insisi fosti elevi de-ai nostri, si cand vezi ditamai tinere femei ori barbati in fata ta, e asa ceva...wow!

Cu ai mei la un cocktail de la revedere ... cu rugamintea sa fie stearsa poza cel tarziu maine, daca se poate? Multumesc mult, fetelor! Imagine postata

In regiunea mea este festival de pian , mergem la concerte cat incape :toothy9; Have a great evening y'all!

O studenta intre studenti, tineri, frumosi, veseli
fiica dacilor

#43145 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,652
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 04 July 2019 - 06:18 PM

Vezi postareabristena, la 04 July 2019 - 05:33 PM, a spus:

Chiar asa, eu nu ma prind care esti tu - profesoara!

#43146 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 July 2019 - 06:30 PM

Pan' la urma nexam bucatarit. Am curatat frigiderul (care da semne de duca, sa vedem daca se decide inlocuirea), am bantuit pe aici si cam atat. Ma gandeam sa fac gem de rubarba si gem de capsuni (separate, nu amestecate) si o tarta cu cirese. Sa vad de acum incolo. Rubarba e taiata, gata de bagat la oala. Capsunile trebuiesc spalate si apoi trec si ele la sauna. Mai greu cu tarta, am de scos samburii din cirese. Dar, se rezolva si astea! 😁
Am plecat la culcetit! Paaaa! 😉

#43147 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 05 July 2019 - 07:04 AM

Vezi postareabellamama, la 04 July 2019 - 06:18 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 04 July 2019 - 05:33 PM, a spus:

Chiar asa, eu nu ma prind care esti tu - profesoara!

Ce frumoasa esti Lori! Si ce mandrie și bucurie pe chipul tau. Bravo pentru rezultatele copiilor tai!

Vezi postareaFoxyy, la 04 July 2019 - 06:30 PM, a spus:

Pan' la urma nexam bucatarit. Am curatat frigiderul (care da semne de duca, sa vedem daca se decide inlocuirea), am bantuit pe aici si cam atat. Ma gandeam sa fac gem de rubarba si gem de capsuni (separate, nu amestecate si o tarta cu cirese. Sa vad de acum incolo. Rubarba e taiata, gata de bagat la oala. Capsunile trebuiesc spalate si apoi trec si ele la sauna. Mai greu cu tarta, am de scos samburii din cirese. Dar, se rezolva si astea! 😁
Am plecat la culcetit! Paaaa! 😉

Merg si amestecate! Maya facea si un compot bestial din rubarba si cspsuni!

#43148 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 05 July 2019 - 07:12 AM

Deci neatza si o cafea!

Fisiere atasate

#43149 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 05 July 2019 - 10:06 AM

In regiunea mea este festival de pian , mergem la concerte cat incape :) Have a great evening y'all!

Ce frumos! Lori, felicitari tie si felicitari lor! Imagine postata Enjoy the festivities!

Vreme buna, cer senin si e vineri! Imagine postata a mai trecut o saptamana. Mai sunt 2 si concediu...abia astept

Aceasta postare a fost editata de alpha: 05 July 2019 - 10:07 AM

Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#43150 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 July 2019 - 10:16 AM

hello, hello, 23C si nor, da' nu-mi vine sa cred ca-s doar 23C, mie-mi pare mai cald, Doamne-ajuta!

Lori, da' ce copii modesti par!!! pai ai nostri zici ca se duc la Oscar cand e de banchet!

Alpha, hai la noi, ca-i ca la tine (azi!)

We glorios, racoros, alea-alea, toate bune!

#43151 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 05 July 2019 - 12:08 PM

Cu ai mei la un cocktail de la revedere ...
Frumos, frumos!!! Felicitari pentru asa copii buni. Imagine postata

Salutari tuturor.
La noi e foarte bine azi, s-a mai racorit (26-27 grade) si e frumos afara.
Va doresc un we asa cum va doriti.

#43152 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2019 - 10:14 PM

Ce dragut din partea voastra, fetelor! Ma bucura foarte mult complimentele voastre, sincer! Si va multumesc, la fel de sincer!
Daca cineva ar fi venit acum 20 de ani sa imi spuna in trecut : vezi ca tu ai sa fii profa, vezi ca ai sa ajungi in Germania, vezi ca...cred ca ma duceam si ii cautam eu personal terapeut Imagine postata Dar...vedeti cum e viata asta? Niciodata nu stii ce te-asteapta dupa colt... Cand eram printr-a 4-a asa, ma vedeam actrita ca aia de ii aratau mereu la Telecinemateca, mai tarziu am aflat ca era vorba de Hollywood :)

Inca din generala am stiut ca iubesc limbile straine si, tot de mica, Teleenciclopedia mi-a format ideea mea despre ce voi fi cand ma voi face mare. Si si Emil Garleanu :) Ani de zile am visat ca voi ajunge oceanograf si ca voi lucra cu National Geographic... inca mai e timp Imagine postata
Cat despre copii...ce sa va spun, am marele privilegiu sa fiu parte din echipa unui liceu respectat si cu rezonanta aici...am de a face cu tot felul de copii din diverse paturi sociale si diverse proveniente culturale. Intotdeauna am visat ca voi avea mereu de a face cu lumea, ca voi fi conectata, ca o sa am libera miscare, ca o sa fiu globala :)
Scoala de aici are putine puncte comune cu cea romaneasca...fanafaronada e inca un standard in tara Imagine postata Trist...trist de tot...parintii care isi doresc o educatie solida pentru copiii lui aleaga sa pleceImagine postata
Daca e cineva interesat de detalii privind sistemul de invatamant de aici, am explicat intr-un articolas, asa in linii mari. Cu placere trimit linkul pe privat, daca se doreste.

Si acum sa revenim la ale noastre: Nu stiu ce am avut azi, probabil m-a prins oboseala, dar azi abia m-am miscat...Am pus sa mai gatesc si eu ceva...iara fac cruce in calendar Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43153 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 July 2019 - 10:50 PM

Draga mea Laponel' :) te-am cautat mult cu privirea in poza printre ''tineretze'' ,ai spus asa de bine si la obiect,fanfaronada,o uraste Ale' al meu cel mai mult la scoala :) in rest la noi racorica si bine,acum cand era bine de focarit iaca n-am mai focarit,ai mei au vrut omleta cu salata de rosii :) au si hunii meii niste pofte,n-ai vazut :)

Somn pufos tuturor! :)

#43154 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2019 - 11:30 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 05 July 2019 - 10:14 PM, a spus:

Ce dragut din partea voastra, fetelor! Ma bucura foarte mult complimentele voastre, sincer! Si va multumesc, la fel de sincer!
Daca cineva ar fi venit acum 20 de ani sa imi spuna in trecut : vezi ca tu ai sa fii profa, vezi ca ai sa ajungi in Germania, vezi ca...cred ca ma duceam si ii cautam eu personal terapeut Imagine postata Dar...vedeti cum e viata asta? Niciodata nu stii ce te-asteapta dupa colt... Cand eram printr-a 4-a asa, ma vedeam actrita ca aia de ii aratau mereu la Telecinemateca, mai tarziu am aflat ca era vorba de Hollywood :)

Inca din generala am stiut ca iubesc limbile straine si, tot de mica, Teleenciclopedia mi-a format ideea mea despre ce voi fi cand ma voi face mare. Si si Emil Garleanu :) Ani de zile am visat ca voi ajunge oceanograf si ca voi lucra cu National Geographic... inca mai e timp Imagine postata
Cat despre copii...ce sa va spun, am marele privilegiu sa fiu parte din echipa unui liceu respectat si cu rezonanta aici...am de a face cu tot felul de copii din diverse paturi sociale si diverse proveniente culturale. Intotdeauna am visat ca voi avea mereu de a face cu lumea, ca voi fi conectata, ca o sa am libera miscare, ca o sa fiu globala :)
Scoala de aici are putine puncte comune cu cea romaneasca...fanafaronada e inca un standard in tara Imagine postata Trist...trist de tot...parintii care isi doresc o educatie solida pentru copiii lui aleaga sa pleceImagine postata
Daca e cineva interesat de detalii privind sistemul de invatamant de aici, am explicat intr-un articolas, asa in linii mari. Cu placere trimit linkul pe privat, daca se doreste.

Si acum sa revenim la ale noastre: Nu stiu ce am avut azi, probabil m-a prins oboseala, dar azi abia m-am miscat...Am pus sa mai gatesc si eu ceva...iara fac cruce in calendar Imagine postata

Evident ca a vrut sa scriu copiii lor aici, dar intre o ciulama ca la Putna, cautat reteta de savarina si ascultat Shakespeare am derapat Imagine postata Mor de ras aici, va recomand cu draga inima:

Aoleeeu, pana acum am jurat ca fac savarine, acum m-am blocat cu privirea in muffinul ala din poza cu cafele de la Mino si mi-a venit in minte reteta Kikei Hana, dar cred ca e mai de toamna asa. Trebuie sa o mai fac si pe aia din nou, prea buna crema aia Imagine postata
Facuta acum ceva ani, bineinteles ca nu mai stiu ce am facut cu reteta...Imagine postata
Fisier atasat  1374895_594899750569009_1443710543_n.jpg (97.73K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43155 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2019 - 11:40 PM

Aoleeeu, pana acum am jurat ca fac savarine, acum m-am blocat cu privirea in muffinul ala din poza cu cafele de la Mino si mi-a venit in minte reteta Kikei Hana, dar cred ca e mai de toamna asa. Trebuie sa o mai fac si pe aia din nou, prea buna crema aia Imagine postata
Facuta acum ceva ani, bineinteles ca nu mai stiu ce am facut cu reteta...Imagine postata
Fisier atasat  1374895_594899750569009_1443710543_n.jpg (97.73K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43156 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 July 2019 - 09:56 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 05 July 2019 - 11:30 PM, a spus:

dar intre o ciulama ca la Putna, cautat reteta de savarina si ascultat Shakespeare am derapat Imagine postata Mor de ras aici, va recomand cu draga inima:

io-s generatie de am dat examen la intrarea in liceu.
dupa prima proba, cred ca lb romana, in drum spre casa, m-am oprit la o librarie care-mi placea mie mult, cu toate ca nici nu stiu acum ce-ar fi putut sa-mi placa :) carti erau doar de-ale tovarasului, daca aduceau altceva, se epuizau rapid, rar apucam fara pile.
si ce vad eu? Shakespeare! cu banii de buzunar, renuntand la 2 eclere, mi-am luat cartea.
si, bineinteles, in loc sa repet ptr urmatoarea proba de examen, matematica :) , m-am ghemuit intr-un fololiu in camera bunicii mele, mare cititoare, mare!- am terminat cartea.

Fisier atasat  20190706_104647.jpg (3.39MB)

am luat si examenul, cu medie mare, btw :)

Aceasta postare a fost editata de moatza: 06 July 2019 - 09:58 AM

#43157 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2019 - 05:41 PM

Bravooooo, Moatza! Si eu tot din generatie din aia am fost...vremuri. Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43158 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 09 July 2019 - 08:16 AM

Și eu, tot cu cheia de gât, Imagine postata și îmi cumpăram cărți cu bani de-o prăjitură. Și nu înțelegeam pe atunci cum pot să fie cărțile așa de scumpe încât să trebuiască să economisești ca să-ți cumperi cărți, așa cum ne povesteau cei care aveau rude/prieteni în străinătate.

Bună dimineața! La noi plouă mărunțel și s-a răcorit. Moatza, ai fi foarte fericită în Sibiu! Imagine postata

Vă las o cafea și fug la treburi.
Imagine postata

#43159 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 09 July 2019 - 08:32 AM

Neatza lume! Va pup si eu din mers. Am inceput munca dar macar ma bucur ca afara s-a racorit si este placut, chiar innorat putin. Boni, ai idee daca este vreun festival in weekend la voi? Ca ar vrea sa vina G sa petreaca weekend-ul in Sibiu?

#43160 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 09 July 2019 - 10:15 AM

Vezi postareaboni, la 09 July 2019 - 08:16 AM, a spus:

Bună dimineața! La noi plouă mărunțel și s-a răcorit. Moatza, ai fi foarte fericită în Sibiu!

hello, hello, la mine nu ploua, dar s-a facut asa cum imi place mie, 19C, nor...bine-bine!

Boni, acum cartile-s scumpe, se gasesc, dar parca-i prea putin timp ptr ele.
si cand incep cate una, chiar daca nu ma satisface la un moment dat, tot ma chinui cu ea...cea mai recenta, veronika se hotaraste sa moara, meh! :violent1:
altfel, tre sa-mi fac un drum, macar pana la banca, sa ies un pic, ca-i prea misto afara!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2156
  • 2157
  • 2158
  • 2159
  • 2160
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul